![]() |
Cevap: GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.
[I]Urfadakı Arklara Tesekkurler.........[/I]
|
[B]Ben istanbul taraftar derneğinin üyelerinden biriyim maclara gitmekten bir aydır evi barkı unuttuk Konya macına sizinle gittim antep macınada sizinle gitmek isterim tabi ağbinizi kabul ederseniz[/B]
|
urfadaki arkadaşlarımla temas kurabiliriz..üyelerimiz arasında azgeç nickli abimiz de Urfa'dan gelecek, onunla da görüşmenizi istiyorum..Gaziantep'ten sevgiler..
|
[QUOTE=altuntas58;510122][B]Ben istanbul taraftar derneğinin üyelerinden biriyim maclara gitmekten bir aydır evi barkı unuttuk Konya macına sizinle gittim antep macınada sizinle gitmek isterim tabi ağbinizi kabul ederseniz[/B][/QUOTE]
[B]ne demeq kapımız acıktır herkeze sağoLun.....[/B] |
KırKLareLi LüLeBurGazDan SiVas Spora BasarıLar DiLeris İnşLa bu sEne saMpiyon SiVas
|
[B][I]HayDi SivaSSPoRLU HeRKeZİ BeKLiyoruz Bu Maça...[/I][/B]
|
[Q[B][/B]UOTE=LüleburgazTayfa;510141]KırKLareLi LüLeBurGazDan SiVas Spora BasarıLar DiLeris İnşLa bu sEne saMpiyon SiVas[/QUOTE]
[B]Allah razı olsun sizede başarılar...[/B] |
[B]
Antep yolunda Yiğido Gençliğe ve Takımımıza Başarilar[/B] |
Antep Fıstıklarını yemeden gelmeyin ha :)
|
[QUOTE=kangallı58;510154]Antep Fıstıklarını yemeden gelmeyin ha :)[/QUOTE]
[B]Oldumu Gardaş Yemeden Sivas Toprağına Düşmeyiz..[/B] |
[QUOTE=sivaslim58;510100]bizde şanlıurfadan inşallah antepe geleceğiz.urfada olupta maça gelmek isteyen varsa bana email atabilirler. [email]alituranpolat@hotmail.com[/email][/QUOTE]
bizde urfadayız cumartesi bizde antebe gidiyoruz... |
[QUOTE=bgürsoy;510126]urfadaki arkadaşlarımla temas kurabiliriz..üyelerimiz arasında azgeç nickli abimiz de Urfa'dan gelecek, onunla da görüşmenizi istiyorum..Gaziantep'ten sevgiler..[/QUOTE]
kardeş yanlış anlamışsın ben sivastayım ama erken gelecegim şu an gezecegim yerleri ve kalacagım oteli belirlemekle ugrasıyorum :D |
ahmet abi yolunuz acık oLsun ins iyi gecer mac
|
cumartesi geleceklerle goruselim ve bi yerlerde cay,corba icelim, muhabbet edelim.. takimi da karsilamaya gideriz.. cumartesi gelecek yigidolar boyle bir muhabbete katilmak istiyorlarsa [email]marleybob_@hotmail.com[/email] a mail atsinlar lutfen. bir bulusma noktasi ayarlayalim...bgursoy kardesimle birlikte yurutebiliriz boyle birseyi..
|
[QUOTE=YigidoFrkn;510173]ahmet abi yolunuz acık oLsun ins iyi gecer mac[/QUOTE]
YİGENIM SAGOL [QUOTE=mhmtmt;510182]cumartesi geleceklerle goruselim ve bi yerlerde cay,corba icelim, muhabbet edelim.. takimi da karsilamaya gideriz.. cumartesi gelecek yigidolar boyle bir muhabbete katilmak istiyorlarsa [email]marleybob_@hotmail.com[/email] a mail atsinlar lutfen. bir bulusma noktasi ayarlayalim...bgursoy kardesimle birlikte yurutebiliriz boyle birseyi..[/QUOTE] [B]GELDİĞİMİZDE SİZİ ORDA GÖRMEK İSTİYORUZ.....[/B] |
[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;510202]YİGENIM SAGOL
[B]GELDİĞİMİZDE SİZİ ORDA GÖRMEK İSTİYORUZ.....[/B][/QUOTE] ßaßam izin Vermior aßi verse vaLLA ßilion da :) size iyi egLenceLer 3 puan aLmadan qeLmeyin :P |
tesekkürler yigido genclik sizler sivassporun gercek taraftarisiniz Allah calismalarinizda yardim etsin her zaman calismalarinizda basarilarinizin devamini diliyorum sizlerle gurur duyuyorum hepiniz Allaha emanet golun yolunuz bahtiniz acik olsun canim kardeslerim:)
|
Gelmeyi çok isterdim ama çok uzak çok taa bursadayız...Kısmetse hacettepe ve gs maçına gidicez...
|
[B]KALDI 4 GÜN DERBYE...............[/B]
|
[B]HAYDİ SİVASLILAR DESTEK ZAMANI DESTEK[/B]
|
urfada bulunupta maça gitmek isteyen arkadaşlar eğer arabanız yoksa.bana ulaşabilirsiniz.topluca minibüs ile gidelim. [email]alituranpolat@hotmail.com[/email]
|
azgeç abi kusura bakma karıştırmışım :P güzel bir hafta sonu bizi bekliyor yiğidolar..mhmtmt nin de söylediği gibi elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağız..özellikle cumartesi günü gelen kardeşlerimizle güzel vakitler geçirebiliriz..sizleri burada ağırlayacak olmaktan mutluluk duyarız..Gaziantep'ten sevgilerle
|
globe-Y-gençlik sizden bilgi talep ediyoruz..takımı karşılamak ve otellerine ziyaret etmek için bize kaynağı sağlam haberler gerekiyor..ne zaman yola çıkıyorlar ve Gantep'te hangi otelde kalıyorlar?
|
[B]Diyarbakir antep ve urfada cok sayida yigido var anlasilan. O bolgdeki yigidolara dusen gorev takimi kalacaklari otelde ziyaret etmek moral vermek. YigidoGenclik maca yetisir galiba ancak...Birbirinizle irtibati kurarsaniz iyi bir organizasyon cikar gibi gorunuyor burdan :) Giden herkei ayagina saglik..[/B]
|
evet ya trabzon macindaki taraftarlar nasildiysa...orayida 4eylüle cevirelim...:D
|
[QUOTE=58_güzelyurt_58;510307]evet ya trabzon macindaki taraftarlar nasildiysa...orayida 4eylüle cevirelim...:D[/QUOTE]
[B]İNŞALLAH KARDEŞİM DESTEK TAM DESTEK YİĞİDO GENÇLER [/B] |
inşallah takımımız için güzel şeyler yapacağız..iyi organize olursak takımımız çok için büyük destek olur..karşılama ve otele ziyarete gitmek için bilgi gerekiyor ancak..bu konuda bize yardımcı olursanız sevinirim abilerim gardaşlarım..
|
AMASYADAKİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE...
BU HAFTA TAKIMIMIZIN GAZİANTEP İLE YAPACAĞI MAÇI HEP BİRLİKTE AMASYA BELEDİYE ÇAY BAHÇESİNDE İZLİYORUZ.ATKI VE FORMALARINIZI GİYİP MAÇA GELMENİZİ RİCA EDİYORUZ... pazar günü saat 3 te.bekliyoruz.inanın artık şampiyonluğa yiğidolar.herkes bizi kınıyo spor programlarını izleyin yaaa... |
Selametle gelin Antepte bekliyoruz...
|
ßizim işde TaMaM. 3 Kişi [B][U][COLOR="Red"]YiğiDo GeNçLik[/COLOR][/U][/B] Grußu iLe GeLiyoruz.
ßizi oRda [B]"bgürsoy"[/B] nickLi [B]ßuRak[/B] arkadaşımız karşıLayacak. Şimdiden TeşekkürLeR... |
[B]SON 3 GÜN KALDI MAÇA ANTEP YOLCUSU KALMASIN.[/B]
|
arkadaşlar yolunuz açık olsun 3 puan almadan gelmeyin inşalllah dualarımız sizinle
saygılarımla murat sarı |
[QUOTE=muratsari;510540]arkadaşlar yolunuz açık olsun 3 puan almadan gelmeyin inşalllah dualarımız sizinle
saygılarımla murat sarı[/QUOTE] [B] İnş Kupa Yolunda Bu Maçıda Alıp İlerliyeceğiz...[/B] |
[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;509718][B][U][I]Yiğido Gençlik[/I][/U] Olarak Şampiyonluk Yolunda Hep Beraber Yürüyerek Her Yerdeyiz
GAZİANTEPSPOR-[COLOR="Red"]SİVASSPOR [/COLOR] ANTEPDEYİZ [B][I][COLOR="Red"]HAYDİ SİVAS SİVASSPOR YAPIYOR YAPACAĞINI SENDE YAP [/COLOR][/I][/B] YER SAAT GÜN TARİHİ İLERLEYEN GÜNLERDE BİLDİRECEKTİR. CUMARTESI AKŞAMI SAAT : 24.00 YOLA ÇIKIYORUZ BİR DEPLASMAN YOLU DAHA BİZİM İÇİN SİVAS İÇİN FORMAN İÇİN OYNA OYNA OYNA [U]İRTİBAT İÇİN TELEFONLAR:[/U] Bekir Reis 1-[COLOR="Blue"]0543 350 52 39[/COLOR] Gökhan reis 2-[COLOR="blue"]0544 962 01 16[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Maalesef İstanbul Antebin 15-16 saat olması maçın pazar olması maddiyatın çok ağır olması nedeniyle bu maça gelemiyoruz bütün çalışmalarımızı Hacettepe maçına bekletiyoruz Gaziantepe giden Yiğido Gençliğe yolunuz açık puanınız 3 yolun sonu şampiyonluk olsun diyorum allaha emanet gidip gelin [/B][/COLOR] [B][COLOR="DarkGreen"][B]İÇERİMDE O COŞKUYU YAŞAMAK İÇİN DAMARIMDAKİ KAN HIZLI HIZLI ATIYOR AMA ELDEN BİRŞEY GELMİYOR YOK OL GURBET YOK OL[/B][/COLOR][/B] |
insallah buda benım ilk deplasmanım olacak işten gucten fırsat bulamadım ama bu sefer hıc bırı umrumda degıl bu macta olacagım
|
[QUOTE=ERMAN;510598]insallah buda benım ilk deplasmanım olacak işten gucten fırsat bulamadım ama bu sefer hıc bırı umrumda degıl bu macta olacagım[/QUOTE]
Ayrı Ayra tskler............... |
[B]inşşşşş ßize ayRıLan yeRe sıqMayızzz.. aMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :D:D:D:D[/B]
|
sivasspor kafilesinden son bilgi
cumartesi saat 15.00 da sivastan hareket 16.00 gaziantep varış kalınacak otel gaziantep dedeman otel sivastan kalkış saatinde DEĞİŞİKLİK oLURSA BURADAN BİLDİRECEĞİM ... |
[B]Bize her yer sivas :):):):):).............[/B]
|
azgeç abi mükemmelsin.. bu bilgiler çok işimize yarayacak..sağol abi..inşallah takımımıza büyük moral kaynağı olacağız :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:39. |