![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Isten yeni geldin, onun icin degerlendirmeyi yapamam, ama eminimki hepsi elinden geleni yapmistir, hepside iyi oynamistir. Sonuca baktim cok sevindim, liderlik koltuguna oturduk.
|
MAÇIN YILDIZ KİMDİ...?
MAÇIN YILDIZI MECNUN ODYAKMAZ DI MAÇIN YILDIZI BÜLENT HOCA VE TEKNİK HEYETTİ MAÇIN YILDIZI FUTBOLCULARIMIZDI MAÇIN YILDIZI ARAYA GİDEN SİVSSPORLULARDI MAÇIN YILDIZI ANADOLUNUN SESİ KIRMIZI BEYAZ SİVASSPORDU MAÇIN YILDIZI BAŞARIMIZIN TESADÜF OLMADIĞINI İSPATLIYANLARDI MAÇIN YILDIZI SİVASSPORU DESTEKLEYEN İŞ ADAMLARI VE SİVASLILARDI BİR YILDIZ SEÇMEK LAZIMSA EĞER SİVASIN ADINI DUYUNCA HEYACAN DUYAN KAYITSIZ KALMAYAN YÜREKLERDİR HER ZAMAN. |
İki yıl üst üste ilk yarının lideri olmak çok büyük gurur verici...Tebrikler Yiğidolar...
|
kapak muhammeden dakika 61 de
Muhammed ali maçın kralıdır golünü dakika 61 de atarak trabzona kapak yapmıştır. helal olsun kaptan. bu kapak çok yakıştı
|
maç oynanırken gençlerin golüne sevinip ajansspor ve lig tv yorum yapan trabzonlulara dakika 61 de füze gibi vuruşu ile golü atıp kapak yapan muhammed aliye teşekkürler.
|
Biz bi harikayız ya.. Takım, yönetim, taraftar, ben..:)
Sivasspor camiası olarak Lig'de ki mesajımız ne kadar net, bu sezon izlediğim her maçta gördüm ben bunu.. Bu yıl şampiyonuz.. ;) |
BİR YILDIZ GEREKİRSE EĞER ......................YILDIZIN ADI SİVASSPOR
|
muhammetdin ve musanın golüne diyecek bir şey yoktu...tek kelime ile muhteşemdi...
ama sivassporun kötü futbolu ile kazanmasını bilmesi yinede iyi bir tabloydu... haydi sivasspor 2. yarı tam gaz yola devam et... |
[B]onu bunu bilmem kardeşim,sivassporun attığı iki golde muhteşem goller,seyredemeyen arkadaşlar golleri seyredince bana hak vereceklerdir.[/B]
|
Nesini değerlendireceğiz. Gittik, yendik, lider olarak geri döndük. Ötesi varmı daha..
|
[QUOTE=Büyüksün61;450327]Gençler-Sivas maçının başında Petkoviç son adamı düşürdü. Çok açık bir penaltı ve kırmızı karttı. Ama "ligimizin marka değerinin artması için" Sivas'ın bir süre daha yarışta kalması lazım, hakem görmedi.[/QUOTE]
el topa gidiyor dikkatli izle. gerçi göz nasıl bakarsa öyle görür o yüzden tekrar izlemene gerek yok. ligin marka değeri artacaksa ts varken!!!!!!!!!! federasyon bizi mi kayıracak...;) |
YA NERDE BİR SİVASSPOR HABERİ VARSA TRABZONLULAR KARINCA GİBİ ÜŞÜŞÜYOR ORAYA NASIL BİR TARAFTARI VAR BUNLARIN YA İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ SİVASSPORLA UGRAŞIYORLAR KENDİLERİ AĞLAYA AĞLAYA HAKEMLE MAÇ ALIYORLARBİRDE SİVASIMA SATAŞIYORLAR BUNLARADAM OLMAZ. AMA DEDİĞİM GİBİ MUHAMMED ALİ DAKİKA 61 DE KAPAK YAPTI ALAYINA.
|
[QUOTE=ertor58;450352]YA NERDE BİR SİVASSPOR HABERİ VARSA TRABZONLULAR KARINCA GİBİ ÜŞÜŞÜYOR ORAYA NASIL BİR TARAFTARI VAR BUNLARIN YA İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ SİVASSPORLA UGRAŞIYORLAR KENDİLERİ AĞLAYA AĞLAYA HAKEMLE MAÇ ALIYORLARBİRDE SİVASIMA SATAŞIYORLAR BUNLARADAM OLMAZ. AMA DEDİĞİM GİBİ MUHAMMED ALİ DAKİKA 61 DE KAPAK YAPTI ALAYINA.[/QUOTE]
burada bile aynı cüreti gösterebiliyorlar,emin olun ellerinden gelde bir kaşık suda boğacaklar bizi, |
[COLOR="Red"][B]Maçın yıldızı?
Blica Maçın en kötüsü? Sylla Maçta göze çarpanlar? defanstaki adam paylaşma sorunu Ne gibi eksiklerimiz var? orta saha forvete yeterince desteği vermiyor mehmet yıldız tek kalıyor forvette çok yoruluyor... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? maç zor geçmesine rağmen heyecanlı ve seyir açısından zevk veren bir maçtı ama sivassporumuzun kazanması bizi mutlu etti lider kapattık ilk yarıyı.. Taraftar nasıldı? taraftar iyi sayılır deteklerini esirgemediler hepsinden allah razı olsun...[/B][/COLOR] |
maçı stadtan izledim sivas çok sahada yoktu ama yine gol atmasını bildi ve maçı kazandı...2golden çok geriye çekildiler yoksa 3.,4. golde gelirdi
|
önemli olan iyi futbol oynamadığımız maçlarda bile kazanabilmektir,ligin ilk yarısını lider bitirdik,umuyorum ki 2.yarının ilk maçında sivasta galatasarayı yeneceğiz.bence maçta bilica,petkoviç ve tum çok iyiydiler.
suni çim sahanın da takımımızın oyunununu etkilediğini düşünüyorum,bazı pozisyonlarda futbolcularımızın zemin nedeniyle istedikleri hareketleri yapamadıklarını gördüm |
[B]Kritik müdahaleleri ile bilica güzeldi[/B]
|
:D:)YİĞİDOLARGELİYOR ÇOK YAKINDA
|
[B]Maçın en kötüsü kimdi ? hakem
Maçta göze çarpanlar ? mehmet yıldıza atılan her topta foul ofsayt oldu mehmet ofsaytta olmamasına rağmen yan hakem tik olmuşçasına bayrağı sürekli kaldırdı Ne gibi eksiklerimiz var ? öne geçtikten sonra daha panik oynuyoruz sakin olmak gerek Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Sivasspor gücünü büyüklüğünü asaletini tüm dünyaya birkez daha gösterdi Taraftar nasıldı? lig tv den az görsekte sesleri sürekli duyuldu teşekkürler yiğidolar[/B] |
sTurkcell Süper Lig'inde 4. yılında mücadele veren Sivasspor, geçtiğimiz hafta kaptığı liderlik koltuğunu koruyarak ilk yarıyı 34 puanla lider olarak bitirdi.
Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 2008-2009 futbol sezonunda toplam 16 maç yaptı. Toplamda 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Sivasspor, kendi kalesinde 12 gol görürken, 28 kez de rakip takımların filelerini havalandırarak 34 puan aldı. Sivasspor'un, kendi evinde gol oranı yüzde 60, kendi evinde galibiyet oranı ise yüzde 87, deplasmanda gol oranı yüzde 39, deplasmanda galibiyet oranı ise yüzde 37 oldu. Kendi evinde yaptığı 8 karşılaşmada hiç mağlubiyet almayan kırmızı-beyazlı ekip, seyircisi önünde 7 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Kendi evinde 17 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 4 gol görürken, 22 puanı kendi evindeki karşılaşmalardan çıkardı. Sivaspor, ligin kendi evinde hiç yenilmeyen ve en çok kazanan takımı oldu. Deplasmanda da başarılı olan Sivasspor, 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 11 gol atan Sivasspor, 8 gol yerken toplam 12 puan çıkarabildi. Sivasspor'da ilk yarıda 5 gol atan kaptan Mehmet Yıldız, en çok gol atan futbolcu olurken, en hırçın oyuncuların başında birer kırmızı ve birer de sarı kart gören Abdurrahman Dereli ile Confry Sylla oldu. Diallo 3, Mehmet Yıldız ile Bilica ise 2'şer sarı kart gördü. ivassporumuzu ilkyari karnesi |
Maçın yıldızı kimdi ? Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet Yildiz Maçta göze çarpanlar ? Hakem Ne gibi eksiklerimiz var ? Sehirci Taraftar nasıldı? Kötü |
[QUOTE]Bilica[/QUOTE]
[B]Maçın yıldızı kimdi ? [/B] -Maçın iki başarılı ismi var idi ; Biri defansı kontorol eden ; [B]Bilica,[/B]diğeri ise Galibiyet golünü atan ;[B] Mohammed Ali.[/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] - Mehmet Yıldız son haftalarda performansı iyice düştü. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] - Liderliğimiz'in keyfini çıkarttığımızı görüyorum. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] - Takım olma yolunca bir adım daha birşey kattık üstüne. [B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] - Çok iyiydik,böyle devam etmek dileğiyle. [B]Taraftar nasıldı? [/B] Deplasmanda yanlız bırakmayan seyircilerimiz'in sesi Tv'den geliyordu. |
bence balşlş olsaydı daha iyi olurdu
|
sizleri canı gönülden kutluyorum Bize bu inanılmaz güzelliği yaşattığınız için. Rüya da gibiyim. çok teşekkürler. Özellikle Bülent hocam sana olan minnettarlığımı anlatamam.
|
[B]ben bu maçta ilk kez Herve Tum'u zevkle izledim sahanın her yerine ayak bastı bugün mükemmel di...[/B]
|
arkadaşlar ben maçı izledim maçta birşey çok dikkatimi çekti mehmet herhalde gidici maçtan tamamen kopuktu önünden gitden topa koşmayı boşwer kafasını çevirip bakmıyodu bile bizim için bi kayıp olacatkır muhakkak ama takım oyununu iyi oynadığımız için bunun etkisini fazla göreceğimizi zannetmiyorum yerine kim oynarsa oynasın o boşluğu doldurur
|
taraftarlar içinde birşey söylemek istiyorum gerçekten taraftarımızdan ilk kez bu kadar zewk aldım çekirdekci tayfası baya bi azalmış geldi gözüme hep böyle olalım daha iyisini yapalım lütfen
|
BILICA BILICA BILICA BILICA BILICA BILICA BILICA BILICA BILICA BILICA
|
benim için en güzel gecen günlerden biriydi oyun olarak fazla beğenmesem de goller süperdi bence haftanın golünün sahibi Mohamed Ali dir yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar
|
Bu galibiyeti bize kendi taraftar forumları [B]BMN[/B]'de Sivas'ıma dünya kadar küfür eden(ballı itler,********ler,i.neler ve daha niceleri) ve o küfürleri silmeyen seviyesiz yöneticilerine armağan ediyorum.
Trabzonspor bir Anadolu takımıdır ama taraftarı tamamiyle İstanbuldur. Trabzonspor büyük bir camiadır ama taraftarı çok küçüktür. Bir hafta boyu resmen zırladılar hakemle maçı aldılar,sonra Gençlerin hakkı yendi diye yine zırlamaya başlarlar. Aralarında hala bize çekirge,balon diyen gerizekalılıların sayısıysa forumun büyük kısmını işgal etmekte. Kendileri kötü oyanyıp maç kazanırlarsa büyük takım oldukları içindir,ama biz kötü oynayıp kazanırsak "ballı it" oluruz. Colman çatala topu asarsa mükemmel goldür,ama Musa ve Mohamed atarsa "kendilerinin bile inanmadığı gol" olur. Aralarında Mehmet Yıldız gibi her yönden kaliteli bir insana kro bir çoban diyen züppe kılıklılar da hala var. Bülent Uygun'un atkı takmasını bile Fatih terim'e benzeme ve ona yalakalık yapma hareketi olarak algılayan embesiller de var.:) Futbolcumuzun kafası yarılır yere yatar,onun adı bile oyunu soğutmak için çirkeflik yapmaktır. [B]Siz ve sizin yüreğiniz bu!!![/B] |
[B]doğru söylüyorsunuz.spor sitelerinde ne zman sivassporla ilgili haber olsa bakıyorum yorumlara hemen ts liler saldırıyorlar.ben cvp yazıyorum ama daha fazla cvp vermemiz lazım.hakkımızı arayalım.[/B]
|
[B]Maçın yıldızı kimdi Bu kısımda tek bir kişiyi ele almak olmaz ben defansta oynayan herkesi maçın yıldızı olarak gösteriyorum...
Maçın en kötüsü kimdi Sezer varlığı veya yokluğu belli değildi... Maçta göze çarpanlar Türkiye'nin en iyi defans bloğuna sahibiz bunuda herkese gösterdik... Ne gibi eksiklerimiz var Orta sahaya acil bir şekilde 10 numara lazım.... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Kötü oynayarak kazanmasını bilmek bizim için büyük bir avantaj bence takım bu mantialeyi kapmış olması gerçekten önemli... [/B] |
[B]Maçın yıldızı kimdi ? Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet Yıldız Maçta göze çarpanlar ? rakibimiz daha iyi oynadı Ne gibi eksiklerimiz var ? 10 numaramız eksik Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? liderliğimizi korumaz açısından önemli maçtı ve korumayı başardık. Taraftar nasıldı? Taraftar süperdi. Ankaradan Sivastan İstanbuldan maça gelen herkese teşekkürler.[/B] |
[B]Ben maçı tv de seyrettim ve gördüklerimden çıkardığım biz iki maçtır iyi oynamıyoruz ama yinede 3 puan alıyoruz. Çok zorlandık ve direklere çok şey borçluyuz ama her şeye karşın liderlik güzel şey. :)[/B]
|
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.Sivasspor hiç iyi oynamadı.Adamların bir topu direkten döndü bana göre penaltı olan bir pozisyonu verilmedi.Mehmet yıldız M.Ali sahada yoktu.Heralde M.yıldız gidici.Allah'tan ilk yarı bitti.Yoksa bu oyunla 1-2 hafta daha olaydı iyi olmazdı.
__________________ |
Maçın yıldızı kimdi ? bana göre herve tum ve kalecimiz petkoviçti.bilicada her zamanki gibi iyiydi
Maçın en kötüsü kimdi ? sezer ve golü dışında muhammeti hiç begenmedim. Maçta göze çarpanlar ? gençlerbirliğinin istekli ve arzulu futbolu.bence bulundukları yeri kesinlikle haketmiyorlar,daha yukarılarda olması lazım gençlerbirliği. Ne gibi eksiklerimiz var ? orta sahaya kesinlikle transfer gerekiyor,tum orta sahayı toparlayan adam olmamalı!!! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? maçtan önceki düşüncelerim maçtan sonra da doğrulandı.bence maçın hakkı beraberlikti.gençlerbirliği bizden daha iyiydi.penaltıları,direkten dönen topları ve verilmeyen golü ile gençlerbirliği en azından 1 puanı haketmişti!ama her zaman iyi oynayan değil akıllı oynayan kazanıyor! Taraftar nasıldı? ben daha çok taraftar beklerdim.yine de sivasımıza destek olan herkese tsk ederim... |
ortasaha berbatttt berbatt berbatttt. acil transfer yapmaları lazım. gençlerin o kadsar posizyone girmelerinin tek nedeni ortasaha.
|
ÇOK ZOR GEÇECEGİNİ TAHMİN ETDİGİMİZ BİR MAÇTI.BENCE MAÇIN EN İYİ ADAMI BİLİCA İDİ.SAHANIN HER YERİNDE BİLİCA VARDI.GERÇEKTEN MAÇIN HAKKINI VERMEK GEREKİRSE GENÇLERBİRLİGİ BİZE ORANLA DAHA İYİYDİ.
BELKİDE YİNE BASININ VE LİDERLİGİN VERDİGİ STRES MAÇIN BAŞLARINDA HATA YAPMAYA İTDİ.SON VURUŞLARIMIZIN İYİ OLMASI BİZE GALİBİYETİ GETİRDİ.BALİLİNİN YOKLUGUNU BİRAZ ARAR GİBİ OLDUK.ORTA SAHADA BİRAZ TOP YAPABİLSEYDİK FARKLI OLABİLİRDİ. EGER TRANSFER YAPILIRSA FORVETE KATKI SAGLAYACAK ORTA SAHA OYUNCUSU ALINMALI. |
ikinci yarı için orta sahaya transfer istiyoruz
umarım yönetim duyar sesimizi.... |
[B]bu maçta yıldız aramaya gerek yok,çok kötü bir oyun ve posizyona girmeden atılan muhteşem iki gol,bence maçın yıldızı sivassporu koruyan melekler.:mad::mad::mad:[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:45. |