![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi ? ilk yarı Onur ikinci yari Balili
Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yildiz gününde degildi Maçta göze çarpanlar ? ilk yari tek düzgün pozisyonumuz yoktu Ne gibi eksiklerimiz var ? ilk yari gs baski yaparken cok geri cekildik biraz önlerde tutmamiz gerekirdi uzun toplarla bisey yapmamiz zordu ikinci yari daha güzel oynadik ve kazanmasini bildik. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? ilk yari iyi degildik ama ikinci yari akilli futbolla kazanmasini bildik Taraftar nasıldı ? gol ve golden sonra iyiydik o dakikaya kadar pek etkili degildi... |
[QUOTE=besyo_cu;465872][B]Maçın yıldızı kimdi ? Bence Kesinlikle İbrahim DAĞAŞAN. Daha sonra ie Blica
Muhammed Ali de bir pozisyonda yere cok kötü düştü resmen buzlu suda kaydı elleri ve dizleri yandı cok üzüldum içim cız etti inşalalh büyük kaptanımızda birşey yokdur :( Burdan Geçmiş olsun diyorum[/B][/QUOTE] [B]Evet o pozisyondan sonra bikaç dk. kendine gelemedi. Helal olsun yiğidolara o zeminde yerde havada heryerde savaştılar. [/B] |
billica yine superdi bugun aferim billica aferim sivasspor
|
bence maçın yıldızı bülent hocaydı yerinde değişikle takımı oynattığı için sonucada yansıdı tebrikler hocam tabii topçularımızıda görevi iyi yerine getirdikleri için kutluyorum ayaklarına yüreklerine sağlık
|
herşey [B][COLOR="DarkOrange"]muhteşemdi yiğitlerimizi kutluyorum sırada kupa maçına saldıracağız[/COLOR][/B]:D
|
Maçın yıldızı kimdi ? İbrahim
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım olarak cok iyi oynadık Maçta göze çarpanlar ? Bu takım artık şampiyonluga inanıyor Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksiğimiz yoktu cok güzel oynadık Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Herşey cok daha iyi olacak Taraftar nasıldı ? Süperdi keşke her maç böyle olsak |
Ne süper oldu beeeeeeeeeeeeeeeeee (:
|
Maçın yıldızı kimdi ? abdulrahman ve musa
Maçın en kötüsü kimdi ? tum -- hiç pas yapamadı topla bile doğru dürüst gidemedi ve çok kaybetti kendisine atılan topları doğru dürüst kontrol bile edemedi... Maçta göze çarpanlar ? bizim ve g.sarayın doğru dürüst kalelere şut çekememesi ilk yarıda oyunun orta alanda geçmesii ikinci yarıda balilin oyuna girmesi ile oyunun raketlenmesi mehmetin direkten dönen şutu balilin göğsüyle indirdiği topu hakemin ofsayt demesi bilicanın topu ayağının altından kaçırması Ne gibi eksiklerimiz var ? forvete ara pas yapabilicek oyuncu mesela çok pozisyon kaçırdık bunun yüzünden zamanında paslar atamadık attığımızda ise ofsayta yakalandık havadan oynadık topu tum ile mehmet anlaşamadı dha doğrusu tum kötüydü... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? kazandık mutluyum ama skor daha farklı olabilirdi çok pozisyon harcadık son vuruşlarda eksikti tabi zemin kötüydü topu sürerkende zorlandıkk Taraftar nasıldı ? frenkans çekmiyorduu araa araa geliyorduu sess suskundu çoğuu zmn ara ara sesi yükseliyorduu maçın sonunda hadise çalmasıı güzeldi... :) |
[QUOTE=besyo_cu;465872][B]Maçın yıldızı kimdi ? Bence Kesinlikle İbrahim DAĞAŞAN. Daha sonra ie Blica
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım olarak cok iyiydik Maçta göze çarpanlar ? Bu takım ŞAMPİYON olacak Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Cok güzel oynadık 2 yarı resmen gs yi sahadan sildık 11 e 11 oynansa yine yenerdik. Zeminde cok gzüeldi Taraftar nasıldı ? Süperdi her hecen gün daha iyi olacagız Muhammed Ali de bir pozisyonda yere cok kötü düştü resmen buzlu suda kaydı elleri ve dizleri yandı cok üzüldum içim cız etti inşalalh büyük kaptanımızda birşey yokdur :( Burdan Geçmiş olsun diyorum[/B][/QUOTE] bencede kimse dikkat etmemiş ama sahanın yıldızı ibrahim dağaşandı hele bir pozisyonda ayhanın belini kırdı adeta rezil ettii yüreğine sağlık dağaşan |
Sevincimiz büyük.. İntikam ateşi'nin sadece kıvılcımlarıydı sadece. Devamı gelecek cimbom sen bekle istanbul'da aslan yürekleri.. :)
--TAZİYE-- Ve annen elini tuttu geçti yavrum elimi tut..şşşşşhhh mommy. Seni kim teselli edecek cimbom?? :) |
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]Maçın yıldızı kimdi ?
BLİCA Maçın en kötüsü kimdi ? ONUR Maçta göze çarpanlar ? SAHANIN OLDUKÇA KÖTÜ OLMASI Ne gibi eksiklerimiz var ? ORTASAHA Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? BÜLENT UYGUN AKILLICA DAVRANDI.GOL YEMEMEYE YÖNELİK DAVRANDI.FAKAT ORTA SAHAMIZ ETKİN DEĞİLDİ. Taraftar nasıldı ? HELAL OLSUN,BAYAĞI GELİŞME VAR.[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Red"]EZE EZE YENDİK TARİH YAZDIK DEĞERLENDİRMEYE GEREK YOK[/COLOR][/B]
|
bu sahada gerçekten zor bi olay gs gibi güçlü rakibi yenmekk.
tabiki rakibin 10 kişi kalması da önemli bi etkendi,ama sonocunda 11 e 11 de olsa yenecektik,bülent hoca yine yerinde değişikler ve taktik anlayışıyla bu işi ne kadar düzgün yaptığını gösterdi,,emeği geçen herkese teşekkürler.. bi parantez bilicaya açmak istiyorum,bu adam gerçekten 5 tane zapo 3 lugano 3 song eder,allah nazardan saklasın.. |
bu maçın 2 yıldızı vardı bilica ve balili ben oyumu baliliden yanakullandım :)
|
tum biraz kötüydü mehmet i kötü bulanlar onu 3 kisi tutuyordu mehmet görevini tam yapti macin iyisi takim halinde sivasspordu
|
[B]Hepsı ıyı oynadılar ne kadar stad bıze aıt olsakta 1 devre cok kaydılar
Abdurrahman abımıze cok tsk edıyorz her topa ayagı degdı Balılı sagolsun bıraz heycan kattı mehmet abı ıse dıreklerı meshurdu bu macta[/B] |
Maçın yıldızı kimdi ? Tabiki bilica defansı topladı tam zamanında kesti atakları
Maçın en kötüsü kimdi ? Fazla göze çarpan yoktu ama mohammet yerine bi sezerle veye kanfory le başlaya bilirdik Maçta göze çarpanlar ? Musaya fazla bi top gelmedi ama topu aldıgında olumlu şeyler yaptı ama balili nin maça girdikten sonraki etkili oyununu ınkar edemeyiz Ne gibi eksiklerimiz var ? Gözle görünen çok büyük bir eksigimiz yok ama artık mehmet odaklı oynamak yerıne değişik varyasyonlarda da atak yapmamız lazım ni tekim golleride bu şekilde bulduk ama kaptanın takıma katkısını unutmamak lazım Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı vasattık ama ikinci yarı rakibin 10 kişi kalmasıyla daha iyi oynamaya başladık Taraftar nasıldı ? Diger maçlara göre biraz daha fazla canlılık vardı ama bence hala taraftar değil seyirciyiz... |
Mükemmel bir maçtı.Galatasaray'ı ilk kez yenerek hadlerini bildirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.İnşallah bu galibiyetlerimiz devam eder...(Bu arada bugün doğru yolu bulanların sayısı artmış herhalde.Siteye 43 kişi üye olmuş:))
|
HELAL OLSUN HEPSİ SÜPERDİ HEPSİNİN ALNINDAN TEKER TEKER ÖPÜYORUM YİĞİDOLARIM BENİM
|
SivasSpor 2 - 0 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
[B]Maçın yıldızı kimdi [/B]? Bence maçın kaderini değiştiren BALİLİ ve defansın sigortası BİLİCA ile heryere ayak basan ve gol atan ABDURRAHMAN en iyileri idi. Ama [B]maçın Yıldızı olarak BALİLİ'[/B]yi seçtim. Çünkü Bilica da güzel oynadı ama gol tehlikesi yaşatamadıkları için maçın kaderine etki etmedi, BALİLİ resmen maçı çevirdi. [B]Maçın en kötüsü kimdi [/B]? Kötü yoktu ama, Mehmet Yıldız, Musa ve Mohammed beklenen performanstan uzaktılar. [B]Maçta göze çarpanlar [/B]? İkinci yarıda ki inanılmaz oyuna hakimiyetimiz ve ağırlığımızı koymamızdı. [B]Ne gibi eksiklerimiz var [/B]? Eksik yoktu. TARAFTAR bile muhteşemdi bu sefer... [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler [/B]? Bugünün en mutlu olayıydı galibiyetimiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. [B]Taraftar nasıldı [/B]? TARAFTAR MUHTEŞEMDİ.... Yavaş yavaş seyircilikten çıkıp taraftar olmayı öğreniyoruz. AYK. |
[B][COLOR="Red"]MAÇ BENCE SÜPER YİĞİTLERİMİZ ERMEYDANA ÇIKARAK RAKİBİNİ DEVİRDİ DAHA BAŞKA NASIL DEĞERLENDİRELİM Kİ [/COLOR][/B]NE [COLOR="Red"][B]MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE[/B][/COLOR]
|
sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm
|
Ballili Oyuna Girdikten Sonra Sivasspor Canlandi ve yendik
Macin YIldizi Balliliiii |
[QUOTE=elleshar;465984]sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm[/QUOTE]
Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz... AYK |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]ABDURRAHMAN DERELİ'ydi..[/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="Red"]kötü yoktu bu maçta...[/COLOR] Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="Red"]58.galibiyetimize ulaştık...[/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="Red"]hiçbir eksiğimiz yok ama sakatlarımız var...[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="Red"]iyi bir maçtı dk.45 hariç...[/COLOR] Taraftar nasıldı ? [COLOR="Red"]taraftar mükemmeldi şaheneydi sesi hiç susmadı...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=elleshar;465984]sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm[/QUOTE]
Küfürden atıldı diyor hakem. buza vurmasıyla ilgisi yok. |
[QUOTE=izmirliyigido;465994]Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. [COLOR="red"]Haksız yere atıldı[/COLOR]. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
[/QUOTE] [B]Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini[/B] |
[QUOTE=izmirliyigido;465994]Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
AYK[/QUOTE] o konuda katılıyorum ilk yarıdan belliydi ama cidden bu olay için baya üzüldüm sivasın emeğine oyununa gölge düşürdüğünü düşünüyorum birde stadın avrupa fatihiymiş galatasaray tezahuratını yapmasına kırıldım biz sizinle düşman değiliz avrupa da sırf kendi egomuzu tatmin etmek için değil ülkemizinde başarısı için çabalıyoruz o tezahurat fenerbahçeli çekemeyen taraftarlar tarafından çıkmıştır sivasspor seyircisine yakıştıramadım |
[B]Emre Aşık ve yaser'in Sezer e attığı tekmeleri görmediniz dimi gs liler...[/B]
|
[QUOTE=Cley;466003]Küfürden atıldı diyor hakem. buza vurmasıyla ilgisi yok.[/QUOTE]
staddan izlediysen farkedememiş olabilirsin ama o görüntüleri defalarca döndürdüler fakat kendi kendine söylenmesinden başka bir şey görmedim buza vurduktan sonra hakemin yüzüne su geliyor hemen ardından orta hakeme uyarı yapıyor o zamana kadar küfürü duymamış veya duyduysada insanlık hali diye düşünmüş insan noluyoda bir anda orta hakemi uyarma gereği duyuyor.bana kalırsa küfür ettiysede bir refleksdir bu ülkede roberto carlos hakemin kafasına top atıp sadece sarı kartla cezalandırılırken ümitin bir anda refleks olarak söylediği bir şeyi direk kırmızıyla cezalandırmak yanlış hepimiz insanız bi an için yere düşücek gibi olsak ağzımızdan istemeden olsada küfür çıkabiliyor orda oynayanlarda robot değil o açıdan bakmak lazım olaya |
[QUOTE=Cley;466008][B]Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini[/B][/QUOTE]
kendi fikirlerini söyleyen insanın görüşleri sana uymayınca neden hemen saldırma gereğini duyuyorsun merak ediyorum :) |
Maçın yıldızı kimdi ?
ABDURRAHMAN DERELİ'ydi.. Maçın en kötüsü kimdi ? kötü yoktu bu maçta... Maçta göze çarpanlar ? 58.galibiyetimize ulaştık... Ne gibi eksiklerimiz var ? hiçbir eksiğimiz yok ama sakatlarımız var... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? iyi bir maçtı dk.ilk 45 dakika hariç Taraftar nasıldı ? taraftar 2.yarı mükemmeldi şaheneydi sesi hiç susmadı... __________________ |
[QUOTE=Cley;466015][B]Emre Aşık ve yaser'in Sezer e attığı tekmeleri görmediniz dimi gs liler...[/B][/QUOTE]
ben hakem sadece kırmızı kartta hata yaptı şeklinde bir şeymi dedim hakemin yönetimi tamamen hatalıydı bu sivasa yapılmış bize yapılmış kötü maç yönetmiş olması gerçeğini değiştirmez. |
Ilk yarinin golsüz gececegini ve ikinci yarida maci koparacagimizi tahmin etmistim!Ilk yari sonunda Ümit karanin atilmasi isimizi dahada kolaylastirdi!Abdurraman performansi süperdi bu güzel oyununu bide golle süsledi,bence milli takima göz kirpiyor,bilica her zamanki gibi harikaydi,balili de oyun girdigi andan itibaren takimi hep ileri tasidi,galibiyetin mimarlarin,bugün kötü oynayan oyuncumuzun oldugunu düsünmüyorum,hepsi elinden gelenin en iyisini yapti,bu mutlulugu yasattiklari icin hepsine tesekkürler.
|
Maçın yıldızı kimdi ? MAÇIN YILDIZI BANA GÖRE BİLİCA VE SEZER+MURAT
Maçın en kötüsü kimdi ?ÜMİT KARAN Maçta göze çarpanlar ?DOKTORUN KAYARAK DÜŞMESİ. Ne gibi eksiklerimiz var ?DİGER ŞUTLARIDA GOLE ÇEVİRSEYDİK FARKLI BİTERDİ. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?LİG TV YORUMCUSUNUN ÜMİT KARAN OLAYI İÇİN HAKEMİ KÖTÜLEMESİ.DAHA SONRA HEKEM AÇIKLAMASINDAN SONRA SES ÇIKARTAMADI. Taraftar nasıldı ?TARAFTAR ÇOK GÜZELDİ BELKİDE BÜYÜK MAÇ OLDUGUNDAN DOLAYI.AMA SİVASSPOR TARAFTARINA KÜFÜR YAKIŞMIYOR. BİR TEZAHÜRATDA HEPİNİZ ......ÇOÇUGUSUNUZ TEZAHÜRATI PEK HOŞ BİR TEZAHÜRAT DEGİLDİ.SİVASLI OLARAK DİGER HERKESE ÖRNEK OLMALIYIZ... |
[B][I]Tek kelimeyle hepiniz muhteşemsiniz futbolcu kardeşlerim bırakın gazete sayfalarındaki yıldızları gökteki tüm yıldızlar gibi göz kamaştırıyorsunuz ALLAH sizi kötü göz ve nazardan korusun bize bu mutluluğu yaşattığınız için sonsuz teşekkürler bu arada sitemize giren sevgili G.Saraylı arkadaşlarda umarım gereken dersi almışlardır bu işler parayla olmuyor diye belirtmiştim. Önce inanç lazım sonra forma aşkı lazım en önemliside iş ahlakı lazım ama onuda öğreteceğiz tüm spor kamuoyuna...[/I][/B]
|
walla bugun sivasli ve sivassporlu olmakla gurur duydum amma mehmet yildizada kil oldum umitin elini opmeler cart curt tamam saygin olsunda abartma be gardasim umarim ben yaniliyordurum amma bugun sanki biraz isteksiz gibiydi sahada tabi yanlis algilamis olabilirim ama yinede seni seviyorum iyi usaksin sana ihtiyacimiz var ama sunuda unutma bu takim senle veya sensizde bu yolda ilerleyecek kapasitede sakin simarmayasun usagum:)...ve bugun aslanin penceleri 4 eylulde tutmadi hatta pencelerini soktuk alisamiyendeki kupa macinda beraberlikle yada az farkli yenilgiyle donersek kupadanda siyrilabiliriz cunku bugunki mac gs ye hem hirs yapti hemde korku birakti ...degerlendirmek lazim aslani kendine gelmeden kupadanda elersek artik tarih yazmak sirasinin sivasspora gectigini herkes gorecektir
|
[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/_np/3652/7213652.jpg[/IMG]
|
MAÇIN YILDIZI: ABDURRAHMAN ÇÜNKÜ O KANATTAN SÜREKLİ ATEŞLEDİ HIZLI ÇIKIŞLA VE AÇILIŞI YAPTI
EN KÖTÜSÜ: YOKTU GÖZE ÇARPANLAR: BENİM GÖZÜME ÇARPAN EN BÜYÜK ŞEY ZAFERDİ :D BİRDE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İYİ ADIM OLDU. HAYYDİİ YİGİDOOO BU MEMLEKET SENİNLE GURUR DUYUYOO :D |
kutluyorum futbolcu ağbilerimi ve sağolun diyorum hepsine ...maçın yıldızı hepsiydi tüm futbolcu ağbilerim çok iyi oynadı....
ALLAH'ın izniyle sampıyon sivas biz sivasız, bizz anadoluyuz, bu sene şampıyonuz:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:19. |