SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   TSL//Sivasspor-Ankaragücü maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24251)

akıncı_58 09.03.2009 19:16

Cevap: TSL//Sivasspor-Ankaragücü maçı tahmin ve yo

[QUOTE=mustafa_kavak58;488910]bu mac cok zor sivasspor bu kötü futbolla zor alir
ankaragücünün seyircisi yok sivastan seyirci giderse iyi olur sivas cok kötü oynuyo son haftalarda insallah haftaya ankaragücü yenerler[/QUOTE]

ankaragücünün seyircisi yok derken. nasıl oluyo yaani cezalımı.

azgeç 09.03.2009 19:40

inşallah kazanırız --- ama ankaragücü cok zor durumda mütiş taraftarı var --- denge görüyorum galiba berabere bitecek --- ama derbi haftasına denk gelmesi güzel

Besyo_cu 09.03.2009 20:19

[B]Gs ile trabzon birbirleri ile oynarken bizim bu macı kazanamama gibi bir ihtimalimiz yok ne yapıp edip bu macı alacağız.[/B]

GuVeN 09.03.2009 21:13

VALLA ANKARAGUCU ATES HATTINDA VE ÖLÜMÜNE OYNAYACAKLAR. COK ZOR BI MAC OLACAK AMA ICIMDEN BI HIS BU MACI ALACAGIMIZI SÖYLUYO.. ÜSTÜMÜZE GELECEKLERDIR.TABI KAMANAN VE BALILI GIBI OYUNCULARA SAHIP BIR TAKIMIN BU ISINE GELIR DIYE DUSUUYORUM.. DERBI HAFTASINDAKI BU FIRSATIDA HARCAMAYALIM ARTIK..

ÇAĞLAR GİYİM 09.03.2009 21:36

ARTIK ÇIKIŞA GEÇME ZAMANI İNŞALLAH ALIRIZ 3 1 OLUR BENCEHAFTAYA BEŞİKTAŞA KARŞI MORALLİ ÇIKARIZ İNŞALLAH

sivasli_boy 09.03.2009 21:59

[QUOTE=cactuss58;488917]ben pek sanmıyorum galıbıyeti..ankaragucu ates hattında olumune oynarlar,sıvası boyle ısteksız formsuz yakalayan herkes canavar kesılecektır...
futbolcuların ölümüne oynaması lazım,macı ıstemelerı lazım,taktıksel anlamdada bulent hocadan artık bıseler beklıyoruz,şişir topu at golü sonra cekıl gerı allaha emanet dıye tırnaklarını yıyerek macın bıtmesını bekle..
bu futbol artık benımde umıtlerımı yıtırmeme sebep olmaya basladı..
dıger takımlar evınde,deplasmanda demeden yenılmezken,biz tam tersıne ev,deplasman demeden puan kaybetmeye basladık..yazık oluyo bunca emeğe,hayale.. umarım toparlanırız..iki haftadır ne uyku kaldı ne bişe,offf offf...[/QUOTE]

Herşeyden önce inanmak lazım inanmak...Ama nerede o ruh.

ÇAĞLAR GİYİM 09.03.2009 22:24

ALMAMIZ LAZIM BU MAÇI ANKARAGUCU İÇİNDE ZOR MAÇ İNŞALLAH YENERİZ

GurbetSokakLari 09.03.2009 22:50

[FONT="Comic Sans MS"]Son performanslardan sonra korkuyorum...
Hic iyi seyler söylenmiyor takim icin, Insaallah alirlar hayrlisiyla..:confused:[/FONT]

myway 09.03.2009 22:54

[B]Ugrassak ancak bu kadar kotu bir taraftar kitlesi olabiliriz..

Taraftar olmak kotu gunde takiminin yaninda olmak degil miydi? Ben mi yanlis biliyorum yoksa?

Iyi gunde Sivasli olmayanlar da takimin arkasinda oluyor kotu gunde onlar gibi bizde takimin sirtindan vuruyoruz..

Ayiptir yaziktir...[COLOR="Red"]Hep destek Tam destek..!! [/COLOR] Bunu lutfen unutmayalim...

Cumartesi tum inancimizla tribundeki yerimizi alacagiz...Galibiyete inanan herkesi Ankara 19 mayis stadina bekleriz....

Sampiyonluk icin saldir YIGIDO...![/B]

memet24 10.03.2009 01:12

1-2 almak tan başka çare yok ya alacaz ya alacaz .

fanatikyigido 10.03.2009 09:39

arkadaşlar,taraftar dediğin zor günlerde takımının yanında olmalıdır.bu hafta inşallah ankaragücünü 2-1 yeneriz.Bu günlerde takıma hep desdek tam destek.

Holigan Sivaslı 10.03.2009 09:45

Hep destek tam destek.........................

bahadır erdem 10.03.2009 12:05

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]EVET! BU MAÇ SİVASSPOR İÇİN TAMA YADA DEVAM MÜCADELESİ OLABİLİR.

BEN YİNEDE BU MAÇI ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.HERHALDE BÜLENT HOCA'DA,OYUNCULARDA GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLAMIŞLARIDIR.AYAKLARI YERE BASIYORDUR.BİRDE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU SLOGANI DA BOŞTUR.BAKSANIZA,HİÇBİR KORKUSU OLMAYAN ANKARASPOR SİVASSPOR'U YENMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI.

BİZDE ARTIK GERÇEK DÜNYAYA DÖNELİM.

BÜYÜK BİR PAZAR OLAN FUTBOL DÜNYASINDA KİMSE KİMSENİN KARAKAŞINA,KARAGÖZÜNE BAKMIYOR.[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT]

karahisarli 10.03.2009 12:30

ankaragücü evinde kötü oynuyor ama bizimde eksiklerimiz var eger abdurrahman oynamazsa herhalde murat sözgelmez saga gecer ama solda kim oynar bilmiyorum belki balili isimiz biraz zor takim olarak cok kosup ayaga pas ve direk kaleye hücüm sart kanatlar ölü

KIZILCAN 10.03.2009 13:04

Yenilmeyiz ama yenemeyiz de...Çünkü:
1-Ankaragücü düşme hattında,şiddetle puana ihtiyaçları var.
2-Sivasspor deplasmanda galip gelemiyor.
3-Galip gelse de oynadığı futbol buna izin vermiyor!

Bu maç 1-1 biter gibi geliyor.

edremitliyiğido 10.03.2009 13:34

arkadaşlar sizlerden bi isteğim var lütfen lig tv ye girin ve bu haftaki kocaelinin maçına bi bakın olamaz böyle bişey takımları küme düşmeye en büyük aday ama türbünler tıklım tıklım gözlerime inanamadım ve de kuru kalabalık değil hiç kimse oturmuyo herkes elinden geleni yapıyo onların yarısı kadar oalbilirsek inan ın süpürürüz ya ne lig kalır ne de fortis lütfen herkes bir sefer baksın.

ankaragüçlüler 10.03.2009 13:47

HER SENE OLDUĞU GİBİ DOSTLUK İÇİNDE GECER MAÇ KAZANAN BİZ SAMPİYON SİZ OLURSUNUZ İNŞALLAH

SenSetik 10.03.2009 13:55

[QUOTE=ankaragüçlüler;489833]HER SENE OLDUĞU GİBİ DOSTLUK İÇİNDE GECER MAÇ KAZANAN BİZ SAMPİYON SİZ OLURSUNUZ İNŞALLAH[/QUOTE]

sivasspor taraftarın birlikte maç seyredeceği tek rakip taraftar ankaragüçlülerdir...

ankarada maçı seyredeceklerin dikkat etmesi gereken ilk şey dost bir seyirci topluluğu olan ankaragücü taraftarlarıyla bu dostluğa gölge düşürebilecek davranış ve tutumlardan uzak durmak olmalıdır.

Ankaragücü Taraftarlarına selamlarımı yolluyorum...

emreakbulut58 10.03.2009 14:15

sivasspor süpriz yapabilir bence bu maçı alması şart puanlar birbirlerine yakın
bence maç sivasın

fatihtuztas 10.03.2009 14:36

inşallah alacağız bu maçı başka yolu yok.

sivasli215 10.03.2009 14:45

[B]skor tahmin yarışmasında 1-2 alırız dedim ama sanki berabere kalırız gibi geliyor bana[/B] :(

başkentlee06 10.03.2009 15:43

Maçın dostça geçeceğinden hiç şüphem yok.Sivasın gönülden şampiyon olmasını isterim.geçen hafta gençlere yenildiğimiz maçta 4 tane ortasaha oyuncumuz yoktu.Resmen ortasahasız maç oynadık.BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.ŞU ANDA TRİBÜN OLARAK İKİYE BÖLÜNMÜŞ DURUMDAYIZ
MELİHÇİLER VE ANTİ MELİHÇİLER DİYE.Maçın cumartesi olması tribünleri baya etkiler.hacettepe maçında full çekmiştik.BU SENEYİ BİR ATLATIRSAK SENEYE ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR.Başımızdaki kenelere elbet kovacaz.Bu maçta buraya yazıyorum %101 sahamız kapanacak.ŞAMPİYON ANADOLUDAN

howsoonisnow3 10.03.2009 20:57

sivassporumuz bu maçı alacak!
takımımıza güvenmeyerek puan kaybedeceğini düşünen sözde yiğidolara yazıklar olsun... Başka da birşey demiyorum.

kahramanlar 10.03.2009 21:06

ZATEN BU MAÇIDA SİVAS LAMZSA VE DİĞER TAKIMLARDA MAÇLARINI KAZANIRSA İŞ DEĞİŞİR AMA SİVAS KESNİLİKLE KAZANIR SİVASA İNANIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

yorumyapıyombenya 10.03.2009 21:12

[B]Bu sezon ki en rahat galibiyetimizi İnş. ankaragücü önunde alacağız.[/B]

keskin5858 10.03.2009 21:48

ARKADAŞLAR BİZ BURDA TOTO OYNAMIYORUS SKOR TAHMİNİ FALAN BIRAKALIMDA BU MAÇTA TARAFTAR OLARAK NE YAPARIZ NASIL ORGANİZE OLURUZ ONA BAKALIM. KENDİMİZE AİT DOĞRU DÜRÜST BİR SLOGANIMIZ, TEZAHÜRATIMIZ YOK. TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR BİR İKİ PUAN KAYBINDA İDDİAMIZ KALMAMIŞ GİBİ TAKIMI BIRAKI VERİYORUZ. GERÇEK SİVASLIYA BU YAKIŞMAZ.
BU SAYFADA KARDEŞİMİZİN GÜZEL BİR DÖRTLÜĞÜNÜ BULDUM BAK BUNU YORUMLAYA BİLİRİZ

Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden,
Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden
Aşkımız Harbiden Hemde Derinden
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden

keskin5858 10.03.2009 21:52

Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden,

BUNUNLA BİRLİKTE SİVASSPORUN KASETİNDE BULUNAN ŞARKILARDANDA ALINTI YAPILABİLİR. ÖRNEĞİ AŞAĞIDAKİ DÖRTLÜĞÜ KARŞILIKLI TRÜRÜBÜNLER ARASINDA SÖYLENE BİLİR

ANADOLU BAŞTAN BAŞA KIRMIZI BEYAZ
karşı trübün
BU SENEDE ŞAMPİYONSUN ŞAMPİYON SİVAS
ve böyle devam ettirebiliriz

medya58 10.03.2009 22:12

sivasspor çok rahat geçecegine inanıyorum yanlız geçen ankara spor maçında çok üzüldüm üzülerek söylemem gerekir ki sivasspor adına yakışan futbolu sahaya yansıtamadı.hakem illaki hatalar yaptı ama biz sivassporuz biz hakem bizim faul posizyonumuzu vermedi de ondan yenildik diye mazeretlerin arkasına sıgınmamalıyız inş ankaragücü maçını alır ve beşiktaş maçına daha iyi bir şekilde çıkarız

ÇAĞLAR GİYİM 10.03.2009 22:51

RAHAT ALIRIZ MAÇA ACİL PUANA İHTİYACI OLAN BİR ANKARAGUCU VAR AÇIK OYNAYAN TAKIMLARI YENERİZZZZZZZZ

Holigan Sivaslı 11.03.2009 08:38

[QUOTE=keskin5858;490042]Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden,

BUNUNLA BİRLİKTE SİVASSPORUN KASETİNDE BULUNAN ŞARKILARDANDA ALINTI YAPILABİLİR. ÖRNEĞİ AŞAĞIDAKİ DÖRTLÜĞÜ KARŞILIKLI TRÜRÜBÜNLER ARASINDA SÖYLENE BİLİR

ANADOLU BAŞTAN BAŞA KIRMIZI BEYAZ
karşı trübün
BU SENEDE ŞAMPİYONSUN ŞAMPİYON SİVAS
ve böyle devam ettirebiliriz[/QUOTE]

eline sağlık süper olmuş nota verilip maçlarda tezahürat şeklinde söylenebilir bence..

kangallim58 11.03.2009 09:23

bu maç tahminim 2-0 ankaragücünündür.sivasspor futbol olarak çöküşün içinde ve motivasyon sıfıra indi.ikinci yarıdaki maçlarda takımımız motive zorlugu çekiyor sanırım gs maçlarında başarılı olmak yaramadı ondan sonra döküldük.bu futbollla 34.hafta sonunda sıralamadaki yerimiz 5.lik olur

erdi 58 11.03.2009 10:21

arkadaslar bılet fıyatları bellı oldumu bılenınız varmı

erdi 58 11.03.2009 10:23

y ankaragucunun cok eksıgı var sıvassporu yenmek oyle kolaymı ya allahalla arkadaslar bıraz mantıklı olalım bana gore 2 1 sıvas alcak yanı bu macı bırakmaz sıvas cunku haftay cok zorlu bı bjk macı var ona gore yanı 3 puan aldıkmı ıs bıter

gül5858 11.03.2009 10:30

S.spor alır heralde diyorum bu kadar düşüş olmaz umarım bunun farkında olup oynayacaklarına inanıyorum.

Eyvaz94 11.03.2009 11:50

tek kelimeyle 2-0................................:D:D

formen720 11.03.2009 12:16

ankaragücü maçına mehmet yıldızla başlarsa bülent hoca o macda ya berabere yada ankaragücü alır takım iyi futbol oynamıyoo görünen köy kılavuz istemezz sivasspor ayaga pas yapamıyoo takım bitmiş görüntüsü sergiliyo ve ayaga pas yapan takımlara karşıda sonuç beraberlik, yenilgi veya 1-0 zor kazanıyoo takımın kendine gelmesi gerek inş. sivasspor kazanır ama bu futbolla ya beraber yada yenilir.

effenberg 11.03.2009 12:26

Lig de en rahat iki takim var!!
Biri Ankaraspor digeri Ankaragücü cünkü!

Bunlarin birlesme durumlari var biri düsse bile isim degiserek yine birlesip ligde kalirlar yapilan yanlis siyaset yüzünden(M.Gökce.Artik siyasiler ellerini ceksinler Futbol dan )

Rahat olduklari icin biri gecen hafta bizi 2 puan dan ettti simdi sira digerinden insallah aynisi olmaz farkli bir skor ile yenip gecen haftanin öcünü aliriz.

memet24 11.03.2009 16:21

liderligimizi sürdürmek için kesin almalıyız........

sivaslıbaki 11.03.2009 16:25

eğer maçı kayberdersek uefa için savaşacaz demektir.

başkentlee06 12.03.2009 17:07

maç fiyatları ankaragücü(gecekondu)kale arkası 5ytl
ankaragücü maraton 7.5 ytl
ankaragücü sol kapalı 10 ytl
ankaragücü sağ kapalı 10 ytl
rakip takım kale arkası 5 ylt

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24.