SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   KUPA İÇİN ALİSAMİYENDEYİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23198)

MrMrBy 25.01.2009 10:54

Cevap: KUPA İÇİN ALİSAMİYENDEYİZ

[QUOTE=merkez_emre;464965]yuh artık 30 mılyonmus .[/QUOTE]

Son lig maçında 50 TL. yapar bunlar.Bu şuan birşey değil.Ama yapacak birşey yok.Alacağız alacağız alacağız...

YuNuSPaSa58 25.01.2009 10:55

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;464959][B][COLOR="Red"]Kupa için alisamiyendeyiz

İstanbuldaki YİĞİDOLAR

Şimdiden hazırlanın Kupanın ilk ayağı olan

ilk maç için alisamiyene akın ediyoruz

üstümüz KIRMIZI BEYAZ

BOĞAZIMIZDAN ÇIKAN TEK SES

ŞAMPİYON SİVAS [/COLOR][/B]

Galatasaray -[COLOR="red"][B] SİVASSPOR [/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]tarih : 27.01.2009 20:30:00
mekan : Ali Sami Yen Stadyumu [/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]Eski Açık: 30,00 TL [/B][/COLOR]
Kapalı Alt Grup 1: 200,00 TL
Kapalı Alt Grup 2: 150,00 TL
Numaralı Grup 1: 200,00 TL
Numaralı Grup 2: 150,00 TL
Yeni Açık Alt: 30,00 TL
Yeni Açık Üst: 30,00 TL

[COLOR="Indigo"][B]- Biletler 23 Ocak 2009 Cuma günü saat:11.00'de satışta...
- 5 bilet sınırı vardır.[/B][/COLOR][/QUOTE]

İstediğin zaman İstediğin yerde oLamamak ne kadar kötü:(:(:(:(:(

burak_baykal 25.01.2009 10:58

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;464959][B][COLOR="Red"]Kupa için alisamiyendeyiz

İstanbuldaki YİĞİDOLAR

Şimdiden hazırlanın Kupanın ilk ayağı olan

ilk maç için alisamiyene akın ediyoruz

üstümüz KIRMIZI BEYAZ

BOĞAZIMIZDAN ÇIKAN TEK SES

ŞAMPİYON SİVAS [/COLOR][/B]

Galatasaray -[COLOR="red"][B] SİVASSPOR [/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]tarih : 27.01.2009 20:30:00
mekan : Ali Sami Yen Stadyumu [/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]Eski Açık: 30,00 TL [/B][/COLOR]
Kapalı Alt Grup 1: 200,00 TL
Kapalı Alt Grup 2: 150,00 TL
Numaralı Grup 1: 200,00 TL
Numaralı Grup 2: 150,00 TL
Yeni Açık Alt: 30,00 TL
Yeni Açık Üst: 30,00 TL

[COLOR="Indigo"][B]- Biletler 23 Ocak 2009 Cuma günü saat:11.00'de satışta...
- 5 bilet sınırı vardır.[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]
ALİ SAMİYENE GELİYORUZ ARTIK ORDADA BİR ASLAN TERBİYECİSİ OLARAK GÖREVE HAZIRIZ.YİĞİDOLARI YANLIZ BIRAKMAYACAĞIZ.[/B]

burak_baykal 25.01.2009 12:03

[B][COLOR="DarkOrange"]
TÜM İSTANBULDAKİ TARAFTARLARIMIZI GALATASARAY-SİVASSPOR İLE ALİ SAMİ YEN,DE OYNAYACAK OLAN FORTİS TÜRKİYE MAÇINA BEKLİYORUZ.NE KADAR TARAFTARIN FAZLA OLMASI VE DESTEĞİ İLE SİVASSPORUN BAŞARISI DEMEKTİR.TÜM İSTANBULDAKİ SİVASSPOR TARAFTARLARINI VE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ ALİ SAMİ YEN,E BEKLİYORUZ.BU BİZİM TAKIMIMIZ KENDİ KENTİMİZİN TAKIMINI DESTEKLEMEK HEM SİVASSPORUN GÜZEL HEDEFLERLE İLERLEMESİ ,HEM SİVASIN EKONOMİK OLARAKDA GELİŞMESİNİ SAĞLAR.ONUN İÇİN SİVASSPORA DESTEK VERMELİYİZ ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK BAŞKA ANADOLU LİDERİ YOK BUNUDA YAZMAK İSTEDİM.TEKRAR İSTANBULDAKİ TARAFTARA SESLENEREK ALİ SAMİ YEN STADINDA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BU MAÇI ALMAK İSTİYORUZ.[/COLOR][/B]

kangallı58 25.01.2009 12:10

bize kaç bilet ayrılmıs bilen varmı?

merkez_emre 25.01.2009 12:14

sıra ıstanbuldakı mılyonlarca ovundugumuz taraftarlarımızda ....

EMRE_YÜKSEL 25.01.2009 12:36

[QUOTE=YuNuSPaSa58;466294]İstediğin zaman İstediğin yerde oLamamak ne kadar kötü:(:(:(:(:([/QUOTE]

Sen gelemiyosun dimi ? Nee zaman izine çıkıyosun ?

velibircan 25.01.2009 13:22

[QUOTE=YuNuSPaSa58;466294]İstediğin zaman İstediğin yerde oLamamak ne kadar kötü:(:(:(:(:([/QUOTE]

:rolleyes: .

gül5858 25.01.2009 13:30

--------------------------------------------------------------------------------

SİVAS 4 EYLÜL SITADYUMUNUN ZEMİN ISLAK OLMASI'MI KAYBETTİRMİŞ
BUDA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ?
2.Cİ MAÇI ALİSAMİYENDE OYNASINLAR O ZAMAN
..BU MALÜBİYET KARŞISINDA G.SARAY TABİKİ BÜTÜR BAHANELER OLACAK
DİĞER 2 MAÇINDA 4 EYLÜL SİVAS SITATINDA OYNANMASINI İŞTEMİYCEKTİR.
.GELELİM KÜFÜR KONUSUNA BU YILLADIR SPOR CAMİA SINDA ENGELLENEMEYEN BÜYÜK BİR SORUN VE KENDİ TAKIMIN'IN KADERİYLE OYNADI.
...BEN BİR BAYAN TARAFTAR OLARAK VE S.SPOR NETE ÜYE OLARAK UZAKTANDA OLSA S.SPORA DESTEK VERMEK VE SİVASLI KENDİ TOPRAĞIMIN İNSANLARIYLA DİOLOKTA OLMAK İÇİN BU SİTEYE ÜYE OLDUM.
NE ACIDIRKİ SİTEDE BAZI TARAFTARLAR KÜFÜR YAZIYOR VE BENİ DÜŞÜNMEYE SEVK ETTİ BU DURUM ACABA DAHA GİRMESEMMİ SİTEYE ÇIKAYIM DİYE SONUÇTA BENDE YORUM YAPIYORUM ERKEK TARAFTARDAN NE FARKIM VAR BİR BAYAN TARAFTAR OLARAK SİTEDE BU KONUDA TEŞFİK EDİCİ BİR DESTEK BULAMADIM ...
BEN S.SPOR MAÇININ SİVAS 4 EYLÜL SITSDINDA OYNANAMASI ÇOK ARZU ETTİM.BİR SÜRÜ BAHANE G.SARAYIN AÇIKLAMALARI BIRAKIN KONUŞSUNLAR
.S.SPOR KENDİ SAHASINDA YİĞİDOLARIYLA TARİH YAZDI BUNU DEĞİŞTİREMEZLER GALİBİYETİN DEVAMI GELECEK GALİBİYET ALACAKLARINI ALİ SAMİYENDEDE OLSA GÖSTERECEK

fatihtuztas 25.01.2009 13:32

hadi yiğidolar basın birkez daha şunlara.

izmirliyiğido35 25.01.2009 13:47

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İSTANBUL DAKİ YİĞİDOLAR
İNŞALLAH MUTLU SONLA BİTİRECEĞİZ...

zaralı ulkucu 25.01.2009 14:34

recep abı ben sana soz verdım senın bılet bendende bu ılet fıyatları ne ya sanı sileden arsa alıyoruz ama ne olursa olsun sıvasspor ııcn deger ısderse bılet 100 ytl olsun allah bana guc kuvet verdıkce maca gelecem bız gühertaslı yigidolar olarak ordayız recep abı bıletın benden bılet almaya gıdıyorum sampiyon sivasspor

subasi29 25.01.2009 14:38

insallah ikinci galibiyetimizide alacagiz rabbim yenilgi yuzu gostermesin

bestekarabi 25.01.2009 14:46

Sevgili yiğidolar ...............
eğer taraftar olarak takımımıza sahip çıkarsak inşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız gibi geliyor bana göre bizim tek eksiğimiz taraftarlarımızın takıma gösterdiği cosku bence bu kadar kısa zamanda inanılması hayal bile edilemeyen bu başarıyı gösteren bir takımın taraftarlarından şu andakinin çok üstünde bi destek vermesi lazım şampiyonluğa giden takımlar arasında takımımız dğer takımların çok üstünde taraftarımız ise çok altında hem de türkiyede sadece istanbulda 2.5 milyon sivaslı olduğu söylenior......

guhertaslımusti 25.01.2009 14:47

anadolunun yükselen değeri sivasssporr... bu istanbulu titretirrr..ne baros ne lincolnn bizim mehmet'imiz var...

howsoonisnow3 25.01.2009 15:31

[QUOTE=serdar-58;464991]en şansız ben oluyorum sanırım kupa maçında bende türübünde olacağım ama ne yazıkki tezahurat yapamayacağım çalıştığım kulüp olan galatasaray takımım sivasspor protokolden sessizce izleyecem kalbim sivasspordan yana başarılar sivasspor[/QUOTE]

evet bencede Çalıştığın yerde GS'li gibi görün. Eğer gerçekten sivassporu destekliyorsan ortalık yerde böyle T-shirt giyinmezsin demi!
Hadi giyiniyosun, bari foruma avatar resmi olarak koyma bari!

ŞAMPİYONUZ LİGDE! KUPA DA BİZİM!

Saygılarımla...

burak_baykal 25.01.2009 16:19

[QUOTE=bestekarabi;466516]Sevgili yiğidolar ...............
eğer taraftar olarak takımımıza sahip çıkarsak inşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız gibi geliyor bana göre bizim tek eksiğimiz taraftarlarımızın takıma gösterdiği cosku bence bu kadar kısa zamanda inanılması hayal bile edilemeyen bu başarıyı gösteren bir takımın taraftarlarından şu andakinin çok üstünde bi destek vermesi lazım şampiyonluğa giden takımlar arasında takımımız dğer takımların çok üstünde taraftarımız ise çok altında hem de türkiyede sadece istanbulda 2.5 milyon sivaslı olduğu söylenior......
__________________[/QUOTE]

[B]
evet abicim yetersiz olan taraftar desteği ama inşallah herkes sonunda öğrenicek sivassporun ne olduğunu ve sivasspora destek verecektir.tüm istanbuldaki sivaslılara sivasspor için ali sami yen stadında sivassporumu destekleyelim.ne kadar taraftar desteği olursa o kadar da futbolcularımızda galibiyet için yola devam eder.tüm sivaslıları ali samiyene bekliyoruz.haydi yiğidoları desteklemek için birlik ve beraberlik için ali sami yen stadı,na[/B]

sivaslıavukat 26.01.2009 00:40

[QUOTE=serdar-58;464991]en şansız ben oluyorum sanırım kupa maçında bende türübünde olacağım ama ne yazıkki tezahurat yapamayacağım çalıştığım kulüp olan galatasaray takımım sivasspor protokolden sessizce izleyecem kalbim sivasspordan yana başarılar sivasspor[/QUOTE]

İyiniyetine şüphem yok , desteğinle daha da güçleneceğimizden eminim ancak profil resmini daha özenli seçmiş olmanı isterdim.

FoTs1s 26.01.2009 12:49

BIlet fıyat 30 mılyon oha yanı Gs stadı ole alım sahım bır stad degıl Inonu kadıkoy olsa haydı werılır cunku adamlar resmen stad yapmıs Insallah sızınde Fenerbahce gıbı stadınız olur zaten recep tayıp erdogan bunun sınyalını vermıstı kayserı kadır has stadını yaptırdı super stad.Sıvas kapalı bır stad yaparsa sampıyonlukta dahada favorı olur 1996-2000 lı yıllara bakarsak bır sıvas vardıkı cok kotu yenılmemek ıcın sahasını buzlar dondururdu ama sımdı sıvas sahasını guzellesıtrımek ıcın elınden gelenı yapıyor INSALLAH BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN!!!!

SeyfullH 26.01.2009 12:51

yarın Alisamiyendeyimmm.İnşallah gs yarin yine tel tel dökülecek.

acakislalimahoni 26.01.2009 13:11

haydi yiğidolar bu ianaçla bu sefer
farklı yenmeliyiz
bu galatasaraı ki soğuk ve olumsuz sahdan sikayet edenlere
bir ders daha verelim

hafikliyiğido58 26.01.2009 13:32

s.a arkadaşlar bi biletle iki kişi girebilirmiyiz

davulcu 26.01.2009 13:48

[QUOTE=hafikliyiğido58;467018]s.a arkadaşlar bi biletle iki kişi girebilirmiyiz[/QUOTE]

a.s bir biletle bir kişi girebilir ama ikinci kişi çocuksa olabilir

davulcu 26.01.2009 19:37

haydi yiğidolar 2-0 lık galibiyetin tesadüf olmadığını gösterelim alisamiyeni inletelim şampiyonluk şarkılarımızı söyleyelim akıyoruz alisamiyene

B.DUMANLI 26.01.2009 19:43

Icimizdeki IRLANDALILARDAN bir tanesi.

davulcu 26.01.2009 19:50

[QUOTE=B.DUMANLI;467225]Icimizdeki IRLANDALILARDAN bir tanesi.[/QUOTE]

ne demek istiyosun....................

MTS 26.01.2009 21:57

Hala bilet kalmışmıdır acaba bilgisi olan var mı :S

guhertaslımusti 26.01.2009 22:38

1000 bilet arkadaşlar öle biliyorum... inş alıcazz maçı

cücü baba 26.01.2009 22:43

[B]Dualarımız ve gönlümüz sizlerle gurbetteki YİĞİDOLAR şu İstanbulun şalvarlı ağalarına nasıl kısıtlı imkanlarla bazı şeyler başarılıyor gösterin... [/B]

guhertaslımusti 26.01.2009 22:44

bekle istanbul futbolun yiğitleri geliyo...

sicuro1907 26.01.2009 23:01

MAALESEF İŞİMİZ OLMADIĞINDAN PARAMIZDA YOK ONUN İÇİN BİLETTE YOK MAÇTA YOKK :/

şükrü çitil 26.01.2009 23:02

Haydi YİĞİDOLAR yenin şu GS' yı tekrar destan yazın selam olsun şampıyon sivassporuma bülent hocamızada kucak dolusu selamlar allaha emanet olun

yener_sahin 27.01.2009 09:33

şimdi kalkıp bu maça gitmeye kalksan.

30 bilet + 40 yol parası + 10 lira da yesen eder 80 lira.insafsızlar insan bilet parasını düşürür...

Abdullah DuMaN 27.01.2009 09:35

[B]Deplasmanda takımını yanlız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür[/B]

davulcu 27.01.2009 09:45

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;467445][B]Deplasmanda takımını yanlız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür[/B][/QUOTE]

alahın izniyle alıcaz bu maçı

şu davulumu bi modifiye ediyimde:D

engin78 27.01.2009 10:11

s.a
öncelikle bu maça gidebilecek bütün dostlara selam olsun.ne mutlu onlara.ben de maalesef aranızda olamayacağım.bazı özel sebeplerden dolayı.gelmeyi çok istiyordum fakat durumlar uygun olmadığı için gelemeyeceğim.allah yardımcımız olsun.inşallah bu akşam en kötü ihtimal beraberlikle ayrılacağız diye düşünüyorum..

konartr58 27.01.2009 10:21

bugün benim doğum günüm.inanıyorum ki bu yıl alacağım en güzel hediye sivassporun gs ye bu kezde çim kayağı yaptırarak yenmesi olacaktır.

SivasLady 27.01.2009 13:38

[b]bugünki mac cok önemli
takimimizin taraftar destegine cok ihtiyaci var
stadi dolduralim lütfen
ISTDER takimi yalniz birakmamak icin herkese cagrida bulunuyor cok sevindim
insallah olimpiyatdaki gibi güzel gecer[/b]

YiğidoGençlik 27.01.2009 13:43

[B]Recep Abi taımı yalınız bırakmadığınız için tüm Sivaslılar adına teşekkür ederim sizlere başarılar[/B]

davulcu 27.01.2009 13:55

davulum ve ben kampa girdik artık maç saatini bekliyoruz herşey mükemmel bu amaçı alıcazbaşka yolu yok;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:19.