SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   BALILI ANTALYA SPORDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26054)

abdulhadi 22.06.2009 11:43

Cevap: Balili, Antalyaspor'a gitti

iyiki iskeleti bozmuyacağız dediler şimdiye kadar il 11 den 4 ü gitti.

karamik 22.06.2009 11:50

Baliliyi satmak sivasa ihanettir Ben onun için facebookta grup kurdum ve her maçta onun girmesi için heyecanlanan insanlar gördüm o Hayrettinden sonra Sivasla özdeşleşen birisiydi oynamasada arkadaşları maça girerken onları konstre ediyordu yazık ettiniz....

abdulhadi 22.06.2009 11:56

ben yönetime beülent uygun a transferlerdend dolayı sitem edince hekes bana küfür ediyordu forumda, şimdi bakın bakalım hekes kızıyor bu transferlere. herkese mi küfür edeceksiniz...

kangali 22.06.2009 12:04

bulent hacayi bu tur bir seyle suclayamasin kesinlikle irkcilik yapmadi.herkes hak etigini aldi.kendi genclerimize de sansvermemiz lazim. aynisi israilde olsaydi bu sekilde olurdu.saygilar

sivaslı_cagdas 22.06.2009 12:14

böyle bişey olamaz ya bütün takımı bozdular balili gibi sivaspora gönülden bağlı bir futbolcunun başka bir takıma gitmesi bizleri çok üzdü.Balili gibi bir oyuncu daha gelmez yönetim de allaha çok şükür takımı bozmak için elinden geleni yaptı.Hayırlı uğurlu olsun

hursit0658 22.06.2009 12:19

balili bence aranacak bi oyuncuydu onun yerine mehmet yıldız gitmeliyidi...sivasspor dıştan yönetiliyor halen akıllım ermiyor kulup başkanımızın fb üyesi olması....

NoT;fbliler üzerime gelmeyin:)

canimfeda58 22.06.2009 12:35

evet biliyorum, ne yalan söyleyim üzüldüm yaww.. cok iyi bir futbolcu sivassprumuza cok hizmet etmis bir futbolcu.. hersey icin cok tesekkürler balili

skep06 22.06.2009 12:51

Antalyaspor Hasan Subaşı tesislerinde Balili için imza töreni düzenlendi.

Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Balili'nin 6 yıldır Türkiye'de başarıyla futbol oynadığını ve süper lige renk kattığını söyledi. Balili ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Akıncıoğlu, İsrailli futbolcunun alacağı paranın açıklanmayacağını belirtti.

Balili'nin yeni evlendiğini ve eşiyle birlikte Antalya'da balayında olduğunu anlatan Akıncıoğlu, santrfor mevkisinde oynayan futbolcunun, kendisine uğurlu geldiği için 7 numaralı formayı giyeceğini dile getirdi.

Balili de, Antalya'ya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Geçen yıl Sivasspor'da sürekli forma giyemiyordum. Antalyaspor'a devamlı oynamak için geldim. Türk vatandaşlığı için başvuru yapmıştım. Önümüzdeki hafta da Türk vatandaşlığına geçme işlemlerimin tamamlanmasını bekliyorum'' dedi.

Gazetecilerin, ''Antalya'ya birçok İsrailli turist geliyor'' sözü üzerine Balili, ''Ben turist olarak gelmedim, buraya iyi futbol oynamaya geldim'' diye espri yaptı.

Balili, imza töreninin ardından Antalyaspor formasıyla fotoğraf çektirdi, ardından da kulübün antrenman sahasında basın mensupları için topla kısa bir gösteri yaptı.

Antalyaspor, Balili'nin imza atmasının ardından, defans oyuncusu Şenol Can ile de sözleşme yeniledi. Başkan Akıncıoğlu, Şenol ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

yeniceri_can 22.06.2009 12:57

[B]Güle Güle Balili.bu takımın buralara gelmesinde emeğin çok inkar edilemez.
unutulmayacaklardan bir kaç tanesi
* Trabzonspora Attığın o unutulmaz gol.
* Kayserispor maçında kayseride o topla yaptığın dans bizi ayağa bir anda kaldırman.
* ve daha neler neler seni seviyoruz.[/B]

kempes 22.06.2009 13:01

BALİLİ'Yİ SİVAS'A TRANSFER ETTİREN, MENAJERLİK DÖNEMİNDE SİVASSPOR YÖNETİMİNDEYKEN BÜYENT UYGUNUN KENDİSİDİR
O YÜZDEN IRKÇILIKLA FİLAN ALAKASI YOK
GÖNÜL MESELESİ YÜZÜNDEN PERFORMANSI DÜŞEN BALİLİ'NİN YAPTIĞI EVLİLİK SONUCU ANTALYASPOR'A TRANSFER OLMASI DA KENDİ ADINA SEVİNDİRİCİ
ORADA İLK 11'DE OYNAMA ŞANSI BULACAKTIR
AMA SİVASSPOR HER KULVARDA MÜCADELE EDECEĞİ İÇİN TAKIMI DAHA DA DİNÇ VE GENİŞ POTANSİYELE SAHİP OYUNCULARDAN KURMALI....

Del Piero 22.06.2009 13:03

[B]İçimizden biri pini balili seni seviyoruz ve hiçbir zaman unutmayacağız.... yolun açık olsun balili..[/B]

PRoFeSSioNaL 22.06.2009 13:19

[B] :S Karar Onun Her Zaman Kararlara Saygı Duyuyoruz[/B]

nejmi58 22.06.2009 13:43

Hayirlisi Olsun.....
Bülent Uygun eger transfere izin verdiyse, vardir bir bildigi

zaralı ulkucu 22.06.2009 14:14

haberı aldıgımda beynımde vurulmus gıbı oldum hocam takımı bozmayacagız dedınız takımın amına koydunuz bu nasıl iskelet bozmamak yeter atık ıstanbul yalakası olmayalım anadolu kaplanı olalım ıns hayrettın musa ibrahımınde satmayın onlarıda sız satarsınız hala ıskelet bozulmadı dersınız sıze artık bır sey demıyorum ıns bu sene uefa balılıye ıhtıyacımız olmaz oldun muda bulent hoca kulubelerı tekmeleme bu laf burda bıder ülkücüler gıder yolun acık olsun balili ıns antalyada ii oynar bulent hocanın yuzunu kızartırsın zaten senı kotu oynadıgın bır mac hatırlamıyorum

emreakbulut58 22.06.2009 14:33

GİMTESİNE ÜZÜLDÜK.. ANTALYADA BAŞARILAR DİLERİZ..

yiğido 07 22.06.2009 14:45

HERKES YİNE ATMIŞ SIKILAMIŞ BALİLİ ZATEN OYNAMIYORDU VE SENELİK 700.000 800.000TL ARASI ALIYORDU ŞİMDİ ANTALYADAN 900.000TL ALACAK BURADA SİVASSPOR HEM OYNATMADIĞI FUTBOLCUDAN BONSERVİS ÜCRETİYLE 1200.000 VEYA DAHA FAZLA PARA KAZANACAK BALİLİDE DAHA FAZLA PARA ALARCAK HEMDE OYNAYACAK BİRDE AGBETU VE ROZDAK OTOTOYOSSİ DE ALINMIŞ BU DURUMDA BALİLİ ANCAK YEDEKTE BEKLEYECEKTİ VE ŞUNUDA SÖYLYEYİM BALİLİ DE GAYET MUTLUYDU SÖZLEŞME İMZALARKEN

burakplt 22.06.2009 14:50

balili gitti üzüldük ama ne yapalım yeni balililer gelir yani

oNuR 22.06.2009 14:54

cok sevdiğim futbolculardan birisi..Yolu açık olsun

Champion_58 22.06.2009 15:19

pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım

hoca yeni sistem kuracağız yani sistemi değiştiriyoruz demiş, gayet olumu bence
(zaten her spor programında haddini bilerek oynayan sivasspor ..diye geçiyordu sezon boyu takımın adı) bu yönden daha ofansif anlayışa yönelmeyi desteklemeyen yoktur sanırım..

Ancak yeni sistemin başarısı ne olacak onu kimse bilmiyor tabi şuan ...

Biz iki sene kafaya oynadık mevcut sistemle ,ikide bir "haddin bilinmesini" vurgulayan spor programı sözleri duymak ve takımı daha hareketli görmek istemenin dışında da bir sıkıcılığını yada zararını görmedik üstüne de ilk 5 ve ilk 3 e oynamayı bildik.

hoca satrancı sever ya ,bu sistemi kurarken düşünmesi gereken asıl hamle de bence her an için eski sonuç alan sisteme dönebilecek bir sivassporu hazır tutmesını bilmektir...

yeni sistemin başarılarını görmek ve daha yırtıcı daha etkili Şampiyon Sivassporu görmek dileğiyle herkese hayırlı olsun..

mehmetyildiz58 22.06.2009 19:15

Balili Antalyaspor`da

Sivasspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Balili, Sivasspor forması altında son 4 sezonda forma giydiği 111 resmi maçta 26 gole imza attı.

Sivasspor'dan Antalyaspor'a transfer olan İsrailli golcü Pini Felix Balili, Sivasspor forması altında son 4 sezonda forma giydiği 111 resmi maçta 26 gole imza attı.

Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki golcü oyuncu Balili, Sivasspor'da forma giydiği son 4 sezonda başarılı bir performans sergiledi. Sivasspor'da oynadığı futbol, attığı goller ve sempatik hareketleriyle teknik heyet, yönetim ve taraftarlardan alkış alan Balili, Sivaslı futbolseverlerin adeta sevgilisi haline geldi.

Sivasspor forması altında son 4 sezonda 97'si lig, 10'u Fortis Türkiye Kupası, 4'ü ise UEFA İntertoto Kupası olmak üzere 111 resmi maça çıkan Balili, kırmızı-beyazlı forma altında 21'i ligde, 5'i ise Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 26 gole imza attı.

Sivasspor'daki ilk sezonunda 5, ikinci sezonunda 9, üçüncü sezonunda 2, dördüncü sezonunda ise 10 (5'i kupada) gol atan Balili, 2007-2008 sezonunda omzundaki sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Hızlı ve bileklerine hakim bir golcü olan Balili, Türkiye'de 6 sezondur forma giyiyor. Sivasspor'dan önce İstanbulspor ve Kayserispor takımlarında da 1'er sezon yer alan Balili, son 4 sezondur Sivasspor'un başarısı için ter döküyordu.

Balili, 2003-2004 sezonunda İstanbulspor forması altında 11 gole, 2004-2005 sezonunda Kayserispor forması altında ise 8 (1'i kupada) gole imza atmıştı.

seni çok özleyeceğiz BALİLİ:confused:

abdullah58 22.06.2009 19:55

Cevap: Balili'nin Sivasspor karnesi

Balililiyi seviyorduk,kalsaydi adam bizim futbolcumuz degil sanki bizden biri olmustu
Zaten türk de olacakti
yinede bülent hocanin bir bildigi vardir
güle,güle balili---güle,güle
yolun acik olsun

superglam 22.06.2009 20:14

kaç paraya sattık acaba?? beleşe mi gitti yoksa...?

altuntas58 22.06.2009 20:15

[B]Balili sivassporumuza çok büyük hizmetler etmiştir kendsine teşekkür ederim yolunuz acık olsun[/B]

mehmetyildiz58 22.06.2009 21:09

300 bin euro ya gitti...............................

superglam 22.06.2009 21:10

[QUOTE=mehmetyildiz58;530194]300 bin euro ya gitti...............................[/QUOTE]

inanmıyorum bu futbolcu o kadar ucuzmuydu..?

mehmetyildiz58 22.06.2009 21:25

karşıyakalı cihan yılmaz 750 bin euro ise..balili 1 milyon dolar olmalıydı...

erol_58 22.06.2009 22:01

ucuza gittiyse yazık oldu sivasspora emeği büyüktü yolu açık olsun onu özleyeceğiz.

velibircan 22.06.2009 22:09

[B]Balili Sen Sivassporumuzun Unutulmaz Futbolcularındansın....Seni Unutmicaz...Yolun aÇık Olsun...

Özellikle Olimpiyatta Trabzona Attığın O Gol :)[/B]

Harput0658 22.06.2009 22:39

Balili keşke gitmeseydin. Mohammed ali gibi 35-36 yaşına kadar oynasaydın bizde. Bülent hoca da doğru düzgün oynatmadı ki çocuğu.

[COLOR="Black"][COLOR="Red"][COLOR="Lime"]Seni seviyoruz balili Yolun açık olsun.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

nL58 22.06.2009 22:41

balili en sevdigim futbolculardan biriydi keske gitmeseydi..

Abdullah DuMaN 23.06.2009 09:17

Balili Antalyasporda

[B]Balili imzaladı

[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2009/06/23/im/F2E78565F30F1C4FAD870B5Dx.jpg[/IMG]

Antalyaspor, anlaşmaya vardığı Sivasspor'un golcüsü Balili için dün Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Kırmızı- beyazlılar, deneyimli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalarken, İsrailli futbolcunun alacağı paranın açıklanmayacağı belirtildi. Antalya, Şenol Can, Ertuğrul ve Yalçın'la yeniden anlaştı.
Cengiz ALTAY
Fotomaç
[/B]

kaya0758 23.06.2009 10:37

Cevap: Balili Antalyaspor`da

[B][I]baliliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni özleyeceğiz.bülent uygun seni nasıl gönderri analmıyorum.çok yanlış yaptı yönetim.pişman olacaklar.[/I][/B]

mustafa_kavak58 23.06.2009 10:46

balili keske gitmeseydi yaa kötü oldu balili antalyasporda cosacak göreceksiniz

TRAPER 23.06.2009 11:23

Balili nin gitmesi SİVASSPOr için iyi oldu balili sakatlıkdan cıkdıkdan sonra performans kaybettı ve gerı kazanamadı antalyada başarılar

astaravisa 23.06.2009 11:39

en önemli futbolculaırmız bir bir elden çıkmaya başladı.
beni endişelendiriyor bu durum.
Takımın yıldızları arasında gösterdiğimiz birisini [B]300 bin euro [/B]ya satıyorsak tuhaf olan birşeyler var demektir.

Yeni sezondan oldukça endişeliyim.

mehmetyildiz58 23.06.2009 12:32

arkadaşlar balili seneye kalsaydı kimse almazdı ve fiyatı cok daha düşerdi...belkide kendisi gitmek istedi yinede en ii sini bülent hoca bilir;)

revenge58 23.06.2009 13:05

gerçekten yazık oldu balili gibi bir oyuncu yedek olsa takım da kalmalıydı zaten türk vatandaşı da oldu.

FALÇATA 58 26.06.2009 17:36

Cevap: BALILI ANTALYA SPORDA

[B]Gitmesine üzüldüm gerçekten Sivassporumuzun maskotuydu Balili[/B]

necmettin_akcay 26.06.2009 18:54

sivasspora verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ancak sakatlıktan sonra verim alınamadı geçen sezon da bu sezonda 2. yarılarda ortalıkta yoktu gitmesi daha hayırlı olur inş antalyada başarılı olur

Murat ARICI 26.06.2009 20:09

NE KADAR KALİTELİ OLSA DA BU ADAMLA ÖMÜR SÜRECEK DEĞİLİZ DEĞİŞİKLİK LAZIM BUNLARLA ŞAMPİYON OLUNMUYORSA DAHA İYİLERİ LAZIM DEMEK GARDAŞ..ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BALİLİYLE NE YAPABİLECEKSİN..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55.