![]() |
Cevap: Mehmet NAS İmzaya Çok Yakın...
bence iyi transfer olur ama artik sivasspor genc ve yetenekli oyuncu almasi lazim son zamanlardir sivasspora en düsük 28 yasinda futbolcu geliyo süperligin en yasli takimi sivasspor zaten mehmet nas yasi 29 bence alinsin ama bide genc yetenekli de alinsin genclerbirliginde oynayan troisi alinabilir
|
mehmet nas kendisinden beklenen patlamayı bi türlü yapamamıs olmasına rağmen cok yetenekli bi futbolcu. insallah sivasa gelir. gelirse en az musa aydın kadar faydalı olur. bi dönem samsunda beraber oynuyolardı ve mehmet nas musadan daha iyi bi futbolcuydu
|
mehmet nas cok iyi yerinde bir transfer olur umarim gelir:)
|
Bunlar adam gibi 2-3 transfer yine yapamayacaklar. Gündemde olan transferlere bakınsana. Bunların hiçbirisi de sivasspor'a faydalı olamayacak. Ben sanmıyorum.
|
mehmet nas gercekten heycan verici bi oyuncu lütfen hasan sas adını telafuz etmeyelim edersekde yardımcı antranör olarak müthis olur mehmet nas ins. sivasspor formasını giyer musadan cok daha etkili akıllı
|
Eğer gerçekleşirse güzel bir transfer olur.
|
Eğer gercekleşirse cok iyi iş yapmış oluruz. Takıma cok büyük faydaları olur.
|
mehmet nas iyi bir futbolcu musa gidecek demektir bu transfer.
mustafa pektemek de benim beğendiğim bir futbolcu mehmet nas gerçekten kaliteli bir futbolcu inşallah takıma uyum sağlar hemen. bu arada bjk mehmet topuzu aldı topuz iyi futbolcu değil bence oradada başarılı olamayacaktır .yazın bu sözümü bir yere. yönetim :defans dökülüyo. rıdvan dilmenin falan hayranklıkla bahsettiği sivasın dörtlü defans bloğu çatlak veriyor. hayretinin yanına 3 sağlam defans alın. |
Hasan Şaş Olmasında çünkü bu saatten sonra şaşırabilir. Mehmet olabilir uyum saglıyacagına ve güzel oyun çıkaracagına kanaat getiriyorum
|
MEHMET NAZ ÇOK İSTERİM SİVASA GELMESİNİ İANANIYORUM SİVASA FAYDA SAGLICAKTIR VE DİGER TRANSFERLERIN DE DOGRU Bİ KARARLA YAPLMASI ÇOK ÖNEMLI SİVAS İÇİN HERŞEY ÇOK ÖNEMLİ
|
[QUOTE=SS'li;525739]Bunlar adam gibi 2-3 transfer yine yapamayacaklar. Gündemde olan transferlere bakınsana. Bunların hiçbirisi de sivasspor'a faydalı olamayacak. Ben sanmıyorum.[/QUOTE]
SS'Lİ sen sivaslı ve sivassporlusun degilmi ? Ajan gibi gördüm seni yorumların böyle olumsuz yönlerde negatif gibi. Guguman kuşu olurya hep olucagı varsada nazar eder olmaz hanii bilirsin öyle bişey yok demi |
Gençlerbirliği ile oynadığımız bütün maçlarda rakibin eni iyi futbolcusu idi. Almamız çok iyi olur. Hem teknik hem kondüsyon açısından kaliteli bir futbolcu. Bülent Hoca zaten çok iyi bir kondüsyoner, teknik açısından da iyi bir futbolcu, ver elini milli takım (Fatih Terim bıraktıktan sonra)
|
İbrahim Dağaşan gibi Sivaslı futbolcularıda toplamak lazım.
|
HAYIRLISI OLSUN DİYELIM...............
|
acıkçasi sampıyonlar lıgıne son anda kume dusmekten kurtulan takımın oyuncusunu almak nekadar dogru bılemıyorum.sucumuz affola gunağhmhmhyCOK
|
[QUOTE=subasi29;525828]acıkçasi sampıyonlar lıgıne son anda kume dusmekten kurtulan takımın oyuncusunu almak nekadar dogru bılemıyorum.sucumuz affola gunağhmhmhyCOK[/QUOTE]
Bilica´nin takimi küme düsmekten kurtulamamisti bile ama yinede faydali bir transferdi sanirim :) |
[QUOTE=subasi29;525828]acıkçasi sampıyonlar lıgıne son anda kume dusmekten kurtulan takımın oyuncusunu almak nekadar dogru bılemıyorum.sucumuz affola gunağhmhmhyCOK[/QUOTE]
Futbol 11 Kisiyle Oynaniyor Kardesim.. Sen Istersen Kakayi koy yanina 10 tane ise yaramayan siradan futbolculari koy, Yine Ligden Duserler :D |
he evet bide mehmet nas lazim ya... biz ne diyoz bunlar ne yapmaya calisiyor... menejerler uyuyor galiba.. appiah bosda appiah.. siz napiyorsunuz bunlarla sampiyonlar ligimi oynayacaksiniz.. eyer öyleyse kolay gelsin hemsolar
|
[QUOTE=canimfeda58;526136]he evet bide mehmet nas lazim ya... biz ne diyoz bunlar ne yapmaya calisiyor... menejerler uyuyor galiba.. appiah bosda appiah.. siz napiyorsunuz bunlarla sampiyonlar ligimi oynayacaksiniz.. eyer öyleyse kolay gelsin hemsolar[/QUOTE]
appiah'nin masini kim verecek kardesim? suan sampiyonlar liginden garanti para elde edemedik. 2,5 Milyon Avro dan asaga inmeyen bir Appiah bizim takimda bütün dengeleri bozar. bu gayet ortada. |
Yaaa hem diyorlar ki Mehmet Nas imzaya çok yakın bende biyerde duymuştum dedilerki Mehmet Nas imzayı atamıyacak dediler.böyle iş olmaz:mad:
|
Kocaeli'nin forvette oynayan uzun boylu futbolcuyu keşke almayı akıl edebilseler.
Böylece mehmet yıldız'dan da kurtulmuş oluruz. |
[QUOTE=Champion58;525800]SS'Lİ sen sivaslı ve sivassporlusun degilmi ? Ajan gibi gördüm seni yorumların böyle olumsuz yönlerde negatif gibi. Guguman kuşu olurya hep olucagı varsada nazar eder olmaz hanii bilirsin öyle bişey yok demi[/QUOTE]
Bende yok merak etme... Bülent uygun'un attığı her adımıda kayıtsız şartsız kabul edeceğiz diye durum da yok. Yaptığı hatalarla ve inadı bizi şampiyonluktan etti. Bir şeylerin yanlış yapıldığını gördüğümüzde taraftar olarak tepkimizi koymayıda öğrenmeliyiz. Saf saf durmanın zamanı değil. |
[B]umarım sivassporun için faydalı olur...[/B]
|
mehmet nas iyi transfer olur kimse kafayı takmasın. ayrıca appiah falan yazan elemanlar var nasıl getiraceksin sivasa sen bu adamları. herkes hatırlar nordin wooter 10 noumara futbolcuydu ama sivastaki hayatın sıkıcılıgını söyleyrek cekti, gitti. futbolcular parayla beraber gidecegi sehrede önem veriyo. yok appiah bostaymıs yok bu futbolcularla bi iş olmazmıs. herkes cok biliyo arkadas. bu kadar biliyosan yönetici ol klube ver parasını istedigin futbolcuyu al. bi konu daha sivasta taraftar mı var da yıldız futbolcu istiyosunuz macta herkes uyuyo. daha mantıklı davranalım arkadaslar
|
[SIZE="7"]şampiyone sivassporree[/SIZE] [SIZE="7"]sivasspor[/SIZE]
|
cok iyi orta saha oyuncusu katkısı büyük olur
|
mehmet nasın sivassporumuza çok faydalı olacağını düşünüyorum olursa eğer sivassporumuzun bilicadan sonra en iyi transferi olur olumsuz düşünen arkadaşlarıda anlamakta güçlük çekiyorum bence mehmet nas çok kalifiye topçu onun şutlarını tutabilecek kaleci tanımıyorum adam 40 metreden boru gibi goller atıyo ayrıca kaleye isabetli şutları çok fazlaca mehmet nas bu takımın forvetlerine çokta asist yapar bence hiç vakit kaybetmeden alınmalı
|
YAV KAFAYI YİYECEMMM. BU NASIL TRANSFER POLİTİKASI. ADAM 30 YAŞINA GELMİŞ ŞİMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYACAKSINIZ VE 300 YAŞINDAKİ ADAMI TRANSFER EDECEKSİNİZ. AYRICA VİZE FİZİĞİ ZAYIF BOYU KISA ADAM LAZIM DEĞİL. YAV BU ADAMI TRANSFER EDİYORSAN SEN BÜYÜK TAKIM DEĞİLSİNDİR.AYNI MEZİYETTE MUSA AYDIN VAR.. ALLAM YAA KAFAYI YİYECEM. AMAN BEEE ADAMLAR MENEJER ELBETTE SİVASSPORU DEĞİL CEBİNİ DÜŞÜNECEKLER.
|
kelkitli bizim dernekte calisan kel enverde kelkitli ve akraba olduklarini ıdda ediyor eger dogruysa buda durmadan burnunu karistırıyordur albırını vur otekıne sampıyonlar lıgıne toplama kadro bune yaw
|
Şampiyonlar ligi tecrübeli futbolcu ile oynanır. 30 yaşındaki bir adama nasıl yaşlı dersiniz. O yaşlıysa biz neyiz
|
[QUOTE=hercaii_58;526232]mehmet nas iyi transfer olur..sivasta taraftar mı var da yıldız futbolcu istiyorsunuz macta herkes uyuyo. daha mantıklı davranalım arkadaslar[/QUOTE]
Sivasta stadyuma gelenler bostan korkulugumu? Sivasin seyircisi Rakiplerini karanfille karsiladigi icinmi yok? Sivasin taraftari sampiyonlugu göz göre göre yapilan hatalara ragmen sagduyulu oldugu icinmi yok? sivasin taraftari taraftarini hafife alan yönetici,hoca,futbolcusunun kafasini patlatmadigi icinmi yok? Sivasin seyircisi oynmayan ve oynatmiyanlari istifaya ve disari demedigi icinmi yok? Belki su konuda halkisin. Tüm alanlarda yasadigimiz sorunlar gibi. türübün kültürü ve taraftar olmanin sorunlarini yasayan bir takimiz ama yok demek adam yerine koymamakdir. |
Imza ne zaman??? Veya transferin bu kadar uzamasindaki sorun nerden kaynaklaniyor???
|
inşallah gelir de şappiyonlar ligindeki ön elemeyi geçeriz
|
[QUOTE=kurtay58;526402]Şampiyonlar ligi tecrübeli futbolcu ile oynanır. 30 yaşındaki bir adama nasıl yaşlı dersiniz. O yaşlıysa biz neyiz[/QUOTE]
hasan sas ondan daha fena 33 yasinda, 34e girecek>>>>>> |
MEHMET NAS SIVASIN DOKUSUNA UYACAK BİR TOPCU İYİ OLUR YERİNDE TESPİT DORU BENCE
|
inşallah mehmet naz gibi bir oyuncuyu kadromuzda görürüz
|
adam 30 yaşında yakında futbolu bırakır ama güzel oyuncu şutlarını beğeniyorum....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |