SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19996)

samedozbek 29.07.2008 17:25

--->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK

adam bursada ne oynuyordu ki bizde yildiz olsun bursada yedek bekleyen adam biz aldik her mac as oynuyor her topu o kullaniyor

yerliturkuaz 29.07.2008 17:33

[B]Davisds almayalim diyen arkadaslara sasiyorum niye alinmasin ki yaw hatirlayin Hagi`nin Galatsaray`da yaptiklarini hem genclerede cok guzel olur bakim Emre Hagi sayesinde buralara gelevildi...[/B]

davulcu 29.07.2008 17:42

[QUOTE=merkez_emre;394203]macı ızleyemedım ama grıbal macında macı anlatan spıker bıle anladı ıbrahımın kalıtelı bırısı oldugunu eger macı kazanıp tur atlasaydık gıne begenmezmydın gardas ?[/QUOTE]

sonuna kadar haklısın kardeş.. işte bizim insanımız bir maçını izledi adamın neyini beğenmiyosa

mehmetlafci 29.07.2008 18:11

[B]ya gerçekten niye bizim davids simiz yok gerçi muhammed ali mehmet yıldız felan davids gibi ama yinede bi tane davidsimiz olsa nolur??[/B]

flawless>yiğido 29.07.2008 18:44

-->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK

ya bırak davidsi flan adam gelms 40 yasina ztn bu kocaelispor gbileri yüzünden trkye prestij kaybedio katar gbi oldu sayelernde ülkemz

SivasliBurak58 29.07.2008 19:19

Bizim Kadromuz iyi
Davids yasli bir futbolcu bize göre deyil

XXCakir58 29.07.2008 19:27

-->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK

Asslinda gelsede iyi olur. Son senesini bizde bitirir ve bize faydali olur.

pala_ökkeş 29.07.2008 23:31

Tekrar ediyorum,
Lütfen bu başlığı kilitleyin.
Nedir bu yahu gardaşlarım,deyvidmiz yok,ronaldomuz yok,maradonamız yok!!!
Böyle fuzuli başlıklar ve konular futbolcularımızında motivasyonunu bozar arkadaşlar.
Lütfen başlığı kilitleyiniz.

gokturk58 29.07.2008 23:35

biz elimizdekinide gönderiyoz tutamıuoz uğur yıldırım gbi adam gitti

sivaslimete 29.07.2008 23:41

yaw niye adam en azindan tskims tecrübe katardi bence iyi olurdu

tanju_58 29.07.2008 23:46

35-36 yaşındaki adamı napıcan???bizde öle emekliye beş kala futbolculara verecek para lüksümüz yok.demekki kocaelinin öle bi lüksü varki veriyor...

muco5806 30.07.2008 00:43

abi davids şu durumuyla iyi bi oyuncumu yapma ALLAH ını seversen seneye futbolu bırakır o gelecegi bile meçhul sen dua et eliizdekileri tutalım ne davids e ihtiyacımız var ne de maldonadoya

SempaticH 30.07.2008 00:44

adamı isteseler avrupada kaparlardı kocelide fazla durmaz kafanı takma zaten sorunlu topçu davids

Oğuz41 30.07.2008 02:06

Davids ; büyük ve önemli bir transfer'dir. Zaten bu parayı klubumuz " TEK " başına karşılayamazdı. ( Mardin maçından önce kramponlarımıza haciz getirilmek istendi )

Bunda 2 faktör var.Ya bir fabrika üstlendi bu işi.Sponsor şekli. Bknz => Lincoln

ya da seçimler yaklaşıyor. Büyükşehir kendini salmaya basladı..Bu transferde klubun aman aman bir zarar yasadıgını düşünmüyorum.Zaten klup içi dengeler gözetilerek bu transfer yapılmıştır.

35 yasında olabilir.Farketmez.. DAVİDS bu..belki bir cok futbolcu'nun televizyonda hayalleri ile izlediği topcuyu simdi karşısında görünce ne yapabileceğini kestirebilecek varmı ?

1 sene oynar sonra çeker gider KATAR'a..

Sonucta bundan kazanan TÜRKİYE olacak beyler.UEFA tam sayfa haber verdi bugun.. Bu TÜRK futbolu adına bir KAZANÇ'tır..

NeLio 30.07.2008 16:51

1 kocaelispor taraftarı olarak şaşırdım konuya
durumu açıklamak gerekirse,sanırım futbolla sivassporun çıkışıyla ilgilenmeye başamış bazı arkadaşlar kocaelisporu ankaraspor ibb gibi süper ligin yeni bi ekibi sanıyolar,kocaelispor bu sene sivassporun yaptığı şampiyonluğa oynama işini 1993 te yapmış ama malesef kirli bizans oyunlarıyla son hafta 4. bitidik ligi çok haftayı lider götürmemize rağmen,1997 ve 2002 yıllarındada türkiye kupasını alarak çoğu kez avrupada ülkemizi temsil ettik yani her ne kadar 5 yıl 2. ligde olmuş olsakta kocaelisporun türkiyede her zaman populeritesi vardır
davids 35 yaşında,yaşlı olabilir ama dünyanın en iyi orta saha oyuncularındandı 3-4 yıl önceye kadar,gelirse anadolu takımlarının bu transferler için önü açılır davids emsal olur,takımımızdakiler başta olmak üzere ligimizin genç topçuları çok şey öğrenir öyle bi ustadan,gs ye uefa kupasını kaznadıranda 35 lik hagi değilmiydi?
sivassporun neden böyle bi oyuncu gündemine gelmediğinide bazı arkadaşlar açıklamış,izmit hareketli,herşeyi bulunan avrupa kenti seçilmiş istanbulun dibinde bir şehir olduğu için yerli yabancı çoğu topçu tarafından tercih ediliyoruz sivas mazbut bi anadolu kenti ve kocaeli ekonomisi türkiyede 1 numaradır ipraşı tüpraşı gübretaşı milyar dolarlarla değeri ölçülen şirketler,bunlarında en büyüğü olan tüpraş bu sene kocaelispora forma reklamı sponsoru oldu yani sizin tabirinizle akıtılıcak para çok.
son olarak sivassporada yeni sezonda başarılar dilerim

davulcu 30.07.2008 16:54

sivassporun DAVİDS'e ihtiyacı yok...bizim kadromuzdaki futbolcularımız çok kaliteli ve yetenekli futbolculardır...

gorkembora 30.07.2008 16:57

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;394174][COLOR="YellowGreen"][B][U]BİZİM NEDEN DAVİDS!İMİZ YOK CEVAP [/U][/B][/COLOR]

[B][COLOR="Red"]1 - KOCAELİ YENİ DEĞİL YILLAR ÖNCE BİZİM YAPTIĞIMIZ YAPAN TAKIM[/COLOR]

[COLOR="Blue"]2 - KOCAELİNDE SANAYİ VAR PARA VAR İŞ VAR TARAFTAR VAR [/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"]3 - KOCAELİNDE SOSYAL YAŞINTIYA YAKINLIK VAR DENİZ VAR TECRÜBE VAR[/COLOR]

[COLOR="DarkOrchid"]4 - DAĞA KESİN OLAN BİŞEY DE YOK GERÇİ AMA İNŞALLAH OLUR ÇÜNKÜ KOCAELİNDE GERÇEK TARAFTAR VAR [/COLOR]

[COLOR="Red"]5 - SİVASDA 12 BİNKİŞİLK TÜRBÜNÜ İNTERTOTAD DOLDURAMAYN SİVASLI VAR [/COLOR]

[COLOR="Green"]6 - İSTANBUL 2 MİLYON SİVASLI VAR DERLER 1200 KİŞİLİK BÖLÜMÜ DOLDURAMAYAN SİVASLI VAR DERLER [/COLOR]

[/B]
[COLOR="Indigo"][B]BUNLAR BAZILARI İŞTE BU KONULARDAN DOLAY BİZDE DAVİDS LER OLMAZ BİZ BÖYLDE MUTLUYUZ BİZ DAVİDS LER DEĞİL SİVASSPORUMUZU SEVİYORUZ [/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Sevgili arkadaşım ben bir Kocaelispor taraftarıyım. Forumdaki başlığınız bizim Davids başlığı altında yayınlanmıştı oradan gördüm. Yazdıklarınızı okudum. Kocaeliden sonra ligin ilk yarısını lider bitiren bir anadolu takımı olarak bizleri heyecanlandırdınız. Anadolu takımlarının başarısını görmek hep istediğimizdir.
Ancak yazdıklarınla ilgili yanıldıkların var bence. Çünkü gerçekten herşey dışarıdan gözktüğü gibi değil. GERÇEK TARAFTAR VE TECRÜBE dışında o saydıkların emin ol yıllardır yok ve hala yok... Evet sanayi şehri ama herkesin cebinde akrep var sanki, takım üstünden reklam yapıcaksa takımın yanında (sözde) ama reklamı çıkarı yoksa takım yanlız. Seyirciye onlarca yüzlerce otobüs sözleri sonra yalanlar. Biz neler gördük. Ama sizlerde gerçek bir taraftar bilinciyle her zaman takıma sahip çıkın. Biz Körfezimizi her türlü desteklemek üzere baş koyuyoruz yoluna Sizde Sıvası sahipsiz olmadığını her zaman gösterin tam destek verin derim. Bunlar benim nacizhane fikirlerimdir.

Ayrıca Braga'ya çok şanssız elendiniz be gözüm olmadı böyle. Taraftarda çok azdı açıkcası...[/B]

PATRON 30.07.2008 17:25

[QUOTE=tuzlugollu;394059]BIZ NIYE ALAMIYOZ BILIYOMUSUN ARKADAS PARA YOK PARA HERKES EN IYISINI ISTER AMA BU ISLER PARAYLA PARAN OLMAZSA BIRAK YILDIZ ALMAYI ELINDEKILERI BILE KACIRIRSIN ONUN ICIN BOSVERIN YILDIZI STARI SIVASSSPORA DESTEK OLALIM MADDI VEYA MANEVI GERISI BOS KIM NE YAPARSA YAPSIN..................[/QUOTE]

Gerçekten çok doğru bir yorum arkadaşa katılıyorum

muhsin koçak 30.07.2008 17:43

bastonla oynar artık!!! adamın yaşı 40a yakın

pala_ökkeş 30.07.2008 19:29

Bu başlığa gıcık oldum gardaşlarım
Olmayan birşeyin tartışmasını yapıyoruz ve enerjimizi fuzuli harcıyoruz.
Yönetilerimiz nerededirler acaba..
3 ncü seferdir yazıyorum ( diğewr mesajlarıma baksınlar arkalardadır) bu başlığı lütfen kilitleyin.

YuNuSPaSa58 30.07.2008 19:33

boş transferlere harcayacak paramız,sokağa atacak paramız yokta ondan;)

pala_ökkeş 30.07.2008 20:48

Bizim neden pelemiz yok ? Yahu bu başlığı kilitleyin diye diye dilimizdede tüy bitti.
Bıyığımız yokki sözümüz dinlensin !!!
Pe süphanellah yaa..
Saygılar.

selami gürpınar 30.07.2008 20:49

ne davids i arkdaşlar etmeyin eylemeyin davids in ne işi var bizdee 37 yaşına gelmiş adam bizde ilk 11 e giremez o adam faydasından çok zararı olur

adres58 30.07.2008 20:56

[B]Nordin Woter
Bu adam geçen sene bizden gitti. Kaliteli bir oyuncu idi Belki Davids gibi kariyer yapamadı ama bir onun kadar kaliteli bir oyuncu idi. Hollanda futbolunda Davids in ise a3. alternatifi idi. Bu yüzden kariyerini üst seviyelere çekemedi. Davids iyi bir oyuncu. Neden bizde yok paramız yok tartışmalarına giripde ortamı germek değil maksadım fakat üst seviye takımlardan gelip Bir kocaelide bir Sivasda -bakın diklkatinizi çekerim kendimizi de bu sınıfa katıyorum- tutunması top oynaması o kadarda kolay değil. Belki sosyal yaşam olarak Kocaeli sivasdan bir kaç gömlek üstün ama yinede değişim değişimdir. Umarım Davids Türkiyeye gelir ve adapde olur. Bizlerde zevkle seyrederiz. Unutmayalımki takım bir kişiden oluşmuyor Futbol bir takım oyunu.
Ligde Kocaelispora başarılar [/B]

astaravisa 30.07.2008 21:02

budün ki bi gazetede okuduğuma göre david yaptığı açıklamada benim irşeyden haberim yok bu konularla menejerim ilgileniyor yazıyordu. kocaeliye transfer olmak gibi bi gündemden haberi bile yokmuş .

selami gürpınar 30.07.2008 21:06

ya bize ne ark.lar nereye gideerse gitsin biz bize bakalım ona bakılırsa ts dolu transfer yaptı bi ton bizi ilgilendirmio önemli olan bizim ilgilendiklerimiz

yiğidokazım58 30.07.2008 21:06

biz istesek kaka yı alırız ama gerek yok ki mehmet yıldız var balili var hey yavrum bee

selami gürpınar 30.07.2008 21:11

işte budur gardaşım bnm senn yüreğine gurban

yiğidokazım58 30.07.2008 21:12

[QUOTE=selami gürpınar;394880]işte budur gardaşım bnm senn yüreğine gurban[/QUOTE]

Tabi öyle gadaşım BeMiN :) Mehmet gidecekmiş ama öyle bişey duydum ben :rolleyes:

yiğidokazım58 30.07.2008 21:15

Adam profsynl bırakmaz deme

Bırakırsa azımız açık bakarız arkamızdan

Ts de herkesi aldı yeter da

astaravisa 30.07.2008 21:18

yok daha neler. az yavaş :rolleyes:. okadarda değil :D

yiğidokazım58 30.07.2008 21:19

[QUOTE=astaravisa;394890]yok daha neler. az yavaş :rolleyes:. okadarda değil :D[/QUOTE]

O kadar da değil doru diosn :D:D

daha neler :rolleyes:

pala_ökkeş 30.07.2008 21:20

Yav gardaşlarım bizene ts den,anlamıyorum.
Burası sivasımın oyuncularının tartışıldığı başlık,ts kimki mehemet yıldızı alacak,
Mideme kramp girdi,yeter artık,hayret bişi yaa...
Saygılar.

astaravisa 30.07.2008 21:22

alsalar ne yazar. geçen sene Balili Sakatlanmasaydı böylemi olacakktı.
düşünsenize Baliliden faydalanamadık bile. busene bizim için yeni transfer gibi oldu. boşverin gökhan ünalı ..

yiğidokazım58 30.07.2008 21:26

Evet biz kendi topçılarumızı konuşalım doğru diyosun gadaşoım

idhem 31.07.2008 08:39

Şu başlıklarda muhabbet işini bir tarafa bıraksak.Sabah sabah ne tür yorumlar yazılmış diye bakıyorum ama boş muhabbetler okuyorum.Etmeyin böyle gardaşlarım ya.

pala_ökkeş 31.07.2008 11:45

Şu başlığı kaç sefer kilitleyin dedim,dinliyen yok,
Buyur geyik muhabbetine dönmüş.
Saygılar

yeniceri_can 31.07.2008 12:53

[B]herkes bütçesine göre transfer yapıyor bütçemizolsa bizde boş durmaz alırız heralde.[/B]

şenasi 31.07.2008 13:22

bırak devidi gözlüğünü bile alamayız :(

idhem 31.07.2008 13:24

[QUOTE=şenasi;395221]bırak devidi gözlüğünü bile alamayız :([/QUOTE]

İyice fakir yaptın bizi sende ha.

Bir gözlük kaç liradır.10 tane gözlükçü dükkanı alırız.Saçmalamışsın

Konumuz Davids.

Atın şunu dışarı ya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:19.