![]() |
--->: MAÇ TRT-1' DE
BU NE YA OYUNCAK ETTİNİZ BİRİSİ VAR DİYO BİRİSİ YOK BENCE SUSUN MAÇ SAATİNİ BEKLEYİN
|
ADAM GELMİŞ LAF SOKUYOR.ALLAH ALLAH YAV.
[B]TRT DE OL[/B] |
[QUOTE=merkez-2;392710]İNTERTOTO 3. TUR 2. MAÇ
BRAGA-SİVASSPOR MAÇ TRT'1' DE Kaynak: Fanatik Gazetesi(Yayın Haberi) - 26.07.2008 [B]Gazeteyi Okuyanlar Görmüştür[/B][/QUOTE] gardaş fanatik.com girdim yayın yok diyor. |
-->: MAÇ TRT-1' DE
kimin yalan kimin dogru söyledigini bilmiyorum. Mac saatini bekliyecegiz.
|
DAHA LAF ETMİYORUM.pEKALA MAÇ SAATİNDE ÖZÜR BORÇLUSUNUZ.
BYE |
YA NE SON DK GELİŞMESİ , TRT SAYISAL GECE ADLI PROGRAMI VERECEK , KONUK VAR BİLMEM NE VAR PROGRAMDA , CANLI YAYIN! SON ANDA FİKİR DEĞİŞTİRİP KONUKLARA VE SEYİRCİLERE GELMEYİN BİZ MAÇI VERİCEZ Mİ DİCEKLER! SAÇMALAMAYIN ALLAHASKINA , TRT VERMİYOR MAÇI!!! WEB TEN BAKIN , SAYISAL GECE KONUKLARI BİLMEM NELER HEPSİ YAZIYOR!
|
valla küfüre başlıycam artık boku cıktı lan dunden berı verıyo vermıyoo bıde bazı ...........ları yalan soyluyo fragmanı gordum trt de falan dıyo sabahtan berı tv acık fragman falanda yok bılmıyosanız gormedıysenız kıcınızdan uydurup yazmayın
|
trt´nin internet sitesinde böyle birsey yazmiyor
|
cok iddali soyledi demekki bi bildigi var arkadasin ins dedigi gibi olur ama bn olacagini sanmiyorum
|
arkadaşlar trt'nin yayın akışına bakın. maç yok. netten portekiz kanallarını bulursak maçı yakalarsak linkleri paylaşalım.. MAÇ CANLI YOK...!! keşke olsa.. buyrun link burdan bakın trt vermiyor..
[url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/tvakis.aspx?kanal=1[/url] |
maçı alan kanal reklamını yapmazmı kardesim onca para öde al maçı kimsenin haberi olmasın trt ailesimi izleyecek maçı sadece fragmanlarda filan geçtiğini gören varmı varsa o zaman inanırım yoksa bi fotomaç geçti die inanmam çünkü fotomaç dısında hiçbir kaynak yayın olduğunu söylrmiyor
|
--->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=cywasli;392706]tamam işte o maç saat 9 da bitiyor tam
bizimkide 9 da değildi gardaş[/QUOTE] vermıyoooo 21 de celtıc macı var 23 dede astonvılla var bızı gece yarısı verıcek halı yok ya |
abi mynette böle yazıo;
STAT: AXA MUNCİPAL YAYIN: YOK SAAT: 21.00 |
FANATİK.COM.TR DE YAYIN YOK YAZIYOR GARDAŞ. KONUDA Bİ DÜZELTME YAP İSTERSEN
|
istanbul takımlarının maçı olsaydı nasıl verirlerdi ama...:(...inşallah bu akşam bir mucize olur da görürüm hepsini nasıl sıraya giriyorlar uefa maçları için
|
bence trt de mac yok kombinesine iddaa ya giren arkadasla girerimm
|
-->: --->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=Divriği58-;392743]vermıyoooo 21 de celtıc macı var 23 dede astonvılla var bızı gece yarısı verıcek halı yok ya[/QUOTE]
sende bisey bilmiyon konusuyosun İNT 19:15 Aston Villa Odense ne 11i celtici nerden ciakriyosun adam arastirmis bulmus bisey varsa izleriz yoksa yok |
maçı [url]http://58spor.tr.gg/Radyospor-.htm[/url] bu adreste radyodan veriyo
|
Yayın Hakkında
TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARAYARAK SORABİLİRSİNİZ.
0312 490 43 00 YAYIN YOK GARDAŞLAR. GAZETELERİN YARISI VAR YARISI YOK DİYOR.ONLAR BASKI HATASI. ARAYIN MERKEZİ YAYIN YOK YANİ. BENDE GAZETEYE DAYANARAK BABAMA YAYIN VAR DEDİM.AMA YAYIN YOKMUŞ. |
-->: --->: MAÇ TRT-1' DE
[QUOTE=bayrahmi;392748]istanbul takımlarının maçı olsaydı nasıl verirlerdi ama...:(...inşallah bu akşam bir mucize olur da görürüm hepsini nasıl sıraya giriyorlar uefa maçları için[/QUOTE]
dogru kardes siradan ist eziklerinin hazilrik maclarini veriyolar Turkiyeyi temsil eden takimin maci yok boyle seymi olur |
--->: -->: --->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=yigido_furkan;392751]sende bisey bilmiyon konusuyosun İNT 19:15 Aston Villa Odense ne 11i celtici nerden ciakriyosun adam arastirmis bulmus bisey varsa izleriz yoksa yok[/QUOTE]
MALMISINIZ BIRADER YOKSA KAFAMI BASMIYOO Details: Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 [COLOR="Red"]TURKEY TIME : 19:15 menos [/COLOR] Friendly Club Match Details: FC Porto - CELTİC EURO TIME : 22:00 [COLOR="red"]TURKEY TIME : 23:00 [/COLOR] Brazilian Campeonatos - Round 15 Details: Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 menos BİZİ NE ARA VERECEK SOLEDE O SAATDE ACIP IZLIYIM YAYIN AKISI DOLU |
--->: Yayın Hakkında
ARTIK UYDUDAN İZLERİZ BULABİLİRSEK
|
bu adreste [url]http://58spor.tr.gg/Radyospor-.htm[/url] radyodan veriyo
|
[QUOTE=nick2008;392760]bu adreste [url]http://58spor.tr.gg/Radyospor-.htm[/url] radyodan veriyo[/QUOTE]
Tamam değerlendiririz sağolasın gardaş. |
Daha Dıyecek lafım yokk :):):):)
|
bu adreste [url]http://58spor.tr.gg/Radyospor-.htm[/url] radyodan veriyo
|
[QUOTE=Divriği58-;392743]vermıyoooo 21 de celtıc macı var 23 dede astonvılla var bızı gece yarısı verıcek halı yok ya[/QUOTE]
[url]http://www.iddaa.com/mac_sonuclari.asp[/url] ALDA Bİ BAK ASTON VİLLA MAÇI KAÇTAYMIŞ.. LAF OLSUN TORBA DOLSUN... GÜVEN PROBLEMİ YAŞAMA ARKADAŞIM. BİZ BURDA EĞLENCELİK İŞ YAPMIYOZ. SENİN İÇİN VERDİM BEN YAYIN LİNKİNİ. YOKSA KİMSEYLE PAYLAŞMAZDIMDA. OTURUR AKŞAM VERİYORSA MAÇIMIZI İZLERDİM... HAYRET BİŞİ YA.. GERÇEKTEN AYIP OLUYOR AMA |
--->: -->: --->: MAÇ TRT-1' DE
[QUOTE=yigido_furkan;392755]dogru kardes siradan ist eziklerinin hazilrik maclarini veriyolar Turkiyeyi temsil eden takimin maci yok boyle seymi olur[/QUOTE]
ayıp bu yiğido furkan kardeş...inşallah yenicez ama bu akşam...yeterki buna futbolcularda bizim gibi inansın...sonuçta burada gördük bizden çokçok kalite bir takım değil bu takım...kendi hatalarımızdan yenildik burada |
[QUOTE=nick2008;392760]bu adreste [url]http://58spor.tr.gg/Radyospor-.htm[/url] radyodan veriyo[/QUOTE]
dostum baglanmıyoo gırdık ama :):( |
maç bu radyoda
vay saolasın gardaş.. nihayet o kadar konunun arasından işe yarar birşey bulduk.. |
[QUOTE=cywasli;392764][url]http://www.iddaa.com/mac_sonuclari.asp[/url]
ALDA Bİ BAK ASTON VİLLA MAÇI KAÇTAYMIŞ.. LAF OLSUN TORBA DOLSUN... GÜVEN PROBLEMİ YAŞAMA ARKADAŞIM. BİZ BURDA EĞLENCELİK İŞ YAPMIYOZ. SENİN İÇİN VERDİM BEN YAYIN LİNKİNİ. YOKSA KİMSEYLE PAYLAŞMAZDIMDA. OTURUR AKŞAM VERİYORSA MAÇIMIZI İZLERDİM... HAYRET BİŞİ YA.. GERÇEKTEN AYIP OLUYOR AMA[/QUOTE] MALMISINIZ BIRADER YOKSA KAFAMI BASMIYOO Details: Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 menos Friendly Club Match Details: FC Porto - CELTİC EURO TIME : 22:00 TURKEY TIME : 23:00 Brazilian Campeonatos - Round 15 Details: Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 menos BİZİ NE ARA VERECEK SOLEDE O SAATDE ACIP IZLIYIM YAYIN AKISI DOLU __________________ |
maç saatine yakın bağlanır tahminen..
|
-->: --->: -->: --->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=Divriği58-;392758]MALMISINIZ BIRADER YOKSA KAFAMI BASMIYOO
Details: Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 [COLOR="Red"]TURKEY TIME : 19:15 menos [/COLOR] Friendly Club Match Details: FC Porto - CELTİC EURO TIME : 22:00 [COLOR="red"]TURKEY TIME : 23:00 [/COLOR] Brazilian Campeonatos - Round 15 Details: Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 menos BİZİ NE ARA VERECEK SOLEDE O SAATDE ACIP IZLIYIM YAYIN AKISI DOLU[/QUOTE] once adam gibi konus millete hakaret edip durma bu 1 2ci obur yazinda ne yaziyo 23te astonviila maci var yazmissin ne yazdigindan haberi yok 21de celtic maci var diosun bos bos konsup durma adam aramis bulmus susta bak |
[QUOTE=Divriği58-;392771]MALMISINIZ BIRADER YOKSA KAFAMI BASMIYOO
Details: Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 Aston Villa - OB Odense EURO TIME : 18:15 TURKEY TIME : 19:15 menos Friendly Club Match Details: FC Porto - CELTİC EURO TIME : 22:00 TURKEY TIME : 23:00 Brazilian Campeonatos - Round 15 Details: Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 Fluminense FC RJ - Cruzeiro EURO TIME : 23:20 TURKEY TIME:00:20 menos BİZİ NE ARA VERECEK SOLEDE O SAATDE ACIP IZLIYIM YAYIN AKISI DOLU __________________[/QUOTE] laflarına dikkat et asabımı bozma. hakaret etmedim ben... aynen lafını iade ederim. terbiyesiz |
Radyospor veriyormu peki arkadaşlar.bide böle bir radyo vardı bir zamanlar.veriyordu herşeyi.
|
-->: --->: -->: --->: MAÇ TRT-1' DE
[QUOTE=bayrahmi;392765]ayıp bu yiğido furkan kardeş...inşallah yenicez ama bu akşam...yeterki buna futbolcularda bizim gibi inansın...sonuçta burada gördük bizden çokçok kalite bir takım değil bu takım...kendi hatalarımızdan yenildik burada[/QUOTE]
haklisin yani bi 2.dk bi gol kacirdilar baska pozisyonlar yok biz daha iyidi ama sansizdik ins bu sefer sans bizim yanimizda olur ins elerizde su maci vermeyenlere kapak olur |
play tuşuna basın giriyo benimki hatta şimdi sivassporun yorumu yapılıyo
|
--->: -->: --->: -->: --->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=yigido_furkan;392774]once adam gibi konus millete hakaret edip durma bu 1 2ci obur yazinda ne yaziyo 23te astonviila maci var yazmissin ne yazdigindan haberi yok 21de celtic maci var diosun bos bos konsup durma adam aramis bulmus susta bak[/QUOTE]
SAATLERI SADECE YANLIS YAZMISIM SONUCTA YINE YAYIN YOK SENDE BISEY BILMIYOSUN DIYEN SENSIN GOTUMUZDEN MI UYDURUYORUZ IYI SEN AKSAM BURDA ASTONVILLA MACINI IZLE BANANE YA ALLAH ALLAH .......... YAYIN AKISINA BAKTIM BIZIM MACI VERMIYO DEDIM KAFANA GORE TAKIL SEN |
[B]sen kimi kandırıyon koçum....demi maç trt'de die konu açan merkez-2'de sensin...MERMER rahat duuuuuuuuuuuuur[/B]
|
-->: CANLI YAYIN...!
[url]http://ligtv.43i.net/[/url] burda gosteriyo
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40. |