![]() |
Cevap: FK/SivasSpor: 1 Konyaspor:0
finale kadar emin adımlarla ılerlemeliyiz.şampiyon sivasspor..
|
--->: FK/SivasSpor: 1 Konyaspor:0
hep boyle yigidolarr diger macımız sanırım denizliyle onları da yener veya berabere kalırsakk cok iiyi olurr
|
-->: FK/SivasSpor: 1 Konyaspor:0
çok gol kaçırdık ılk yarı sag kanatta cok pas hatası oldu ama takımımız kazanmasını bıldı şukur
|
yakışır sivasıma yürübe sivasım kim tutar bizi bu yıl çok güzel futbol oynuyoruz geçen yıkli başarımızın tesadüf olmadığını çok güzel ispatlıyoruz
|
Kupayı alacağımıza inanıyorum.Gruptan zaten gözümüz kapalı çıkarız arkadaşlar.
|
Maça ben gidemedim.Giden arkadaşlardan bir ricam var.Cevap verirseniz sevinirim.Sergio'yu merak ediyorum çok mu kötü oynadıda Bülent hoca ikinci yarının başında oyundan aldı.İzleyenler cevaplarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.
|
ßu gruptan Çıkarız.. zaten dier Maç ßeraßere ßitti yanıLmıyosam.. Lideriz galiba..
|
tebrikler sivasspor...inşallah hep böyle galibiyetler gelir....
|
Baslangic cok önemlidir. Iyi bir baslangic oldu bizim icin. Insallah devami gelir. Ayrica diger macinda berabere bitmesi bizim icin iyi bir sonuc ama bizim diger maclara bakmamamiz gerekir
|
[B]Kolay bır karsılasma oldu 3 puan almayı bıldık fazla yorulmaya gerek yok. Başarılar[/B]
|
hadi hayırlısı dün kafayı sıyırdım saat 16:00 TRT 1 haberlerde sivasspor:1 Konyaspor:2 dedi hay allah dedim yine kupada busene hüsran olacak dedin eve geldim saat:16:10 trt teleteks'e baktım Sivasspor:1 Konyaspor:1 Sonra lig tv de altyazı geçti Sivasspor:1 Konyaspor:0 oley dedim
|
Sivassporumuz'u kutluyorum.Gruptan çıkacağımıza da gönülden inanıyorum...
|
maçı idman havasında oynadık.çarşamba idmanı yerine hocamız maç yaptırdı diyelim.normaldi sonuç.yoksa biz asılsak oooooo.
|
öncelikle bu galibiyet bizim için çok önemliydi nasıl başlarsak öyle gider
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:05. |