![]() |
Cevap: 4 Eylül Panteri
[QUOTE=soguk58;472118]petkoviç sen adamsın ve bir tanesin maçın yıldızı sensin sennnn[/QUOTE]
altına bende imzamı atıyorum :) |
Senin gibisi yok Türkiye'de panter Petkoviç
|
aldıgınız paralar analarınızın ak sütü gibi helal sizlere bize bu zaferi yaşattıgınız için çok teşekkür hepinize
|
petkoviç bir harikaydı herkes ögrendiki bizim bu aldıgımız sonuçlar tesatüf degil ve bir kez daha anlaşıldıki her zaman her yerde en büyük SİVAS.
|
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]seni yürekten kutluyorum petkoviç başarılarının devamını bekliyoruz[/COLOR][/SIZE][/B]
|
[B]Çok büyük kalecisin ah Akın'a acıyorum böyle bir kalecinin ardında beklemek kötü olması gerek tebrikler 4 Eylül panterine...[/B]
|
süper ligde kaleci açısından en şanslı takım sivasspor...
petkoviç ve akın süper ligin en iyi kalecileri... |
Valla helal olsun petkoviç kendine güvenisayesinde pozitif enerji veriyo etrafa.
|
aslanım petkoviç sen daha bizm kalemizde olduğun sürece sivassporun sırtı yere gelmez tebrikler petkoviç tebrikler bülent uygun tebrikler tüm yiğidolar:)
|
[B]Penaltılar öncesinde Petkov'un daha doğrusu takımın ne yapacağını kestiremiyordum. Ama ilk penaltıda Petkov görevini yerine getireceğinin sinyalini verdi.
Atılan 4 penaltıdan 3'ünü kurtarmak her babayiğitin harcı değildir. Petkovu tebrik ediyorum. Kendisini maça çok iyi hazırlamış. Yapmış olduğu kurtarışlarla arkadaşlarına ayrı bir özgüven verdi. Ve sonuç ortada :D[/B] |
En büyük Sivasspor, artık dört büyük yok tek büyük var, oda SİVASSPOR Tebrikler Bülent hoca, tebrikler Petkov, ayrıca Kamananın şutu mükemmeldi, ayrıca o soğukta takımımızı destekleyen taraftarada teşekkür ederim. Artık bundan sonra herkes (GS, BJK,FB) haddini bilsin.
|
[IMG]http://galeri.milliyet.com.tr/2009/2/3Sivasta_tur_sevinci/23.jpg[/IMG]
|
petkoviç formunun zirvesinde...bugün de olağanüstüydü...bize tur sevincini yaşatanların en başında petkoviç geliyor...kendisini tebrik ediyorum...................
|
kalecini önemi bir kez daha ortaya çıktı maç esnasındada iyi toplar çıkardı penaltılarda da çok başarılıydı super liğ deki en iyi 3 kaleciden biri bence
|
[I][B]Helal olsun sana PETKOVİÇ
Söleyecek kelime bulamıyorum İyiki varsın.......[/B][/I] |
[B]muhteşem kurtarışlarıyla maçta bir numaraydı kalecimiz...[/B]
|
maç penaltılara kalınca tamam bu iş dedim.. kalede yılların tecrübesi petkoviç.. trabzon lular iyice delirdi petkoviç kurtardıkça... bulabildilermi acaba petkoviç gibi kaleci....
|
ya sen neymişsin petko yaw helal sana maç uzatmalara gittiğinde dedim bizi ancak petkoviç kurtarır ve dediğim oldu süpersin koçum benim böyle devam allah nazarlardan saklasın.....:)
|
4 penaltinin 3'ünü kurtarmak müthis. Zaten Galatasaray kalecisi Aykut'da Petkovic'i tebrik etti, eger rakip kaleci tebrik ediyorsa bizlere Helal olsun Petkovic demekten baska birsey düsmez.
|
iyi zamanda sahneye çıktı
cimbomun biletini kesti şımarık penaltı atışlarına izin vermedi |
[QUOTE=muhsin koçak;472136][B]Sen neymişsin be ağabey?:D:D:D[/B][/QUOTE]
[B]Ocak ayının futbolcusu anketinde oyumu sana kullanmıştım,bir gün sonra göstermiş olduğun performansla beni haklı çıkardın,teşekkürler!:D:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:31. |