![]() |
Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
Top nerde defanstaki 4 kişi o tarafta, e nooluyor, ters tarafa kesilen toplarda rakip forvet bombaş kalıyor. Goller de akın edilen taraftan gelmiyor çoğunlukla, boş alanlarda kendini unutturan futbolculardan geliyor. Son söz olarak şunu söyleyeceğim. Sivassporumuzun 3 mağlubiyeti oldu, 6 şar malubiyeti olan, 6s ve F5 biz şampiyonlukta iddialıyız diyorlarsa biz onlardan daha iddialıyız. Ve şampiyon olacağız..
|
[B]Bülent Hocam Iyı olunca ıyı kotu olunca kotu oluyor..Allah yardımcın olsun.[/B]
|
Hepimiz çok üzüldük ama Bülent hocaya da güveniyoruz ve seviyoruz. Tekrar düzlüğe çıkaracağına inanıyoruz..
|
"Bülent Hoca fenerli, başkan fenerli, bunların hepsi fenerli" gibi yorumları kınıyorum...
asıl siz SİVASSPOR'lu değilsiniz...olsaydınız kötü günde çıkıp felaket tellallığı yapmazdınız...ilk yarı feneri yendiğimizde neciydi Bülent Hoca??? o zamanda cinconlumuydu yani?? ya antalya ve ankara yenilgileri o zaman neciydi?? ayıp bee...bir yenilgiyle adamın bizi nerelerden nerelere getirdiğini unutuyorsunuz hemen... tamam oyunu eleştirebilirsiniz...teknik direktörü ve futbolcuyuda...ama bu yaptığınız TERBİYESİZLİKTİR !!! |
[B]Neyin peşindesiniz anLamadım.Bulent Hoca bu zamana kadar takımı aLmış getirmiş kısıtLı kadro ve bütçeyLe biŞeyLer yapmaya çaLışmış yenince heLaL büLent hoca yeniLince tuu puu vay şöyle vay böyle büLent hoca..!
hiç yakışmıyor. iyi günde kötü günde birLik oLmamız Lazım eğer oLamıyosak vay haLimize...ayrıca herkes taktik veriyo madem o kadar cok biLiyosunuz antrenör olun arkadaş ; sizleride göreLim...!!:mad::mad:[/B] |
Fener bahçeli oyuncuların dopink testi yapıldımı merak ediyorum
|
beyleer bülent hocaya konuşuyoruzda mehmet yıldızın gs maçlarında oynaduığı oyunda ortada yani o zaman oda mı bilerek oynamadı
|
evet bende sentetik ve hayalperest nickli abilerime katılıorum yani bencede siz sivassporlu olamazsınız
|
Ya noldu taraftarlığınız bu kadarmı:@:@ adam bir hata yaptı diye gidip öldüreceksiniz neredeyse..Her insan hata yapar nooldu yani hemen..Şampiyonluk gittimi elimizden [COLOR="Red"]!!!YOK!!![/COLOR]...Ya arkadaşlar etmeyin daha 5. haftadayız....önümüzde nice maçlar var...yapmayın böle lütfen...Tamam yanlış bi karar olabilir..Maç da sıradan bi maç deil...Fb ile deplasmandasın...Fakat yapılacak değişikliğe bakılacak olursa...Bülent hoca risk aldı...Kontrayı bıraktı....Top yaparak çıkmak istedi fakat olmadı.....Nerede o(taraftarlar)Bülent hocayı övenlere ne olduda...360 derece döndüler...YAPMAYIN LÜTFEN....Gerçek taraftar olalım....Mehmet yıldız Gol kralı olunca''bu taraftar seninle gurur duyuyor diyoruz''Adam 1-2 bocaladığı zaman da ''e...ek mehmet'' die ritim tutuyorsunuz BÖLE OLACAKSA HİÇ OLMASIN DAHA İİ.....................................................
|
Sivasspor da rehavet olayı başladı . düzelmek lazım
|
Sakın ha Bülent Uygun'a bir şey söylediğim anlaşılmasın sözlerimden. Ben sonuna kadar inanlardanım ve her zaman iyi ve kötü gününde destekçisiyim. Benin söylemek istediğim, bu mağlubiyet hepimizi çok üzdü. Bunu haketmedik. Daha doğrusu, Sivasspor gibi oynayamadık o yüzden bu mağlubiyet çok acıttı içimizi. Yalan mı?
Ben inanıyorum ki, Bülent hoca Sivasspor'u sezon sonuna kadar bu yarışın içinde tutacaktır. AYK |
Fener macinda 2 kere one gecmemize ragmen beraberligi koruyamadik.Ligde yaptigimiz savunma ve kalecimiz Petkovicle butun diger klupleri kendimize gipta ettirmemize ragmen Fenerden birden 4 gol yemek gercekten uzucu bir durum.Ancak ben;Sivasimizin bundan sonra dususu baslayacaktir diyen arkadaslara asla katilmiyorum.Fenerbahceyi yenseydik emin olun ki obur hafta yuzde yuz Ankaraya yenilecektik.Cunku buyuk takimlara karsi kazandigimiz her mactan sonra puan kaybediyoruz.Kanaatimce Sampiyon olmak icin vasat Anadolu takimlarindan puan kaybetmememiz ve gecen seneki puanimiza ulasmamiz yeterli.Insallah bunu yapabiliriz.
|
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !
Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar ! Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ... Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ... Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın ! |
NEYSE ARKADAŞLAR BOŞVERİN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ
|
[QUOTE=Kokomo;485612]3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !
Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar ! Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ... Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ... Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın ![/QUOTE] bende sana katılıyorum kokomo abi helal olsun sana valla çok güzel söledin ne desem az sana tebrikler abi yani bunlar sivassporlu deil yani |
Başarı zaman ister.
Şuan iyi yoldayız ve lideriz. Takımımızda bir süredir bir durgunluk olduğu doğrudur. Bu da olağan bir şey. Oyuncular da insan. Bizim onlara destekte bulunmamız gerek. Şimdi negatif olmanın zamanı değil. Gerçekleri ve eksikleri gördüğümüzde tabii ki söyleyeceğiz. Ama çok sert ve kırıcı olmamak lazım.
|
haklısınız arkadaslar sivas gıbı buyu bır camıyaya yakımıyo bence yanı benım anlamadıgım balılıyı cok gec alıyo bulen t hcoa farkındaysanız 45 veya 50. dakıkada oldugu zaman balılı gol atıyor bence artık su hayrettınle tumun ıyılesmesı lazım onlar bzıe cok lazım yanı bulent hoca fener macında 2.balılı muhammed alıyı ve sergıo alsa sonuc deısebılırdı ama neyse ıysallah fener macını oynarken daha dıkkatlı olmamız lazım eger bulent sampıyonlugu ve kupayı ıstıyorsa bu sivas halıkna en ıyı sekılde vermelıdır dıye dusunuyorum yanı sıvasın sampıyonluk sansı hala var ama su uc macımız cok onemlı onlardan puanla dondugumuz takdırde yıgıdo artık sampıyum bu takım dıyebılırız dıye dusunuyorum herkese ıyı aksamlar kımse moralını bozmasın ben sivasspora ve bulent hocaya guvenıyorum seon sonundada mehmetın elınde kupayı gormek istiyoruz herkese basarılar dıyorum ŞAMPİYON SİVASSPOR SİVASLIYIL GARDAAŞŞŞ CEKETİ SATARIH ASFALTTA YATARIH
|
[COLOR="Red"][B]Hocam az emegın gecmedı senın sıvasspora Yiğido GençliK[/B][/COLOR]
|
sen şamiyon olmasanda kupaları almasanda fenerede koymasanda sewiyoruz işte...
|
petkovic efendiyi birileri uyarsın.semih topa vurmadan yerlere yatıyo.ofsayt diye vermediği golde de inanılmaz hatalı
|
[QUOTE=Kokomo;485612]3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !
Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar ! Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ... Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ... Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın ![/QUOTE] eyvallah aynen katılıyorum abi ... |
Yenilgi hepimizi üzüyor.Tabiki sivasspor Hak etmedigi bir yenilgi aldi.ama unutulmamaliki hepimiz bu sevda gemisindeyiz. Kim sivassporu bitirmek istese kendiside onunla birlikte bitecek.Bu gercek Yönetiminden, teknik heyetine,Futbolcusundan,Gercekten yüregi bu takim icin carpan Taraftarina kadar gecerli.Taraftar olarak Biz tabiki Bu geminin acigini gedigini varsa söyleyecegiz,aciga cikarip Gemiye kaptanlik yapanin dikkatini cekecegiz .Ama kirip parcalamadan.Birde unutulmamaliki elestiri hangi niyetle yapilirsa yapilsin
en hassas ve en zayif oldugumuz yerden yapilir. bizede düsen bu zayifliklari ortadan kaldirmak. basari göreceli bir kavramdir. kendini ne kadarina yakin oldugunla ilgilidir. feneri yenmekte basaridir. bu ligte her takimi yenmekte basaridir.ayrica realmadrid i yenmekte basaridir. basarida sinir yok bizim acimizdan mesele ne kadarini basarip kendimiz yüceltiriz. bu ligde en basarili olan ligde sampiyon olandir. herkes bu yolla basarili olur kazanir ve taraftarini mutlu eder. |
bülent hocanın takımın başında ilk çıktığı maç bi fenerbahçe kupa maçı idi ve fenerbahçenin yedeklerine 4-0 yenildik 4 eylulde..
an itibari ile kötü durumda olan takımımız için kimse olumlu konuşmaz böyle giderse küme düşeriz lafları edilirken ben "böyle oynayalım kimse önümüzde duramaz lider oluruz demiştim".. çünkü o günkü oyundan keyif almış oyunu hosuma gitmişti takımımın 4 yemesine rağmen.. dediğim gibi oldu ve karşısında kimse duramadı ve lider oldu çok kez sivasspor.. dun oynanan oyundan, geçen hafta oynanan oyundan, ondan önceki hafta oynanan oyundan ve daha öncekinden sizi bilmem ama ben memnun değilim.. iyiye gitmiyoruz, dileğim eski sivassporu görürüz sahada en kısa zamanda ama bi seylerin farkına varalım ki sahada lidere yakışan bi oyun yok şu an.. evet fenerbahçe en iyi oynadı ama neden bize karşı bunuda dusunmek gerek.. Çarşamba gununden itibaren ben LİDER SİVASSPORUMU tekrar sahada görmek ve şampiyonluk şarkılarımı en gür sesimle söylemek istiyorum... |
[QUOTE=izmirliyigido;484674]İçimiz acıyor Bülent hocam. Belki çok duygusal bir anımızda yazıyoruz duygularımızı, düşüncelerimizi ama sahada gördüğümüz SİVASSPOR, bizim SİVASSPOR'umuz değildi. İlk 30-35 dakika biraz oynar gibi olduk ama sonra seyreden taraf olduk.
Rakibe göz açtırmayan, sahada her yerde rakibe basan ve bozan, defansta kademeyi en iyi yapan, kalede değil gol top görmeyen, topu ileride tutup rakibi kendi defans bloğuna çeken, orta sahayı iyi kullanamasakta kanatlardan bindirmelerle rakibi bunaltan SİVASSPOR'u aradık be hocam. Tamam Fener seyircisi Beşiktaş gibi küfür, G.Saray gibi hakaretler etmedi ama onlara kendi sahalarında Sivasspor'un futbolunu seyrettirmeyi "arkadaş bu takım liderliği hakediyor" dedirtmeyi çok isterdik. Ama olmadı hocam. Maç öncesi o kadar inanmıştık ki, en kötü ihtimal 1 gol yeriz ama üstüne 2 tane atarız diyorduk. Bu maçı kaybetmeyiz diye hepimiz kalbimizden inanmıştık. 2 gol attık ama üstüne 4 gol yedik içimiz acıyor be hocam. Lütfen hocam, lütfen bir daha böyle oynamayalım. Kupa maçında bu tarz oyun oynamayalım. Açık futbolu denemeyelim. Sen kendi sistemini daha iyi biliyorsun, onu söylemeyelim. Ama SİVASSPOR gibi oynayalım hocam. Biz sana inanıyoruz ve güveniyoruz. Bizi çok yükseklere çıkarmışken bizi orlardan aşağıya atma. Bizi alıştırdın, devamını getir. Yoksa içimiz çok acıyor hocam. AYK[/QUOTE] KArdeşim çok doğru söylüyosun belki kiminize komik gfelecek ama ben sivasspor yenildi diye okula gitmiyordum okulda sivassporumuzla dalaga geçecekler diye gitmek istemedim yapmayın bize bunu kimin hakkı var bizim diğrelerinin yanında ezmeye |
bakın 10 yıldır gs bizden puan bile alamıyor kadıköyde. Ts 2001 yılından bu yana içerde dışarda sürekli yeniliyordu bize tek galibiyetini geçen sene avni akerde alabildi. Bjk son 5 maçtır sürekli yeniyoruz.
kısacası biz bu sene karşımızda güçlü gördüğümüz takımlara karşı acaip motive oluyoruz. Ben Bülent Hoca'nın yüzüncü yılda kadıköyde galibiyeti m.yozgatlı'nın olağanüstü golüyle kaybettiğinide hatırlıyorum. Bülent Hoca'nın FB geçmişi olduğu için gs medyası tarafından harcanmaya çalışıldığını düşünüyorum. Ersun Hoca'yada aynısını yaptılar. siz Bülent Hoca'ya sahip çıkın. inşallah şampiyon olursunuzda bu tür şeyler unutulur gider. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:57. |