![]() |
Cevap: TSL/Bursaspor - Sivasspor
Bursaspor kazanır 6 10,34%
Berabere biter 5 8,62% Sivasspor kazanır 47 81,03% |
Eğer şampiyonluk istiyorsak bu maçı almalıyız.Her maç bizim için final maçı olmalı.Yiğidolar Bursa maçını alacak.
|
Bursa'nın bu hafta kazanması çok iyi oldu..
Yoksa bizim maça müthiş bir arzuyla çıkarlardı.. Ben Bursa'nın maçı fazla ciddiye almayacağını düşünüyorum.. 0-2 |
dikkat ettimde sezonun ilk maçında kayserisporla 0-0 kaldık.sonra kocaeliyi deplasmanda 2-0 yendik.ikinci maçlarda skor aynı oldu.burssporu ilk maçta 3-1 yendik şimdi deplasmanda neden 3-1 olmasın :)
|
bursaspor:1
SİVASSPORUMUZ:3 sağlam mağlam farketmez bizimkiler affetmez |
bursa iyi başladı ertuğrul hocayla ama makine gibi işleyen bir takımımız var.maç zor olur hakem maçı etkilemezse tek farkla da olsa yeneriz.trabzon beşiktaşa gidiyor inönüde puan kaybederse yiğidolarımızda yenerse harika olur:)
|
ya sivas spor bırakmaz ya bu macı 1 0 olur bızım olur inş?
|
ben bursada yaşayan bir sivaslı olarak diyorumki yine aynı tarife 3.1 yeneriz bursayı busene şampiyonuz inşallah tabi hakemler trabzon sporu çok kolluyorlar ama olsun biz hakemleride yeneriz
|
diyorum aliriz bu maci bursa 0-1 sivasspor
|
bursada yiğidonun gazabına uğrayacaktır
|
[B]Yenmek istiyoruz,yenmek zorundayız,kazanmaktan başka çaremiz yok,ya kazanacağız ya kazanacağız! 1-2[/B]
|
çok zor bir maç olacak ama geçmiş yılların istatistiklerini de göz önüne alacak olursak bu maçı alacaz gibi me geliyor.
|
arkadaşlar tamam bizim taraftar stadda bağırmayı yeni yeni öğreniyor, takımımıza gerekli desteği stadda göstermiyor ama bari düzenlenen anketlerde sesimizi çıkaralım!!!
hem merak etmeyin bunun için bağırmaya gerek de yok! ntvspor.net'in anketinde bursa ile yapacağımız maçı kim kazanır'da %51 bursaspor kazanır %31 sivasspor kazanır (şu anki sonuçlara göre). bu nasıl bir rezalettir arkadaslar ya! ayrıca şu ana kadarki oy sayısı da sadece 1279! hadi herkes lütfen oy versin şu oranı olması gerektiği seviyeye çıkaralım. saygılarımla... |
bu arada anket için link burada:
[url]http://ntvspor.net/pages/2073.asp[/url] sayfanın alt kısımlarında "kim kazanır" a tıklamanız ve sivassporumuza oy vermeniz yeterli. |
maçta bol gol olacağı kesin tahminim 4-3 alırız :)
|
hayırlısı ne ise o olsun.nasipten ve kısmetten fazlası olmaz.Allah kaza bela vermesin.sivasım 4-1 yensin.inş.
|
zor maç olur ama alırız,Allahın yardımı futbolcuların azmi ile...
|
sivasımı tek geçerim 2-0 bizim için iyi bir skor olur
|
yenecegimize inaniyorum haydi sivas
adim adim sampionluga |
sağlam bu maça kendini taraftara kanıtlamak için çıkacaktır ama nafile bizim sistem daha sağlam
|
maç cok zorlu olabilir..
ama Gs maçları içinde aynı şeyler denmişti.. Sivassporumuz bu maçtanda alnının akıyla Galip çıkacak sonuna kadar güveniyorum.. |
Anketimiz: Bursaspor - Sivasspor maçı
Anket 14.02.2009 Tarihinde Ve Saat 21:10 Kapanaçaktır Bursaspor kazanır 19 11,05% Berabere biter 17 9,88% Sivasspor kazanır 136 79,07% Katılımcı sayısı: 172. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız |
bana berabere kalıcaz gibi gelior ama inş yenerizzzz
|
insallah kazaniriz ama acikcasi biraz tedirginim..............:rolleyes:
|
[B]Bence Çok Rahat Kazanırız Maçı...Motivasyonumuz Gayet Yerinde İyi Gidiyoruz...[/B]
|
bence gerçekçi olalım berabere biter bu maç bursa da sağlam dönemi başladı sağlam kendini ispatlamak için bu maçı alacak düşüncesiyle sahaya ilk 11 sürecektir ve dahası ise düşünün 8 maç yenilmeyen bir liderin serisini bozmak ünvanını almak bence açıkcası gönül ister sivasspor ama sivassporun işi çok zor bursanın bir iddiası yok ama bursa gerçekten tehlikeli bol şans sivasspor
|
[COLOR="SeaGreen"][B]bu mac cok zorlu bir karsılasma olacak gecen sezon son saniyede galip gelmistik forvet hattına cok is düsecek[/B][/COLOR]
|
ßurda atmosfer gercekten düşündürücü..Tarafar çok inanmış arkadaslarım var her sene bizi yeniyorsunuz bu sene biz kazanacagız diyorlar yani taraftarın maca ilgisi büyük.Lider geliyo olsun o kadar !! :)
|
sivasım çakar bursaya affı yok ŞAMPİYON SİVASSSSSSSS :):)::D:)
|
beyler ben 2 veya 3 farkla kazanacağız diyorum ertuğrul sağlam bjk yukarı çıkmasın die gıcıklığınada olsa maçı verdirir zaten adamlar 29 puan toplamış sanki kalan haftalar galip gelip şampiyonmu olacaklar anadolunun önünü kesmezler
|
Alırız biz bu maçı.. ne kadar zor bi deplasman olarakta görünse alıştık artık zor maçlar oynamaya..eğer bir amacımız varsa bu uğurda hiç bir engel tanımamalı gerekiyorsa gs feneri deplasmandada olsa yenmeliyiz.İşte bu güç ve inançta takımımızda var..Yenecez inş....
|
zor olacak ama alcagız bursa bızı hc yenemedı bu haftada yenemeyecek inş lıder geldık lıder donecezz bazıları macı ıyı ızlesınlerde nasıl taraftar olunacagını gorsunlerrr
|
gardaş adamların bir sercanıvar onuda bilika paketyapar bence rahat yeneriz
|
benim içimden geçen skor;
Bursaspor 0-2 SİVASSPOR İNŞALLAH DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNEEK ZİRVEDEKİ YERİMİZİ KORURUZ. |
[B][I]bazı sivaslılarda bursa kazanır demiş sivaslımısın degilmisin [/I][/B]
[I][B]sivası bursada yanlız bırakmassak bu maçı alabiliriz[/B][/I] [I]sivasımı çok tebrik ediyorum bursa ve eskişehir maçını alırsa fener derlasmanda oynayacak iki maçıda alırsa iyi olacak[/I] [B][I]iki senedir lider bitiriyoruz helal olsun sivasspor [/I][/B] [B][I]sivaslıysan konuş örnek alsınlar fenerliysen sus adam sansınlar galatalıysan git kafanı koparmasınlar [/I][/B] [B][I]bize yigidolar derler karşımızda kimse korkudan bulunamaz[/I][/B] |
her zaman ki gibi 1-0 olsun bizim olsun.........
|
Yine kazaniriz.........2-0......:D
|
BÜYÜK İHTİMAL GOL YEMEDEN BU MAÇI 2-0 SİVAS ALIR
|
bursa iyi takim bizekarsi iyi motive olacaklar ama biz daha iyiz insallah 3puganladoneriz,
|
BURSA -1
SİVASSPOR-3 BU MAÇ BEKLEDİGİMİZDENDE RAHAT GEÇİCEK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:34. |