![]() |
--->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEV
Hemen hesap numarası verin yatırayım. Ben İzmir'deyim.
. |
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5ytl) 4)abircan (miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (m,ktar belli değil) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (10ytl) ismi yazılmayan kişiler lütfen uyarsın. |
-->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEVE
[COLOR="Red"][B]yener kardeş teşekkürler yardımın için tamam numarayı verdiğinizde irtibata geçerim emre kardeşimle inşallah istenilen fiyatı karşılarız pankart hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim ücreti boyutları ve içeriği hakkında...[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=izmirliyigido;416629]Hemen hesap numarası verin yatırayım. Ben İzmir'deyim.
.[/QUOTE] hocam ne kadar yatırabilirsin... |
--->: -->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPOR
[QUOTE=yigido0058;416633][COLOR="Red"][B]yener kardeş teşekkürler yardımın için tamam numarayı verdiğinizde irtibata geçerim emre kardeşimle inşallah istenilen fiyatı karşılarız pankart hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim ücreti boyutları ve içeriği hakkında...[/B][/COLOR][/QUOTE]
içerik konusuna birazdan ayrı bir konu açılacak.herkes fikirlerini beyan edecek.toplanan ücrete göre en büyük pankart hazırlanacak. |
10 ytl yatırırım şart koşmuyorum ama benim sloganı yazarsanız sevinirim pankarta
ANADOLUNUN GURURU VAR ARTIK *********SİVASSPOR********* |
hesap numarasını aldım.hesap emrenin hesabı olacak.sizler şu andan itibaren kaç lira yazacağını da muhakkak belirtin...hesap ziraat bankası hesabı...
|
[B][I]5 YTL Sİ OLMAYAN VARMI??..............[/I][/B]
|
[QUOTE=abircan;416638]10 ytl yatırırım şart koşmuyorum ama benim sloganı yazarsanız sevinirim pankarta
ANADOLUNUN GURURU VAR ARTIK *********SİVASSPOR*********[/QUOTE] abi sloganlar belirlenir ardından anket yaparız.ona göre karar veririz. |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5ytl) 4)abircan (10 ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (miktar belli değil) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (10ytl) |
[[/B][QUOTE=yener_sahin;416641]abi sloganlar belirlenir ardından anket yaparız.ona göre karar veririz.[/QUOTE]
[B][I][CENTER]Zaman Kısa Unutmayalım :)..........[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=münihliyigido58;416611]Bizans fatihi Sivasspor
benim dğru düzgün param kalmadı yoksa maça katılmak dahil, pankarta bağıslarda bulunurdum, ama emeğinin geçti herkese sizinle gurur duyduğumu illetmek istiyorum.[/QUOTE] bu yazılarıma utandım, on milyon'a mesela dışarda yemek yiyeceğime yada başka saçmalıklara imza attacağıma size göndertiyim. artık teyzem yardımcı olur yatırır umarım, bilirsiniz ben türkiye türkü değilim, almanyada yaşiyorum. ama problem olmaz |
[COLOR="Red"][B]inşallah iyi bir ücret toplarız boyutları büyük olursa daha çok ilgi görür herkes anlasın sivassporun ve taraftarının büyüklüğünü ayak oyunlarıyla bizleri yıldıramayacaklarını allahın izniyle şampiyon bu sene anadoludan duruma göre verdiğim para miktarını artırabilirim ne kadar katkı sağlarsak o kadar iyi sivassporumuza ve fedakar taraftarına canımız feda her türlü desteği elimizden geldiğince sağlarız yeter ki dayanışmamız ve beraberliğimiz daim olsun...[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416644][[/B]
[B][I][CENTER]Zaman Kısa Unutmayalım :)..........[/CENTER][/I][/B][/QUOTE] ben sana kaç lira yazayım sen onu söyle :) |
[B][I]Bellı Olmaz 5 Ytl Derım 10 Ytl Verırım Veya Tam Tersı
BEnım Kafam Bozuk :D...[/I][/B] |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5ytl) 4)abircan (miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (m,ktar belli değil) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (10ytl) 4)izmirli yigido (ücret belli değil) ismi yazılmayan kişiler lütfen uyarsın. |
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416649][B][I]Bellı Olmaz 5 Ytl Derım 10 Ytl Verırım Veya Tam Tersı
BEnım Kafam Bozuk :D...[/I][/B][/QUOTE] bana bozuk iş yapma :) neyse sen emreye eldem teslim edersin. HESAP NUMARASI BEKLEYENLERE HESAP NUMARASI PM İLE GÖNDERİLECEKTİR.İSTEYENLER BURDAN HABER VERSİNLER:..... |
[COLOR="Red"][B]yener kardeş bana 15 ytl yaz hesap numarısını ne zaman göndereceksiniz[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=yener_sahin;416651]bana bozuk iş yapma :) neyse sen emreye eldem teslim edersin.
HESAP NUMARASI BEKLEYENLERE HESAP NUMARASI PM İLE GÖNDERİLECEKTİR.İSTEYENLER BURDAN HABER VERSİNLER:.....[/QUOTE] [B][I][CENTER]Laf Agızdan Cıktı Daha Lafımdan Donmem... Bende Parayı Elden Vermeyı Dusunuyordum :)[/CENTER][/I][/B] |
--->: -->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPOR
[QUOTE=yigido0058;416653][COLOR="Red"][B]yener kardeş bana 15 ytl yaz hesap numarısını ne zaman göndereceksiniz[/B][/COLOR][/QUOTE]
değiştiriyorum ve hemen hesap numarasını özel mesaj ile atıyorum.aldıkdan sonra aldım de ve yatırdıkdan sonra hemen haberdar et. |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5ytl) 4)abircan (miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (m,ktar belli değil) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) 4)izmirli yigido (ücret belli değil) |
[QUOTE=yener_sahin;416657]ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5ytl) 4)abircan (miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (m,ktar belli değil) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) 4)izmirli yigido (ücret belli değil)[/QUOTE] ARTIK GÜNCELLE ŞUNU ARKADAŞIM 10 YTL DEDİMMMYAAAAA :) |
[B]kardeş banada atarsan hesap numarasını gönderirim [/B]
|
Hesap Numarası Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından...
Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001 |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5ytl) 4)abircan (miktar belli değil) 5)münihliyigido58 (10ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (m,ktar belli değil) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) 4)izmirli yigido (ücret belli değil) |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) 6)münihliyigido58 (10ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) Hesap Numarası Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından... Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001 Hesaba parayı yatıranlar lütfen foruma yazsınlar... |
gerekirsee maçç öncesii şöyleee meşalee şhoww falann taraftarııı birr güzelll havayaa sokarızzz süperrrr olurrrr
|
[QUOTE=yener_sahin;416669]ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) 6)münihliyigido58 (10ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) Hesap Numarası Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından... Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001 Hesaba parayı yatıranlar lütfen foruma yazsınlar...[/QUOTE] [B][I][CENTER]Elden VErsek Olurmu Acaba??...[/CENTER][/I][/B] |
abi bende varım...............
|
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416673][B][I][CENTER]Elden VErsek Olurmu Acaba??...[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
evet emreye parayı verebilirsin.... |
[QUOTE=furkancfc;416674]abi bende varım...............[/QUOTE]
canım benim sivasdamısın şehir dışına mısın,hesaba mı yatıracaksın,emreye mi vereceksin,ne kadar vereceksin?bunları da yazarsan çok güzel olacak :) |
[B][I]Pankart Sozu Icın Anketı Acmanın Tam Vaktı BEnce :)...[/I][/B]
|
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416679][B][I]Pankart Sozu Icın Anketı Acmanın Tam Vaktı BEnce :)...[/I][/B][/QUOTE]
halloldu o iş.............. -------------- |
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) 6)münihliyigido58 (10ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) SİVASDAN UMARIM DESTEK VERECEK OLAN SADECE 3 KİŞİ DEĞİLDİR.ANTİ İSTANBUL FAN CLUBUNDEKİLER ARTIK BİRAZ DESTEK.. |
Normalde Cuma günü fenerin maçına gelmek isterdim ama otobüs bileti bulamayınca cuma gece binmek zorundayım madem gelemiyorum maça en azından pankarta katılırım.Hesap numarasına 10 ytl geçiyorum hemen;)Hesap Noda Fatih Ş. . . (Ankara-Tandogan Şubesinden) olarak görülür.Saygılar...
|
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) 6)münihliyigido58 (10 YTL) 7)engineer58 (10 YTL) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) |
Arkadaşlar internet üzerinden havale yapayım dedim şube kodu istiyor ziraat bankasının sivasta kaç tane şubesi var bilen varmı???Yada şube no verirseniz sevinirim...
|
[QUOTE=engineer58;416707]Arkadaşlar internet üzerinden havale yapayım dedim şube kodu istiyor ziraat bankasının sivasta kaç tane şubesi var bilen varmı???Yada şube no verirseniz sevinirim...[/QUOTE]
hocam direk bankamatikden gönderemez misin?sivasda olmadığımdan bilmiyorumda.Veya bankayı ararsan söyleyebilirler... |
[QUOTE=yener_sahin;416663]Hesap Numarası Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından...
Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001[/QUOTE] kardeşim bu hesap numarası değil,kart numarası,hesap numarası farklı olur,iyice öğrenip yazarsanız,sevinirim ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |