![]() |
Cevap: Pankart yaptırıyoruz...
[QUOTE=crzzzy22;469075]''HER IRKA SAYGILI OSMANLI TORUNUYUZ
İSTANBULUN KORKUSU ANADOLUNUN GURURUYUZ'' bence konuya dair kısa ve öz bir yazı bu konuyu anlatan en güzel söz |
[B][COLOR="Blue"]BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA [COLOR="Red"]AHLAKLISINI[/COLOR] SEVERİM[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;469117]anlamı ne ???bjk nin fb ye yaptığı gibi sakata gelmeyelim.malum ortegayı rezil etmişlerdi :D[/QUOTE]
:) yok az buçuk herkes inglizce bilir o ispanyolca olunca öle oldu anlamı ırkçı söleme hayır demek.... |
[B][COLOR="Red"]YALLAH CİNLER YALLAH
KIŞ KIŞ CİNCON KIŞ KIŞ[/COLOR][/B] |
her birimiz 3 büyük denilen bu zavallı takımları tutuyoruz sonra çıkıp sivassporu da destekliyoruz diyoruz yok ya öye şey olur mu bir insan bir takım tutar ben istanbul da ikamet ediyorum ikitelllideki maclarda şampiyonluga oynayan bir takımın 20 bin kisi ile degil 40 yada 50 bin kisi ile desteklemesi lazım sivassporluların 2yada 2.5 milyon hemserimizin oldugunu biliyorum ama taraftara gelince 3 büyük denilen takımları tutuyorlar Allaha sükür ben öyle degilim sivasspor icinse ya şampıyon yapmazlar diyolar işti icimizdeki insanların inancı bu kadar ama inananlarda baya arrtı bunu biliyorum inşallah bu yıl şampıyonuz
S İ V A S S P O R Ş A M P İ Y O N O L A C A K B U N U H E R K E S B Ö Y L E B İ L S İ N . |
[QUOTE=19_19;469115][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/893/racism1sr.jpg[/IMG]
Say no to racism bu ortak genel pankartı açmamız yeterli olacaktır her türü iğneleme herşey burada var kimsede birşey diyemez uefa tarfaından hazılana bir pankart....[/QUOTE] destekliyorum ve renk olarakda kırmızı beyaz olsun daha güzel olur |
SİVAS [COLOR="Red"]SKİBBE SKİBBE[/COLOR] GÖNDERİYOR.
|
evet bencede en güzel pankart bu olur
''HER IRKA SAYGILI OSMANLI TORUNUYUZ İSTANBULUN KORKUSU ANADOLUNUN GURURUYUZ'' |
cok güzel fikir bunu tezahürat larla süslemeliyiz bence futbolcularla hocamizi öven pankartda olmali
|
[QUOTE=izmirliyigido;468968][B]" IRKÇI DEĞİL KARDEŞİZ,
BİZ CİMBOM'U BİLE SEVERİZ"[/B] AYK[/QUOTE] ++++++++++++++++++++++++++++++güzel+++++++++++ |
[QUOTE=snnylmz;469109]bence de bu çok güzel olmuş...[/QUOTE]
bencede 10 numara hem kısa ve cuk diye oturmuş |
spor kardeşliktir............................
|
ırkçı değiliz sivaslıyız aslında biz aslan avcısıyız;)
|
DİNSİZİN HAKKINDAN [COLOR="Red"]BALİLİ[/COLOR] GELİR....
YOKSA SİZ HALA [COLOR="Red"]KÜFÜRSÜZLEŞTİREMEDİKLERİMİZDENMİSİNİZ[/SIZE][/COLOR]? |
[B]''HER IRKA SAYGILI OSMANLI TORUNUYUZ
İSTANBULUN KORKUSU ANADOLUNUN GURURUYUZ''[/B] bencede bu hoş olur... |
bence şöyle daha güzel olur.
''BALİLİYİ VE ASKER BÜLENTİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN.'' |
GALATASARAY = RACISM (ırkçılık)
SİVASSPOR = EVENNESS (eşitlik) |
[QUOTE=howsoonisnow3;469285]GALATASARAY = RACISM (ırkçılık)
SİVASSPOR = EVENNESS (eşitlik)[/QUOTE] bütün dünyaya, özellikle de UEFA'ya sesimizi duyurmak istiyorsak bence pankart kesinlikle ingilizce olmalı. |
biz herşeyi abartıyoruz.Tamam onlar küfür yaptılar.her kesimden de kınama alıyorlar.ceza da alacaklar.yani onların karşısında bizim yapacağımız iki güzel şey var.birincisi onları yenmek.ikincisi de onlara nasıl centilmen olunduğunu göstermek.Abuk sabuk karşı durmalarla farkımızı gösteremeyiz.Bakınız sivas gs ın futbolunu da seyircisinide tartışılır hale getirtirmiştir.
akıllı olalım.Büyük olmanın onurunu vekarını gösterelim.Hepimiz baliliyi seviyoruz.Takım oyunu oynayan bir takımız.Kimseyi öne çıkarmanın anlamı yok.Zaten balilide öyle diyor.Biz bir takımız.Biz sivassporluyuz.Lütfen futbolcu olarak da seyirci olarak da kalitemizi bozmayalım.başarıdan şımarmayalım. |
[QUOTE=yener_sahin;468797]ırkçılık küfür diyorum....sanırım sen yanlış anladın gardaş...bir daha oku mesajı...[/QUOTE]
arkadaş harbi yanlış anlamış :)) |
KALİTESARAY KALİTESİNİ GÖSTEDİ!
deyite pankartın altınada balilinin asker selamı duruşunu fotoğraflasak olmazmı yada türk bayrağıyla fotoğraflarından birini belki utanırlar |
[CENTER]"Fransa bayraginin maglup Türk topraklari uzerinde gururla dalgalanmasini
saglayan, nam-i diger 'kucuk Fransa', galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en guzel sekilde agirlayan galatasaray lisesi ogretmen ve gorevlilerine tesekkuru bir borc bilirim" 20.3.1915 Fransa Isgal Ordulari Kumandani Jean-Pierre DUMOULIN [IMG]http://www.cagalogluweb.itgo.com/fransavegs.gif[/IMG][/CENTER] |
[B][I]çocuklar ınanın ınanın çocuklar
güzel günler görecegız güneşli günler bu alemde ıstanbulu devırecegız şampıonluk şarkıları söyleyecegız FORZAA ANADOLU [/I][/B] |
aslan avcısı balili!
peki revivo nereli? zamanında ı love you revivo diyen galasataray taraftarına iyi bir cevap olabilir |
hepimiz baliliyiz yada katiliyorm. yada balili yanindayiz.
|
ırkçılık ve küfre hayır;
baliliyi diğerlerinden ayır.... |
gs küfür etme
insanlığı bitirme! |
veya bir recep ivedik yorumu
[B][COLOR="Red"]o dilinizi koparırım sizin dingil gs liler !! :D[/COLOR][/B] |
Suskunluğumuz; Cehaletimizden değil ASALETİMİZDENDİR!
en güzel mesaj bence |
[QUOTE=crzzzy22;469075]''HER IRKA SAYGILI OSMANLI TORUNUYUZ
İSTANBULUN KORKUSU ANADOLUNUN GURURUYUZ'' nasıl ama sözler bana ait kimse çalmasın:)[/QUOTE] [B]Bence çok güzeL bir Söz olmuş Aklına sağlık bence olur neden olmasın iki satır olursa o kadar uzun durmaz bence[/B] |
[QUOTE=mucahit_58;468943]bu guzel bi slogan olmus bence..[/QUOTE]
bana göre en güzeli olmuş 6s lılar bunu görmeli bence yazıklar olsun küfür eden herkeze balili bizim herseyimiz nereli oldugu umrumuzda değil.... |
SIVASLIYIZ - IRK TANIMAYIZ - HEPIMIZ BALILIYIZ
ayrica crzzzy22 inanilmaz güzel bir slogan bulmus. gönülden kutlarim |
--------------------------------------------------------------------------------
BİZİM İÇİN HEPSİ BİR, HEPSİ SEVGİLİ, HA BALİLİ, HA MUHAMMET ALİ!... en iyisi bu olmuş düzeltmeler kısaltmalar yapılarak pankart asılabilir |
[B]............No Racism...........[/B]
|
böyle olursa herkes kendi yazdıklarını beze kartona yazıp gelecek :)
|
arkadaşlar ben cengiz cimbom maçında sadece şunu yazacagız MEDENİYETLER SSEHRİNE HOŞ GELDİNİZ.(BUKISIM KIRMIZI BEYAZ OLACAM SS HARFLERİDE ÜST ÜSTE SİVASIN AMPLEMİ GİBİ)MEDENİYET(SİZLER) BU KISIMDA SARI KIRMIZI OLACAKSİZLERİN S HARFİDE GALATASARAYIN AMPLEMİNDEKİ GİBİ G İÇİNE S OLACAK.
|
[QUOTE=kupecikli58;469957]arkadaşlar ben cengiz cimbom maçında sadece şunu yazacagız MEDENİYETLER SSEHRİNE HOŞ GELDİNİZ.(BUKISIM KIRMIZI BEYAZ OLACAM SS HARFLERİDE ÜST ÜSTE SİVASIN AMPLEMİ GİBİ)MEDENİYET(SİZLER) BU KISIMDA SARI KIRMIZI OLACAKSİZLERİN S HARFİDE GALATASARAYIN AMPLEMİNDEKİ GİBİ G İÇİNE S OLACAK.[/QUOTE]
tamam kardeş madem bu kadar istiyorsun senin bu pankartı yazdıralım.dediklerini bir 10 metreye 5 metrelik pankarta sığdırırız.Bu da 400 milyon eder.Parayı karşıla yapalım... |
KARDEŞİM BİZ SİVASLIYIZ KARINCA KARARINCA HERKESE ANLAT ACILIŞ BENDEN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK SONUCUNDA NEDEN OLMASIN
|
[QUOTE=by_hunter;468815]dinime küfreden müslüman olsa... :D
güzel oldu aslında haa :)[/QUOTE] katılıyorumm iyi fikir:D yakışır okuyana iyi koyar |
KARDEŞİM BİZİM SİVAS MEDENİYETLERİN ŞEHRİ ÇOK ANLAMI VAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52. |