SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Maçtan Fotolar (Sivas-Antep) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21866)

yigidomustafa58 01.12.2008 18:34

--->: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)

[B][U]mükemmel resimlerin için teşekkürler ....[/U][/B]

ali_zara 01.12.2008 21:02

GÜZEL OLMUS TŞKLER ELLERİNE SAĞLIK

mustafayildiz92 02.12.2008 15:37

aramızda para toplayalım yeni bir makina sartt::D

kadir984 02.12.2008 16:06

kardeş resimleri hep aynı yönden çekmişiniz stadın boş olduğu alanlar.
unutmayalım ki cumartesi günü bir çok taraftarımız gelemiyor kimisi çalışan kimisi okuyan v.b. bunun üzerine birde lig tv yayınlayınca sonuç malum yine de sahada olanlara teşekküler

slasher//z 02.12.2008 16:10

Cevap: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)

eskiden taraftarımız yok diye yakınıyoduk; şimdi görünüyo ki seyircimiz de kalmamış; iyi olan futbolcular hoca ve yönetim..

KIZILCAN 03.12.2008 18:10

Soğuktan dolayı maça gitmeyenler kış mevsiminde ne yapacaklar acaba?

Yiğiter 03.12.2008 18:19

[QUOTE=KIZILCAN;443483]Soğuktan dolayı maça gitmeyenler kış mevsiminde ne yapacaklar acaba?Sivas'ın kıymetini ancak Sivas dışında yaşayanlar bilir!![/QUOTE]

[B]Sivas'ta yaşamayan Sivaslılar ne kadar değer biliyor bu hafta Olimpiyat'ta göreceğiz.;)[/B]

KIZILCAN 03.12.2008 18:26

[QUOTE=Yiğiter;443486][B]Sivas'ta yaşamayan Sivaslılar ne kadar değer biliyor bu hafta Olimpiyat'ta göreceğiz.;)[/B][/QUOTE]
Valla dostum kıymet bilen varsa sen,ben ve bizleriz.Şu takımın başarısını göremeyen o kadar çok insanımız var ki.Ha Sivas'ta,ha dışarda.Farketmez...

Yiğiter 03.12.2008 18:34

[QUOTE=KIZILCAN;443488]Valla dostum kıymet bilen varsa sen,ben ve bizleriz.Şu takımın başarısını göremeyen o kadar çok insanımız var ki.Ha Sivas'ta,ha dışarda.Farketmez...[/QUOTE]
[B]
Ben zaten bu dertten çok müzdaribim.Bizim de işimiz gücümüz var.İlgilenmemzi gereken insanlar var.Ama Sivas'ın maçı olunca hangi havada olursa olsun yine gidiyorum.Ve stat boş.Yaralıyım hocam yaralı,,ben bu dertten yaralıyım.:)[/B]

bekiro0758 03.12.2008 18:55

güzel olmuş dayı haklı walla desteklemiyorlar

SenSetik 04.12.2008 00:07

maçın cumartesi günü oynanması esnafımızın maça gelmesini engelleyen bir faktör olarak değerlendirilmeli...

pazar günü oynansaydı soğuk lig tv falan dinlemez tribünleri doldururdu Sivaslılar...

şunuda belirtelimki öyle klavyeden taraftar olunmuyor arkadaşlar...
bu taraftar -30 derecede o tribünleri doldurmuştur unutmayalım...

seyirci ortalaması herşeye rağmen birçok takımdan daha fazla Sivasta...
gönül isterki hermaç tıka basa dolsun stad ve herkes tezahuratlarla inletsin o sahayı ama yavaş yavaş yerleşecek bu kültür...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55.