SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Trabzonspordan Şok Açıklama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24807)

zafer61 13.04.2009 16:35

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

bizim yopneticilerden birileri boyle bi aciklama yapmis sivas halkinida karistirmis isin icine.bu yanlisdir sivas halkini karistirmak cok yan yanlis.ama bu aciklamayi bir kisi yapip yanlis yapmis ama burdaki bir cok sivaslida ayni hatayi yapip trabzonlulara hak etmedigi yakistirlamari yapmistir.ben yinede sivassporluyum icimde bu var ben anadoluluyum benim icin once trabzon sonra sivas lutfen bu tur yakistirmalari yapmayin

Yiğiter 13.04.2009 16:38

O adam yiğitse çıkacak daha önce takımlara hangi fiyat verilmiş,yüzde kaç kontenjan verilmiş,ve kendilerine kaç kontenjan verilmiş ve oteller hangi fiyat verilmiş ortaya belgeleyip çıkaracak..Ondan sonra biz suçumuzu kabul edeceğiz..öyle kafasına göre açıklama yapıp,ortamı germek adamlığa yakışmaz.!

Burada gelip "61" uzantılı nikinle fikrini paylaşabiliyorsun..
Bir de git kendi sitenizde "58" uzantılı nikle en dostane yazını yaz..Atmazlarsa birşey bilmiyorum seni siteden!

sivaslıbaki 13.04.2009 16:45

ben Trabzonlularınanlayacağı tarzdan konuşiim :D Ha uşaklar ne yalan söyluyonuz biurde gelup bize oteller çok pahalı diyosunuz. gedun uzayda kalun o zaman :D

Yiğiter 13.04.2009 16:46

Dininime küfrediyorsan eğer önce müslüman olacaksın!
O malum siteye git "sivas'ta Trabzon korkusu" ve Rakiplerimiz ve maçları "konusuna gir..
orda tüm Sivasa yazılan yüzlerce küfürü oku,ondan sonra gel bana eleştiri yap olur mu?

zafer61 13.04.2009 16:52

o zaman ben soyle soyliyim ordaki trabzonlular ve burdaki sivaslilar.nefretli insanlarsiniz onlar kendi forumlarinda sizde burdaki kendi forumunuzda bir birinize ofke kusun bisey demiycem.birbirinze hakaret edin durun o zaman. ama sizden bir sivassporlu kardesiniz olarak rica ediyorum.butun milleti karistirmayin kendinize yakisani yapin size yanlis yapana yapin bari bunlari

tanju_58 13.04.2009 17:01

[QUOTE=zafer61;502081]oncelikle sivasli arkadaslarima selam diyorum.ben trabzonluyum ve trabzonsporluyum.burda yapilan yorumlari okudum ve uzuldum bu hirsiniz trabzonspora neden kotu anlamdadir anlamiyorum.ama ben trabzonsporlu oldugum kadar sivassporluyum bizde hep bu sekilde konusuluyor sivasa kotu niyet yok galibiyetinde seviniyom.ama burda yazilanlari okudum sasirdim iki sene oncesinden kalma bi nefret var sizde ayiptir yapmayin[/QUOTE]

sitemize hos geldin.iyi niyetli olduguna inandim ama bi konuda yanlisin var.iki sene oncesinden kalma kin ve nefret duydugumuzu demissin.orada bi yanlisin var iste.asil kin ve nefret besleyen cok trabzonlu var.inanki ikisenedir bu siteye giripte durduk yere gerilim cikaran okadar cok trabzonlu olduki.sadece bu sitede degil herhangi bir spor sitesinde sivassporumuzla ilgili bir haber ciksa altinda sivaslilardan cok trabzonlularin hakaretleri ve kucuk gorme yorumlarini goruyoruz...

Yiğiter 13.04.2009 17:01

[QUOTE=zafer61;502098]o zaman ben soyle soyliyim ordaki trabzonlular ve burdaki sivaslilar.nefretli insanlarsiniz onlar kendi forumlarinda sizde burdaki kendi forumunuzda bir birinize ofke kusun bisey demiycem.birbirinze hakaret edin durun o zaman. ama sizden bir sivassporlu kardesiniz olarak rica ediyorum.butun milleti karistirmayin kendinize yakisani yapin size yanlis yapana yapin bari bunlari[/QUOTE]

HAyır..Arada çok fark var..
Burda [B]Zafer61[/B] nikiyle hakaret etmediğin sürece yazabilirsin..
Ama o forumlarda [B]Zafer58[/B] nikiyle ilk mesajından sonra atılırsın..Hoşgörü farkı olsa gerek..

Burda sadece Trabzon-Sivas maçlarında küfür olabilir,ama orda 7/24 küfür vardır Sivas2a..

zafer61 13.04.2009 17:02

yigiter evet dedigin foruma gittim ve okudum orda yazilanlari utandim.hakaret ler diz boyu.ama sana bisey soyliyim anadoludan insallah bi sampiyon daha cikar sivas olur sampiyon.benim anlamadigim biz anadoluluyuz neden bu bu ofke

Yiğiter 13.04.2009 17:05

[QUOTE=zafer61;502104]yigiter evet dedigin foruma gittim ve okudum orda yazilanlari utandim.hakaret ler diz boyu.ama sana bisey soyliyim anadoludan insallah bi sampiyon daha cikar sivas olur sampiyon.benim anlamadigim biz anadoluluyuz neden bu bu ofke[/QUOTE]

Orda 7/24 Sivas'a küfür edilir..Burda sadece bu tür mevzular olunca hakaret olma ihtimali vardır..

Olaylardan sonra Sivastaki ilk maça gelen bir Trabzonlu osa da Sivas'ta nelerle karşılanmış,bir anlatsa!

LosTie58 13.04.2009 17:05

Var ya o Trabzon forumuna yazanlara aynı Yiğiter'in dediği gibi şerefs.z desem şerefs.zlere haksızlık etmiş olurum.

zafer61 13.04.2009 17:08

tanju hosbulduk kardesim.yigiter samimiyetime guven kardesim

Yiğiter 13.04.2009 17:12

Misafirin kim olduğuna bakmadan kabul ederiz..

Geçen yaz o sitenin [B]yönetici kadrosu[/B] iki yüzlülük yapıp(aralarında sözüm ona masumane kitap kampanyası yaparak insanlığı düşünüdüğünü söyleneyenler de vardı) gelip bu sitede ikiyüzlülük yaptı,Sivas'taki halı saha maçı organizemize adlarını yazdıracak kadar alçaldılar..
Sitede milleti birbirine kırdırdılar..O sitenin yönetim kadrosundan diyorum bak,sıradan üyeler değil..
balık baştan kokar!

Sonra da gidip kendi sitelerinde "cafe61" başlığında Sivaslılar birbirlerin kaplerini şöyle kırdılar.böyle kırdırdım diye seviniyorlardı..
Senin 2 kuruşluk aklına karşılık bizim 3 kuruşluk aklımız vardır..Peh!:)

zafer61 13.04.2009 17:18

tamam kardes mutlaka sende biseyler gormussun,ofkenide anliyorum o forumu hala okuyorum cok kotu yazilar var. orayada giricem ve onalarada yaptiklarinin yanlis oldugunu diycem

Dark Force 13.04.2009 17:19

[B]Maç saatinde sivasta olun gerisi hikaye konuş dur laz oğlu laz.......[/B]

velibircan 13.04.2009 17:23

[B][B]Nolur Sivas'da Kalın :D...Şimdiden Başlamışlar...Daha Durun Bunun Maçıda VAr[/B][/B]

Yiğiter 13.04.2009 17:27

Bu olayın aslı yok..
Trabzon gelecek aynı fiyata hatta belki de daha düşük fiyata Sivas'ta kalacak..
o forumlarda küfür eden uşaklar da kendilerinden utanacak..Hoş; utanma davranışını beklemiyorum gerçi!:)

Körler sağırlar birbirini ağırlar lafının somut hali o sitedir..Kendileri yazar kendileri tartışır..Yenildikleri hafta forumları misafir girişlerine kapatırlar..Yüzlerce küfür dışa yansımasın diye!
Komik bunlar:)

zafer61 13.04.2009 17:33

dark force iste senin gibi insanlar yúzunden bu millet bir araya gelemiyo.adamlikmi yaptin sen simdi. konus dur laz olglu laz.deli kanli ol diycem ama senin gibi insanlara delikanli olda denmez

ready 13.04.2009 17:34

[B][COLOR="Black"]Trabzonlular şimdiden başlamış ortamı germeye türkiyenin neresine giderseniz gidin her stadda %5 lik deplesman seyircisi için ayrılır kalacak yer konusuna gelince o işin aslı olmaz trabzonlu yöneticilerin uydurmasıakılları sıra sivasspora çamur atarak trabzon halkının gözünde prim yapacaklar hamsi kafalı dedigimiz zamanda olay çıkıyor lazın aklı bukadar çalışır çeşitli forum sitelerinde bakıyoruz adamlar sivasspora çamur atmak için ellerindengeleni yapıyorlar akılları halen 3 puanda kalmış[/COLOR][/B]

Yiğiter 13.04.2009 17:35

Sivas - Beşiktaş maç biletleri satışta
Turkcell Süper Ligi’nin 25. haftasında Cumartesi günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak Sivasspor-Beşiktaş maçının biletleri satışa sunuldu.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinde satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösteren Sivassporlu taraftarlar, biletlerin satışa çıktığı ilk gün bilet gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. [B]Misafir takıma [/B][B]657 [/B]koltuğun ayrıldığı karşılaşmanın biletleri maraton 20, kapalı 15, kale arkası 10 ve misafir takım biletleri de 20 TL'den satılıyor.

[B][COLOR="Red"] hekimoğlu
Kimseye uygulanmayan yüzde 5 kota neden bize uygulanıyor libido. [/COLOR][/B]

[B][COLOR="Blue"]Atmadan önce araştır be adam[/COLOR][/B]

Yiğiter 13.04.2009 17:38

Zafer61 öyle yorum mu yapılır o sitede..Bak seni Sivaslı ilan edenler bile çıktı..:D

GuVeN 13.04.2009 17:42

[QUOTE=zafer61;502091]tamam kardes o adam diyelimki bi tarafindan atiya hic bir gercekligi yok diyelim.burdaki insanlarin tum trabzonlulara hakaret etmesin normalmi.yigitlikden bahsediceksek yigit olan insanda koca bir topluma boyle yakistirmalar yaparmi.ben size yakistiramadim[/QUOTE]

hocam kusura bakma ama maval okumaktan baska bısey yapmıyosun sıvaslı hemserılerımın soledıklerı senın hemserılerının soledıklerının yanında devede dıken kalıyor..hem buraya gelır ayak ortalıgı karıstırıyorsunuz hemde kalkıp mertlıkden yıgıtlıkten bahsedıyorsunuz.. sen bu foruma sampıyon trabzonspor nıckıyle gırıp cok rahat yazabılıyosun.. bız sızın forumlara gıremıyoruz bıle..sızın taraftar gruplarında edıtorler bıle gozunu kan burumus kadar holıgan,nıckınde sıvasla ılgılı herhangı bıse olan alınmıyo bıle sıteye..veya sıvas lehıne en ufak bıse yazan hemen atılıyo.sonrada kalkmıssın burda bız boyle yapmıyoruz dıyosun.sen onu bızım kulahımıza anlat..benım cok ıyı trabzonlu arkadaslarım var cok da mert cocuklardır ve onlar sayesınde trabzona hep bı sempatım vardı..ama sızın o forumlarınızı okuduktan sonra ınan trabzonspor dusmanı oldum.sakın olan sızın usaklarla bızım yıgıdoların adamlıgını karsılastırma ezılır kalırsın.. bu savası baslatan sıvas degıldır.. bakma bu kadar yazıya sız bı elınızı uzatın once dıyosunuz ya anadolu abısıyız dıye,eger bız o elı tutmazsak ole konus sıvas halkı sızın gıbı kındar deıldır..eskıden juventus falan ıstanbula gelmeden bu tur oyunlar yapardı,şimdi sızın yonetım ne yapmaya calısıyo anlayamadım..bu sehrı her konuda elestırebılırsın ama mısafırperverlık konusunda elestıremezsın.. yalan haberlerle prım yapmaya kalkısmayın.

sevda58 13.04.2009 17:45

ya geleceklerse adam gibi gelsinler...
laga luga yapmasinlar...
simdiden baslamislar, bu ne yaaa...

hunter 13.04.2009 17:45

la bunlar sade çamur oldu etrafı kirletiyorlar gelsinlerde burda iyi bi temizleyelim. ama bu haber eski heralde

GuVeN 13.04.2009 17:47

beyler laz dıye hıtap etmenızı sıze yakıstıramıyorum.laz dedıgınız zaman tum karadenız bolgesıne gıdıyo o laflar..gelıp stadımızda bıze destek veren taraftarlarda lazdı unutmayalım..ben bılıyorum zaten o nıyetle demedıgınızı ama kızgınlıgımız sadece trabzona. dıger karadenızlı kardeslere gıtmesın aman laflarımız.. bu arada zafer kardesım sen sıvası sevıyorum dıyosun sagolsasın varolasın ama senın hatrına bu sevıyesızlere kucak acmamızıda beklememelısın..

ready 13.04.2009 17:48

[QUOTE=zafer61;502135]onlarda iki sene oncesinde kalmis.ben dusundugumu yazdim benim yasim 32 kendimi bildim bileli futbolu takip ederim.ve gordugum sampiyonluklarin neredeyse tamami saibeli.hakemler sivasa destek veriyomus.versin gerekirse sivasda saibeli sampiyon olsun bi takim seyler degisecekse boyle olsun[/QUOTE]

[B]sen hiç trabzon ankaragücü maçını seyrettinmi adamlar galipken maçı kaybettiler trabzonsporun ne oldugunu kazandıgı maçları küçük bebeye izletirsen anlar neyin ne oldugunu yıllarca ulusoyun başkan oldugu yıllarda trabzona ne bir ceza ne de bir saha kapama cesazı verdiler [/B]

Yiğiter 13.04.2009 17:49

Trabzon maçına [B]turuncu[/B] giyip gelelim..Onlar anlar..:D

[B]Zafer61 sitede yazılan yazıları okuyorsun değil mi?Onlar gibi düşünmek zorundasın o sitede..Aksi takdirde böyle provakatör damgası yersin!
[/B]
Beyin bu kadar kıt olmaz,kafa bu kadar kalın olmaz,Çin seddi bile daha incedir..
Sivas'ta rakip takımlara yüzde 5 kontenjan veriliyor..En son beşiktaş maçında 657 koltuk verilmişti ki bu stadın yüzde 5inden de daha azdı..Ama bunu anlamak için zeka lazım!

ready 13.04.2009 17:51

[B]trabzonspor forumlarında sivassporlu arkadaşların yemedigi küfür kalmıyor maşallah bizim sitede agzına geleni söylüyorlar sonrada ortam geriliyor ister istemez maç günü sivasda trabzonspor formalı birini dövse birileri haklımı haksızmı[/B]

konartr58 13.04.2009 17:53

sivasta bulunan 48 otelin ki bunlar arsında üç yıldızlılar ağırlıkta 12 tanesi karadeniz kökenli.
bu iddia düzmece.sanırım kendi adamları ile bir oyun kurgusu kurmuş trabzonlu yönetim.ayak patırtısı yapıp sivası sindirmek istiyorlar.istanbul takımlarından öğrenmişler.
trabzon istanbul takımlarına benzeştikce kaybetti onu bir anlasa.

GuNaY 13.04.2009 17:53

[QUOTE=sensetik;501978]besyocu Osman arkadaşımızın, trabzonspor'un kalabileceği birkaç otelle yaptığı görüşmelere göre Trabzonspor'un bu konuda haklı olmadığını ve aslında İstanbul takımlarına verilen fiyatlarla [B]neredeyse yarıyarıya [/B]fiyat verildiği anlaşılmıştır.

Fakat uyanık ts lilerin 55 kişilik rezarvasyon sorup kişi sayısını 100'ün üstüne çıkarttıkları, normal olarak aynı fiyat olmayacağını duyduklarında da buna itiraz ettiklerini bir yetkili söylemiş.Besyocu arkadaşımız online olduğu zaman daha detaylı bilgiler verilecektir.[/QUOTE]

[B]Bu yalan haber ajanslara düştüğünde Osman(besyo_cu) arkadaşımız Büyük Otel ile irtibata geçti. Durumda Kürşad Hocamın yukarıda yazdığı gibidir.

trabzonsporda otelde konaklama parası yoksa biz kendi aramızda toplayalım :D yeterki acitasyon yapmasınlar :D :D[/B]

zafer61 13.04.2009 17:54

kimseye ogut vermiyom. cactuss58 in verdigi gibi bir mesaj veriyorum hakaret etmeyin rekabet tabiiki olucak.ama hakaret kufur insanin acizligidir

Yiğiter 13.04.2009 17:58

[QUOTE=sensetik;501978]besyocu Osman arkadaşımızın, trabzonspor'un kalabileceği birkaç otelle yaptığı görüşmelere göre Trabzonspor'un bu konuda haklı olmadığını ve aslında İstanbul takımlarına verilen fiyatlarla [B]neredeyse yarıyarıya [/B]fiyat verildiği anlaşılmıştır.

Fakat uyanık ts lilerin 55 kişilik rezarvasyon sorup kişi sayısını 100'ün üstüne çıkarttıkları, normal olarak aynı fiyat olmayacağını duyduklarında da buna itiraz ettiklerini bir yetkili söylemiş.Besyocu arkadaşımız online olduğu zaman daha detaylı bilgiler verilecektir.[/QUOTE]

Ah hocam ahh..
Sen ki koskoca okulun rehber öğretmenisin !
Şu yazıyı çocukların seviyesine inip anlatabilir misin?
Ben inemiyorum çocuk zekasına..:)

ready 13.04.2009 17:59

[B]hani Trabzonlu arkadaşlar övünüyor trabzonsspor dördüncü büyük kulup diye olmadık yerde ortamı germek ayak oyunları oynamak komplo teorileri üretmek dördüncü büyük klube yakışmaz[/B]

subasi29 13.04.2009 18:07

biz kimseye iftira etmiyoruz.okadar haksizlik yapildi küfur edildi ayakkabi atildi Yine çiceklerle karsiladik simdide mac baslamadan oyunlar basladi eee nediyeyim insallah kevgire donersiniz SAMPIYON SIVASSPOR....

GuNaY 13.04.2009 18:10

[B]Halit onların mesajlarını niye taşıyorsun, birde cevap veriyorsun, bak kendilerini kaale aldığımızı sanacaklar ;)[/B]

ready 13.04.2009 18:13

[B]güzel arkadaşım işte sanal alemin bu yönüne sinir oluyorum klavyeyi eline alan efe kesiliyor adama demezlermi ulan zibidi bu memleketi sevmiyorsan insanları kıro diyorsun insanları ana bacı söver diyorsun ama ne hikmetse halen bu memleketin okulunda okuyorsun imkanlarından yararlanıyorsun eger o kadar cesaretin varsa bu lafları meydanda söylesene[/B]

Abdullah DuMaN 13.04.2009 18:17

[B]Biz onları çamurdan çıkarmaya çalıştıkca çırpınıyorlar bırakın diye :)[/B]

Yiğiter 13.04.2009 18:20

18 yaşındaki ucube 32 yaşındaki hemşehrisine yalaka diyor..Var mı ötesi?

Yahu yöneticileri,şu forumları misafir girişine kaaptın daa.Asıl yüzünüz ortaya çıkıyor!Bak bir daha uyarmam!:)

tanju_58 13.04.2009 18:23

artik birakin gozunuzu sevim su futbol icin sehir ve halkina hakaretler kufurler yagdirmayi.kavgayla siddetle kufurle biyere varamayiz.anca birbirimizi yer dururuz.dun siddetin bi ise yaramiyacagini sozde dunyanin derbisinde gorduk.noldu tum dunyaya rezil olduk gerci dunyada kac kisinin bole bi derbi oldugundan haberi vardi o ayri konu.

diyecegim o ki rekabeti nekadar siddet gosterisiyle degil taraftarin takimina olan destegiyle ve takimlarin avrupadaki basarilariyla yapmasi gerekir.biz bole birbirimizi yemeye devam edersek yakin bir gelecekte sadece kendi icinde lig maclari yapilan bir lig izlemeye mahkum oluruz...

58_SEMİH_58 13.04.2009 18:26

[B]Bu LazLar Ne Kdar Coq Yorum Yaparsa Bizde O Kdar Cok Laf Sokarız:)
Hadi Laf SokMaya dEvam :D:D[/B]

basayev58 13.04.2009 18:42

Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgdir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
"Size heryer Hayvanat Bahçesi..."

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.