![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
abiler ne yazikki macta hic yoktuk SIWASS siwasspor gibi oynamadi we traobzonn oynunu oynadi bizde topun pesinden kostuk durduk umarim lige kotu basladik kotu bitirmeyiz
|
Allahın lazlarına yenildik. Anderlecht den 5 yedik bu kadar koymadı.
Sivassporta orta saha ve defans diye birşey yok. Bi kaleci Petkoviç var o şişiriyor. Ersen Martin kafaya çıkıyor. Bu kadar. Yani bizim futbol anlayışımız. Agbetu da amma çirkefmiş bu arada. Adamın arkasından penaltıya yatıyor. Biz bu takımla 2. ligde olsak kümeye düşme sorunu yaşardık. Geçen yılın havasıyla ve gazıyla oynuyoruz. Başka bişey değil. |
[QUOTE=sivaslitaner58;545026]GITTIN YINE SU SALAK PETKOVICI KOYDUN KALEYE AL ISTE DERSIN OLSUN! VE GITTIN BILICAYI SATTIN TUMU SATTIN BIZI MAF ETTIN[/QUOTE]
sana katılıyorum arkdaşım bizi yakan petkoviç oluor devamlı ondan kalecı falan olmaz |
Arkadaşlar biz Trabzonu yenemiyorsak Sahktarı hiç yenemeyiz.Kadroda değişiklikler lazım.....
|
Arkadaşlar yine de sakin olmamız lazım,takım çok dağınık bir görüntü çiziyor evet bir an önce toparlanması lazım.Umarım 2 kaliteli yabancı oyuncu alabiliriz.Mehmet ve Sezer de döndüğünde daha derli toplu olacağımıza inanıyorum.Lige kendi sahamızda 3 puanla başlasak elbette güzel olurdu ama hatalarından ders almalı bu takım yoksa haftaya fb maçı sonra denizli maçı bunlardan da puan çıkaramayız.
|
3 Puani isteyen takim Trabzondu!!!
Oynamaya calissakta maalesef Trabzonun oyun kurmasina engel olamadik. 1-1 i yakaliyoruz skor korumaya oynuyoruz, bu zihniyet yanlis bir zihniyet, vede gördük zaten, ardindan 2. golü yiyoruz ve saldiran takim gene Trabzon oldu 1-2 ye ragmen!! Takim istekli ama yetersiz, eksiklerimiz istemedigiz kadar cok, hep dedigimiz gibi acil transfer, bir Mehmet Yildiz in bir Sezer in eksikligini bu kadar hissediyorsak iki sakatimiz daha veya Kirmizi kart cezalimiz olsa kim bilir neler neler basimiza gelir, Allah korusun... Taraftara gelince, saolsunlar Stadi doldurmuslar, ama macin bitmesine 10 dakika var bazi Taraftarlarimiz Stadi terketmeye basladilar, bunu gören Futbolcunun ister istemez beynine yerlesecek, Taraftarim bile görüyor ümit olmadigina demiyecekmi, gelmissiniz oraya saolun diyorum tekrar ama evinize 5 dakika 10 dakika gec gitseniz nolacak sanki, sakin olalim Takim, Yönetim ve bizler eksiklerimizi gidermeye bakalim, daha Ligin basindayiz.. Trabzon hak ederek kazandi ama daha önümüzde cok mac var Yaralarimizi sarip önümüze bakalim...... |
sen sampiyonlar ligi icin transfer yaptin o zaman bu takimda ki yabancilarin direk oynamasi lazim hani nerdeler
demekki transferi yanlis yaptin |
kötüyüz kötüyüz kötüyüz...herseferinde geçmişi söylemek mantıklı değil ama eski kadro nerde bu kadro nerde...acilen toparlanmaları lazım...ama ne olursa olsun eleştirsekte kızsakta takımımızın arkasındayız...
|
[QUOTE=ogz58;545064]berkkaya çok doğru söylemiş onlarda oynasalardıda kazma olmadıklarını kanıtlasalardı böyle oyunla şampiyonluğa mı gidilir?[/QUOTE]
para yok bişey yok her sene mucize yaratsın zaten bu takım...herşey o kadar kolay...daha bu ilk hafta """"kazma""" dediğiniz adamlara yarın aslanım yiğidom diye bağırırsınız....acele etmeyelim, hakaret hiç etmeyelim.... |
Sivasspor çok iyi oynadı tebrik ediyor devamını diliyorum
|
Maçın yıldızı kimdi ?
[B]Kamanan[/B] Maçın en kötüsü kimdi ? [B]Murat Sözgelmez[/B] Maçta göze çarpanlar ? [B]Bilicanin eksikligi[/B] Ne gibi eksiklerimiz var ? [B]Top cevirme[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [B]Düsmezsek iyi !![/B] Taraftar nasıldı ? [B]Helal olsun hak ettiklerini alamadilar ama[/B] Maç hakkında genel yorumunuz ? [B]Sivasspor Güclenmesi lazim[/B] |
ABİ OLAMAZZZZ YAAAAA BU UGUR TAVUKMU ERSEN KARGAA ACİLEN GİTMELİİİ HA BİRDE ONUURR ÜÇÜNÜ TERMİNALİN ORDAKİ HALI SAHAYA TOP TOPLAYICI OLARAK GÖNDERELİM SU AN COK KIZGINIM NE YAZACAGIMI BILMIOMM HOCAAAAA DUY SESİMİİİİİİİİİİİZİ
|
ulan bune bicim bi kadro be
saka gibi bisey zaten bana bu bulent uygun sakalarindan birisi gibi geliyo allah sivassporu destekleyenlere yardim etsin valla stadda kil oldum dogru duzgun bi adam kalmamis takimda cok mera kettim mactan sonra ne diyecek acaba gerci bahane hazir sampiyonlar ligi maci oynadikya yorgunuz haftaya fenerin insafina kaldik gibime geliyo insallah rezil olmadan en az zararla o maci atlatiriz |
[QUOTE=G Ü N E R;545078]para yok bişey yok her sene mucize yaratsın zaten bu takım...herşey o kadar kolay...daha bu ilk hafta """"kazma""" dediğiniz adamlara yarın aslanım yiğidom diye bağırırsınız....acele etmeyelim, hakaret hiç etmeyelim....[/QUOTE]
adam gibi transfer yapılamıyacaksa paranın ne önemi var gelenler gideni arattı inşallah toparlanır demekten başka birşey diyemiyeceğim... |
[B]acı ama gerçek
bu sene bundan da rezil sonuçlara alışık olalım bu takıma transferle takviye yapılmazsa işimiz çok zor :([/B] |
[B]Arkadaşlar takımı öldürdünüz,küme düşürdünüz,Bülent Uygun'u sürgüne gönderdiniz,transferleri yerin dibine soktunuz.El insaf ya değişim ve gelişimde hayır vardır,bi transferler takıma alışsın bi organize olsun millet.Bülent Hocanın aklında vardır elbet bişeler takımı kimsenin hayalinin alamadığı yerlere getirdi 2005 yılında kim Sivasspor Şampiyonlar Ligine gidebilir diyordu?Daha bismillah sezonun ilk maçında Bülent Uygun istifa Sivasspor taraftarına hç yakışmıyor hiç biraz sabır ya annenizin karnında nası 9 ay durdunuz sabır,hafta 30 olsun o zaman gelin görüşelim.[/B]
|
[QUOTE=baba61;545080]balon söndü herkes haddiini bliecek....![/QUOTE]
Bi lavuğumuz eksikti o da geldi.Yürü git işine.Biz yerimizi biliyoruz.Siz rüya görmeye dewam edin.Trabzon şampiyon olsun ********im boğaz köprüsünden atlarım.Yiğido sözü Lan! |
[QUOTE=baba61;545086]gülüyorum sadece size gerçekler acıdır:)
büyüklük kim siz kim[/QUOTE] Arkadasim tebrikler kazandiniz, ama buraya gelip terbiyesizlik etmenin ne anlami var, git Takiminin galibiyetini kutla gelip buradaki insanlari rahatsiz edecegine, ayip cok ayip.... |
yenilsekte her zaman yanındayız sivasspor bu takım çok güzel olacak arkadaşlar göreceksiniz bugün kısmet değilmiş galibiyet
|
OLM KAKA61 KUYRUK ACIN BAYA VARMIŞ DAR DÜŞMÜŞÜN YİGİDONUN SAYFASINAA NOLDU YİĞİDONUN Kİ TATLIMI GELDİİ MERAK ETMEE .........
|
Balili konuyu izah etmiş; Başka söze hacet yok
Sivasspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Balili, eski takımı Sivasspor'un transferde yanlış politika izlediğini söyledi. Sivasspor'un Herve Tum'u İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a vermesine anlam veremediğini kaydeden Balili, şunları söyledi: "Sivasspor'un bu sene yaptıkları transferlere bakınca eski başarılarını yakalayacaklarına inanmıyorum. Beni göndermelerini anlayışla karşılıyorum. Ama Herve Tum'u niye gönderdiklerini anlayamadım. Tum, çok iyi bir oyuncu.. Onu gönderip Ersen Martin'i almaları yanlış bence. Ersen Martin kim? Tum'un yarısı olmaz. Bence burada yanlış yaptılar." [URL="http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2009/07/03/1361877/balili-ersen-martin-kim"]http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2009/07/03/1361877/balili-ersen-martin-kim[/URL] |
61 li Densizler yürüyün gidin bu forumda size yer yok,adam olun adam gibi davranın.
|
Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor
Yeni maçtan geldim.Takımımız gerçekten çok kötüydü bugün.Trabzon bu maçı haketti ve aldı kendilerini tebrik ediyorum.
Ancak şu konuda birşey söylemek istiyorum.Trabzonsporlu taraftarlar da her zamanki gibi statta yerini almışlar takımlarını desteklediler.Maçı izlerken trabzonsporlu taraftarların golu attıklarında her defasında koltukları kırmaları, sahaya atmaları, bizim onları özellikle altını çizerek söylüyorum katletmemiz için ellerinden geleni yaptılar. Ben işte yine görüyorum siteye de girmişler yine adiliklerini şrfsizliklerini devam ettiriyorlar. Hayatımda bu kadar srfsiz, bu kadar kanı bozuk, bu kadar adi, bu kadar terbiyesiz, ahlaksız, hayvan(hayvan demeyecem aslında hayvana yazık olur) bir insan topluluğu bir arada görmedim.Hayatımda ilk kez bunların ağızları ile burunlarının yer değiştirmesini istedim.Bakın trabzonlular demiyorum.Tabzonsporlular diyorum.Bu farkı özellikle söylüyorum. Tebrikler yendiniz ama biz şunu da öğrendik.Tabzonsporlular gerçekten adam değilmiş.Bunu bugün stadda birkez daha kanıtladılar... Site üyeleri de bu mesajımdan sonra beni banlayabilirler.Bu tasarrufu kendilerine bırakıyorum... |
Su anki duruma göre siradan bir takim haline gelmisiz,insallah düzelir diyelim.Bizden sonrakilere ders olsun, oturmus ve basarili olan bir kadroyu dagitirsaniz böyle dagilirsiniz skora göre konusmuyorum ama takim hic birsey oynamiyor rakibi seyrediyor basamiyorlar,topa girenler yalandan giriyor gibiler ya takima cok yüklenilmis halen yorgunlar yada iyi calismamislar cabuk yoruluyorlar.
Son dakikalarda bile rakibin pozisyonlari ataklari vardi bizimkiler mac bitsede gitsek havasindaydi. |
ILGINC BISEYI SIZLERLE PAYLASACAM YALANSIZ KATIKSIZ BIREBIR
SIVASSPOR FUTBOLCU SECMELERINE ISVICRENIN BASEL TAKIMININ ALT YAPISINDA OYNAYAN YEGENIM GELDI ADAM CIKTI OYNADI SECMELERDEN ONCE SIVASSPOR TESISLERINDE ALT YAPI HOCALARININ KONUSMASINA SAHIT OLDUM GUYA BIZ GELECEGE YATIRIM YAPIYOZYA ADAMIN SOYLEDIGI SU AYNEN YARDIMCISI SORUYO HOCA YARIN DEVAM EDELIMMI ALTYAPI SORUMLUSUDA YOK BE KIM UGRASACAK BEN SECECEGIMI SECTIM BOSVERIN YOLLAYIN GITSIN BUNE CIDDIYETSIZLIK BE GUYA ALT YAPIYI GUCLENDIRECEKMISIZ PEHHH YABANCI BITAKIM TARAFTARI OLSAM UZERIMDE MAKINADA VARDI KAYDEDER REZILLLIKLERINI TURKIYEYLE PAYLASIRDIM AMA YINEDE SIVASLIYIZ KENDI TAKIMIMIZA ZARARIMIZ OLMASIN DIYE SUSTUK BU MANTIKLA BIZ NE BUYUK TAKIM OLURUZ NEDE GELECEGE YATIRIM YAPARIZ GUYA IKIBUCUKCUKLUKLARLA HER HAFTA IKI KERE TOPLANTI YAPIYOMUS BULENT HOCA KULLI YALAN BULENT UYGUN DUNYA MALININ DERDINE DUSMUS HER SEMINERE KOSUYO HER TOPLANTIYA GIDIYO MACTAN BIR IKIGUN ONCE SIVASA GELIP SIVASSPORU CALISTIRIYO YAZIK YA VALLA DAHA PROFOSYONEL NE YONETIMIMIZ VAR NEDE TEKNIK KADROMUZ INSALLAH UEFANIN YAZDIGI GIBI BALON PATLAMAZ DA BIZLER YANILIRIZ GIDISAT GELEN GIDENI ARATIR SOZUYLE AYNI PARALELDE ........... AYRICA ILGINC BIR BILGI DAHA PAF TAKIMINDA OYNAYAN FUTBOLCULARIN COGU TORPILLI ZENGIN SOZU NAZI GECEN INSANLARIN YAKINLARI COCUKLARI VARIN GERISINI SIZ DUSUNUN |
Maçın yıldızı kimdi ? sivas 4 eylül stadının zemini mükemmeldi....
Maçın en kötüsü kimdi ?sivasspor takımı ve uğur kavuk Maçta göze çarpanlar ?ortasahımızın E5 KRAYOLU GİBİ İŞLEK OLMASI.ORTASAHADA KİMSE YOKTU.YOKSA BİZİM OYUNDAN OYUNCUMUZ ATILDIDA BENİM Mİ HABERİM YOK. Ne gibi eksiklerimiz var ?EKSİK ÇOK ÇARE YOK.... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?GÖRÜŞ YOK,SORUN ÇOK. Taraftar nasıldı ?TV DEN İZLEDİĞİM KADARIYLA STAT FULL DOLU.AMA DESTEK FAZLA YOKTU. Maç hakkında genel yorumunuz ? KAMANAN GEÇEN SENEDEN DAHA İYİ GÖZÜKTÜ.DİĞER OYUNCULAR CİHAN ZAMAN ZAMAN ETKİLİ OLDU |
[QUOTE=G Ü N E R;545058]sanki Bülent Hoca istifa etse önümüzdeki maçtan itibaren harikalar yaratacaz...KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLMA ZAMANI...yapılması gereken bırakıp kaçmak değil... bu takım tepeden nasıl bu hale geldiyse düzeltmek lazım...hataları görmek lazım daha birinci hafta hiç bişey bitmedi...[/QUOTE]
Bu takımın neyine destek olacagız.Sahada olmayan trabzondan 2 gol yedı.Geçen sene forvet sıkıntısı çekiyorduk.Bülent e ders olmamıskı bu sene hiç forvetimiz yok.Kamanan dan forvet olmaz.Topu önüne alamıyor.Ersen martin mehmet yıldız çok ağır adamlar bunlara kımse gol attırmaz.peki golu kım atacak her hafta önumuze gelenden 3-5 yıyecegız herhalde.bunamı destek olalım |
arkadaslar ayri ayri macmi izledik anlamadim yada herkes elestirmek icin maaluzbiyeti bbekliyormus gibi BENCE FUTBOL OLARAK COK IYIYDIK EN AZINDAN TOP YAPABILIYORDUK KAFA KAFAYA BI MAC OLDU TRABZONUN IKINCI GOLE KADAR KAC POZISYONU VARDI BEN GÖRMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM BEN MALUBIYETE RAMEN OYUNDAN COK MEMNUNUM BANA ÜMIT VERDI
|
maçın nesini değerlendirecez ya bırakınsana.Tek kale bir maç oynandı ve izleyenlere saç baş yoldurdular.Kalkmış maçın analizi fakan diyorsunuz boşverinsene siz.Neresinden başlayalımki anlatmaya hepiniz izlediniz zaten defans evlere şenlik resmen yolgeçen hanı gibi.Trabzon defansından çıkan her top direk kalemizde tehlike oldu.Hayrettin gibi bir adamı ben 3. ligde bile oynatmam kardeşim, adam bir tanedemi olumlu top kullanmaz ya.Bülent hoca Allahını seversen kes şu adamı artıkkkkkkkk.
|
[QUOTE=sivaslihakan;545121]arkadaslar ayri ayri macmi izledik anlamadim yada herkes elestirmek icin maaluzbiyeti bbekliyormus gibi BENCE FUTBOL OLARAK COK IYIYDIK EN AZINDAN TOP YAPABILIYORDUK KAFA KAFAYA BI MAC OLDU TRABZONUN IKINCI GOLE KADAR KAC POZISYONU VARDI BEN GÖRMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM BEN MALUBIYETE RAMEN OYUNDAN COK MEMNUNUM BANA ÜMIT VERDI[/QUOTE]
ilk yarı için sana katılıyorum ama ikinci yarı hiç bişey yapmadık...yaslandıkça yaslandık....bide bence insanların bu kadar tepkili olmasının nedeni potansiyeli olan bir takımın bu potansiyeli kullanaması...zaman gerekli...konuşmak için erken bence... |
inşallah gerçek sivasspor bu değildir önümüzdeki haftalarda acilen toparlanmalı bütün yiğidolara iyi geceler...
|
[QUOTE=tuzlugollu;545116]ILGINC BISEYI SIZLERLE PAYLASACAM YALANSIZ KATIKSIZ BIREBIR
SIVASSPOR FUTBOLCU SECMELERINE ISVICRENIN BASEL TAKIMININ ALT YAPISINDA OYNAYAN YEGENIM GELDI ADAM CIKTI OYNADI SECMELERDEN ONCE SIVASSPOR TESISLERINDE ALT YAPI HOCALARININ KONUSMASINA SAHIT OLDUM GUYA BIZ GELECEGE YATIRIM YAPIYOZYA ADAMIN SOYLEDIGI SU AYNEN YARDIMCISI SORUYO HOCA YARIN DEVAM EDELIMMI ALTYAPI SORUMLUSUDA YOK BE KIM UGRASACAK BEN SECECEGIMI SECTIM BOSVERIN YOLLAYIN GITSIN BUNE CIDDIYETSIZLIK BE GUYA ALT YAPIYI GUCLENDIRECEKMISIZ PEHHH YABANCI BITAKIM TARAFTARI OLSAM UZERIMDE MAKINADA VARDI KAYDEDER REZILLLIKLERINI TURKIYEYLE PAYLASIRDIM AMA YINEDE SIVASLIYIZ KENDI TAKIMIMIZA ZARARIMIZ OLMASIN DIYE SUSTUK BU MANTIKLA BIZ NE BUYUK TAKIM OLURUZ NEDE GELECEGE YATIRIM YAPARIZ GUYA IKIBUCUKCUKLUKLARLA HER HAFTA IKI KERE TOPLANTI YAPIYOMUS BULENT HOCA KULLI YALAN BULENT UYGUN DUNYA MALININ DERDINE DUSMUS HER SEMINERE KOSUYO HER TOPLANTIYA GIDIYO MACTAN BIR IKIGUN ONCE SIVASA GELIP SIVASSPORU CALISTIRIYO YAZIK YA VALLA DAHA PROFOSYONEL NE YONETIMIMIZ VAR NEDE TEKNIK KADROMUZ INSALLAH UEFANIN YAZDIGI GIBI BALON PATLAMAZ DA BIZLER YANILIRIZ GIDISAT GELEN GIDENI ARATIR SOZUYLE AYNI PARALELDE ........... AYRICA ILGINC BIR BILGI DAHA PAF TAKIMINDA OYNAYAN FUTBOLCULARIN COGU TORPILLI ZENGIN SOZU NAZI GECEN INSANLARIN YAKINLARI COCUKLARI VARIN GERISINI SIZ DUSUNUN[/QUOTE] Tuzlugöllü gardaşım bende tuzlugölde oturdum orda büyüdüm... Futbol öyle bir sektör ki senin oyununa bakmaz amca dayı işiyle yürür... Bu Türkiye de böyle yalnızca... Almanyada 2 milyon Türkten yüzlerce dünya çappında futbolcu çıkarken Türkiyeden çıkmamasının tek nedenide budur... Ben bu işlerin, bu çarkın nasıl döndüğünü çok iyi bilenlerdenim. Staddan yeni geldim ve herkes sesi kısılana kadar bağırdı... O tvde 61lilerin sesinin çok gelmesinin nedeni yayın yapılan yerle bitişik oturmaları... Yani bırak tsyi antalyaspordan 10 taraftar getir sesi daha çok geliyormuş gibi algılanır... Taraftara sataşmayı bırakın artık... kime sataşacağınızı öğrenin yeter be...bizim taraftarımızın tek suçu koyun gibi olması... İnanın büyük bir kulüp taraftarı olsaydı istediğini yaptırırdı yönetime... neyse yazacak o kadar çok şey var ki... artık bi yerimizi yırtmaktan sıkıldım... bu arada tuzlugollu gardaşım yorumumun son kısmı seninle ilgili değil.. zaten senin ne olduğunu biliyorum.. umarım aradığımız kişiye ulaşılıyordur... 4 tane üye var gıcığım onlara... |
Adamın birside çıkmış oynanan oyun bana ümit verdi demezmi:) Vallahi zorumdan gülüyorum ha.En çokta Trabzona yenilmemiz koydu.Kimse şimdi çıkıpta bülent hocaya laf sölemeyin demesin, Sivassporun buraya gelmesinde emekleri oldugu kadar yanlış seçimleriyle bugüne gelmesindede en büyük rol bület uygunundur.Tum ve Sylla gibi iki adamı feda ederek aldıgı ermanı bu maçta ikinci yarı oyuna alıyor Allahım çıldıracam ya.Bu nasıl bir anlayıştır birisi izah etsin.Ugur ve Hayrettin tam bir faciaaaaaaaa.Orta saha denen şey zaten yok.Bu dediklerimi futboldan anlamayanlar bile görmüşken sayın hocamız acaba ne düşünüyor bu hususta? Sanıyorum o şu an mağlubiyetin sorumlusu benim özür dilerim gibi laflar etmekle meşguldur.Geçelim bunları artık taraftar yemiyor.Mağlubiyetin sorumluları her maç sonrası suçu üzerine alıyor ama nedense gereği yapılmıyor.Bir maçlık taraftar deilim ben ama artık yeterrrrrrrr.Eserinle övünebilirsin Bülent UYgun!!!!!!!
|
arkadaşlar takımın parası yoksa kampanya yapalım adam gibi transferler yapılsın yoksa işimiz zor
|
[QUOTE=sivaslihakan;545121]arkadaslar ayri ayri macmi izledik anlamadim yada herkes elestirmek icin maaluzbiyeti bbekliyormus gibi BENCE FUTBOL OLARAK COK IYIYDIK EN AZINDAN TOP YAPABILIYORDUK KAFA KAFAYA BI MAC OLDU TRABZONUN IKINCI GOLE KADAR KAC POZISYONU VARDI BEN GÖRMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM BEN MALUBIYETE RAMEN OYUNDAN COK MEMNUNUM BANA ÜMIT VERDI[/QUOTE]
bence ayrı maçları izlemişiz walla... staddaydım walla hiçte yazdığın gibi değildi... ayrıca 3-1 yendiğimiz maç sonrasıda aynı yorumları yaptım. çünkü görünen köy kılavuz istemez der bit TÜRK atasözü... |
[QUOTE=karanlıkkale;545048]Berkkaya5858
sövseydin bari... eleştiriyi anlarım ama kazma lafı bence çok ağır..[/QUOTE] ya kardeş o kadar sinir bozucu bir durumki insan tutamıyor kendini hicde kimseye kimseye soyleme azbile solemis ersen ıcın ozellikle geldiginden beri birsey yapamayan biri icin az soylenmis laf kardesim sivasspor onemli olan eger basarılı olursan ovgu alırsın ama harbi kazma ise biri onun sivassporda isi olmamasi lazım olmuyor olmuyor zorlamaya gerek yok ersen onur cihan ugur kim bunlar ne yaptılar uffff uffffff |
Arkadaşlar yahu futbol 10 kuraldan oluşan basit bir oyundur... Açık kalp ameliyatı değil yani... Herkes yorum yapabilir bu kuralları bilen.. ve hose morhino hayatında top oynamamıştır...
|
İŞ YÖNETİME VE TARAFTARA DÜŞÜYOR;
- Sivas'ın Sivastan başka dostu yokmuş gibi davranması lazım, - İstanbul takımlarına (Özellikle Fenere) dost gibi değil rakip gibi davranılması lazım - Kaliteli ve pahalı oyunclarımızı özellikle fenere peşkeş çekmemek lazımm - Herkesin SİVASSPOR menfaati için çalışması lazım başka İstanbul takımlara (???) şirin gözükmek için takımın motivasyonunu düşürmemek lazım... - Sivasspora DEPLASMAN'a gelen takımlara fair play yapacaz diye taaa YOZGAT'tan itibaren kırmızı halı sererek karşılamayalım. Deplasmanda olduklarını hatırlasınlar. Korksunlar. Dışarı çıkamasınlar. (Bizler takımlar avrupaya gittiğinde tir tir titriyorlar unutrmayalım) - Büyüklere defans yapmayı ben kabul etmiyorum. [B]Defans yapmak demek Tavuğun alta yatıp horozun onu gagalamasını beklemesidir[/B] (En iyi defans hucumdurr) - Medyayla kavga halinde olmamak lazım (yöneticiler açısından önemli) - Sivasspor üç büyükleri biraraya getirdi. Birbirlerine başarılar dilemeye başladılar. Ama İş sivasa gelince hepsi Bizim başarısız olmamızı istiyor çok ilginç geliyor bana. Bu düşmanlığın bir sebebi olmalı ??? Bence SİVAS ve SİVASLI'lar değil...?? Daha yazacak çok şey var onları da biraz siz ekleyin... |
ayrıca ilk galibiyetimizi 4. haftada alırsak iyi. bide bugün yensek bile bu futbolla bi yere gidilmez sahte başarılar kandırır tıpkı geçenki galibiyet gibi...
|
Maçın son anları ikinic golu yemiş maglup duruma düşmüşüz, normalde maglup takım atak oynarki beraberliği yakalasın.Bİrden Trbazon oyuncu deiştiriyo son dakikalarda ama Trabzonlu oyuncu agır adımlarla sahayı terkederken ben bekliyorumki (Mssela Hayrettin veya İbrahim nede olsa Sivaslılar ya hani) rakip futbolcunun sahayı daha çabuk terketmesi için bi şeyler yaparlar.Ama nerdeeeee Yabancı bir futbolcumuz olan kamanan gidip sarı kart görme pahasına adamı itekliyor ve kartıda görüyor.Ya bizim diger futbolcularımız? Onlar elleri belinde maçın bitmesini bekler gibiydiler.Belkide Trabzonun direkten dönen iki topu yada 10 sn içinde petkovicin çıakrdıgı iki top bizimkileri bu duruma itmiştir ne dersiniz? Hani acele etmeyip bir gol daha yemeyelim düşüncesi olabilirmi? Şaka bir yana ama bugün resmen rezil oynadık.Eserinizle övünebilirsiniz( Kim demeyin takımı bu duruma getiren her kimse O)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |