![]() |
[b]istanbuldaki derneklere üye olan ve bu sitede üyeliği bulunan arkadaşların bana desteğini bekliyorum[/b]
|
[b]serkan gardas bizde istanbulda dernek kurmaya çalışıyoruz...sana nasıl destek olabiliriz....biraz açıklamalı yazarmısın...elimizden gelen birşey olursa seve seve gardas..[/b]
|
[quote=serkan20m][b]istanbuldaki derneklere üye olan ve bu sitede üyeliği bulunan arkadaşların bana desteğini bekliyorum[/b][/quote]
[size=2][b][i]Gardaş bizimle irtibata geçebilirsin sana dernek konusunda yardımcı olabiliriz...Sivasspor 1967 genç Taraftarlar Derneği..[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][quote=serkan20m][b]istanbuldaki derneklere üye olan ve bu sitede üyeliği bulunan arkadaşların bana desteğini bekliyorum[/b][/quote]
[size=2][b][i]Gardaş bizimle irtibata geçebilirsin sana dernek konusunda yardımcı olabiliriz...Sivasspor 1967 genç Taraftarlar Derneği..[/i][/b][/size][/quote]BİZ SİVAS'TA SİVASSPOR'UN TANIDIĞI RESMİ BİR DERNEĞİZ.VE İNŞALLAH YAKINDA İSTANBUL'DA BİR DERNEK DAHA AÇILACAK... |
[quote=ultraSivas_58][quote=serhankaburcuk][quote=serkan20m][b]istanbuldaki derneklere üye olan ve bu sitede üyeliği bulunan arkadaşların bana desteğini bekliyorum[/b][/quote]
[size=2][b][i]Gardaş bizimle irtibata geçebilirsin sana dernek konusunda yardımcı olabiliriz...Sivasspor 1967 genç Taraftarlar Derneği..[/i][/b][/size][/quote]BİZ SİVAS'TA SİVASSPOR'UN TANIDIĞI RESMİ BİR DERNEĞİZ.VE İNŞALLAH YAKINDA İSTANBUL'DA BİR DERNEK DAHA AÇILACAK...[/quote]istanbulda öyle bir şube açılacak olmasıyla gurur duydum yalnız bu sadece sivas ve istanbulda birer şubeyle olmaz.tüm sivaslıların olduğu yerde olması lazım.... |
[quote=esenyurtlu_nail][quote=ultraSivas_58][quote=serhankaburcuk][quote=serkan20m][b]istanbuldaki derneklere üye olan ve bu sitede üyeliği bulunan arkadaşların bana desteğini bekliyorum[/b][/quote]
[size=2][b][i]Gardaş bizimle irtibata geçebilirsin sana dernek konusunda yardımcı olabiliriz...Sivasspor 1967 genç Taraftarlar Derneği..[/i][/b][/size][/quote]BİZ SİVAS'TA SİVASSPOR'UN TANIDIĞI RESMİ BİR DERNEĞİZ.VE İNŞALLAH YAKINDA İSTANBUL'DA BİR DERNEK DAHA AÇILACAK...[/quote]istanbulda öyle bir şube açılacak olmasıyla gurur duydum yalnız bu sadece sivas ve istanbulda birer şubeyle olmaz.tüm sivaslıların olduğu yerde olması lazım....[/quote] İMZAAAAA................ |
[b]hepinize çok teşekkür ederim
sivastaki derneğimizle bağlantım var zaten ayrıca istanbuldaki derneklerin bana yardımı gerekiyor mesela gece düzenlemek için sivaslı sanatçı çağırmak lazım bunuda bana en iyi istanbulda yaşayan sivaslı gardaşlarımın destekleri lazım[/b] |
[/quote]istanbulda öyle bir şube açılacak olmasıyla gurur duydum yalnız bu sadece sivas ve istanbulda birer şubeyle olmaz.tüm sivaslıların olduğu yerde olması lazım....[/quote]
Seni Destekliyorum Kardeşim.Bende Yarı Bie Dernek Açmak İstiyorum.Temiz,Sağlam,Güvenilir bir Taraftar topluluğu Kurmaya Çalışcam Desteğinizii Bekliyorum.Bu arada daha yaşım nedeniyle genç olmam benim avantajımdır bu yaşıma kadar ne maçlara gitip geldim takımımı(galatasaray)iyi günündede de Kötü günündede destekledim bu arada ben ultrAslan-Şişli kordinatörüyüm.ve . Genç sivaslılar derneğiyle dost olmayı teklif ediyorum hepiniziin karşısında.Bunuda Benim Sivaslı olmam ve Memleketimi her durumda desteklediğimi göstermek içiin yapıyorum.Her Zaman Yanındayız Sivas.Ayrıca Ben Galatasaraylı olmama rağmen sivaslada ilgileniorum gerek internet sitesine girip yorum yazmam gerek sohbet kanalına girip konuşmam vs.. hepinizin desteğini bekliiyorum .Yiğidolar. Saygılar ultrAslan-Şişli kordinatörü -- Taner Tüfekçi |
[quote=Boys_of_HeLL][/quote]istanbulda öyle bir şube açılacak olmasıyla gurur duydum yalnız bu sadece sivas ve istanbulda birer şubeyle olmaz.tüm sivaslıların olduğu yerde olması lazım....[/quote]
Seni Destekliyorum Kardeşim.Bende Yarı Bie Dernek Açmak İstiyorum.Temiz,Sağlam,Güvenilir bir Taraftar topluluğu Kurmaya Çalışcam Desteğinizii Bekliyorum.Bu arada daha yaşım nedeniyle genç olmam benim avantajımdır bu yaşıma kadar ne maçlara gitip geldim takımımı(galatasaray)iyi günündede de Kötü günündede destekledim bu arada ben ultrAslan-Şişli kordinatörüyüm.ve . Genç sivaslılar derneğiyle dost olmayı teklif ediyorum hepiniziin karşısında.Bunuda Benim Sivaslı olmam ve Memleketimi her durumda desteklediğimi göstermek içiin yapıyorum.Her Zaman Yanındayız Sivas.Ayrıca Ben Galatasaraylı olmama rağmen sivaslada ilgileniorum gerek internet sitesine girip yorum yazmam gerek sohbet kanalına girip konuşmam vs.. hepinizin desteğini bekliiyorum .Yiğidolar. Saygılar ultrAslan-Şişli kordinatörü -- Taner Tüfekçi[/quote] [size=2][b][i]Eyvallah kardeşim...İlgine çok teşekkür ederiz...Tabiki dostluk ön planda Galatasaray&Sivasspor maçındada Dostluk gösterimizi yapacağız...[/i][/b][/size] |
[b]
Boys_of_HeLL demiş ki: istanbulda öyle bir şube açılacak olmasıyla gurur duydum yalnız bu sadece sivas ve istanbulda birer şubeyle olmaz.tüm sivaslıların olduğu yerde olması lazım....[/quote] Seni Destekliyorum Kardeşim.Bende Yarı Bie Dernek Açmak İstiyorum.Temiz,Sağlam,Güvenilir bir Taraftar topluluğu Kurmaya Çalışcam Desteğinizii Bekliyorum.Bu arada daha yaşım nedeniyle genç olmam benim avantajımdır bu yaşıma kadar ne maçlara gitip geldim takımımı(galatasaray)iyi günündede de Kötü günündede destekledim bu arada ben ultrAslan-Şişli kordinatörüyüm.ve . Genç sivaslılar derneğiyle dost olmayı teklif ediyorum hepiniziin karşısında.Bunuda Benim Sivaslı olmam ve Memleketimi her durumda desteklediğimi göstermek içiin yapıyorum.Her Zaman Yanındayız Sivas.Ayrıca Ben Galatasaraylı olmama rağmen sivaslada ilgileniorum gerek internet sitesine girip yorum yazmam gerek sohbet kanalına girip konuşmam vs.. hepinizin desteğini bekliiyorum .Yiğidolar. Saygılar ultrAslan-Şişli kordinatörü -- Taner Tüfekçi[/quote] Eyvallah kardeşim...İlgine çok teşekkür ederiz...Tabiki dostluk ön planda Galatasaray&Sivasspor maçındada Dostluk gösterimizi yapacağız + 1967 HEP DOSTLUK TAM DOSTLUK......[/b] |
GFB Sivas
[b]Selamun Aleyküm Ben GFB den Burak..AbiLerim,GardaşLarım 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde Bizi Misafir Ettiniz.. Allah razı oLsun.. GFB 58'in hicbir Sivasspor'lu taraftarlarla yahut grupLa bir sorunu oLmamıştır..Biraz kafanızı şişireceğim ama kusura bakmayın cok doLdu icimiz.. GFB, geçen sezon Sivas'ın icerideki macLarının hemen hemen hepsine grup olarak gelmis ve Sivasspor'umuzu destekLemistir.. Ve bu dewam da edecektir.. Aslında bu sene Sivas tribünLerinden ! BAZI ! kişiler tarafından sogutulduk.. Ama sizLer bizim Sivas tribününe geri dönmemiz,desteğimizi yeniden wermemiz icin aracı oLdunuz.. Şunu belirtmek istiyorum : Artık bizim Sivas Fenerbahçeliler Derneği iLe bir bağlantımız YOKTUR ! Zaten olmamıstı da. Sadece macları izLemek icin buLunuyorduk ve bu sene macLarı da izLemiyoruz.. Bu böyLe biLine.. Bir konu daha war bu konuyu konusmustuk 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde bir abimizle ( ismini unuttum affola ) ama yine de tüm kardesLerimiz biLsin.. 1967 derneğinden abiLerimiz dedi ki bize Sivas'a neden GFB yazıLarı yazdınız.. Aslında yazı yazmak gibi birşey hic olmayacaktı ta ki bize ist GFB den haber gelene dek.. Sivassporumuzun bir grubu ( Grup adı vermeyeyim ) Sarıyer-Sivas macında, Saraçoğlu stadının bulundugu Kadıköy semtine sprey boya iLe isimLerini yazmıs.. Bundan dolayı bu sprey işi karsılıklı oLdu.. Ve bundan sonra da kesinLikLe 1 sprey yazısı daha yazılmayacak Sivas'ta GFB adına.. Eğer yazıLırsa Sorumlusu benim.. Her neyse kusura bakmayın kafanızı şişirdim biraz ama gardaşLarıma hem bi seLam vereLim dedim, hem de biraz kendimizi,amacımızı söyLeyeLim dedim.. Amacımız Gecen sezon oLdugu gibi yine Sivasspor'u tribünLerde destekLemek, yine gardasLarımızLa omuz omuza oLmaktır.. Sizler icin Sivas aşkı ne kadar warsa, unutmayın ki bizde de o aşk o kadar mevcuttur..
Herkese SaygıLarımı Sunarım Burak DURMAZ by Fighter[/b] |
bu dernek buyumeli turkiyede şubeler açmalı..
bizler kızıyoruz sivaslı hemşehrilerimize .üç buyukleri tutuyolar diye.ama sivaslıların yoğun olduğu şehirlere ankara istanbul vs.. birer sivasspor derneği açılır iyide bir tanıtım yapılırsa en buyuk bizz oluruz.NEDEN OLMASINNN.
|
[QUOTE=GFB_Fighter][b]Selamun Aleyküm Ben GFB den Burak..AbiLerim,GardaşLarım 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde Bizi Misafir Ettiniz.. Allah razı oLsun.. GFB 58'in hicbir Sivasspor'lu taraftarlarla yahut grupLa bir sorunu oLmamıştır..Biraz kafanızı şişireceğim ama kusura bakmayın cok doLdu icimiz.. GFB, geçen sezon Sivas'ın icerideki macLarının hemen hemen hepsine grup olarak gelmis ve Sivasspor'umuzu destekLemistir.. Ve bu dewam da edecektir.. Aslında bu sene Sivas tribünLerinden ! BAZI ! kişiler tarafından sogutulduk.. Ama sizLer bizim Sivas tribününe geri dönmemiz,desteğimizi yeniden wermemiz icin aracı oLdunuz.. Şunu belirtmek istiyorum : Artık bizim Sivas Fenerbahçeliler Derneği iLe bir bağlantımız YOKTUR ! Zaten olmamıstı da. Sadece macları izLemek icin buLunuyorduk ve bu sene macLarı da izLemiyoruz.. Bu böyLe biLine.. Bir konu daha war bu konuyu konusmustuk 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde bir abimizle ( ismini unuttum affola ) ama yine de tüm kardesLerimiz biLsin.. 1967 derneğinden abiLerimiz dedi ki bize Sivas'a neden GFB yazıLarı yazdınız.. Aslında yazı yazmak gibi birşey hic olmayacaktı ta ki bize ist GFB den haber gelene dek.. Sivassporumuzun bir grubu ( Grup adı vermeyeyim ) Sarıyer-Sivas macında, Saraçoğlu stadının bulundugu Kadıköy semtine sprey boya iLe isimLerini yazmıs.. Bundan dolayı bu sprey işi karsılıklı oLdu.. Ve bundan sonra da kesinLikLe 1 sprey yazısı daha yazılmayacak Sivas'ta GFB adına.. Eğer yazıLırsa Sorumlusu benim.. Her neyse kusura bakmayın kafanızı şişirdim biraz ama gardaşLarıma hem bi seLam vereLim dedim, hem de biraz kendimizi,amacımızı söyLeyeLim dedim.. Amacımız Gecen sezon oLdugu gibi yine Sivasspor'u tribünLerde destekLemek, yine gardasLarımızLa omuz omuza oLmaktır.. Sizler icin Sivas aşkı ne kadar warsa, unutmayın ki bizde de o aşk o kadar mevcuttur..
Herkese SaygıLarımı Sunarım Burak DURMAZ by Fighter[/b][/QUOTE][b]GARDAŞ ÖNCELİKLE BURDAN SANA TŞKLER EDİYOTRUN BU YAZIN İÇİN BİZDE TASVİP ETMİYORUZ YAZI YAZILMASINI SENİN SAMİMİYETİNE GÜVENİYORUM..BURDAN SENDEN SÖZ ALDIK BİZ DİĞERLERİ GİBİ KAVGAYLA DEĞİL SİZİNLE KONUŞMA YOLUNA GİTTİK VE SİZDE BİZİM DERNEĞE GELİP SİVASSPOR-DİYARBAKIRSPOR MAÇINI İZLEDİNİZ..BÖLESİ DAHA İYİ ...AHA ŞUNUDA SÖYLÜYÜM O ULTRASLAN GRUBU DA BURAYA BİR YAZI YAZSIN YOKSA BİZ YAKALAMIYALIM SONLARI İYİ OLMAS...[/b] |
Bende Gfb'ye Dünkü Maçta Trübünleri Costurduklari Için Ve Sivasimiza Destek Verdikleri Için Teşekkür Ediyorum.
|
http://58clgnlar.forumkurdu.com/
gardaşlar bende sivastaki derneğimiz adına bir internet sitesi açtım
sakın olaki kimse bu siteye rakip olarak açtığımı düşünmesin bu sitedekiler beni iyi tanır ve sadece bende bir site açtım dernekteki herkes burayada üye olsun saygılar [url]http://58clgnlar.forumkurdu.com/[/url] |
[QUOTE=serkan20m]gardaşlar bende sivastaki derneğimiz adına bir internet sitesi açtım
sakın olaki kimse bu siteye rakip olarak açtığımı düşünmesin bu sitedekiler beni iyi tanır ve sadece bende bir site açtım dernekteki herkes burayada üye olsun saygılar [url]http://58clgnlar.forumkurdu.com/[/url][/QUOTE] [b]SERKANCIN SANA TŞKLER EDERİM BÖLE BİR AÇTIĞIN İÇİN AMA YALNIŞ ANLAŞILMASIN ORDA ÇILGINLAR58 YAZIYOR ONLARLA BİR ALAKAMIZ YOK..BİZ BİR SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİYİZ HİÇ BİR GRUPLA ALAKAIMZ YOK...[/b] |
--------------------------------------------------------------------------------
[b]Saat 16:00 Civarinda Bir Otobüs Ile Havaalanina Gittik..bize Uçak Saat 18:30 Da Gelecek Dendi Bekliyorduk.18:00 Civarinda Uçuşun Iptal Olduğu Haberi Geldi...maalesef Uçak Sivas'a Gelmedi...[/b] |
[QUOTE=GFB_Fighter][b]Selamun Aleyküm Ben GFB den Burak..AbiLerim,GardaşLarım 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde Bizi Misafir Ettiniz.. Allah razı oLsun.. GFB 58'in hicbir Sivasspor'lu taraftarlarla yahut grupLa bir sorunu oLmamıştır..Biraz kafanızı şişireceğim ama kusura bakmayın cok doLdu icimiz.. GFB, geçen sezon Sivas'ın icerideki macLarının hemen hemen hepsine grup olarak gelmis ve Sivasspor'umuzu destekLemistir.. Ve bu dewam da edecektir.. Aslında bu sene Sivas tribünLerinden ! BAZI ! kişiler tarafından sogutulduk.. Ama sizLer bizim Sivas tribününe geri dönmemiz,desteğimizi yeniden wermemiz icin aracı oLdunuz.. Şunu belirtmek istiyorum : Artık bizim Sivas Fenerbahçeliler Derneği iLe bir bağlantımız YOKTUR ! Zaten olmamıstı da. Sadece macları izLemek icin buLunuyorduk ve bu sene macLarı da izLemiyoruz.. Bu böyLe biLine.. Bir konu daha war bu konuyu konusmustuk 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde bir abimizle ( ismini unuttum affola ) ama yine de tüm kardesLerimiz biLsin.. 1967 derneğinden abiLerimiz dedi ki bize Sivas'a neden GFB yazıLarı yazdınız.. Aslında yazı yazmak gibi birşey hic olmayacaktı ta ki bize ist GFB den haber gelene dek.. Sivassporumuzun bir grubu ( Grup adı vermeyeyim ) Sarıyer-Sivas macında, Saraçoğlu stadının bulundugu Kadıköy semtine sprey boya iLe isimLerini yazmıs.. Bundan dolayı bu sprey işi karsılıklı oLdu.. Ve bundan sonra da kesinLikLe 1 sprey yazısı daha yazılmayacak Sivas'ta GFB adına.. Eğer yazıLırsa Sorumlusu benim.. Her neyse kusura bakmayın kafanızı şişirdim biraz ama gardaşLarıma hem bi seLam vereLim dedim, hem de biraz kendimizi,amacımızı söyLeyeLim dedim.. Amacımız Gecen sezon oLdugu gibi yine Sivasspor'u tribünLerde destekLemek, yine gardasLarımızLa omuz omuza oLmaktır.. Sizler icin Sivas aşkı ne kadar warsa, unutmayın ki bizde de o aşk o kadar mevcuttur..
Herkese SaygıLarımı Sunarım Burak DURMAZ by Fighter[/b][/QUOTE] KARDES BU ACIKLAMALARINDAN DOLAYI TESEKKUREDIYORUM... BİZ SİVASLILAR OLARAK SİVASSPOR LU OLARAK BÜTÜN HERKESE FB LİSİNE GS LISINA TRABZON LUSUNA VE DİĞERLERİNE HERZAMAN KAPIMIZ ACIKTIR... SİVASLININ,YİĞİDO NUN SİVASSPORUN SUPER LİGE CIKMASI SAYESINDE BİZ MEMLEKETİMİZ INSANINI TANITMAK ISTIYORUZ... BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YİZ... HERZAMAN SİVASSPOR UN HIZMETCISIYİZ!... |
[QUOTE=ultraSivas_58]--------------------------------------------------------------------------------
[b]Saat 16:00 Civarinda Bir Otobüs Ile Havaalanina Gittik..bize Uçak Saat 18:30 Da Gelecek Dendi Bekliyorduk.18:00 Civarinda Uçuşun Iptal Olduğu Haberi Geldi...maalesef Uçak Sivas'a Gelmedi...[/b][/QUOTE] [color=blue]ABİ YOK BÖYLE BİR ŞANS IKI SAAT BEKLEDIKDE GELEN OLMADI.BU ARADA KOY EKMEGI,COKELIK ÜSTÜNE Bİ DE AYRAN IYI GITTI HAA....[/color] |
[QUOTE=hemso58][color=blue]ABİ YOK BÖYLE BİR ŞANS IKI SAAT BEKLEDIKDE GELEN OLMADI.BU ARADA KOY EKMEGI,COKELIK ÜSTÜNE Bİ DE AYRAN IYI GITTI HAA....[/color][/QUOTE]
[b]UŞAKLAR DEDİ Kİ BİZ ACIKTIK BİZİM MURATTA ARABAYLA KÖYLERİNİ GİTTİ BİZE YOĞURT ,KÖY EKMEĞİ,KÖMÜŞ AYRANI VE PEYNİR GETİRDİ UŞAKLARDA HEMEN YUMULDU...ALLAH İRAZI OLSUN BİZİM MURATTAN :D..[/b] |
Ya Abiler Ben Mustafa Abi Den Söz Aldim Inş Seneye Uye Olacam Hemde Onursal Uye Yasim Tutmuyor Yani Yoksa Baska Sebebi Yokkk Haa Yanlis Anlamayinnnn Bacilarini Kirmamak Için Böyle Yapiyolar Allah Razi Olsunnn :d
|
[QUOTE=twity_58]Ya Abiler Ben Mustafa Abi Den Söz Aldim Inş Seneye Uye Olacam Hemde Onursal Uye Yasim Tutmuyor Yani Yoksa Baska Sebebi Yokkk Haa Yanlis Anlamayinnnn Bacilarini Kirmamak Için Böyle Yapiyolar Allah Razi Olsunnn :d[/QUOTE]
[b]DERNEĞİMİZİN İLK BAYAN ÜYESİ OLARAK BİZİ ŞEREFLENDİRSİNİZ..[/b] |
Herkese SaygıLarımı Sunarım Burak DURMAZ by Fighter[/b][/QUOTE] [b]Fenerbahçeli arkadaşım ilk önce bu aydınlatma yazın için teşekkür ederiz...Bizim kimseyle kavgamız yoktur..Biz herkese her takım taraftarına aynı mesafedeyiz...Bir Fenerbahçeliye nasılsak bir Galatasaray taraftarınada öyleyiz..Bizim amacımız Sivasta duvarlarda yazıların kavgaya dönüşmesini engellemek...Sizi ve Diğer bütün takım taraftarı arkadaşlarımızı herzaman derneğimizde misafir etmekten gurur duyarız...[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]DERNEĞİMİZİN İLK BAYAN ÜYESİ OLARAK BİZİ ŞEREFLENDİRSİNİZ..[/b][/QUOTE]
[b]İlk bayan üyemizide yapmışız derneğimize... inşallah Süper lig ile beraber Nice bayan taraftarlarımızı derneğimize üye yaparız...[/b] |
herkese nasip olmaz twity ilk olmak hadi iyisin :D :D :D
|
[b]ÖVÜNMNEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR YİĞİDOYUZ..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ÖVÜNMNEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR YİĞİDOYUZ..[/b][/QUOTE]
........ kadar sivaslıyızda olurmus onur sencede olurmu??? |
çok şükür Sivasliyiz
+1967 |
[QUOTE=gunay]........ kadar sivaslıyızda olurmus onur sencede olurmu???[/QUOTE]
[b]OLUR GARDAŞ SEN NASIL DİYOSAN ÖLE OLSUN..[/b] |
[b]iyi düsünceLeriniz ve dostça davranışLarınızdan doLayı sizLere teşekkür ediyoruz.. GardaşLarımızLa beraber insaLLah Sivasspor'un bircok basarısını beraber kutLamak ümidiyLe..
SaygıLar by Fighter[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_kemal26.JPG[/img]
[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_Werner%20Lorant%20(3).jpg[/img] Herkesin bildiği gibi sivassporumuz sağlam adımlarla süper birinci lige doğru gidiyor inşallah çıkacaz.tek amacımız bu pastada bizimde payımız olsun bizim ne kadar bu işte ciddi olduğumuz ve herkes biliyor dernek olarak her delasmana organize yapıyoruz amacımız sivasımızda ki tribün kültürünü taraftarlarımıza göstermek yani sadece takım olarak süper lig ve taraftar olarak organize olmalıyız işte amacımız nasıl taraftar olunur takım naıl desteklenir biz bir çatı altında toplanarak sivasspor taraftarının büyüklüğünü gösterecez inşallah bu yolda biz bu işi başaracaz... ADRES:SELÇUK İŞHANI 4.KAT TEL NO:(0346)221 1967[/QUOTE] abi bu konuda cok haklisin ah bir yasimda kurtarsa hemen uye olacagim senin ve bütün 1967 deki abilerimin bu isi en iyi sizin yapacaginizdan süpem yok |
evet bencede haklısınız...
|
[QUOTE=veysel]abi bu konuda cok haklisin ah bir yasimda kurtarsa hemen uye olacagim senin ve bütün 1967 deki abilerimin bu isi en iyi sizin yapacaginizdan süpem yok[/QUOTE]
[b]EYWALLAH VEYSELCİM BİZ SİVASSPOR İÇİN ÇIKTIK BU YOLA..VE GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR SİVASSPORUMUZU HER PLARTFORM DA TEMSİL EDİYOZ...BOMBALAR ÇOK YAKINDA..[/b] |
[QUOTE=GFB_Fighter][b]iyi düsünceLeriniz ve dostça davranışLarınızdan doLayı sizLere teşekkür ediyoruz.. GardaşLarımızLa beraber insaLLah Sivasspor'un bircok basarısını beraber kutLamak ümidiyLe..
SaygıLar by Fighter[/b][/QUOTE] [b]GFB Lİ ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE EL ELE VERELİM...SİZDE GÖRDÜNÜZ BİZİM NE KADAR DOSTANE KİŞİLER OLDUĞUMUZU BİZİM FARKIMIZ BU DİĞERLERİNDEN..[/b] |
Beyleri Efendsi Mustafa Abiye
Baba Büyüksün Bu Sözler Ağailiğina Bir Kez Daha Ispatlamiş Oldu 1967 Genc Taraftarlar Derneğinde Birlikte Olmak Bize şeref Katiyor En Büyk Ve Stadlarin Efendisi 1967 Genc Taraftarlar
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]GFB Lİ ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE EL ELE VERELİM...SİZDE GÖRDÜNÜZ BİZİM NE KADAR DOSTANE KİŞİLER OLDUĞUMUZU BİZİM FARKIMIZ BU DİĞERLERİNDEN..[/b][/QUOTE]
[b}Bizler Sivasspor TribünLerine 1967 Genç Taraftarlar Derneği iLe birLikte gideceğiz inşaLLah.. İsterdik ki Sivasspor'da grupLaşma oLmasın, Herkes Hep Beraber Sivasspor'a desteğini versin.. Ancak bu istekLer maaLesef oLmadı.. Bizde Adam Gibi AdamLarLa Birlikte oLacağız.. 4 Eylül stadımızın inşaat süreci bitsin ve Sivasspor maçlarını evinde oynamaya başLasın, tribündeki yerimizi aLacağız.. Hep BirLikte; Hep Destek, Tam Destek !! SaygıLar by Fighter by Fighter[/b] |
[QUOTE=GFB_Fighter][b}Bizler Sivasspor TribünLerine 1967 Genç Taraftarlar Derneği iLe birLikte gideceğiz inşaLLah.. İsterdik ki Sivasspor'da grupLaşma oLmasın, Herkes Hep Beraber Sivasspor'a desteğini versin.. Ancak bu istekLer maaLesef oLmadı.. Bizde Adam Gibi AdamLarLa Birlikte oLacağız.. 4 Eylül stadımızın inşaat süreci bitsin ve Sivasspor maçlarını evinde oynamaya başLasın, tribündeki yerimizi aLacağız.. Hep BirLikte; Hep Destek, Tam Destek !!
SaygıLar by Fighter by Fighter[/b][/QUOTE] bizde ayrım yok sivasın olduğu heryerde sivas.....sonrada fener...şampiyon fener....en kötü 5. oluruz bu sene... |
hepbırlıkte zırveye
bu taraftar bu dayanısma bu destek oldugu surece sıvas hep ayakta kalacaktır ınsallah bızımtemennımız ıstanbula acılacak olan 1967 genc taraftar dergegının bıran once acılması ıstanbuldakı yıgıdoların bıraya gelmesı lazım
[url]http://sinan_ozdal.sitemynet.com/kangalli/[/url] |
[QUOTE=GFB_Fighter][b}Bizler Sivasspor TribünLerine 1967 Genç Taraftarlar Derneği iLe birLikte gideceğiz inşaLLah.. İsterdik ki Sivasspor'da grupLaşma oLmasın, Herkes Hep Beraber Sivasspor'a desteğini versin.. Ancak bu istekLer maaLesef oLmadı.. Bizde Adam Gibi AdamLarLa Birlikte oLacağız.. 4 Eylül stadımızın inşaat süreci bitsin ve Sivasspor maçlarını evinde oynamaya başLasın, tribündeki yerimizi aLacağız.. Hep BirLikte; Hep Destek, Tam Destek !!
SaygıLar by Fighter by Fighter[/b][/QUOTE][b]BİZ SADECE VE SADECE SİVASSPOR'LUYUZ GRUPLAŞMA İLE İŞİMİZ OLMAZ...ADAM GİBİ ADAM 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...1967&GFB EL ELE..[/b] |
iyiki böyle bir dernegimiz var... taklitlerinden sakının :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:55. |