![]() |
Cevap: ANKARAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
[B]RECEP KARDEŞ BENİDE EKLE İNŞALLAH BİR AKSİLİK OLMAZSA GELECEĞİM[/B].
|
[I][B]yolunuz bahtıız acık olsunn
inleyecek heryer SİVAS diye artık 3 büyük yokkkk TEK BÜYÜK SİVASSPORR !!!!!!!!!!!!!!!!!NE MUTLU Kİ SİVASLIYIM DİYENEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/B][/I] |
[COLOR="Red"][B]LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ACELE EDİNİZ[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT [/B][/COLOR] |
[B][QUOTE=kurtun58;447385]
insallah,siz nerde duruyorsunuz ona göre bilet alim ,veyahut neresi cavcavli ,hareketli oraya geceyim.o kadar yol gel bagirmamak olurmu:)[/QUOTE] hocam cavcav (ilhan cavcav) siz pardon havhavsiz taraftan aliyoruz biletlerimizi :D stada geldiginizde goreceksiniz sivasspor tarafini zaten... ana giris kapisindan degil de havas in oldugu taraftan giriyoruz stada ;) gorusmek uzere.. haydi Ankaraa Liderin Macina!!! Sivastan da misafirlerimiz olacak onlari da karsilariz ;)[/B] |
[B]Abi Ben Gelmek İstiyorum Ancak Amcamın İzin Verecegini Sanmıyorum Bu Maça Gitmek Çok Önemli Valla Arasan Amcamla Bi KOnuşşsan Recep Abi bABAMLAR HACDA Amcamın Eline Kaldım Biliyorsun Murat Abide Çok İyi Tanır O sölese Kesin Gelirim Abi bİ kIYAK gEÇİNDe Gelelim Şu maça...![/B]
|
inşallah bende gelirim haber vereceğim arkadaşlar
suşehrili yiğido cengiz şahin alcapon74;) |
[B]Haydi yiğidolar, maçın canlı yayınlanacağını düşünürsek boş tribünler hoş görünmez...[/B]
|
[B]Demekki Sivastan gelenler ve Ankaradaki yiğidolar dolduracak stadı İstaanbulda iş yok bu maçta :([/B]
|
[B][I]Umutsuzluğa düşmeyelim, bu bir süreç ve biz daha yolun başındayız. İstanbul'daki Yiğidolar Olimpiyatta iyi bir sınav verdiler, inşaallah İSTDER'in yaptığı bu güzel organizasyonada gerekli destek verilecek ve Ankara'da takım yalnız bırakılmayacaktır.
Haydi İstanbul'daki Yiğidolar Ankara Yolcusu Kalmasın ! [/I][/B] |
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH YENER GELİRİZ VE İLK YARIYI GEÇEN SENEKİ GİBİ LİDER BİTİRİRİZ. ALLAHTAN DERT VE KEDER OLMAZSA BENDE GELECEM.
MURAT SARI YAVUZ SARI FEVZİ GÜLMEZ KAZIM DURMUŞ ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU ŞİMDİLİK BU KADAR SAYGILARIMLA MURAT SARI |
[QUOTE=zaralı ulkucu;447605][B]Abi Ben Gelmek İstiyorum Ancak Amcamın İzin Verecegini Sanmıyorum Bu Maça Gitmek Çok Önemli Valla Arasan Amcamla Bi KOnuşşsan Recep Abi bABAMLAR HACDA Amcamın Eline Kaldım Biliyorsun Murat Abide Çok İyi Tanır O sölese Kesin Gelirim Abi bİ kIYAK gEÇİNDe Gelelim Şu maça...![/B][/QUOTE]
KUSURA BAKMA AMA NİKİNDEN KİM OLDUGUNU ÇIKARTAMADIM MUSTAFA SENMİSİN DESEM YANILMIŞMI OLURUM ACABA AÇIKLAYICI YAZARSAN AMCANI ARARIM SAYGILARIMLA MURAT SARI |
[QUOTE=sarilartekstil;448100]ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH YENER GELİRİZ VE İLK YARIYI GEÇEN SENEKİ GİBİ LİDER BİTİRİRİZ. ALLAHTAN DERT VE KEDER OLMAZSA BENDE GELECEM.
MURAT SARI YAVUZ SARI FEVZİ GÜLMEZ KAZIM DURMUŞ ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU ŞİMDİLİK BU KADAR SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE] murat abi listede ali sarı yok :confused: |
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT 11: MURAT SARI 12: Ali SARI 13: YAVUZ SARI 14: FEVZİ GÜLMEZ 15: KAZIM DURMUŞ 16: ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU 17: İbrahim ÖZER 18: Ali GÜLYURT 19: Nejat ÖZER[/B][/COLOR] |
[QUOTE=ademgoze;448117]murat abi listede ali sarı yok :confused:[/QUOTE]
RECEP ABİ ALİ SARI YIDA EKLE UNUTMUŞUM ADEMCİGİM SENDE GEL: |
oy hellilten hellikten
su gelir mezerlikten bize sivaslı derler ederiz liderlilten ankaraya gelemesemde kalbim sizinle istder |
[QUOTE=sarilartekstil;448131]RECEP ABİ ALİ SARI YIDA EKLE UNUTMUŞUM ADEMCİGİM SENDE GEL:[/QUOTE]
bende orda olucam abi ali sarı burda baya fanatik oldu senin yolunda ilerliyor abi maçta görüşürüz. |
Arkadaşlar ben ne yazıkki pazar günü nöbetçiyim. Yüreğim sizlerle lütfen sivasımızı yalnız bırakmıyalım. Son maçta coşalım coşturalım lider bitirmek istiyoruz.Dönüşümüz muhteşem olmalı ve 25 ocakta galatasaraya gününü göstermeliyiz . Geçen yılın öcü.....
ENNNNNNNNNNNNN BÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜYÜKKKKKKKKKKKKK SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİVAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! |
gelemesekte hep yanınızdayız hep sizinleyiz orqanizasyon için teşekkur edrm (istder):rolleyes:
|
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT 11: MURAT SARI 12: Ali SARI 13: YAVUZ SARI 14: FEVZİ GÜLMEZ 15: KAZIM DURMUŞ 16: ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU 17: İbrahim ÖZER 18: Ali GÜLYURT 19: Nejat ÖZER[/B][/COLOR] |
[B]Nerdesiniz Gençler :rolleyes: .[/B]
|
Değerli yiğidolar ankaraya gelendende gelmeyende allah razı olsun Ama herkes gelse Daha iyi olmazmı Çok Renkli görüntüler çıkar ortaya SİVASSPORU Yanlız Bırakmıyalım YİĞDO SEBO 58
|
YOLUNUZ AÇIK OLSUN GARDAŞLAR........................
|
[B][I]Hadi bakalım Lider Takıma Yakışır bir Taraftar olalım ve Sivassporumuzu Ankara da yalnız bırakmayalım.
İSTDER ayrıcalığını sizde yaşayın ...[/I][/B] |
[B]aaah ah,haftasonu ailemin yanında(ANKARADA) olmak vardı[/B].......:confused::confused::confused:
|
[QUOTE=velibircan;448313][B]Nerdesiniz Gençler :rolleyes: .[/B][/QUOTE]
[B]Nerdesiniz Eüp'han:rolleyes: Nerdesiniz Mustafa:rolleyes: Nerdesiniz Orhan:rolleyes: Nerdesinizzzzzzzzzzzz :rolleyes: Recep abi gençler olmadan bu maçın keyfimi çıkar.Şu hastalığım geçsin geliyorum.Herşey cuma günü belli olur.[/B] |
haydi yiğidolar gençleri devir liderligi kap heey anadolu takımı en ıyısı trabzon o ısı bır kere gecsınler trabzon takım felan deıl arkadaslar artık en ıyı takım SİVASSPOR YANİ ÖLÜMÜNE SİVASSPORLUYUZ GARDAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
|
YANI ANKARA 19 MAYIS STADYUMUNA 20 BİN SİVALI HEMSERİLERMİ GORMEK ISTERIM YANI KALABALIK OLALIM ARTIK SİVAS NEYMİŞ HERKESE İDDA ETTİRELİM = ERDİ 58 ÖLÜMÜNE SİVASSPORLUYUZ BAŞKA BÜYÜK YOKTUR ARKADASLAR ANADOLUNUN GURURU FORZA SİVAS
|
Sivasspora gönül veren herkese ankaraya bekliyoruz yolunuz açık olsun arkadaşlar bizler ankarada bekliyoruz sizleri
|
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT 11: MURAT SARI 12: Ali SARI 13: YAVUZ SARI 14: FEVZİ GÜLMEZ 15: KAZIM DURMUŞ 16: ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU 17: İbrahim ÖZER 18: Ali GÜLYURT 19: Nejat ÖZER 20: Burak Baykal[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Black"]EVET ŞİMDİ ANKARA YOLCULUĞUNDA BENDE VARIM GELEN DOSTLARIMLA EMİNİM ÇOK GÜZEL OLACAK GELECEK OLANLARA TAVSİYE EDERİM.[/COLOR][/B]
|
[B]ben ankaralı futbol severlerinde büyük ilgi gösterecekleri kanaatindeyim bu maça,zira senede kaç defa lider takımı izleme şansları var ki?:D:D:D[/B]
|
[B]Zorlu bir deplasmanda lider çıktığımız maçta Sivasspor'u yanlız bırakmayan tüm taraftar gruplarımıza teşekkür ediyorum.
Lider gidip,lider gelmek dileğiyle![/B] |
[QUOTE=muhsin koçak;448753][B]ben ankaralı futbol severlerinde büyük ilgi gösterecekleri kanaatindeyim bu maça,zira senede kaç defa lider takımı izleme şansları var ki?:D:D:D[/B][/QUOTE]
[B]Bizede bu fırsatı kaçırmamak, maçı yerinde izlemek için Ankara yollarına düşmek düşer :)[/B] |
[B]Hacettepe maçına ayagım sakat ve koltuk degnekleri olmasına ragmen gittim. Bu pazar da anakaraya gidip takımımıza sonuna kadar destek verecem inşallah.
Sivasspor için herşeyim feda olsun! Hadi siz de takımımızı yalnız birakmayın. Hiçbirşey bahane olamaz ankaraya gitmemize![/B] |
[B][COLOR="DarkGreen"]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT 11: MURAT SARI 12: Ali SARI 13: YAVUZ SARI 14: FEVZİ GÜLMEZ 15: KAZIM DURMUŞ 16: ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU 17: İbrahim ÖZER 18: Ali GÜLYURT 19: Nejat ÖZER 20: Burak Baykal 21: Tolga ALTUNTAŞ 22: Mustafa ERDOĞAN[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkSlateGray"][B]Gelecek olan arkadaşlar lütfen acele etsinler[/B][/COLOR]
|
[B]Liste yavaş yavaş şekil alıyor.
Vefakar ve cefakar yiğidoları Ankara'ya bekliyoruz...[/B] |
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN 10: DEMİRYURT 11: MURAT SARI 12: Ali SARI 13: YAVUZ SARI 14: FEVZİ GÜLMEZ 15: KAZIM DURMUŞ 16: ERZİNCANLI YENİ YİGİDO CİHAT MUSLU 17: İbrahim ÖZER 18: Ali GÜLYURT 19: Nejat ÖZER 20: Burak Baykal 21: Tolga ALTUNTAŞ 22: Mustafa ERDOĞAN 23: Osman YAVUZ 24: Ahmet AYKAN[/B][/COLOR] |
haydi yiğidolar liste çoğalıyo acele edin
|
BİR TÜRLÜ NASİP OLMADI ANKARA'YA GİTMEK.GİDENLERE HAYIRLI YOLCULUKLAR.DUALARIMIZ SİZİNLE.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:11. |