![]() |
Cevap: Rövanş Böyle Olmayacak
Sivasımızı basamak olarak kullanan kişi birde istanbulda kadıköyde bizimle dalga geçilmesine göz yumdu. Bizlerle dalga geçilmesine tahammül edemeyiz. Futbolda yenmekte var yenilmekte ama rakibinle dalga geçilmesi çürümüş bir zihniyetin göstergesidir. Bizler bunları haketmiyoruz.
|
pozitif düşünelim diyoruz olmuyo diger sitelerdeki yorumları okuduğum zaman herkes sivassporumuzun maçı sattığını düşünüyo 17 maçta 15 gol 2 maçta 7 gol buda insanın içinde şüpe doğuruyo ha birde yediğimiz 3. golden sonra mecnun başkan ve azizenin kahkağası bu da ne oluyo anlamış değilim ben burdan büyük başkan mecnun babayı suçlamıyorum ama takımın gol yerken en azından biraz için burkulsun sonra bülen hoca niye takımı fener maçlarında bu kadar kötü oynatır buda muamma her maçtan sonra galip geldiğimizde kahraman arıyorsak malup olduğumuzdada suçlu aramak en doğal hakkımız bu maçın suçlusuda sadece bülent hocamıdır bence hayır komple yönetim ,hoca ve futbolcular nasıl galip geldiğinizde alkışlıyor ve tebrik ediyorsak yenildiğinizdede eleştirme hakkına sahibiz diyorum ben sadece yenilgi değil aciz futbol ve korkaklıkta var hani bülen hocam korkaklar galip gelemez demiştinya işte korkaklar gelen geçen heneri yenerken hemde güzel futbolla bize bakıyorum bırak galibiyeti aciz korkak ve beceriksiz pozisyonsuz futbolumuza kızıyorum ben biran önece düzelip ankara maçından galibiyet bekliyoruz sadece galibiyet değil aynı zamanda güzel futbol çokmu şey istiyoruz
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="RoyalBlue"]Rövanş böyle olmayacak tabiikide 2 fark ne ki rövanşta 5-6 fark atacaklar...uyuyun siz........[/COLOR][/B][/FONT]
|
Çıldırt bizi çıldırt bizi.... sivasıımmmmm
Dört eylülü başlarınaa.... yıkalımmmm ----------------------------------------------------------- |
Bence başkanınıza ve teknik direktörünüze haksızlık yapıyorsunuz. Şu an Sivasspor yerinde olmak isteyen kaç tane anadolu takımı var farkında mısınız ? Size bu başarıyı sağlayan insanları sövmek yerine destek olsanız belki de sezonu şampiyonlukla tamamlayacaksınız. En azından sezon sonuna kadar tam destek vermeniz takımınıza büyük fayda sağlayacaktır.
Rövanş maçına gelirsek, tabi ki Fenerbahçe için oldukça zor olacaktır. 2-0 ile Sivasspor'un tur atlayacağı düşünülürse bu maçta herşeyin olması mümkün. Ben yine her zaman söylediğim gibi iyi oynayanın ve mücadele edenin kazanmasını diliyorum. |
SEVGİLİ BEŞKANIM BİZ SİZDEN MEMNUNUZ. VE İNANIYORUMKİ SİVASI SENDEN BAŞKASI DÜŞÜNEMEZ. BÜTÜN SİVASLILAR UMUDUNU SANA BAĞLAMIŞ. SEN VARSAN SİVAS VAR. SEN OLMAZSAN SİVASSPOR LİGDE ZOR DURUR. BİZ SENİN SAYENDE BAŞARILARI GÖRÜYORUZ. ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN.
|
Sayin baskan.Bir Nevsehirli olarak Sivas Sporu sampiyonluk yolunda bütün kalbimle destekliyordum.Ne yazik ki FB oynadiginiz son iki mac beni hayal kirikligina ugratti.Bu kadar aleni FB iki macida vermek akillarda bazi soru isaretleri olmasina sebeb oldu.Sizin ve FB'nin arasinda bir alis verisin oldugu kesin.Üstelik birde FB kongre üyesisiniz sizden herhalde baska birsey beklenemezdi. Yazik cok yazik.Sivas Spor kendini cok ucuza satti ve Anadolu'nun güvenini kaybetti.
|
[QUOTE=kapaturka;487649]Sayin baskan.Bir Nevsehirli olarak Sivas Sporu sampiyonluk yolunda bütün kalbimle destekliyordum.Ne yazik ki FB oynadiginiz son iki mac beni hayal kirikligina ugratti.Bu kadar aleni FB iki macida vermek akillarda bazi soru isaretleri olmasina sebeb oldu.Sizin ve FB'nin arasinda bir alis verisin oldugu kesin.Üstelik birde FB kongre üyesisiniz sizden herhalde baska birsey beklenemezdi. Yazik cok yazik.Sivas Spor kendini cok ucuza satti ve Anadolu'nun güvenini kaybetti.[/QUOTE]
evet anadolunun güvenini kaybetti anadolunun suskun çığlığı nerdeydi?u maçta?güvenmiyoruz sivasspor camiası sizlere |
HAYDI YIGIDOLAR TOPARLANMA ZAMANI ISTEMEDIGIMIZ BIR YENILGI ALDIK DIYE YIKILMAYALIM GORUYORUZKI GALATASARAY BES YEDI BIRSEY OLMADIDA BIZ ADAM GIBI OYNAYARAK YENILMISIZ BUNLAR OLAGAN SEYLER INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIP KENDIMIZE GELELIM VE ONUMUZE BAKALIM INSALLAH ANKARASPOR U YENEREK YOLUMUZA DEVAM EDELIM BU HAFTAKI MACLARA BAKTIGIMIZ ZAMAN BIZ ANKARASPORDAN UC PUAN ALIRSAK EMINIM FENER KAYSERIDEN GALIBIYET ALAMAYACAK TRABZON KONYAYI YENEMEYECEGINIDE DUSUNUYORU GALATASARAY BU YOGUNLUGUN ICINDE BURSAYA DIRENEMEYECEGINIDE DUSUNUYORUM COK ONEMLI BIR HAFTA VAR ONUMUZDE FARK ATABILIRIZ RAKIPLERIMIZE SIMDI MORAL ZAMANI HERZAMANKI GIBI DUALARIMIZ SIZINLE YIGIDOLAR ARADA KAZALAR OLACAK CANINIZ SAGOLSUN YOLA DEVAM INSALLAH BU ARADA HAYRETTINIMIZ NE ZAMAN IYILESECEK 58 NUMARAYI GORMEK ISTIYORUZ SAHADA VE HAYRETTIN E DE COK IHTIYACIMIZ VAR HAYIRLI BIR SEKILDE DONSUN ARTIK
|
Sivasspor başkanı, hocası ve futbolcuları şerefli ve namuslu insanlardır...
sözüm ona büyük takımların gazıyla takımına sırt dönen kişilerinde taraftarlığını da ben sorgularım bu durumda... taraftarlık şartlar ne olursa olsun takımına destek olmaktır...iyi günde stada gidip sevinmek "yayaya şaşaşa" demek değildir taraftarlık... bende sizin kadar takımın oynadığı futbolu eleştiriyorum...ama insanların onuruna haysiyetine yönelik; hele hele maç satma gibi adi davranışlarla insanları suçlamıyorum... malesef bu bizim taraftarlık doğamızda var...ve takıma, hocaya ve başkana zarar vermekten başka hiçbir işe yaramaz... unutmayalım bu mağlubiyetle belki kırıldık ama henüz boyun eğmedik... Sivasspor taraftarı kendine gel ve takımına her zamankinden daha çok sahip çık!!!eğer taraftar olduğunu iddaa ediyorsan.... |
[QUOTE=Diyarbekir21;487654]evet anadolunun güvenini kaybetti anadolunun suskun çığlığı nerdeydi?u maçta?güvenmiyoruz sivasspor camiası sizlere[/QUOTE]
Sivasspor camiasi Fenerbahceye yenilincemi güven kaybediyor.Bülent hocanin Mecnun baskanin yaptiklarini kimse kötülemeye calismasin.Bence sen gslisin. |
[QUOTE=sensetik;487664]Sivasspor başkanı, hocası ve futbolcuları şerefli ve namuslu insanlardır...
sözüm ona büyük takımların gazıyla takımına sırt dönen kişilerinde taraftarlığını da ben sorgularım bu durumda... taraftarlık şartlar ne olursa olsun takımına destek olmaktır...iyi günde stada gidip sevinmek "yayaya şaşaşa" demek değildir taraftarlık... bende sizin kadar takımın oynadığı futbolu eleştiriyorum...ama insanların onuruna haysiyetine yönelik; hele hele maç satma gibi adi davranışlarla insanları suçlamıyorum... malesef bu bizim taraftarlık doğamızda var...ve takıma, hocaya ve başkana zarar vermekten başka hiçbir işe yaramaz... unutmayalım bu mağlubiyetle belki kırıldık ama henüz boyun eğmedik... Sivasspor taraftarı kendine gel ve takımına her zamankinden daha çok sahip çık!!!eğer taraftar olduğunu iddaa ediyorsan....[/QUOTE] Süper özetlemişin arkadaşım eline yüreğine sağlık.... |
3. golü yedikten sonra neden güldügüne de aciklik getirmis Baskanimiz. Zaten bu konuda ön yargili felan degildim ama öyle acitasyon yapanlar icin sanirim güzel bir cevap oldu. Insallah 4 Eylül'de tur atlayan taraf biz olacagiz. Eh artik haliyle simdi yerden yere vuranlar ve takimina sahip cikmayanlar "aslanlarim" "büyüksün be yigidom" diye övünüp duracaklar ya en cok ona yaniyom
|
[QUOTE=mars12;487679]Sivasspor camiasi Fenerbahceye yenilincemi güven kaybediyor.Bülent hocanin Mecnun baskanin yaptiklarini kimse kötülemeye calismasin.Bence sen gslisin.[/QUOTE]
diyarbakır sporluyum öncelikle vede biz düşdük 1.lige siz dilerim düşmessiniz ama ilginç gelebilir artilarıda var eksileri çok daha fazlada olsa şhir olarak dahada kenetlendik bütünlendik dahada sahiplendik ve unutmayınki ne oldum değil ne oalcağım artık 3 büyük yok tek büyük var diyarbakır geldi artık kurbanlar kesilecek halaylar çekilecek diyarbakır ooooooooleyyy |
[QUOTE=Diyarbekir21;487690]diyarbakır sporluyum öncelikle vede biz düşdük 1.lige siz dilerim düşmessiniz ama ilginç gelebilir artilarıda var eksileri çok daha fazlada olsa şhir olarak dahada kenetlendik bütünlendik dahada sahiplendik ve unutmayınki ne oldum değil ne oalcağım
artık 3 büyük yok tek büyük var diyarbakır geldi artık kurbanlar kesilecek halaylar çekilecek diyarbakır ooooooooleyyy[/QUOTE] kardeşim ozaman önce diyarbakırda gs storeyi kapandımı :confused: |
canım yiğidolarrrrrrrrrrr, ne olur şu fener maçına boğzımız yırtılırcasına bağarmaya gidelim ne olur yaaaaaaaaaa. bu kadar fedakarlık yapmak güzel sivasımıza çokmudur?. şu terbiyesizlere stadı dar edelim. en terbiyelisi emre idi yaptığı şirrettliklere ağzım açık kaldı. onları 4 eylülde tezahürat manyağı yapalım. ne dersiniz
|
[QUOTE=Diyarbekir21;487654]evet anadolunun güvenini kaybetti anadolunun suskun çığlığı nerdeydi?u maçta?güvenmiyoruz sivasspor camiası sizlere[/QUOTE]
Gardaş o zaman iyiki Sivassporlu değil Diyarbakırsporlusun.Çünkü bizim taraftarımız senin gibi düşünürse nankörlüğün en babasını yapmış olur.Sivasspor'un maçı satması mantıklı geliyor mu sana?Bülent Uygun Sivasspor'u şampiyon yaparak tarihe mi geçmek ister yoksa Fener'in şampiyonluğuna göz mü yumar?Önce Can,sonra Canan...Önce ben gelirim.Kariyerim gelir.Anadoludan bir takımı üstelik 4 takım dışındaki bir takımı şampiyon yapmak herkese kısmet olmaz.O da bunun farkında. Her iki maçta da iyi mi oynadık hayır.Ama bu sadece Fener maçlarına özgü birşey değil.Son haftalardaki kötü gidişata bir türlü son veremiyoruz. |
[B][COLOR="black"]son haftalarda takımdaki iyi oynuyan futbolcularımız bile performans düşüklügü var artık bunun nedenlerinin neler oldugunu bulmak ve araştırmak yine bu takımı yöneten insanlara düşüyor bize düşen ise takımın moralini bozacak açıklamalardan kaçınmak buralara yine bülent hoca mecnun başkan ve futbolcu kardeşlerimizle geldik 1-2 maç yüzünden bu kadar acımazsızca eleştiri yapmayalım bazı eleştiriler takımı ters yönde etkiler[/COLOR][/B]
|
[B]siz çiçeklerle da karşılarsınız şimdi bu adamları!!!
yapmayın sayın başkan,iki maçta da tribünler bize küfür ediyor,maçtan sonra hakaret ve aşağılama niyetiyle türkümüzü çalıyorlar hala misapirperverlikten bahsediyorsunuz fb sevginizi bilmeyen yok ama bulunduğunuz konumunda hakkını verin ,ona uygun davranın lütfen!!! staddan iki maçta da boynumuz bükük ve hakaretlerle ayrılmayı haketmedik!!![/B] |
[B]yine herkes görecek sivaslıyım diyen bir kısım insan fenerbahçe takımını karşılamak için hava alanına gidecekler ve bu insanlar kalkıp ben sivaslıyım diyebilecek ..kadıköyde ki edilen lafları içinize sindirip halen o takımı savunabiliyorsanız artık size lafım Lanet olsun sizin gibi sivaslıya[/B]
|
kupada rakibimiz fener olmasada beşiktaş olsaydı yenerdik feneri nedense yenemiyoruzzzz bundan sonra fener ebedi düşmanımız adamlar bizimle alay geciyor bir de ..
|
[QUOTE=ready;487845][B]yine herkes görecek sivaslıyım diyen bir kısım insan fenerbahçe takımını karşılamak için hava alanına gidecekler ve bu insanlar kalkıp ben sivaslıyım diyebilecek ..kadıköyde ki edilen lafları içinize sindirip halen o takımı savunabiliyorsanız artık size lafım Lanet olsun sizin gibi sivaslıya[/B][/QUOTE]
[B]kardeş normalde sana yapma öyle konuşma ne de olsa sivaslıdır derdim ama iki maçıda stadda izleyip küfüre bizzat maruz kalıp ve bir de aşağılandıktan sonra sana hak veriyorum! istanbul yalakası sivaslıları görmek istemiyorum artık!!!!![/B] |
TARİHE SİVASSPOR GEÇECEK.ÇÜNKÜ 26 YILDIR KUPAYA ULAŞAMAYAN FENERBAHÇE SİVAS KÖPRÜÜSNDEN GEÇEREK GÜLE OYNAYA FİNALE GİDECEK.
NE DİYELİM KADER UTANSIN.! |
ARKADAŞLAR FENERBAHÇEYE ÖZEL BİR TEZAHÜRAT BULDUM BEĞENİNİZE SUNUYORUM TÜM STAD TEK BİR AĞIZDAN NASIL GİDER ?
GİTMEDİK YER KALMADI GÖRMEDİK BİZ BÖYLE KAHPE HİÇ KİMSE SİZİN GİBİ YAPMADI Kİ SEREFS.ZCE KARDEŞ DEĞİL KALLEŞSİN .ÖT OĞLANI FENERBAHÇE İNTİKAM ZAMANIDIR KOLLA .ÖTÜ FENERBAHÇE MELODİ: ŞAMPİYON SİVASSPOR NE İSTERSEN İSTE BENDEN |
MAdem kupada bu kadar farklı elenip, moralimizi bozup feneri bu kadar havalandıracaktık, bıraksaydıkta GS gitseydi yarı finale.
GS'yi eledikte ne oldu sanki. Fenere moral kaynağı olduk. 3 er 4 er yiyip itibarımızı, saygınlığımızı beş paralık ettik. Şu feneri yenmeden alınan şampiyonluğun tadı bile alınmaz artık. inşallah rövanşta bişeyler yaparlar yoksa takımın saygınlığı hiç kalmayacak. |
[QUOTE=sivasli215;487849][B]kardeş normalde sana yapma öyle konuşma ne de olsa sivaslıdır derdim ama iki maçıda stadda izleyip küfüre bizzat maruz kalıp ve bir de aşağılandıktan sonra sana hak veriyorum!
istanbul yalakası sivaslıları görmek istemiyorum artık!!!!![/B][/QUOTE] Kardeşim çok güzel söylüyorsun duygularımıza tercüman oluyorsunda Peki bizim Başkanın ve Teknik direktörün FB sempatisine ne diyeceksin. Gol yiyoruz başkan gülüyor. Bizim teknik direktörün kızı FB taraftarları arasında FB'yi destekliyor. Bülent hocamız herseferinde, avrupa şampiyonu olacağım bu imkanlar sadece FB'de var diyip kendi yerini şimdiden yapmaya çalışıyor. Balık baştan kokar. Başkan, Teknik direktör bunu yaparsa, Milletvekili FB atkısıyla şeref türübinde otutursa, sokaktaki vatandaş FB'yi desteklemiş çok değil. Kaldıki sokaktaki vatandaş bana göre daha dürüst. en azından rengini belli ediyor başka takımı tuttuğunu açıkça söylüyor. bizimkiler gibi ikili oynamıyor. eleştirmeye hakkımız varmı sizce. |
O MAÇ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM FENERİDE SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ KARŞILAYALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KİBAR KİBAR KARŞILAMAK İİİİİ OLMUYOOOOOOOOOO YANİİİİİİİ.................................. KALKIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
[FONT="Arial"]Bizlerde Inaniyoruz Hersey Istedigimiz Gibi OlACAK[/FONT]
|
Sivas Böyle Giderse Bundan Faksız Olmaz.
|
[QUOTE=Shan58;487996]Kardeşim çok güzel söylüyorsun duygularımıza tercüman oluyorsunda
Peki bizim Başkanın ve Teknik direktörün FB sempatisine ne diyeceksin. Gol yiyoruz başkan gülüyor. Bizim teknik direktörün kızı FB taraftarları arasında FB'yi destekliyor. Bülent hocamız herseferinde, avrupa şampiyonu olacağım bu imkanlar sadece FB'de var diyip kendi yerini şimdiden yapmaya çalışıyor. Balık baştan kokar. Başkan, Teknik direktör bunu yaparsa, Milletvekili FB atkısıyla şeref türübinde otutursa, sokaktaki vatandaş FB'yi desteklemiş çok değil. Kaldıki sokaktaki vatandaş bana göre daha dürüst. en azından rengini belli ediyor başka takımı tuttuğunu açıkça söylüyor. bizimkiler gibi ikili oynamıyor. eleştirmeye hakkımız varmı sizce.[/QUOTE] [B]hoca ve başkanda malesef milleti haklı çıkarmak için herşeyi yapıyorlar başkanın geçen sene gs ile oynayacağımız şampiyonluk maçı öncesinde istanbulda fb klübünde üstelikte aziz yıldırımla baş başa ne konuştuklarını hala merak ederim!!! bülent hocanın bursa deplasmanında fb taraftarıyla kahvaltı yapması,saraçoğlu stadında 4 gol yediğimiz maçta koltuğundan hiç kalkmaması... daha ne sayayım kardeşim,diğer takım taraftarları üzerimize geliyorsa şu an,unutmayalım ki bunların da etkisi büyük! ben bile çok sinirlenirken başka klüp taraftarları o konuda ne deseler haklılar!!!![/B] |
[B]insanın içine kurt düşmeye görsün yinede herşeye ragmen olumlu bakmak istiyorum[/B]
|
BUGUNKI ANKARA MACINDAN SONRA BENIM KUPA ICIN BI UMUDUM KALMADI..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |