![]() |
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
GEL BAKALIM GOOOOOOOOOOOLL BASTICI TRABZON SANA BIR GOOOOOOLLLL ATARAK GOL BASTTI DEİL GOOOOOOOOOLLLL BASTIRMASI YAPALIM
|
Trabzonlular bosuna gelmeyin hamsi kafalilar yeni bi GOLBASTIII sizi bekliyiii daaa.
|
BU MAÇTAN GALİP GELEMKİ MİLLETİN AĞZINI KAPATALIM.. YENİLİRSEK ÖTMEYE BAŞLAR KARGALAR .. ZATEN YENİLİRSEK SONRA FENER VAR ONDADA TEKLERSEK..YANİ HAMSİYİ YEMEMİZ LAZIM
|
[QUOTE=58güven58;542694]her sene trabzon macından hemen once buraya gelen trabzonlu kardeslerım[B] bır tarbzonspor tarıhı yazar uzun uzun.[/B]. daha bı kez bıle okumadım hıcbırını. bızden oncekı tarıhlerı degıl bızden sonra ne yaptıkları onemlı benım ıcın.. bu senede ınsallah evımızde yenıp yollayacagız onları..[/QUOTE]
O yazıları googleda arattır 58 milyon sonuç çıkar çıkar herhalde.O kadar çok siteye yazmışlar ki..:D |
ARKADAŞLAR İŞALLAH T S MAÇINI KAZASIZ GEÇERİZ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ ,,,ALP,,ERENLER,,,
|
[B]ben şunu biliyorum gs fb derbisi diyorlar bizim derbimizde bu gel trabzon tanıyorsun bizi değilmi[/B]
|
Trabzon bence sen hiç gelme... :D:D:D
|
duran top yan top kanat organizasyonlarına dikkat yoksa şok yaşarız defasn problemi hala çözülemedi hata yapmazsak trabzonu falan dinlemeyiz burda
|
HER ZAMAN GELİP HAVANIZI ALIP GİTTİNİZ BU SEFER MAÇI STADDAN İZLEYEMİYECEM ONUN ÜZÜNTÜSÜ VAR AMA BURSADA DESTEKLİYECEM GÖRECEKLER SİVASSPORU YENİDEN 3-1 MAÇ BİZİM İŞALLAH
|
Bazı Medya yazarları Sivasspor - Trabzon maçını iyi izlesinler hala geçmişi konuşuyorlar şampiyonlar liği elemelerine kimin gidip gitmeyeceğini tartışıp Trabzon gitmedi diye üzülüp ağlaşıyorlar.
Sivasssporun hakıyla şampiyonlar liği elemesine katılıp, başarıyla Türkiyeyi temsil etmiştir. Devamında Trabzonsporu yenerek tüm dosta düşmana kendini Anadolunun yiğidosu olarak kabul ettireceğine yürekten inanıyorum. sivasspora başarılar dilerim |
Cortez, anket ekleseydin daha ilgi çekici olurdu. Hadi, senin yerine ben ekleyeyim.
AYK |
TARAFSIZ VERİLEN Bİ KARAR VERSEYDİK bu anket 5-0 maçtan sonra Trabon olurdu AMA YİGİDO GERİ DÖNDÜ ^^
|
üç ihtimalli mac:
1-0 2-0 3-0 [B]YENERİZ[/B] :D |
efsane geri döndü herkes gerçek sivassporu gördü şimdi sırada hamsi pilaki var:D
golbastı show a hazır olun;) |
[QUOTE=lazuk61;542519]2 takımada başarılar dilerim...bizim size karsı bi garez'imiz yok...demekki sizin varmıs...biz sizi sadece anadolu takımı kardeş takım olarak görüyoz...ileriye gidebilirdik kardeşlikte siz bilirsiniz...
MAÇ SKORUNA GELİNCE...SİVAS BİRAZ YORGUN ÇIKICAKTIR MAÇA...BÜLENT HOCA AS FUTBOLCULARI OYNATMIYABİLİR 2 YARIDA OYUNA ALMAK İSTİYECEKTİR..BİZDE BİR TEK YATTARA EKSİK...DOSTLUK KAZANSIN[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][B] Gercek bir taraftar olduğunu yazılarından anladık ama kardeşim ts lilerin bize yüklendiği kadar hiç bir takım taraftarına yüklendiğini görmedik biz herzaman sizi destekledik ama her nedense bizim başarılı sonuçlarımızdan sonra ts nin taraftarından ne yönetiminden olumlu bir eleştiri almadık haliyle bizimde bazı kendini bilmez ts lilere karşı koymamız kaçınılmaz oldu umarım seninde dediğin gibi dostluk kazanır ve bu 2 takım arasında esen sert rüzgar biraz yumuşar [/B][/FONT] |
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/4564/hamsi.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=adwentura_58;542843][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/4564/hamsi.jpg[/IMG][/QUOTE]
[B]boyle bir davete gelmez olurmuyuz hiç :D[/B] |
[QUOTE=Nannis Kaydanos;542636][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/4564/hamsi.jpg[/IMG]
[B]Hamsuleri Yavaş Yiyun ha Uşağım.....[/B][/QUOTE] [B]güzel bi yorum ve güzel bi davet teşekkürler kardeşim[/B] |
Bu başlıkta gönül isterdi ki birazcık da olsa futbolun özelliklerinden konuşulsun.
Sivasspor'un eksik noktaları nelerdir, Trabzonspor'un eksik noktaları nelerdir, bunlar konuşulsun. Tuhaf derecede de tuhaf şeyler yazılması futbol kültürünün ne kadar aşağılarda seyrettiğine bir dalalet. Yukarıda bazit bilgisayar çizimleriyle yapılmış karikatürvari saçma sapan bir mesaja alınan alkışlar neyin göstergesidir acaba? Yazık diyorum sadece yazık diyorum. |
Sivas'ta gol bile atamadılar!
Deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle deplasmanda oynadığı 4 maçtan da puan alamadı. Bordo mavililer Sivas'taki 3 maçta ise gol bile atamadı !.. Trabzonspor bu hafta sonundaki maçta ilki gerçekleştirmeyi hedefleyecek. Bordo-mavililer, 2005-2006 sezonunda lige çıkan Sivasspor ile bugüne dek yaptığı 4 deplasman maçından da mağlubiyetle ayrılarak puan elde edemedi. 2005-2006 sezonunda rakibinin cezası nedeniyle İstanbul'da oynanan maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 2006-2007 sezonunda 1-0, 2007-2008 sezonunda 2-0, 2008-2009 sezonunda ise 3-0'lık yenilgiler aldı. Karadeniz ekibi, hafta sonundaki maçta gol atması halinde ise Sivas'taki ilk golünü kaydetmiş olacak. Trabzonspor'un, Sivasspor karşısında toplam 8 maçta sadece 1 galibiyeti bulunuyor. |
Bunun yanında Türkçe'de özel isimler büyük harf ile başlar.
Yani trabzonspor yazılışı doğru değil. Doğrusu Trabzonspor olacaktır. Çok eleştirdiğiniz Trabzonspor forumlarına bakarsanız yazılışın nasıl olması gerektiğini de görürsünüz. Nacizane bir futbolsever tavsiyesi. |
[QUOTE=Jacques Verges;542866]Bunun yanında Türkçe'de özel isimler büyük harf ile başlar.
Yani trabzonspor yazılışı doğru değil. Doğrusu Trabzonspor olacaktır. Çok eleştirdiğiniz Trabzonspor forumlarına bakarsanız yazılışın nasıl olması gerektiğini de görürsünüz. Nacizane bir futbolsever tavsiyesi.[/QUOTE] Sende Trabzonspor yani Kendi Takımınızın forumlarına yazarsanız iyi olur... Nacize Bir Sivas lı Tavsiyesi.... |
[QUOTE=Jacques Verges;542866]Bunun yanında Türkçe'de [B]özel [/B]isimler büyük harf ile başlar.
Yani trabzonspor yazılışı doğru değil. Doğrusu Trabzonspor olacaktır. Çok eleştirdiğiniz Trabzonspor forumlarına bakarsanız yazılışın nasıl olması gerektiğini de görürsünüz. Nacizane bir futbolsever tavsiyesi.[/QUOTE] Çok eleştirdiğim forumlarınıza bakınca [B]yıl boyu [/B] Sivas'a haakret,küfür,iğrençlikler,sitemize 58 nikiyle girip,ikiyüzlülükle forumlarımızı karıştıran üyelerinizi,yine buraya Sivaslı gibi üye olup halı saha maçlarımıza bile utanmadan adını yazdıran yöneticilerinizi ve saygın üyelerinizi görüyorum..:rolleyes: |
Ben size şu anki sitenizde olması gereken bir konuyu hatırlatıyorum.
Bir futbolsever hassasiyetiyle siz farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Bu durumun neden böyle olduğunu açıklama zahmetine bile girmeden. Tavrınız ve duruşunuz bu yönde ise bilemem. |
[QUOTE=Jacques Verges;542859]Bu başlıkta gönül isterdi ki birazcık da olsa futbolun özelliklerinden konuşulsun.
Sivasspor'un eksik noktaları nelerdir, Trabzonspor'un eksik noktaları nelerdir, bunlar konuşulsun. Tuhaf derecede de tuhaf şeyler yazılması futbol kültürünün ne kadar aşağılarda seyrettiğine bir dalalet. Yukarıda bazit bilgisayar çizimleriyle yapılmış karikatürvari saçma sapan bir mesaja alınan alkışlar neyin göstergesidir acaba? Yazık diyorum sadece yazık diyorum.[/QUOTE] Siz youtube köşelerinde forumlarınızda ne ana bıraktınız ne baba küfrederken bişey yok ta biz 1 karikatür çizdik diye neyine yazık size yazık be... |
[QUOTE=Jacques Verges;542866]Bunun yanında Türkçe'de özel isimler büyük harf ile başlar.
Yani trabzonspor yazılışı doğru değil. Doğrusu Trabzonspor olacaktır. Çok eleştirdiğiniz Trabzonspor forumlarına bakarsanız yazılışın nasıl olması gerektiğini de görürsünüz. .[/QUOTE] bahsettiğin foruma baktımda harflerle sayıları dahi ayırt edemeyen bir taraftar topluluğu ile karşılaştım.. [B][I]5 bir rakamdır harf değil[/I][/B] 5iva5 değil Sivas.. |
[QUOTE=Jacques Verges;542872]Ben size şu anki sitenizde olması gereken bir konuyu hatırlatıyorum.
Bir futbolsever hassasiyetiyle siz farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Bu durumun neden böyle olduğunu açıklama zahmetine bile girmeden. Tavrınız ve duruşunuz bu yönde ise bilemem.[/QUOTE] Tavrımız bize yapılan şeylere cevaptır.Nerede bir SİVASSPOR haberi olsa aşağısında kesin trabzonlu fındık ezmelerinin sövmeleri hakaretleri var..Biz cevap Veriyoruz |
[QUOTE=eftelya;542874]bahsettiğin foruma baktımda harflerle sayıları dahi ayırt edemeyen bir taraftar topluluğu ile karşılaştım..
[B][I]5 bir rakamdır harf değil[/I][/B] 5iva5 değil Sivas..[/QUOTE] Güzel kardeşim sitelerin resmi yönetimlerinin yazmış oldukları, açmış oldukları maç başlıklarından bahsediyorum. Neden anlamak istemiyorsunuz. Kişilerden değil forumların kurumsal kimliklerinden dem vuruyorum. Ama daha önce de dediğim gibi sizin kurumsal kimliğinizde ya da forum kurallarınızda takımların baş harflerini küçük harflerle yazmakta bir beis görmüyorsanız benim de yapacak bir şeyim yok. Bunları yaptıktan sonra kin, hamaset ve garez tohumlarını Trabzonsporlular atıyorlar, bizim aklımızda sadece futbol var derseniz, bu söylemimizi de samimi ve doğru bulamam açıkcası. |
[QUOTE=Jacques Verges;542872]Ben size şu anki sitenizde olması gereken bir konuyu hatırlatıyorum.
Bir futbolsever hassasiyetiyle siz farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Bu durumun neden böyle olduğunu açıklama zahmetine bile girmeden. Tavrınız ve duruşunuz bu yönde ise bilemem.[/QUOTE] Trabzon eskiden Sivas'a karşı nötr idi.Biz bu nötrlüğü nefrete dönüştürdük. Sivas eskiden Trabzonu severdi.Siz bu sevgiyi nefrete dönüştürdünüz. Kim daha çok nefret ettirmiş gayet açık herhalde.Hoş iki nefretin sebebi de Trabzonspordur. |
[QUOTE=sevda58;542516]eze eze, vura vura, darmadagin edip yenecegiz 61'lileri, bukadar[/QUOTE]
[B]ula tirabzon aslında açık konuşuym ümidim yoktu bu sefer sanki siz kanacakmışsınız gibi görünüyordu ama anderlecht maçında gördüm ki bizim takım sivasta gerçekten bambaşka oynuyor.yani demem o ki hiç şansınız yok şu dün geceki gibi oynarsak değil 3 bu sefer 5 ten aşşağı atmayız size...yani kısacası golbastı var var cumartesii...İNADUNA SİVASSPOR UŞAĞUM[/B] |
[QUOTE=Jacques Verges;542879]Güzel kardeşim sitelerin resmi yönetimlerinin yazmış oldukları, açmış oldukları maç başlıklarından bahsediyorum. Neden anlamak istemiyorsunuz.
Kişilerden değil forumların kurumsal kimliklerinden dem vuruyorum. Ama daha önce de dediğim gibi sizin kurumsal kimliğinizde ya da forum kurallarınızda takımların baş harflerini küçük harflerle yazmakta bir beis görmüyorsanız benim de yapacak bir şeyim yok. Bunları yaptıktan sonra kin, hamaset ve garez tohumlarını Trabzonsporlular atıyorlar, bizim aklımızda sadece futbol var derseniz, bu söylemimizi de samimi ve doğru bulamam açıkcası.[/QUOTE] o konuları site yöneticileri açmıyor...forum da herkesin konu açma hakkı vardır |
Maç ile ilgili bir kaç düşüncemi de paylaşayım aradan yararlanarak.
Son iki yıldır Sivasspor'u başarıya taşıyan takımın hep birlikte hareket ederek iyi alan daraltma kurgusunun bu sene bozulduğunu söylemekte fayda var. Bunun yanında Sedat Murat ikilisi yüksek top savunmalarında hata yapmaya meyilliler. Ama fiziksel üstünlükleri bu açıkları kapatacak nitelikte. Geçen sezon takımı çok iyi taşıyan orta saha, forvet bütünlüğü bu yıl yok denecek kadar az. Anderlecht maçında yakalanan pozisyonların tümü rakip savunmaya şişirilen yüksek toplarla yakalandığını görmek bizim için yeterli olacaktır. Bunun yanında maçın büyük bölümünde orta saha baskısını kuramadığını gözlemledik Sivasspor'un. Anderlect takımı biraz isteyince çok tehlikeli pozisyonlar yakaladılar. Kim bu pozisyonların çoğunda Tom de Sutter vardı. Bunlar benim Sivasspor hakkında gözlemlerim. Trabzonspor nasıl bir kadroyla sahaya çıkacak şimdiden kestirmek oldukça güç. Ancak tek forvetli ve kalabalık bir orta saha yapısıyla maça başlayacağını tahmin ediyorum. Maçın da en kilit noktası ortasada yaşanacak savaş olacaktır. Bu savaşı kazanan takım maçı kazanmaya da yakın olan takım demektir. Maçta Sivasspor adına Erman'ın, Trabzonspor adına da Engin Baytar'ın öne çıkacağını düşünüyorum |
[B]ölümüne oynayacağız bu trabzon maçında..tüm eme gössertecez yiğidin namını...lazları yine boynu bükük gönderecez[/B]
|
[QUOTE=adwentura_58;542888]o konuları site yöneticileri açmıyor...forum da herkesin konu açma hakkı vardır[/QUOTE]
Site yöneticilerinin başlığı değiştirme, düzeltme gibi bir tasarrufları yok mu? |
[QUOTE=Jacques Verges;542896]Site yöneticilerinin başlığı değiştirme, düzeltme gibi bir tasarrufları yok mu?[/QUOTE]
Demek ki o tasarrufu kullanmak istemiyorlar,Tıpkı sizin forum yöneticilerinizin hanzo,hamido,ayı gibi kelimeleri silme tasarrufunu kullanmadığı gibi.:) |
[QUOTE=Jacques Verges;542896]Site yöneticilerinin başlığı değiştirme, düzeltme gibi bir tasarrufları yok mu?[/QUOTE]
Kardeş bu konuda bizi uyarması gereken en son kişi sizlersiniz.Dua et ki yazdıklarınız silinmiyor. Ha silinince nolur.Sadece sizden farkımız kalmaz;) |
Tavrınızı ve de tarzınızı anladım.
Dolayısıyla -siz değişmeyeceğinize göre- benim de yapabilecek bir şeyim yok. Diliyorum ki; Trabzonspor maçı futbol oyun kuralları içerisinde, onurlu ve de gururlu bir maç olur. Futbol hiç bir zaman sabitlenecek doğrular üzerine kurulamaz. Ben bu haftaki maçın her türlü süprize gebe bir sonuç ortaya koyacağını düşünüyorum. |
[QUOTE=sivassporummm58;542920]Kardeş bu konuda bizi uyarması gereken en son kişi sizlersiniz.Dua et ki yazdıklarınız silinmiyor.
Ha silinince nolur.Sadece sizden farkımız kalmaz;)[/QUOTE] Şu yazının elle tutulacak bir tarafı yok ne yazık ki. Bizden farkınız kalmazmış. Nedir sizle olan farkımız? Neyin ispatı içerisindesiniz yahu? Kendimize göre bir hatanızı söyledik. Olayı sosyolojik boyutlara indirmediğiniz kaldı bir tek. Size söyleyecek hiç bir şeyim yok benim. |
[QUOTE=Jacques Verges;542924]Tavrınızı ve de tarzınızı anladım.
Dolayısıyla -siz değişmeyeceğinize göre- benim de yapabilecek bir şeyim yok. Diliyorum ki; Trabzonspor maçı futbol oyun kuralları içerisinde, onurlu ve de gururlu bir maç olur. Futbol hiç bir zaman sabitlenecek doğrular üzerine kurulamaz. Ben bu haftaki maçın her türlü süprize gebe bir sonuç ortaya koyacağını düşünüyorum.[/QUOTE] En azından rakip taraftar forumlarında düşüncelerini dile getirebiliyorsun.:)Bunu yapmayan hoşgörüsüz siteler de var.:) |
[B]trabzonlular içinde aklı başında insanların da olduğunu görmek güzel doğrusu
sonuçta anadolu derbisidir bu. sivassporumuzun zorda olsa kazanacağını düşünüyorum...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:31. |