SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Giderken Mehmet`i de götür!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21238)

YuNuSPaSa58 13.10.2008 19:24

--->: Giderken Mehmet`i de götür!!

Bakın ßide şu oLaßiLir. Milli Takıma Sivastan ßir tek Mehmet Yıldız'ı Aldı ya.. ßaşßakan'da Hazır Sivas'a gidecekken ßi espri yapayım demiş oLaßilir..

crburak58 13.10.2008 19:31

bu ne arkadaş.. bu fatih terim ne akla hizmet ediyor amacı ney... bu kadar da olmazki yaw biz sivaslıyız kaldıramayız böle esipriymiş.. delikanlı gibi konuşsun adam bak sanki amatör kümede konuşuyor işin ciddiyeti ortada adam sivasdan oyunculara yer vermıyor vermezde kolay kolay geçen sene ilk devre sonunda lider bizdik ama bır oyuncu yoktu o zman bu nasıl iş.. anlayan varsa bana anlatsın mantıgım almıyor moralım bozuluyor....

sinan-58 13.10.2008 19:41

-->: --->: Giderken Mehmet`i de götür!!

[QUOTE=PATRON;425845]Gidip gitmemek Mehmet'in kararına bağlı değil.

Eğer Milli Takıma Çağırılırsan Mecbur gideceksin.Küstüm gitmiyorum diye bir olay yok yani :)[/QUOTE]

gitmez zorlamı fatih hoca varsa ben yokum der veya sakatım gelemem ayağım ağrıyor der gitmez fatih terim istifa edene kadar

by_hunter 13.10.2008 19:56

-->: Giderken Mehmet`i de götür!!

arkadaşlar oynatılmasıda orada bır sıvassporlu oyuncunun olması iyi birşey tabiki oynamasını canı gonulden isteriz ama her yerde oldugu gıbı futboldada işler farklı şekilde yürüyor...

furky.b 13.10.2008 20:09

batuhan + mevlut ;1 Mehmet bile etmez.. yaziklar Olsun !!

adres58 13.10.2008 20:57

[B]Arkadaşlar aman oynatmasın. Adam prim yapıp elimizden uçacağına yuvasında huzurlu bir şekilde oynasın o bize yakışır. Hemde bizde kırmızı beyazız.. :)[/B]

yiğido_58_fuko_ 13.10.2008 21:49

bence mevlüt yerine mehmet yıldız oynasın çünkü mevlüt hiç birşey yapamıyo o kaçırdığı pozisyonlar hele hele oneydi kaçırdığı 3 pozisyon...[QUOTE][B][I][/I][/B][/QUOTE]

cenk5821 13.10.2008 22:05

bu neden yaw simdi giderken mehmetide gotur ayıp o kdar kisinin icinde soylencek lafmı bu yani saka ama onunda bi sıırı var fatih hoca elindeki mucevherin degerini bil artk estonya macinda ilk 11 istiyor estonyaya giderken iyice dusun yani

YuNuSPaSa58 13.10.2008 22:14

--->: -->: Giderken Mehmet`i de götür!!

[QUOTE=spidey58;425716]Arkadaşlar ben mehmet yıldızın milli takımda oynatılmamasına tepki için facebookta bir grup açtım ,katılırsanız sevinirim:

[url]http://www.facebook.com/group.php?gid=33967032586[/url][/QUOTE]

bence ßiraz zor ßuLursun.. Siteye dewamLı qirenLerin sayısı 100ü qeçmiyoki..

YuNuSPaSa58 13.10.2008 22:14

Ama Ben üye oLdum. Rahat oL Sen;)

ofgurleyuk78 13.10.2008 22:56

Mehmet Yıldız 10 Batuhan eder. Batuhan'ı sırtına alır yinede gol atmaya gider. Var mı ötesi?

yerliturkuaz 13.10.2008 23:14

[B]Bu hocaya uyuz kaptugum kadar başka bir hocaya uyuz kapmadım be yaw...[/B]

kubilay68 13.10.2008 23:21

fatih hocanin belki mehmet yildiza ihtiyaci olmaya bilir ama TURK MILLI TAKIMININ MEHMET YILDIZA IHTIYACI VAR.

ali_zara 13.10.2008 23:30

yavv batuhan çıktıktan sonra dedim sanırım mehmet girecek bi baktım nuriyi aldı şaşırdım kaldım valla

pover58 13.10.2008 23:50

ne yazıkki bu adam nilli takımın hocası ,mehmetin yapacagıtek şey var ligde çok gol atacak.başka yolu yok oynatmaz kardeşim. adam anadoludan kimseyi oynatmazzzz.sen kendini ispatlıyacan mecbur kalacak oynatmıya.yada çagırılınca kulüp göndermiyecek.

atamtürk 13.10.2008 23:53

hoca ben yıldızı biryere götürürüm bidaha gül bile gelse ayıramaz sen takımında bile doğru düzgün oynamamış 18lik batuhanı gönder ayırmasıda kolay olur.

gala86 13.10.2008 23:59

bu yil 15 gol rahat atar mehmet yildiz, seneye de ingiltere ligine transfer olsun (tam mehmete uygun olan lig) ve kör fatih terim o zaman belki daha iyi görür mehmet yildizin klassini, eger istanbulda oynuyo olsaydi her mac banko ilk 11 de olacakdi milli takimda

MustafaParlak 14.10.2008 08:38

[B]Şerefs.i.zlerin Şere.f.sizce yaşadıgı bu dünyada Böylelafların olması normaldir.Bir Milli takım hocası Başbakanın yanında bu kadar saçmalıyorsa Ondan hiç birşey olmaz.

Şu Fatih Terimi Savunanlar BİR daha Düşünsünler...![/B]

titizyiğido 14.10.2008 09:49

espiri yapmış ama biraz soğuk bi espiri olmuş

PACHTEN_YIGIDO 14.10.2008 09:55

arkadasslar bu saka!!ama saka olsada biz bu sakayi güldürücü bulmadik...yani carsamba günü mac olmasa mehmet basbakan ile beraber giderdi sivasa orda ikizi beraber öyle bir törenle karsilanirdi ki yani...ama neyse yani benim biildigim ve de gördügüm gibi mehmet su anda o 3 forvetin de bulundugu kadroda yer aliyor...

HALIL
MEVLÜT
MEHMET

fatih terim halil altintopu sonraki dakikalar icin kullaniyor cünkü o zaman rakip yorulmus oluyor ve halil bunu degerlendiriyor...bence MEHMET MEVLÜT ikilisi ile oyniyacagiz yarin...

bu arada bir kötü haber daha:defansimizda 5 oyuncu var kadroda sabri,ibrahim kas,servet,hakan balta garanti oynuyorlar ve yedek oyuncu caglar...

bahadır erdem 14.10.2008 11:54

[B][COLOR="Blue"]FATİH TERİM ADAM OLSA BÖYLE BİR SÖZÜ ETMEZDİ.

SEN FUTBOLCUN HAKKINDA BÖYLE SÖYLERSEN O FUTBOLCU SANA SAYGI DUYAR MI?

KENDİDİNİ BEĞENMİŞ,KİBİRLİ,ZAVALLI ADAM!!![/COLOR][/B]

yigidos5834 14.10.2008 12:22

FATİH TERİME DUYURULUR'OYNATMAYIP DALGA GEÇECEKSEN ÇAĞIRMA'

özyiğido 14.10.2008 12:52

ANADOLU MİLLİ TAKIMI OLUŞTURULSUN ANADOLUNUN YİĞİT ŞİRKETLERİDE SPONSOR OLSUN.ÖZEL MAÇLAR YAPILSIN ÖRNEK:ANADOLU MİLLİ-BRAZİLYA GİBİ

altuntas58 14.10.2008 16:02

[B]Fatih teriminde bir gün ah tuh dediği günler olacaktır mehmet yıldız gibi bir değeri milli takımda düşünmüyorsa bunda bir art niyet var derim !!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

redmixo 14.10.2008 16:43

Mevlüt'ün Yaptıgını 2 katını yapardı mehmet ama Bos wer Oynamasın Milli Macta sakatlanır fln :) Sivas macında oynayamaz....

abdullah58 14.10.2008 17:17

MILLI TAKIMDAN BILE SOGUTTU BIZI BE
BU FATIH ADAMI KANSER EDER
MEHMET YILDIZ
YILDIRAY GIBI REST CEK TERIMIN OLDUGU MILLI TAKIMDA OYNAMAMA DE

ozer10 14.10.2008 17:44

eğer öle bi şey sölediyse ya çok fazla belli edio anadolu takımlarına verilmeyen önemi fatih hoca kendisini nasıl böle sevdirecekki gördük bosnada mevlüt ne yapabildi mehmet olsaydı farklı bir şekilde yenerdik vallaha spiker de söyledi bunu mehmet de olsaydı çok ii olurdu die bi fatihe gösteremioruz oda görmemek için ısrar edio sivası

SempaticH 14.10.2008 18:02

bu kadar kendini beğenmiş hiç kimse olamaz kibir sen nesin be kardeşim çok havalara girdin hayırlısı bakalım one öle mehmedide giderken götür falan ne oluyor işe yaramıyorsa niye çağırıyon çağırıyorsan hiç forvet yok takımda sen 18 e bile almıyon garezinmi var allah senin yardımcın olsun bu kibirle hiç bir yere varamazsın yazık yazık

mnt3 14.10.2008 21:41

batuhan karadeniz isimli oyuncu süper ligde bildiğim kadarıyla ilk defa geçen hafta 11 de 1 maça çıktı.adam 1 gol attı diye milli takımda 11 de oynadı.geçen yıl ligde 14 gol atıp,14 de asist yapan mehmet yıldız 18 kişilik kadroya alınmadı.ümit milli takımda hiç oyuncumuz yok.fatih terim 4 senedir sivasa 1 defa gelmedi.arkadaşlar kimse başka türlü yorumlamasın : fatih terim sivassporu sevmiyor.görünen köy kılavuz istemez

oz.can 15.10.2008 15:38

[COLOR="Blue"]futbol sadece futbol değildir![/COLOR]
euro 2008'den önce Arda turan 7 milyon avro, sonra 15 milyon avro. Bu sadece bir örnek, tabi ki ardanın iyi futbolununda katkısı var aradaki 8 milyon avroda fakat kadroya alınmasaydı arda bu reklamı asla yapamazdı.

Düşünün, Mehmet bu yıl 3-5 milli maça çıkıyor yi futbol ornayarak 3-5 de gol atıyor. Bütün avrupanın dikkatini çeker mi? çekmez mi? fiyatı 3-5 milyon avro artar mı? artmaz mı?

[B]Son olarak terim bu parayı Sivasspor'a yedirir mi yedirmez mi?[/B]

cenk5821 15.10.2008 16:21

suan baska bi duusnce olabilrmi adamn bize garazi var acıkca belli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30.