SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyonu-1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26007)

izmirliyiğido35 17.06.2009 11:21

Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon

YARIN 22,00-23,00 DE BİZİM ABONELİK VAR ESKİİZMİRDE AMA GELMEYE ÇALIŞACAĞIM...

GokhanTurna 17.06.2009 13:49

4 gün yoktuk piyasada bizimkiler organizasyon düzenlemiş bile:D Biraz şov yapalım

GuVeN 17.06.2009 15:10

son lıste nedır sımdı burak kac kısı olduk ?

izmirliyigido 17.06.2009 15:24

İzmir'de olmadığım için organizasyona ancak telefon trafiği ile katıldım. Burak (kibrisli) kardeşimin ortaya attığı fikri telefonla paylaştım. Burak'cım elimden gelen bu kadar ama ortaya güzel bir organizasyon çıkacak.

Gün olarak belli oldumu? Ben oynayamasam da inşallah seyretmeye geleceğim. Ama mutlaka fotograf makinası getirin. Foruma maç ile ilgili foto koyalım.

AYK

Kibrisli 17.06.2009 15:29

Kesin tarih yarın (Perşembe - Saat:20:00) Göztepe SK Halı sahası 1 nolu saha... Rezervasyonu yaptırdım... Umarım gelebilirsin abi.. Gelirsen pankartımızı da getirde asalım... Anıl makinayı getirecek ondan yana da sorunumuz yok...
Güven tam sayı da şu şekilde...

Güven
Burak
Gökhan
Anıl
Aykut
Fatih
Basayev Kardeşler :)2 kişi
Erdi
Osman'dan haber yok Cihan kesin değil...
Osman ve Cihan gelirse 11 oluyor... Yarına kadar sayımızı belirleyemezsek 3 tane yabancı transfer yapacağız:)

basayev58 17.06.2009 15:34

[QUOTE=Kibrisli;528919]Kesin tarih yarın (Perşembe - Saat:20:00) Göztepe SK Halı sahası 1 nolu saha... Rezervasyonu yaptırdım... Umarım gelebilirsin abi.. Gelirsen pankartımızı da getirde asalım... Anıl makinayı getirecek ondan yana da sorunumuz yok...
Güven tam sayı da şu şekilde...

Güven
Burak
Gökhan
Anıl
Aykut
Fatih
Basayev Kardeşler :)2 kişi
Erdi
Osman'dan haber yok Cihan kesin değil...
Osman ve Cihan gelirse 11 oluyor... Yarına kadar sayımızı belirleyemezsek 3 tane yabancı transfer yapacağız:)[/QUOTE]

pankart bende ama abartı olmaz mı?bendeki baya büyük.Yalçın abide daha küçük boyutlu vardı,Otobüsün önüne astığımız o olsa güzel olur.

Kibrisli 17.06.2009 16:15

[QUOTE=basayev58;528920]pankart bende ama abartı olmaz mı?bendeki baya büyük.Yalçın abide daha küçük boyutlu vardı,Otobüsün önüne astığımız o olsa güzel olur.[/QUOTE]

İzmirli Yiğidolar yazan mı?? Yalçın abi şehir dışında yetişemeyebilir yetişirse tabii küçüğü getirelim...

RECEP_YÜKSEL 17.06.2009 16:47

[B][COLOR="DarkRed"]Maç ne zaman ve nered ben 23 Haziran ve 29 Haziran arası İzmirde olacam Çiğli Ve Karşıyakada bende oynamak isterim misafir olarak[/COLOR][/B]

GuVeN 17.06.2009 17:03

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;528937][B][COLOR="DarkRed"]Maç ne zaman ve nered ben 23 Haziran ve 29 Haziran arası İzmirde olacam Çiğli Ve Karşıyakada bende oynamak isterim misafir olarak[/COLOR][/B][/QUOTE]

bı aksılık olmazsa yarın oynuyoruz, kadro tamamlanırsa bı dahakı maca burda olursanız seve seve oynarız hep beraber..

yigido_sampiyon 17.06.2009 18:43

[B]güzel maç olacak...biraz sıcak olacak ama farketmez:D[/B]

izmirligardaş58 17.06.2009 20:13

abi başka saat yokmuydu ya mesela 9-10 ben zaten 8de işten çıkıyorum nasıl olacak bilmiyorum dün 9-10 veya 10-11 deyince bende okey dedim valla faka bastık hatta 9-10 a bile zar zor yetişecektim

izmirligardaş58 17.06.2009 20:23

abi inşallah gelirim valla bucadan ne kadar sürer ki acaba 1 saati bulur yine sanırım

myway 17.06.2009 20:29

[B]ya keske haftaya olsaydi bu mac bende gelirdim :([/B]

izmirliyigido 17.06.2009 21:20

[QUOTE=Kibrisli;528929]İzmirli Yiğidolar yazan mı?? Yalçın abi şehir dışında yetişemeyebilir yetişirse tabii küçüğü getirelim...[/QUOTE]

Evet, ben İzmir dışındayım maça da yetişemeyeceğim üzgünüm. Bora, farketmez büyük olsun, herkes görsün... :D Asın onu, asaletimiz olsun.

AYK

GuVeN 18.06.2009 01:58

gelenebılen herkes gelsın arkadaslar,bu seferlık bole oldu bundan sonrakıler ısden cıkacak arkadaslarda dusunulerek daha gec bı saate alınmaya calısılır.
14 u bulalım kı daha az kosalım:)

basayev58 18.06.2009 09:00

[QUOTE=izmirligardaş58;528976]abi inşallah gelirim valla bucadan ne kadar sürer ki acaba 1 saati bulur yine sanırım[/QUOTE]

Fatih,bende araba var.Sen işten çıkar çıkmaz Buca Belediye'nin önüne gelirsin.Ordan gideriz.Buca'dan gelecek başka arkadaşlar varsa onlarıda alabilirim.Ama ben orayı bilmiyorum,en geç 7 de Buca'dan çıkmamız lazım.Bide Osman'a sormadıysanız ben bugün ulaşır sorarım kendisine.

izmirliyiğido35 18.06.2009 09:42

BENDE GELİYORUM İNŞALLAH....ZOR DA OLSA...
BARİ BU ETKİNLİĞİ KAÇIRMAYALIM...

GÜRSEL AKSEL İN YANINDAKİ SAHA DEMİ....

basayev58 18.06.2009 11:30

Kuzenim Yaşar ve arkadaşı aslen Hatay'lı,fahri Sivas'lı :)olan ve organizasyonlarımıza sık sık katılan Meto'yu da dahil edelim listeye.Son şekliyle biz 4 kişi geliyoruz.Yine adam lazımsa haberdar ederseniz,ben bulabilirim.

basayev58 18.06.2009 14:17

ya arkadaşlar bi haber verin 6 ya kadar.ona göre adam ayarlıyacağım.haber bekliyorlar.ayrıca biriside şu sahayı iyice bi tarif etsin.Burak,Güven,Gökhan...nerde bu Yiğidolar....???

Kibrisli 18.06.2009 14:23

Arkadaşlar son liste:

Kıbrıslı 2 kişi
58Güven58
Anıl
GökhanTurna
Sivasligardaş58
Basayev 4 kişi
Erdi
İzmirliyiğido35
Aykut

Bir de benim arkadaşım var Mehmet Yıldız hastası bir Altay'lı, Sivasspor forması ile gelecek:) Herkes Forması ile gelsin arkadaşlar unutmayalım... Şu anda 13 kişi Osman'da gelirse 14 oluyor...

Fatih'im 10-11 demedim ki ben hiç 8-9 ya da 9-10 dedim gibi hatırlıyorum çünkü Urla'ya Karşıyakaya, Buca'ya gidecekler o yüzden elden geldiği kadar erken yapalım dedik otobüs sorunu olmasın diye...

Bu maçlık böyle olsun okullar tatil oldu millet Sivas'a gitmeden böyle yapalım dedik, zaten daha sonra hem gün hem saat bakımından bir düzenleme ve rutine oturturuz...

Yalçın abiiiii... Ya sensiz nasıl olacak ki bu iş anlamadım... Neyse sonrakilere artık bekliyoruz...

Kibrisli 18.06.2009 14:29

[QUOTE=basayev58;529124]ya arkadaşlar bi haber verin 6 ya kadar.ona göre adam ayarlıyacağım.haber bekliyorlar.ayrıca biriside şu sahayı iyice bi tarif etsin.Burak,Güven,Gökhan...nerde bu Yiğidolar....???[/QUOTE]

Abi sahayı daha nasıl tarif edelim... Göztepe Tansaş'ın arkası, Göztepe SK'nın stadının yanı... Göztepe SK'nın halı saha tesisleri... Üçkuyulara yakın.... Buca'dan gelecekler 670-270'le geçebilir... Karşıyaka'dan gelecekler Vapurla Konak oradan her türlü Narlıdere-Balçova otobüsleri ile gelip Sahil'de Göztepe köprüsünde inip İzmir Üniversitesinin arkasından ulaşabilirler... Bu tanımları önceden de yazmıştım... Kısacası İzmir Üniversitesi ile Göztepe Tansaş arasında Göztepe SK'nın Stadının yanı...

Osman Gelemiyor- Kütahya'daymış şu anda haber aldım... Fatihte sorun yoksa 2 eksiğimiz kalıyor sadece senin kuzen ve Hatay'lı arkadaş ve benim Altay'lı arkadaş dışında...

basayev58 18.06.2009 14:37

[QUOTE=Kibrisli;529129]Abi sahayı daha nasıl tarif edelim... Göztepe Tansaş'ın arkası, Göztepe SK'nın stadının yanı... Göztepe SK'nın halı saha tesisleri... Üçkuyulara yakın.... Buca'dan gelecekler 670-270'le geçebilir... Karşıyaka'dan gelecekler Vapurla Konak oradan her türlü Narlıdere-Balçova otobüsleri ile gelip Sahil'de Göztepe köprüsünde inip İzmir Üniversitesinin arkasından ulaşabilirler... Bu tanımları önceden de yazmıştım... Kısacası İzmir Üniversitesi ile Göztepe Tansaş arasında Göztepe SK'nın Stadının yanı...

Osman Gelemiyor- Kütahya'daymış şu anda haber aldım... Fatihte sorun yoksa 2 eksiğimiz kalıyor sadece senin kuzen ve Hatay'lı arkadaş ve benim Altay'lı arkadaş dışında...[/QUOTE]

o zaman ben 1 kişi daha getireyim...sende 1 kişi bulursun artık:)

Kibrisli 18.06.2009 14:40

Tekrar sayalım mı :) Kafam karıştı... :) YA bu arada avea çöktü ya o yüzden iletişimde sorun çıktı:)

Güven
Burak 2 kişi
Gökhan
Anıl
Siz 4 kişi
Aykut
Erdi
Cihan
Fatih

Fatih'te sorun yoksa 1 kişi eksik kalıyor :) yanlış saymışım... Fatih'in numara var mı ondan bir teyit alsak... Aslında Gökhan ve Erdi de bir teyit verse iyi olur... Gelecez dediler ama o kadar sonra ne selam ne sabah...

basayev58 18.06.2009 14:52

[QUOTE=Kibrisli;529132]Tekrar sayalım mı :) Kafam karıştı... :) YA bu arada avea çöktü ya o yüzden iletişimde sorun çıktı:)

Güven
Burak 2 kişi
Gökhan
Anıl
Siz 4 kişi
Aykut
Erdi
Cihan
Fatih

Fatih'te sorun yoksa 1 kişi eksik kalıyor :) yanlış saymışım... Fatih'in numara var mı ondan bir teyit alsak... Aslında Gökhan ve Erdi de bir teyit verse iyi olur... Gelecez dediler ama o kadar sonra ne selam ne sabah...[/QUOTE]

Biz 5 kişiyiz kardeş...Evet, hepsini arayıp teyit almak lazım.Fatih'in numarası yok bende.Gelmeyen olursa ilk görüşümüzde çökeriz:)

Kibrisli 18.06.2009 14:57

Tamam o zaman Kesin teyit aldıklarımız yazalım...

Sen 5 kişi
Ben 2 kişi
Güven
Anıl
Aykut
Cihan
Gökhan

Fatih ve Erdi'den haber beklicez...

Gökhan aradı şimdi gelecek kesin... Erdi'yi de şimdi arayıp bana dönecek bir tek fatih kalıyor haber alamadığımız... Bende Erdi'ye facebooktan yazdım ama bakalım ne vakit görecek:)

Kibrisli 18.06.2009 15:06

Şu bizim KSK'da anlaştığımız elemanı mı çağırsak:) Cihan Yılmaz'ı :)

izmirliyiğido35 18.06.2009 15:10

[QUOTE=Kibrisli;529138]Şu bizim KSK'da anlaştığımız elemanı mı çağırsak:) Cihan Yılmaz'ı :)[/QUOTE]

ABİ Bİ TANE CİHAN YETER.......................GEREK YOK.....

Kibrisli 18.06.2009 15:11

[QUOTE=izmirliyiğido35;529141]ABİ Bİ TANE CİHAN YETER.......................GEREK YOK.....[/QUOTE]

Eee sen şimdi kılda olursun bu çocuğa... Hemde kaptanlarıydı:)

basayev58 18.06.2009 15:18

[QUOTE=Kibrisli;529138]Şu bizim KSK'da anlaştığımız elemanı mı çağırsak:) Cihan Yılmaz'ı :)[/QUOTE]

Mehmet Yıldız'ıda Kent hastanesinden kapıp geliriz,kaleci olur...

Kibrisli 18.06.2009 15:39

[QUOTE=basayev58;529147]Mehmet Yıldız'ıda Kent hastanesinden kapıp geliriz,kaleci olur...[/QUOTE]

Evet beyimin sınavı yüzünden babam tatile çıkamıyor:) İyileşip Final sınavına girecek babam ondan sonra İzmir'e gelecek:)

GokhanTurna 18.06.2009 15:48

Burak abi erdiye ulaşamadım ya tlf kapalı ben kaçıom akşama görüşürüz

Kibrisli 18.06.2009 15:57

Arkadaşlar ben de çıkıyorum maçta görüşürüz... Problem yaşayan arasın, numaram olmayanlar yalçın abiden alabilir...

izmirliyigido 18.06.2009 19:16

[QUOTE=Kibrisli;529125]Arkadaşlar son liste:

Kıbrıslı 2 kişi
58Güven58
Anıl
GökhanTurna
Sivasligardaş58
Basayev 4 kişi
Erdi
İzmirliyiğido35
Aykut

Bir de benim arkadaşım var Mehmet Yıldız hastası bir Altay'lı, Sivasspor forması ile gelecek:) Herkes Forması ile gelsin arkadaşlar unutmayalım... Şu anda 13 kişi Osman'da gelirse 14 oluyor...

Fatih'im 10-11 demedim ki ben hiç 8-9 ya da 9-10 dedim gibi hatırlıyorum çünkü Urla'ya Karşıyakaya, Buca'ya gidecekler o yüzden elden geldiği kadar erken yapalım dedik otobüs sorunu olmasın diye...

Bu maçlık böyle olsun okullar tatil oldu millet Sivas'a gitmeden böyle yapalım dedik, zaten daha sonra hem gün hem saat bakımından bir düzenleme ve rutine oturturuz...

Yalçın abiiiii... Ya sensiz nasıl olacak ki bu iş anlamadım... Neyse sonrakilere artık bekliyoruz...[/QUOTE]

Burak'cım vallahi içim gidiyor buralarda.. Gerçi buralar dediğimde uzak değil ama ayağımı denizden çıkartamıyorum. Bodrum'dan gelmek kolay ama bırakın tatilimi yarım kesmeyeyim.

Bundan sonra ki organizasyonlarda sizi yalnız bırakmayacağım. En azından çok iyi bir seyirci olurum. İnşallah diğer organizasyonlarda beraber olacağız. Hepinize başarılar, dikkatli oynayın, sakatlık olmasın. Sizler bize lazımsınız. Fotograf isteriz.

AYK

canimfeda58 18.06.2009 20:15

izmire burdan kucak dolusu slmlar.. kendinize iyi bak hemserilerim

basayev58 19.06.2009 09:46

Dün biraz organizasyon hataları olsada ilk maçımızı yaptık.11 kişiydik.
Maçın trafiğin sıkışık saatine denk gelmesi,çalışan arkadaşların işten çıkış saatleri,sahanın konumu itibarı ile gecikmeler oldu.Ayrıca uzun süredir Futbol oynamayanlar sahada döküldü.Ben 3 yıldır oynamıyordum mesela:) İlerde daha güzel ve çekişmeli maçlar olacağından eminim.Bu noktada şöyle bir önerim olacak.Yiğidolar İzmir olarak güzel bi halısaha takımı kuralım.Daha sonrada,İzmir'deki taraftar gruplarıyla irtibata geçip,dostluk maçları yapalım.Karşıyakalılarla,Altaylılarla,Bucalılarla,Göztepelilerle,hatta İzmirdeki Sakaryasporlularla,Konyasporlularla ...vs.hem Spor yapmış oluruz,hemde İzmir'deki başka renklere gönül vermiş olan arkadaşlarla dostluklar kurmuş oluruz.

GokhanTurna 19.06.2009 15:15

Dün maça gelen bütün yigidolara teşekürler:rolleyes:

nuri_58 19.06.2009 15:18

maç kaç kaç bitti foto yokmu ???
;)

GokhanTurna 19.06.2009 20:26

[QUOTE=nuri_58;529321]maç kaç kaç bitti foto yokmu ???
;)[/QUOTE]

Usta foto yok kamerası ile gelcek olan arkadaş gelmedi. cepten telefonundan da çekmeye erindik inşallah 2. maçta fotoları çekip koycaz siteye.

Bu arada maç bol gollü bitti izmirli yiğidolar takımı olarak farklı kazandık. Karşı takım karışık bi takımdı aralarında 2 sivaslı vardı.

RECEP_YÜKSEL 19.06.2009 21:58

[COLOR="DarkRed"][B]23.06.2009 VE 04.07.2009 tarihleri arasında İzmirdeyim Halı saha olursa gelirim arakadaşlar saygılarımla[/B][/COLOR]

GokhanTurna 19.06.2009 22:06

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;529378][COLOR="DarkRed"][B]23.06.2009 VE 04.07.2009 tarihleri arasında İzmirdeyim Halı saha olursa gelirim arakadaşlar saygılarımla[/B][/COLOR][/QUOTE]

inşallah devamı gelcek recep abi sanada haber veririz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43.