![]() |
Cevap: Neden Sivasspor ?
arkadaslar zaten umudumuz sivassporun şampiyon olmsı isallah bu umudumuz gerceklesecek
EN BÜYÜK SİVASSPOR |
HEMSEHRILERIM OYLE GUZEL SEYLER YAZMISSINIZKI INANIN YAZACAK FAZLA BIRSEY DE KALMAMIS BENDE DIYORUMKI
ALLAH BIRLIGIMIZI ARTIRSIN TUM YIGIDOLAR BIRLIK ICINDE YASASIN VE BIRIBIRINI UNUTMASIN ALLAH SIVASSPORUMUZU CIKTIGI BU YOLDA BASARISINI SAMPIYONLUK VE KUPAYLA TACLANDIRSIN INSALLAH |
Sivas Spor 3-4 yıldır oyuncularıyla yönetimiyle özellikle de Bülent hocayla öyle güzelliklere imza atıyor ki artık bunları uzun uzun yazmaya gerek yok. Ancak; benim değinmek istediğim Sivas Spor taraftarı daha doğrusu seyircisi.Ne oldu bu insanlara inanın bir türlü anlayamıyorum. Uzun yıllardır hemen hemen sivastaki bütün maçlara gidiyorum eskiden taraftar daha bir heyecanlı daha tempoluydu sanki şimdi ise tam anlamıyla yüzlerine ölü toprağı serpilmiş gibiler. Bu yıl maraton B den kombinem var en üstlerdeyim 90 dk. boyunca takımı desteklemeden film izler gibi maç izleyenleri gördükçe şaşıp kalıyorum.Aşağıda Ahat abi ne yapacağını şaşırıyor bu şekil ben onu tanıyorum o beni tanımaz bile ama okadar takdir ediyorum ki ya adam maç bile izlemiyor her hafta ne yapacağını insanları nasıl harekete geçirecepğini şaşırıyor ama bizimkiler de tık bile yok adam artık aralara giriyor kahrını yüzlerine ifade ediyor ama ne fayda birkaç genç grup olmazsa hiç ses soluk yok gole bile sevinemez olmuşuz yazıklar olsun bize. Bırakın artık şu sosyeletliği maça gelir de niye ruh gibi otururursunuz anlamak mümkün değil sorun yaş ise ben de 41 yaşındayım 1 dk. susmuyorum belki etrafımı biraz hareketlendiririm diye çırpınıp duruyorum. Arkadaşlar ne yapmak lazım bu konuya mutlaka bir çözüm bulmalıyız taraftar gençleşse belki daha iyi olur zaten postacımıdır nedir hiçbişey bildiği yok insanların saygı duyacağı bir amigo olsa keşke marşlar öğretilip herkese dağıtılsa ne bileyim bir şeyler yapılsa artık stadla beraber şehir de uyuyor bir şeyler yapıp uyandırmak lazım ben bir şiir yazdım marş şeklinde ve bilinen melodilerle süsledim buna da bir beste yaptırıp söyleyebiliriz ya işte birşeyler yapalım artık böyle bir takımın taraftarı olarak vallahi stadın bu durumundan utanıyorum. Stad dolmuyor bile ne demek bu yahu şaşıyorum aklımı kaybediyorum inanılır gibi değil.............ne yapsak?.........
|
eskiden bir gn bizde spr ligde oynuycaz diyordum belki lider sampiyon bile olurz diyordm ve oldu sonunda sıra smpiyonlukta
|
nedenimi var yav sivasliyiz sivasspor yensede yenilsede ILLEDE SIVAS INADINA SIVASSPOR
|
[B]3.ligden beri aşığıyım iyisiyle kötüsüyle her zaman yanındayım sivasspor umun [/B]
|
çıkıp namusuyla şerefiyle oynadıgı için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR]
sivası sivaslıyı gurulandırıdıgı için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR] adam gibi adamın nasıl olacagını tum turkıyeye gosterdıgı ıcın [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR] kaliteli insanlardan kurulu oldugu için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR] degerlerini asla kaybetmedigi için [COLOR="red"]sivasspor[/COLOR] varlıgı ile bizi mutlu ettigi için [COLOR="Red"]sivasspor[/COLOR] eee bide memleketimizin takımızı :D |
[B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Neden SİVASSPOR
Yıllardır sivas şehrinin bir sahibi olammıştır kendi halinde ülkenin en büyük topraklarına sahip olmasına karşın küçük ve kapalı bir şehirdir Geleni gideni az olan dürüst ve çalışkan bir şehir olmasına karşın devlet daireleri kapatılmış özel sektörün yatırım yapmaığı övünecek tek şeyi kangal köpekleri ve çermikleri idi. Hiç bir muhabbette hiçbir ortamda söz konuşaçak övünecek bir durumu yok idi Ama SİVASSPOR ile başlayan bir değişim ile insanı itibar kazandı şehri yatırımlara açıldı şehir merkezi düzenlenmeye başlandı adı hergün televizyon ve gazete gibi basın yayın organlarında manşetleri süsledi. Sivas lı olan gurbetcilerimiz tarafında işte benim şehrim memleketim denildi Sivas dışında yaşayan hemşerilerimiz tarafından bir birleşme noktası oluşturuldu artık her sivaslı gururla ben sivaslıyın SİVASPOR luyum diyebiliyor Anlatmakla saymakla bitmez SİVASSPOR un sivasa sivaslıya kazandırdıkları Birde SİVASSPOR UN futbol camiasına kazandırdıklarına bir bakın herbiri altın degerinde oyuncular maliyeti düşük yabancı oyuncular sivassporda futbol oynayan ve türkiyeye aşık olmuş türk olmak için can atanlar Sivas ımızı türkiyemizi dünya gazetelerinde 1. sayfa yapanlar Ayrıca futbola yeni bir anlayış yeni bir dönem başlatmıştır yiğidolar insanların güzel futbol izleme heveslerini gidermiştir tff nun alt yapıya paf takımlara gereği kadar öenm vermesini sağlamış ve dahası futbolcuların gelecegine Türk hocaların neler yapabilecegine olan önemi anımsatmıştır. Ve asıl görevinide başarı ile yerine getirerek Anadolu Takımları nın gerçek güclerini göstermelerine sebeb olarak yeni bir cağın başlamasına öncülük etmiştir. GÖNLÜMÜZ VE DESTEĞİMİZ HERZAMAN SENİNLE SİVASSPORUM...............[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
alemde tek de ondan.varmı başka kral,görebiliyormusunuz,ben göremiyorum ............................................
|
slm yigidolar ben hollandada yasayan bir sivasli olarak sivas dan ve sivasspordan gurur duyuyorum.ozelikle sivassporun son haftalardaki basarisi sadece burada yasayan turklerin degil ayni zamanda hollandali futbol severlerin de konusu turk futbolundan konusuldugunda sivassporun basarisi konusuluyor ve ozelikle kulubun fakir ama takim ruhunun varligindan ve bunu oyunlarinda gusterdigini konusuyorlar.buda beni ve burada yasayan tum yigidolari gururlandiriyor.sivasspora basarilar insallah sampiyon olacagiz.slm
|
[B]Icimizde Sivasspor aski bambaska tabiki. Anadolunun sesini yükselttigi icin. Gecen sezon müthis performans ortaya koydugu icin ve bu sezon tesadüf diyenlere en iyi cevabi üstüne performans katarak verdigi icin. Her attigi golde deli gibi sevindigim icin. Yenilgi gördügümüz maclardan sonra bu takimi tutmaktan desteklemekten gurur duydugum icin. Sivasimizin gururu oldugu icin. Seyircisiyle Sivasimizin misafirperverligini gösterdigi icin. Bir Sivaslinin karakterini yansittigi ve daha cok sayamadigim sebeplerden dolayi Sivasspor :)[/B]
[B][COLOR="Red"]Hersey SIVAS ve SIVASSPOR icin.[/COLOR][/B] |
anadoluya ben burdayım siz nerdesiniz yeter bu adaletsizlik dediği için
|
Sivasspor tüm anadolu takımlarını temsil etmektedir. Bu yarışı istanbul takımlarına bırakmayacağız. Biz olamassak trabzon olur. Ama kesin bu sene bir anadolu takımı şampyon olur. Bu da SİVASSPORDUR!!
|
Herkes o kadar güzel şeyler yazmışki.Aranızda yazarlara taş çıkaranlar bile var.Neden Sivasspor sorusunun cevabı kendimce basit.Sivaslıyım,ta içinden.Çifte Mineranin hemen yanındadır benim kayıtlı olduğum mahallem.Hayatımda görmediğim,ayak basmadığım ve yanından geçmediğim yerlerin takımlarını mı tutacağım!Bana göre Gs'yi desteklemek Real Madrid'i desteklemek kadar uzak.Fb'yi ya da Bjk'yi tutmak Chealse'yi tutmak kadar boş.Ben bu takımları sadece Türkiyeyi temsil ettikleri zaman desteklerim.
Çocukken hatırlıyorum da babamla birlikte Sivas'ın maçına giderdik.O zaman da çekirdekçiler vardı etrafta :) Hep düşünürdüm bunca çekirdek kabuğunu kim temizleyecek diye.Üzülürdüm temizlikçilere.Sivas Demir Spor'un maçlarını da kaçırmazdık.Derken Sivasspor 2.lige yükseldi.Trt maçları verdiği zaman Sivasspor televizyona çıktı diye ayrı bir heyecan duyardım.Spor toto Sivasspor'un maçını listeye alınca Sivasspor büyük takımki onun maçını da aldılar derdim.Evet itiraf ediyorum Sivasspor süper ligde yokken ben de Bjk'yi tutuyordum.Ama şimdi Bjk'den 3 futbolcu bile sayamam,o kadar yabancıyım ve hatta uyuzum.İçimdeki Sivasspor sevgisi bambaşka.Yabancı arkadaşlarıma Sivas'tan ve Sivasspor'dan bahsediyorum.Süper ligin puan durumunu gösteriyorum.Where are you from? dediğim zaman dillerinin döndüğü kadarıyla Türkçe"Ben Sivaslıyım" diyorlar.En çokda "Niydiyon Gardaş" demelerini seviyorum :).Onlara kültürümüzü de öğreteceğim.Hele şu şampiyonluk bi gelsin gerisi kolay. |
rağmenlere rağmen, hatta stada gelip tezahürat yapanları engellemek isteyen zavallılara rağmen, iki yüzlü, beş yüzlü spor yorumcularına rağmen, ayağı bir tökezlese de dalgamızı geçsek diye bekleyen dost! takım taraftarlarına rağmen, kara, yağmura, buzlu zemine rağmen ve yine rağmenlere rağmen nazar değmesin diyor, işini iyi bilen bir teknik heyet ve bu işi profesyonelce yürüten yönetime teşekkür ediyor, güveniyor, verdiğimiz onurlu mücadelenin lig sonuna kadar sürmesini temenni ediyoruz
bekle bizi A V R U P U |
tebrikler kızılcan kardeş, ve diğer içinden geldiği güzellikleri yansıtan yigidolar
bu kadar güzel yazıların ardından bir şeyler aktarmak çok zordu |
kendimi bu takımda daha ii ve daha rahat tutuyorum yureğımı bunlar anadolunun gruru
|
Sivasspor bir hayat tarzıdır yaşama şeklidir bir felsefedir sivassporlu olmak ayrıcalıktır.. gururla sivassporluyum diyorum...
ne mutlu sivassporluyum diyebilene ne mutlu anadolu takımlarına tutabilene |
bugun forma aldım ya cok guzel.
sampiyon sivasspor. |
Seviyorum Kırmızı Beyazııııııı
|
kısa zamanda çok yol alan takımımızı her yerde her zaman göğsüm kabara kabara gurur duyarak destekliyorum tabiki bize bu mutluluğu yaşatan başta yönetim ve teknik kadro sonra futbolcu ve tüm sivasspor çalışanlarına ayrı ayrı tek tek teşekkürler bizler bu mutluluğun şampiyonlukla taçlandırılmasını umut ediyor ve RABBİMDEN istiyoruz sivassporumuzun başarılarının katlanarak devam etnesi dileğiyle ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
|
Hiç bir Yiğido yüreği Kırmızı ile Beyaz aşkına seyirci kalamayacağı için Sivasspor..
Hiç stada gitmesenizde gol atıldığında ki uğultuyu kalbinizle kulağınızda duyduğunuz için Sivasspor.. İstasyon caddesini, Atatürk caddesini, Meydanı birbirine aşık iki renge gönül veren binlerce Yiğido'yla şenlendirdiği için Sivasspor.. Mertlik, dürüstlük gibi erdemlerin koşulsuz yakıştığı tamlamaların parçası olduğu için Sivasspor.. Galatasaray'lı olduğunu bildiğiniz arkadaşlarınızı gördüğünüzde gülümsemenizin nedeni olduğu için Sivasspor.. Babamla önceden her hafta yapılan, kupa maçları ile beraber bazen 3-4 güne kadar inen ''Maça İzin Koparabilme Savaşları'' nın nedeni olduğu için Sivasspor.. :) ... |
herşeyden önce biz sivaslıyız kentimizin takımı herşeyden önce gelir.bu zaman kadar neredeydin sen diyesi geliyor insanın.geç oldu ama inşallah altın harflerle türk futboluna adımızı yazdıracağız.kendini SİVAS'a ve değerlerine ait hisseden YİĞİDO lara başka takım gerekmez. ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
Yarım metre kardır, damdan sarkan buzdur, eksi 15-20'dir, soğuktan ellerin çatlamasıdır, yazın güneşte kavrulmaktır, buğday tenli olmaktır, bazen üşümek bazen titremek, bazen kavrulmaktır Sivasspor!...
Kızılırmak'tır, Kelkit'tir, bazen coşmak, önüne çıkanı alıp götürmek, bazen bir dere sessizliğinde akmaktır, bazen meradır, bazen bozkırdır, buğdaydır, çavdardır, kavak ağacıdır, bazen selvidir Sivasspor!... Davul-zurna eşliğinde oynamak, sevinmek, coşmak, ama bazen ağlamak, hüzünlenmektir, göçüp gitmek, kimi zaman saraylardan, konaklardan, kimi zaman varoşlardan sılaya özlem duymaktır Sivasspor!... Aşık Veysel'dir, Pir Sultan'dır, Şemsi Sivas-i, Abdulvahhabı Gazi'dir, Selçukludur, Danişment'tir, Kadı Burhanettin, Eretna, Osmanlı'dır, Kongre'dir, yeni bir Cumhuriyet'tir Sivasspor!... Gökmedrese, Çifte Minare, Buruciye, Şifahiye'dir, Ulu Camii, Taşhan, Eğri Köprü'dür, Divriği, Kangal, Gürün, Suşehri, Şarkışla, Gemerek, Doğanşar'dır, Zara, Hafik, Akıncılar, İmranlı, Ulaş, Koyulhisar, Yıldızeli'dir Sivasspor!... Sivaslıyım, Sivassporluyum!... |
en başta 3.ve 2. ligdeyken katkı yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.takımın süper lige çıkmasında en büyük pay işini gücünü bırakıp,düzenini bozarak kendisini bu şehre ve takıma feda eden sayın büyük başkan mecnun odyakmaz beyefendiye,kendisine verilen yetkileri en iyi ve fedakarca yerine getiren sayın bülent uyguna,yönetimin istanbul ve sivas ayagındaki yöneticilerimize,az paralara çok işler yapan degerli oyuncu arkadaşlara,takımı hiçbiryerde yanlız bırakmayan hep destekleyen cefakar yigidolara,siyasi büyüklerimize,işadamlarımıza esnafımıza, işçimize,memurumuza kısaca takıma katkısı olan herkese teşekkür ederim.
|
şükürler olsun bize bu şerefi allah lutvetmiş sıvaslı olmak ve sıvas spor lu olmak bir ayrıcalıktır allah tüm sıvaslılara nasipetsin
|
selamlar arkadaşlar bende aynı duygulardayım her gün sitelerde gazetelerde ve diğer spor gazetelerinde sivasspor haberlerine bakarak keyif almaktayım. bana ve diğer taraftarlara bu zevki yaşattıkları için tüm sivasspor camiasına teşekkürlerimi iletirim. yolunuz daima açık olsun büyük yiğidolar.
|
neden mi Sivasspor? Söyleyeyim:
Bizansın yıllar süren hegamonyasını ortadan kaldırmak üzere oluğu için, Bizi gururlandırıp her TV'de ismimizi zikrettirdiği için, Bulunmaz bir hocaya ve yönetime sahip olduğumuz için, Delikanlı olduğum için, Onlarla gurur duyduğum için, Mehmet, Kamanan, Balili, İbrahim, Tum, Musa, Sezer, Mohamed Ali, Onur, Sylla, Sergio, Tevfik, Murat Erdoğan, Murat Sözgelmez, Hayrettin, Bilica, Akın, Petkovic, Sedat, Diaollo, Abdurrahman, Ömer Rıza, Bülent Uygun, Mecnun Odyakmaz için, Renklerimizi şanlı bayrağımızan aldığımız için, Yiğido olduğum için, NÜFUS KAĞIDIMDA "SİVAS" YAZDIĞI İÇİN SİVASSPOR!!!!!!! |
ileriye zıplamak icin birkaç adım geriye gitmek gerekir ...
|
SİVAS SAVAŞ GİBİDİR BAŞLAMASI KOLAY, BİTİRMESİ ZOR, UNUTMASI İMKANSIZ
|
ben futbolu gereksiz bir uğraş olarak görürdüm.o nednelede fazla ilgilenmezdim.ama sivasspor süper lige çıktıktan sonra o kadar çok futbolla ilgilenir oldum ki,internetimdeki en çok kullanılan spor sitelerini sık kullanılanlara aldım ki sivasspor ile ilgili ne yazılmı ona bakıyorum.
ayrıca kombine bilet almak durumunda kaldım.Beni değiştirdi sivasspor.Onu çok seviyorum.Guruurumuz,övüncümüz.başımızı dik tutmamıza sesimizin gür çıkmasına neden oldu.Hep var olsun sivasspor ve ona her türlü emeği geçenler. |
[B]Sivasspor bize ilkleri yaşattı bıraksınlar ilkleri yaşatmayı Anadolu'dan bir futbol takımının güçlüklere zorluklara nasıl baş kaldırdığını tüm ülkenin gözleri önünde şahit olup bizlere erişilmez mutluluklar yaşattığı için...
Sivas'ımız üç büyük sevdalılarına kendi memleket takımlarının da tutulup destek verildiğinde neler başarıldığını gösterdiği için....[/B] |
Birde bursayı yenersek o zaman daha cok seveceğim :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28. |