SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ; (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23371)

gül5858 28.01.2009 21:13

Cevap: GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ;

BURADAN HALEN SİVASLI OLUPTA İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLARA SESLENİYORUM..."UYANIN ARTIK

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:33

nereye kınıyorsunuz yha siz adamlara kendi maçınızda koro halinde küfür etmesini biliyorsunuz onlar küfür edince suç oluyo

davulcu 28.01.2009 21:37

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468802]nereye kınıyorsunuz yha siz adamlara kendi maçınızda koro halinde küfür etmesini biliyorsunuz onlar küfür edince suç oluyo[/QUOTE]

kim kime küfür etmiş konyalı.......

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:40

davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu

Yiğiter 28.01.2009 21:43

Nalçacı ,gerçek bir nalçacı İstanbul takımını savunmaz..Vesselam!!

davulcu 28.01.2009 21:45

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468811]davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu[/QUOTE]

çok ayıp oluyo lütfen anadolu takımlarına düşman olmayın,blica türkiyenin en iyi stoperidir sakatladığı kimseyi görmedim sen gördüysen söyle

davulcu 28.01.2009 21:46

davulumu stada sokmayan güvenlik görevlilerini kınıyorum!!!

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:46

[QUOTE=Yiğiter;468816]Nalçacı ,gerçek bir nalçacı İstanbul takımını savunmaz..Vesselam!![/QUOTE]

benim derdim istanbul takımını savunmak deil doğru neyse onu söylüyorum ayrıca gerçek bi nalçacı nasıl olur ben onu gayet ii biliyorum

SenSetik 28.01.2009 21:47

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468811]davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu[/QUOTE]

işte istediği ciğere uzanamayan bir kedi daha...

Del Piero 28.01.2009 21:48

helal olsun anadolu kardeşliğine.......................

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:50

[QUOTE=sensetik;468825]işte istediği ciğere uzanamayan bir kedi daha...[/QUOTE]

işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar die buna deniyor;) yiğidolar, bi kez daha diim benim sizle derdim yok istanbul takımını savunmuyom sadece doğruyu söylüyorum

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:52

[QUOTE=davulcu;468820]çok ayıp oluyo lütfen anadolu takımlarına düşman olmayın,blica türkiyenin en iyi stoperidir sakatladığı kimseyi görmedim sen gördüysen söyle[/QUOTE]

kardeş ben nie anadolu takımına düşman oliyim konyasporda anadolu takımı ayrıca bilica türkiyenin ii stoperlerinden biri onuda biliyom ama gerçekten çok sakatlayıcı müdahaleler yaptı

RECEP_YÜKSEL 28.01.2009 21:53

[QUOTE=KOSTAD;468250]DÜN AKŞAMKİ GALATASARAY MAÇINDA SİVASSPORA YAPILAN ÇİRKİN VE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATI KINIYORUZ. SİVASSPOR`UN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN HER NEKADAR KULÜP VARSA DUYURULUR; SİVASSPOR TEK DEĞİLDİR BİZLER ANADOLU KULÜPLERİ OLDUĞUMUZ SÜRECE İSTANBUL TAKIMLARI SİZLERİN KARŞISINDAYIZ. BIRAKIN ARTIK SENELER SONRA ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARALIM BIRAKIN ARTIK BİZLERİN YAPAMADIĞINI SİVASIMIZ YAPSIN. TFF,MHK,TSYD GÖRÜN ARTIK GERÇEĞİ DUYUN SESİMİZİ 24 SENE SONRA LİG`TEN ANADOLU ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ BİRAZ YARDIMCI OLUN AÇIN ÖNÜMÜZÜ.

[B] KOSTAD [/B]
[B](Kocaelisporlu Taraftarlar Derneği)[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]BİR DİLEK TEK YÜREK ANADOLU BAŞTAN BAŞA ŞAMPİYONLUĞA HASRET[/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"]İyi dileklerin için teşekürler kardeş [/COLOR]

[COLOR="Black"]İSTDER[/COLOR]

([COLOR="black"]İSTANBUL[/COLOR] [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]TARAFTAR[/COLOR] [COLOR="Black"]DERNEĞİ[/COLOR])[/B]

SenSetik 28.01.2009 21:54

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468828]işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar die buna deniyor;) yiğidolar, bi kez daha diim benim sizle derdim yok istanbul takımını savunmuyom sadece doğruyu söylüyorum[/QUOTE]

dün sen hangi maçı seyrettin???

mehmet yıldızın kasten kaburgalarını kırmaya teşebbüs eden bir emre aşık varken, hakemle maç almaya alışmış gs futbolcuları karşımızda erirken, topla oynama üstünlüğü %70 olmuş bir gs tehlikeli bir tek pozisypna bile giremezken, sürekli gerilen ve saldırgan davranışlar sergileyen, rakibi sakatlamaya çalışan kişi olarak bilicayı görüyorsan ben sana başka bir cevap veremem...

SenSetik 28.01.2009 21:55

emre aşık gibi çirkefler bu memlekette büyük takım futbolcusu oluyorsa bilica benim gözümde kraldır...

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:57

[QUOTE=sensetik;468834]dün sen hangi maçı seyrettin???

mehmet yıldızın kasten kaburgalarını kırmaya teşebbüs eden bir emre aşık varken, hakemle maç almaya alışmış gs futbolcuları karşımızda erirken, topla oynama üstünlüğü %70 olmuş bir gs tehlikeli bir tek pozisypna bile giremezken, sürekli gerilen ve saldırgan davranışlar sergileyen, rakibi sakatlamaya çalışan kişi olarak bilicayı görüyorsan ben sana başka bir cevap veremem...[/QUOTE]

ben bilica ile ilgili yorumumu dünkü deil pazar günkü maç için yaptım ayrı zamanda gs takımının çok önemli oyuncuları eksikti bunada saygı duymanız gerekiyor

RECEP_YÜKSEL 28.01.2009 21:59

[B]Bak kardeş evet bilica konusunda biraz haklısın çok iyi oynuyor ve bazen kasti sallıyor birgün yakalnırsa bizi yakar ama bunu çoğu topçu yapıyor
kim olursa olsun kasti tekme atan savunmam
küfür olayı sabredersin ama zaman gelince sende patlıyorsun dünkü maçta adamlar etmediği küfür kalmadı
tek çözüm yapacak yer

[COLOR="Red"]F [/COLOR][COLOR="Yellow"]E[/COLOR] [COLOR="Navy"]D[/COLOR] [COLOR="Black"]E[/COLOR] [COLOR="White"]R[/COLOR] [COLOR="Red"]A[/COLOR] [COLOR="Yellow"]S[/COLOR] [COLOR="Navy"]Y[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]O[/COLOR] [COLOR="Black"]N[/COLOR][/B]

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:00

[QUOTE=sensetik;468841]emre aşık gibi çirkefler bu memlekette büyük takım futbolcusu oluyorsa bilica benim gözümde kraldır...[/QUOTE]

yalnız çirkef dediğin emre aşık EURO 2008 de milli takımımızın o eksik ve sıkıntılı kadrosunda kafası dikişli olmasına rağmen buna aldırmadan canla başla mücadele etti sonuçta milli takım formasını terleten bi oyuncu böle konuşmaman gerekiyor

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:01

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;468849][B]Bak kardeş evet bilica konusunda biraz haklısın çok iyi oynuyor ve bazen kasti sallıyor birgün yakalnırsa bizi yakar ama bunu çoğu topçu yapıyor
kim olursa olsun kasti tekme atan savunmam
küfür olayı sabredersin ama zaman gelince sende patlıyorsun dünkü maçta adamlar etmediği küfür kalmadı
tek çözüm yapacak yer

[COLOR="Red"]F [/COLOR][COLOR="Yellow"]E[/COLOR] [COLOR="Navy"]D[/COLOR] [COLOR="Black"]A[/COLOR] [COLOR="White"]R[/COLOR] [COLOR="Red"]A[/COLOR] [COLOR="Yellow"]S[/COLOR] [COLOR="Navy"]Y[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]O[/COLOR] [COLOR="Black"]N[/COLOR][/B][/QUOTE]

valla iş federasyona kaldıysa yandık çünkü adamlar anadolu takımı tınlamıyor

SenSetik 28.01.2009 22:02

bu dediğin ayrı bir mesele...bir milli takımın başında çirkef olursa, kendi gibi futbolcularında takımda olması normaldir...bülent korkmaz milli takıma kaptanlık yaptıktan sonra emre o takımda sırıtmaz heralde :(

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:05

[QUOTE=sensetik;468857]bu dediğin ayrı bir mesele...bir milli takımın başında çirkef olursa, kendi gibi futbolcularında takımda olması normaldir...bülent korkmaz milli takıma kaptanlık yaptıktan sonra emre o takımda sırıtmaz heralde :([/QUOTE]

ne yani sen şimdi terimin aldığı futbolculara çirkef mi diosun ben tam anlamadım

Yiğiter 28.01.2009 22:06

Nalçacı
Biz maçı senden daha iyi izledik analiz ettik,sen merak etme..

Daha geçen hafta Fenerbahçe eliyle koluyla sizi yenmişken,ligde hakmelerin böyle onları kayırdığını bilirken hala nasıl olur da kasapları savunuyorsun..

Nalçacı gibi ol yeter!!

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:10

[QUOTE=Yiğiter;468861]Nalçacı
Biz maçı senden daha iyi izledik analiz ettik,sen merak etme..

Daha geçen hafta Fenerbahçe eliyle koluyla sizi yenmişken,ligde hakmelerin böyle onları kayırdığını bilirken hala nasıl olur da kasapları savunuyorsun..

Nalçacı gibi ol yeter!![/QUOTE]

yazını benim yorumumu okumadan yazdığın belli oluyor ben onları savunmuyorum bunu dier yorumlarımda söledim ayrıca fener bizi yıllardır eliyle koluyla yeniyor yani şimdiki federasyonda deil sorun aziz yıldırımın yaptığı şikeler ayrı zamanda fener maçı konusu açmasak job yediğim yerler acımaya başlıyo:D

Yiğiter 28.01.2009 22:12

Bunun Feneri,Gaysesi yok..
Hepsi aynı!!!
Yıllardır kan emici keneler gibi Kayseriyi,Konyayı,manisayı,sivası,Antepi sömürdüler..

[B]Şimdi haksız da olsak,onlar sonuna kadar haklı olsa bile onları savunmak yok!!!![/B]

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:16

zaten savunmuyorum sadece doğru olanı söylemiştim

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:17

yanlış bi lafım olduysa affola

carizma0658 28.01.2009 22:22

YAZIKLAR OLSUN BU KADAR UCUZ BİR TARAFTAR OLDUKLARINI GÖSTERDİLER SAKIUNHA SİVASAT GS LİLERE SAKIN HA İLGİ VE ALAKA YOK ONLAR BİZE GÖSTERSİN BÜYÜK ONLAR DEGİL BİİZİZ VE HELAL OLSUN KOCA ELİYE CANDAN TEBRİKLER

carizma0658 28.01.2009 22:29

VE TÜM SİVASLILARA VE SİVASI DESTEKLEYENLERE ALIŞACAKLAR SEVE SEVE ALIŞACAKLAR ONLAR İÇİN ZOR OLCAK AMA ALIŞACAKLAR SİVAS ARTIK TÜM TAKIMLARIN KORKUSU OLMUŞTUR VE GS SİVASA GELCEK SİVAS TARAFTARINA SAKIN İLGİ SAKIN ALAKA GÖSTRMEYİN AVRUPA VE UEFA BİLE SAİVASTAN ÖVGÜYLE BAHSEDERKEN BİZİM FEDERASYONUMUZ NEREDE SİVAS GELIOOOOOOOOOOOO ALIŞIN VE KABULLENIN

tuzlugollu 28.01.2009 22:30

uleyn bu kicikirik istanbul takimlarindan baska ne beklenir bree delikanlilikmi asla insanklikmi pehh centilmenlikmi carrtttt ulan sizden olsa olsa kufur beklenir oda yureginiz yetmez yuzumuze kufretmeyede capulcu surursu gibi toplandiginizda stada hep bir agizdan edersinizki kimin kufrettigi belli olmasin diye yureginiz olsa zaten kufretmez takiminiza inanir desteklersiniz oda yok daha nediyim yuregi olmayan bir avuc tursusunuz .............

ofgurleyuk78 28.01.2009 22:40

Size büyük diyorlar Cimbom. Sakın inanma siz Küfürbazlar topluluğusunuz.

avsarli58 29.01.2009 11:48

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468852]yalnız çirkef dediğin emre aşık EURO 2008 de milli takımımızın o eksik ve sıkıntılı kadrosunda kafası dikişli olmasına rağmen buna aldırmadan canla başla mücadele etti sonuçta milli takım formasını terleten bi oyuncu böle konuşmaman gerekiyor[/QUOTE]

ne diyosun sen Allah askına
eger çek cumhuriyeti macında 2-0 ken rakıp takımın futbolcusuna ceza sahası ıcınde tekme attı resmen.
Allah Razı Olsun hakem vermedı de penaltıyı bi yerlere kadar gidebildik.
Portekizle oynadıgımız macta pepenin golunde kimin hatası vardı

Kusura bakma ama bence onlar övünmesin
Bu başarı hamitin nihatın ardanın sabrinin semihin vs. futbolcuların basarısıdır!

howsoonisnow3 29.01.2009 11:49

[QUOTE=tekdoktirin;468778]GARDAŞ BİZDE BUNLARA MAÇTA KÜFREDELİM NASILEDİLİYOR ÖRENSİNLER[/QUOTE]

yakışmaz bize abi...............................

titizyiğido 29.01.2009 11:50

O ********LER KINANMAKTAN NE ANLAR GARDAŞŞ..........

konartr58 29.01.2009 11:53

sivasspor istanbul takımlarının ezdiği anadolu'nun sesi olarak tüm anadoluda yanan ateşleri birleştiriyor.O çoban ateşleri istanbula karşı birde kurtuluş savaşımızda yanmış sivasta büyü bir ateşe dönüşmüştü.Bu sesler artık anadolunun türk futbolunu eline alacağının işaretidir.Türk milli takımına devşirme oyuncularla değil kendi oyuncularımızla çıkmanın ve destan yazmanın ilk adımlarıdır.

KIZILCAN 29.01.2009 12:14

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468844]ben bilica ile ilgili yorumumu dünkü deil pazar günkü maç için yaptım ayrı zamanda gs takımının çok önemli oyuncuları eksikti bunada saygı duymanız gerekiyor[/QUOTE]

Sivasspor geçen sezon her maçına as kadrosundan yoksun çıktı.Sakatlıklarla,cezalarla boğuştu.Çoğu zaman 18 kişilik kadroyu bile dolduramadı.Ve şampiyonluk mücadelesini son haftalara kadar taşıdı.Buna ne diyeceksin?Galataray bir maça 3-4 futbolcusundan yoksun çıktı diye saygı duyacaksak Biz,onlar ve sizin gibi düşünenler tarafından fazlasıyla saygıyı hakediyoruz.
Galatasaray sadece birkaç futbolcuya endeksliyse eğer bıraksın o zaman şampiyonluk hesaplarını.

hepburdayız 29.01.2009 13:12

sonuna kadar kınıyorum terbiyesiz gayse taraftarını!!!!!!!!

bortecine 29.01.2009 13:34

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468852]yalnız çirkef dediğin emre aşık EURO 2008 de milli takımımızın o eksik ve sıkıntılı kadrosunda kafası dikişli olmasına rağmen buna aldırmadan canla başla mücadele etti sonuçta milli takım formasını terleten bi oyuncu böle konuşmaman gerekiyor[/QUOTE]
Gölge etme başka ihsan istemez.

howsoonisnow3 29.01.2009 14:34

buradan sadece kendi takımlarıyla olan maçlarımızın öncesinde ortaya çıkan ve yorumlarıyla bizi tahrik etmeye çalışan bütün bizans taraftarlarına sesleniyorum:

YA SEVİN; YA DA ...........!!!!!!!!!!!!!!

saygılarımla...

8 nolu nalçacı 29.01.2009 19:24

[QUOTE=KIZILCAN;469138]Sivasspor geçen sezon her maçına as kadrosundan yoksun çıktı.Sakatlıklarla,cezalarla boğuştu.Çoğu zaman 18 kişilik kadroyu bile dolduramadı.Ve şampiyonluk mücadelesini son haftalara kadar taşıdı.Buna ne diyeceksin?Galataray bir maça 3-4 futbolcusundan yoksun çıktı diye saygı duyacaksak Biz,onlar ve sizin gibi düşünenler tarafından fazlasıyla saygıyı hakediyoruz.
Galatasaray sadece birkaç futbolcuya endeksliyse eğer bıraksın o zaman şampiyonluk hesaplarını.[/QUOTE]

o adamların geçen sene bütün futbolcuları neredeyse sakatı hemde bırakın şampiyonluk mücadelesini adamlar şampiyon oldu buna ne diyeceksin

davulcu 29.01.2009 20:00

[QUOTE=8 nolu nalçacı;469429]o adamların geçen sene bütün futbolcuları neredeyse sakatı hemde bırakın şampiyonluk mücadelesini adamlar şampiyon oldu buna ne diyeceksin[/QUOTE]

be senede biz şampiyon olacağız sen buna ne diyeceksin?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:10.