![]() |
Cevap: Ortalık karıştı
[QUOTE=onurceylan;486240]Ayrıca Günay arkadaşa katılıyorum, neden [B]acaba Bülent hoca fenerbahçe yenilgisinden sonra sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın farklı mağlubiyetlerinden bahsetti. [/B][B]Fenerbahçe' nin farklı yenilgiyle biten avrupa maceralarından neden bahsetmedi acaba[/B]? ben söylüyüm isterseniz; Bülent Hoca [B]seneye fenerbahçe' nin başına hoca olmayı kafasına koymuş ve fenere 4-2 yenildiği halde fenere hoş görünmeye çalışıyor[/B]. Bülent Hoca'nın söylediklerini bir Beşiktaşlı olarak kınıyorum ve Sivasspor' a ve Sivasspor taraftarına çok ayıp ettiğini belirtmek istiyorum...[/QUOTE]
ince ayrıntılar bunlar. verileri alt alta koyduğumuzda gerçeklik payıda kuveetli oluyıor. neden fenere en ufak bişey söylşememiş :confused: paranoyak olup çıkacağım |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;486218]valla hoca doğru söylemiş.bizim kimse şampiyon olmamızı istemiyor sivası sivaslıdan başka destekleyen yok kimse bizi kandırmasın.hoca doğruları söylemiş.yorumlar ve bakış açısı hep aynı Sivas avrupaya gitse ne olacak 5 yer altı yer.Hocaya katılıyorum 8 de yemeyiz :::Helal hocam sana ağzına sağlık.[/QUOTE]
BULENT HOCAYI BU TALIHSIZ YORUMUNDA MALESEF DESTEKLEYEMEYECEGIM CUNKU BU YORUMUN SIVASSPORA HIC FAYDASI YOK ZARARINDAN BASKA SEN 4 YIYIP MAC BOYU ARTISTLIK POZLAR VERIRSEN MACI SANKI HIC UMURSAMAMIS GIBI BIR SONRAKI MACTA BIZIM 6 VEYA 8 YEMIYECEGIMIZ NE BELLI SEN ISINI YAP SAYIN BULENT UYGUNDURUP DURURKEN 6 LI 8 LI IMALAR NE OYLE NE GEREGI VAR,BENIM ANLAMADIGIM SEN BU FENERBAHCE MACLARINDA FENERBAHCELIMISIN SIVASSPOR HOCASIMI MAC BOYUNCA KOLLARINI KENETLEDIN BIRBIRINE FILM SEYREDER GIBI MAC SEYRETTIN , HANI SENIN YERINDE MUDAHELELERIN AL SIVAS TAKI ROVANSI 2-0 ELE FENERI BU SOZLERININ UZERINE TUM TURKIYE SENI DESTEKLESIN AMA BEN BIRAZ ZOR GORUYORUM BANA ISTEMIYORSUN GIBI GELIYOR YUKARIDAKI ARKADAS HICTE AGZINA SAGLIK DEGIL KENDI ISINE BAKSIN SIVASSPOR TURKIYEDE HERKESIN SEMPATISINI KAZANMISTI FAZLA SOZE GEREK YOK BEN SAHSEN 6&8 IMASINI COK TALIHSIZ BULDUM |
sivassporada bir antipati oluşmaya başladı şimdiden
eeee çok görmemek lazım fenerin yaltakçısından da bu beklenirdi fenerde sevilmiyor sivasta onun izinden gidiyor! |
[QUOTE=abdullah58;486459]HOCAM BÖYLE BEYANATLAR VERME BE
SEN FENERBAHCE MACINDA HAKEMIN TARAFLI TUTUM GÖSTERDIGINI SÖYLESEYDINYA ALEXE VERILMEYEN KIRMIZIYI LUGANOYA VERILMEYEN KIRMIZIYI SÖYLESEYDINYA FENERBAHCE TARAFTARINDAN KORKTUN DEGILMI YINEDE BEYANATLARINA DIKKAT ET TÜRKIYEDE SIVASSPOR DÜSMANLIGI BASLAMASIN[/QUOTE] evet olay bu beşiktaşa ve galatasaraya laf atarken neden ezıklere laf atmıyor ben bunu kaldıramıyorum abı onlara soyluyorsan ezıklere de laf soyle daha 2 ay once arsenalden 5 yıyen bu ezıkler degılmıydı bulent uygunn guzel soylemıssın ama ezıklere laf sokmayı hep unutuyorsun nedensee |
[QUOTE=MeXeS58;487013]evet olay bu beşiktaşa ve galatasaraya laf atarken neden ezıklere laf atmıyor ben bunu kaldıramıyorum abı onlara soyluyorsan ezıklere de laf soyle daha 2 ay once arsenalden 5 yıyen bu ezıkler degılmıydı bulent uygunn guzel soylemıssın ama ezıklere laf sokmayı hep unutuyorsun nedensee[/QUOTE]
Dogru bir tespit!!! Diger yan dan Bülent cok büyük bir GAF da bulundu bunu söylemekle.. 1.Fenerbahce Avurpa maclarin dan en cok gol ve fark yien takimdir. (Fenerbahcenin de bir Sigma maci var 7-1 yenilgi) 2.Böyle konusmakla hem Galatasarayi hemde Besiktasi cephe almis oldu üstelik her iki takim ile Lig maclarimiz var simdi Onlar Sivasspor maclarina nasil bakacaklar(hazirlanacaklar takim ve taraftar olarak)?? |
[QUOTE=onurceylan;486239]Mrb finalde bir Beşiktaş' lı olarak karşımıza sizin çıkmanızı ben de canı gönülden istiyorum. Ayrıca ben bir kişisel eleştiri yapmak istiyorum. beşiktaş şampiyon olamazsa Sivasspor' un şampiyon olmasını istiyordum ta ki Bülent UYGUN' un açıklamalarını okuyana kadar. Ben Bülent Hocayı severim ayrıca çok başarılı olacağına da inanıyorum. Bence Bülent Hoca artık Sivasspor'u bir kenara koyarak Fenerbahçe'ye hoca olmak için bazı beyanatlarda bulundu. "Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” derken önce Sivasspor taraftarına çok büyük bir ayıp etmiştir ve ardından da Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ı olayın içine sürükleyerek taraftarlarına Fenerbahçe yenilgisini unutturmak istemiş ve hatta büyük ihtimalle seneye Fenerbahçe' ye teknik direktör olmak için o takımın sevgisini kazanmaya çalışmıştır. Bülent Hoca bu laflarından sonra artık Fenerbahçe'ye gitse de bir anlam teşkil etmez çünkü bazı yerlere ulaşmak için şu anda çalıştırdığı takımı hiçbir hocanın küçük düşürmeye hakkı yoktur. Sivasspor' a başarılar dilerim.[/QUOTE]
bilmukabil aynı duyguları bende sana iade ediyorum.... şurda 3 - 5 hafta birşey kaldı lig maçına...çok meraklıysan karşımıza çıkmaya görüşeceğiz zaten... |
BÜLENT HOCA YANİ ALAMADIGIM BİŞİLER OLDU SANA GEÇEN SENE Kİ SEMPATİMİZİ KAYBETTİK ARTIK EMPATİ TOPLUYORUZ ANLAMIYORUMMSENİ BUKADAR SİNİR KAPRİS NEDEN KENDİNE GEL HERKESİ SİVAS VE SİVASSPOR DÜŞMAN YAPIYOSUN KENDİNE BÜLENT UYGUN
|
Bülent hocanın bu açıklaması tam bir fiyaskodur.Bu sebeple anadoluda ki SİVASSPOR sempatisini bitirmektedir.yakışmıyor be bülent hoca.Bİr kalpde iki sevda olmaz.
|
evet hocam en kısa zamanda fenevbahceyede türkiyenin en ezik takımı olan 3 istanbul takımından biris olan fenev bahceyede laf sokmanı bekliyoruz......
zaten sezon başında sen fenevin şampiyıon olacağınıda ilan etmiştin..... bülent hocam şunu unutma bizler sadece sivasspoırluyuz gese febe bejeke tese hepsine aynı mesafedeyiz.... bundan sonra beyanet verirken lütfen bileride düşün... sen febeli olabilirsin ama bizlerde sivassporlularız sende sivassporun teknik patronusun. |
bulent hoca bence birazdahakli bedya sivas sporu iki mac kaybetmeyle firsat bilip hinc etmeye calisiyo anlamiyorum bu medyayi sanki karsisinda bir turk takimideyilde bir yabanci takimgibi goruyolar ballandira ballandira anlatiyolar yenilgimizi bazi rakip taraftarla
|
Ağzına sağlık helal olsun bülent hocaya..Yeter korkmaın su 3 büyükler denilen gerizekalılar grubundan.....Kahrolsun 3 büyükler...
|
arkadaşlar uyanın artık fenere laf sokamaz sizde biliyorsunuz ...
ortalıktaki dedikodular doğru ne yazıkki! sivas fenerin ayakcısı su anda türkiye medyasında bununda ispatı budur işte... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |