![]() |
Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...
bülent hoca biraz fazla kafa yor takıma sen duzeltirsin bu durumu acıtasyonu bırak artı..cıkıp sevenlerim onum bunum deme senın yanında olanlarda karsında olanlarda belli işine bak artık..
|
bulent hocanın gıtmesını ısteyenlerın sayısı kalmasını ısteyenlerın yanında buyuk bı azınlık zaten.kımse gıtmesını ıstemıyor, kredısı buyuk bızde ama hatalıyken hatalısın demekde taraftarın hakkı.. herseye ragmen ona guvenıyoruz.. destegımızıde kesmıyoruz..
|
sen farelerı salla hocam bız arkandayız. ama lutfen bu sene medyayı bı tarafa bırakıp tum enerjını takıma ver.. bıde fıkret unsalın agzını bantlayın:) hersey hocanın sucu degıl sanssızlıkda var her oyuncu sıvasa gelmıyo malesef bı dunya da sakatımız var bıde ustune oynadıgımız butun maclarda cok guclu rakıplerleydı butun bu aksıklıklere ragmen. bence hersey bundan sonra baslıyo,dıyarbakır ve denızlı maclarında bıze hedıye edılecek galıbıyetlerle bır anda hersey gulluk gulıstanlık olacaktır bu morallede yukselıse gecebılırız. yeterkı takıma ve hocaya olan destegımızı gerı cekmeyelım. basarılı olsada sıvassporluyuz olmasada bundan otesı var mı?
|
bazı taraftarlar zoru görünce hemen hocaya laf sokuyororlar.esas taraftar takımı 10-0 yenildiği zamanda destek olan taraftardır.bülent uygun bu senede takımı üst sıralara taşıyacak.yeterki hocamıza ve ekibine zaman verelim.
|
bülent hoca ligin en istikrarlı hocalarından birisi neler yaptıgınıda görduk şimdiye kadar hemen gönderilmesı mı lazım illa ki her şey cok guzel olacak diye bişey yok.. tabi ki büyük hatalar var ama sabretmelıyız.. biz takıma destek cıkalım onlarda görevlerını yapmaya calısacaklardır..
|
Bülentin kişisel menfaatleri için Sivası sattığını düşünmeye başladım maalesef. Menajerlik vs.vs...
|
kendini kandırıyosun bülent bey sana kimse git demedi bide artislik yapıyo Allahım ya
|
[QUOTE=ahmetbaba;555709]bazı taraftarlar zoru görünce hemen hocaya laf sokuyororlar.esas taraftar takımı 10-0 yenildiği zamanda destek olan taraftardır.bülent uygun bu senede takımı üst sıralara taşıyacak.yeterki hocamıza ve ekibine zaman verelim.[/QUOTE]
sen bi adamın lafına bak ya ilk yarıda 25 puan ne demek biliyonmu düşmeyek yeteer bu ne kadar güvensizlik sen onu söyle |
sivassporu sivasspor yapan bülent hocadır
sonuna kadar hocamızlayız |
[QUOTE=ahmetbaba;555709]bazı taraftarlar zoru görünce hemen hocaya laf sokuyororlar.esas taraftar takımı 10-0 yenildiği zamanda destek olan taraftardır.bülent uygun bu senede takımı üst sıralara taşıyacak.yeterki hocamıza ve ekibine zaman verelim.[/QUOTE]
10-0 yenildiğinde takımımı SİVASSPORU desteklerim... Bilmem anlatabildim mi? Bu kadroyla üst sıralara nasıl taşınır ımmmmm bi hesap yapayım eğer denizli bizden daha çok gol yerse 1 üst sıraya çıkabiliriz... |
bülen hoca allah'ın izniyle yine başarılı olacak ve yine herkes sivasspor'un başarısından bahsedecek.
|
dogru gerçekler cok acı kesin bu takım küme düşer bülent hocanın sayesinde sen baliliyi tumu sllayı paşekoyu çetovu muratı dialloyu sat siz iyi oynuyorsunuz diye sonrada edebiyat yap bizi kandırmaya çalış yok böyle birşey kesin düşeriz demedi demeyin ibrahiiiiiimmmmm
|
acil hocanın degişmesi ve en az 3 tane kaliteli 1 defans 1 ortasaha 1 santfor almasak kendimizi 2. ligde buluruz merak etmeyin
|
bu takım kimseyi yenemez sadece kasımpaşayı yeneriz o kadar baliliyi satanlar antalya maçında görecek adam sandelye ksa oynasa bizim defansı dagıtır
|
aldıgımız en iyi oyunca şembanbe düşünün aretık pekmezci ile karpuzcuyla bu iş oooollllmmmaazzzz
|
[QUOTE=cengaver66;555823]bu takım kimseyi yenemez sadece kasımpaşayı yeneriz o kadar baliliyi satanlar antalya maçında görecek adam sandelye ksa oynasa bizim defansı dagıtır[/QUOTE]
balilinin satılma gerekçesi antalyadan her gün israile uçak olması olarak açıklandı. profesyonellik bu mu? |
Bülent Uygun Sivasspora bu başarıları tatdırdı. şimdi bülent uygunu klimse istemiyor.şimdi kaznsa bülent uygundan iyisi yok sşiz nasıl taraftarsınız siz böle yaptıktan sonra futbolcular ne yapsın yapmayın arkadşalar güvenin takımınıza iy akşamlar
|
[QUOTE=ilteriş58;555834]balilinin satılma gerekçesi antalyadan her gün israile uçak olması olarak açıklandı. profesyonellik bu mu?[/QUOTE]
niyeki adam hergün idmandan sonra israilemi gidecek bu iddiaya ancak gülünür:))) |
[QUOTE=ercan_dpinar;555994]niyeki adam hergün idmandan sonra israilemi gidecek bu iddiaya ancak gülünür:)))[/QUOTE]
ben de güldüm zaten kardaş. evlendiği içinmiş. karısıyla beraber türkiyede yaşayamıyor mu acaba |
[QUOTE=cengaver66;555823]bu takım kimseyi yenemez sadece kasımpaşayı yeneriz o kadar baliliyi satanlar antalya maçında görecek adam sandelye ksa oynasa bizim defansı dagıtır[/QUOTE]
2.cümlene bişey demiyorumda 1.cümleni kınıyorum sakatlar ileşsin o zaman yazdığın bu mesajdan utanacaksın.yapma zarar vermek takımına!! |
BEN C TRİBÜNNCE KOMBİNE BİLETLİ BİR TRAFTARIM C TRİBİNÜ OLDUĞU GİBİ BÜLENT İSTİFA DİYE BAĞIRDILAR AMA ONLARA BURDAN DİYORUMKİ BÜLENT HOCA HEPİNİZİN YÜZÜNÜ KIZARTACAK HEMDE PİŞMAN OLACAKSINIZ YAZIK ÇOK YAZIK TAMAM HOCA SUÇLU OLŞABİLİR AMA 2 YILDIR ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN BU YIL DAHA 3 MAÇ GEÇTİ ÇOK AĞIR DEĞİLMİ HOCAMIZA YAPILANLAR....YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM...
|
bülent uygun un sivasspor a ve sivas a katkıları çok üyüktür,kendisine bu nedenle minnettarız.ama kendisini eleştirenleri hoşgörmesi gerekir,sivasta onu eleştiren gerek basın mensupları,gerek taraftarlar da sivasspor sevgisi nedeniyle onu eleştiriyorlar.herkesin düşüncesini beğenmeyebilir.ama kendisini eleştiren sivaslılara "6 sene önce sivassporun nerede olduğunu düşünsünler "demesi çok yanlış bence,bülent uygun sivasspora bir şeyler kattı ise,sivas ve sivasspor da bülent uygun a çok şeyler kattı,sivasspor taraftarı kadar sabırlı taraftar zor bulunur,gittiği her deplasmanda az da olsa,çok da olsa sivasspor taraftarı oluyor,bunları da düşünmesi gerekir.
biz sivassporlular olarak sivassporun nerelerden nerelere geldiğini iyi biliyoruz,ben 10 yaşında -20 derecede keçiörengücü maçına koşa koşa gittim sivassporu desteklemek için.bülent uygun dan sivaslışara daha saygılı olmasını bekliyorum |
TAKIMIN ARKASINDAYIZ AMA YÖNETİM NERDE..10 NUMARAMIZ YOK DEFANS EVLERE ŞENLİK FORVET SIKINTISI VAR AMA TRANSFER YOK NE PEHRİZ NE LAHANA TURŞUSU BEN ONU ANLAMADIM..
|
[B]eleştirmek farklı rencide etmek farklı 3 maçtan sonra rakibe üç üç diye tempo tutan tiyatro seyircilerine yazıklar olsun..[/B]
|
SU GERCEKKI
BU YAZISINI OKUDUGUMDA GERCEKDEN BIR DURAKLADIM BELKI BIRAZ DUYGULCA BIR YAZI AMMA ISYANINI CUMLERIN ARASINA SIKISTIRMIZ HOCA BULENT UYGUNA GERCEKDEN KIZGINIM BENCE YERSIZ GEREKSIZ ACIKLAMALARI OLDU VEYA YANLIS TRANSFER HATALARI BENCEDE EN DOGALI KIZABILME ÖZGURLUGUMUZUNDE DAHA DOGRUSU ELEŞTIRI HAKKIMIZINDA OLABILMESIDIR YA BULENT HOCA ALLAH ASKINA SUNU NEDEN KABULLENMIYORSUN TURKIYENIN EN RAHAT TEKNIK HEYETISINIZ HATTA EN KABADAYI TEKNIK ADAMISIN SIZDEN ÖNCE COK TAKIMDA EMRI VAKI MAGRUR BEN BUYUM DIYEN HOCALAR GORDUK AMMA ONLARIN HIC BIRISINE SIVASIN SIZE TAHAMMUL ETTIGI KADAR TAHAMMUL EDEN OLMADI SIZDE BUNU BIRAZ DUSUNUN BU KONU HAKKINDA BI ÖZELESTIRI YAPI VEYA EN AZINDAN GERCEKDE VAROLAN HATALARINIZI KABUL EDIN TABIKI HER HATAQYI SIZE MALETMEK YANLIS SIZ KIM NEDERSE DESIN DUYGUSAL BI HOCASINIZ BENCE OYUNCULARINIZI TEKNIK KAPASITELERINDEN COK SIZIN OTORITENIZE ITAAT EDECEK KISILERDEN SECIYOSUNUZ BU HUYUNUZDAN VAZ GECSENIZ BELKIDE BUGUN YAKALADIGINIZ BASARILARI LEKELEYECEK SÖYLEMLERLE KARSILASMAZDINIZ TABIKI MAKSADIMIZ SIZE AKIL VERMEK DEGIL AMMA AYNANIN HEP GOSTEREN YANINA BAKILMAZKI BIRAZDA AYNANIN SIRLI OLAN KARANLIK TARAFINA BAKINIZ EGERKI BU BASARILARI SIZ SAHIPLENEBILIYOSANIZ BASARISIZLIKLARINDA SEBEBI SIZDE OLABILIRSINIZ BUNUDA KABUL EDIN YOKSA SIZE DIYARBAKIR MACINDA ISTIFA DIYENLERIN YUZDE DOKSANI SIZI SEVEN KISILERDIR DUYGUSALLIGIN HATTA SIZLERIN BIZLERE ALISKANLIK YAPTIRDIGI BASARILARIN VERDIGI BI ARZU HEVESLE KABULLENEMEME TEPKISI OLARAK KABUL EDIN ALINMAYIN SITEM ETMEYIN CUNKU EMINIMKI SIZDE BILIYOSUNUZ SIZ SIVASSPORA BISEYLER VERDIYSENIZ HOCAM KARSILIGINI MADDI VE MANEVI SAN VE SEREF OLARAKDA ALDINIZ BUGUN KIYTIRIK BIR ANADOLU TAKIMI OLARAK TABIR ETTIKLERI SIVASSPORLA MILYONLUK DEV KDROSU OLAN TKIMLARIN HOCALARINDAN COK MEDYADA YER BULDUNUZ BU BASARILARINIZDAN BAHSEDILIRKEN BULENT UYGUN DIYE BAHSETMEDILER SIVASSPOR TEKNIK DIREKTORU DIYE BAHSEDILDINIZ ANLAYACAGINIZ SIZDE EN AZ SIVASLILARIN SIZE MINNET BORCU OLDUGU KADAR SIVASA SIVASSPORA BORCLUSUNUZ TRAFATARLARINDA ISYANINI BI SEKILDE HOS GORUN BU SIZIN SANINIZA DAHA COK YAKISIR TEK KELIMEYLE SUNU IZAH ETMEK ISTEDIM YARIM YANLIS EDEBIYATIMLA HOCAM ALISTIRDIGINIZ BASARILAR BASARISIZLIK OLDUGUNDA SIZE YONELTILECEK BI NAMLUDUR BU NAMLUDAN CIKAN KURSUN BAZEN SEWVINDIRIR BAZEN UZER BUGUN UZULDUNUZ AMMA INANIN BIZDE UZULUYOZ........................................ |
klasik açıklamalardan biri. 13. hafta hastanelik oluruz camia olarak.
Trabzonsporu ezememek zaten en büyük suç. En ciddi rakibimize iyi oynayamadıysak ligi bitiremeyiz. Diyar maçı çıkış maçımız olmalıydı. Oda olmadı. |
YA ARKADAŞLAR BENİM SİZİ ANLAMAM MÜMKÜN DEĞİL ANLAŞILAN MNT 3 ARKADAŞ YAZMIŞ GİTTİĞİMİZ HER DEPLASMANDA AZDA OLSA COKTA OLSA SİVAS TARAFTARI OLUYOR OLMUYACAKMI ?? VARMI BÖYLE BİRŞEY HANGI TAKIM DEPLASMANDA 1 TANE BILE TARAFTARI YOK ??
|
bence gerçekleri tatlı hale getirmeye bak sen bizdensin. bizi nerelere getirdin bence artık önüne bak yoksa acı gerçekler yakın....
|
terketmeyecek bu gönüller seni bülent hoca.seninle öğrendik büyüklere kafa tutmayı seninle yaşadık şampiyonluk mücadelesiniyine seninle yaşayacagız bu kötü günleri ama asla terketmeyeceğiz ne bi seni nede sen bizi.
|
Mesajı Göster
GEcen Sezon Bülent hoca bir numaraydi bu sene bülent hoca git diyorsunuz siz NAsil Taraftarsiniz ???? ADam oyuncu getiriyor oyuncusu geri kaciyor ne yapsin SİZ SİVASLİ İken SİVASDAN kacip gitmek istiyorsunuz Başka Memlekete ... bir iki mac yenilmeyle takim bitti demek degildir GEcen Sezonda ligin ilk sıralarinda Yer aliyordu.. Ne olursa olsun ginede Bülent hoca iyi bir hoca bundan güzel söz söylenemez kimse bülent uyguna ve başkana karşı nankörlük yapmasın ben sonuna kadar onlara güveniyom sivası ve sivaslıları dünyaya duyuranların ellerinden öperim o kişilerde mecnun başkanla bülent hocadır onlara nekadar teşşekkür etsek azdır biraz sabır herşey yoluna girecek ben sonuna kdar onları destekliyorum |
Evet gercekler acidir. Bize Rakiplerimiz Tolerans gösterir artik bizi yenmekten vaz gecerse. Bizim de sana karsi tolaransimiz tabiki var. ama tolarans adi altinda bu takimi yerini dibine sokmaya devam eder.. kümeye yollayacak sonuclara devam edecek kredin kalmadi bunuda unutma.... Birde bizim tolaransimizdan cok senin yerini kariyerini belirleyecek takimin alacagi sonuclardir... buraya kadar sanirim verilen kredi yeterlidir.. Artik alacagin bes alti malubiyet............ malubiyertin kadar da beraberlik.... Geriye kaliyor 10 mac hepsini kazansan 30 puan eder bu puanda ne seni kurtarir nede bizi onun icin hem sen hemde senin taraftarlarin(SivasSpor Taraftari olmayanlar) durup durup tevcit pilavi gibi tölerans demesin.. nereye kadar artik bicak geldi kemige dayandi... sirat köprüsüne cikardin bizi.. Bizi atese at ginede seni severiz demiyoruz..... artik is taraftardan cikti bütün maharet ve beceri senin ve takimin icin senin elinde....
|
[B]hep seninleyiz hocam sonuna kadar destekçiniz bu kötü günler geçecek... [/B]
|
hoca seni sonuna kadar destekliyor ve takimi birakmani istemiyoruz,eger bu kötü günümüzde takimi birakip gideceksen bunu sana ,yakistiramayiz bizimi bildigimiz bülent hoca takimini birakirsa zirvede birakir buda sana yakisir hocam
|
istanbul bb maçı son şansımız demiş acaba kendinin son şansımı sivaspor'un sonm şansımı..eğer ki bu takım sonlara kaldıysa yazıklar olsun.
|
hocam taraftar üzülmeyiği bırak kanser oldu adeta.
her kaybedilen maçta suçu ve sorumluyu tek kendini gösteriyorsun ama diğer maçlarda bir değişiklik yine malubiyet. yani aynı tas aynı hamam. artık taraftar büyük bir revizyon bekliyor.sabırımız bitti. |
hocam biz isteriz ki bu takımda 10 yıl çalışın ancak sanki sizin gönlünüzde başka aslanlar yatıyor ve bu durumda sivassporumuza zarar veriyor...
lütfen dikkat... |
bu takım ligden düşerse yine başında kalacaksanız bAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR
|
Bence bu dusus galiba cok iyi oldu herseyde bir hayir vardir sozunu yasiyoruz cunku simdi dost dusman ayrildi herkes kendini belli etti ve bundan dolayidirki INSAALLAH SIVASSPOR'umuz kimin ne mal oldugunu bilerek hareket edip cok daha buyuk basarilara imza atacaktir; yanliz anlayamadigim tek nokta kendini gercek SIVAS'li vede SIVASSPOR'lu olarak tanitan vatandaslarin tavridir;cunku destek denilen sey iste bu gibi kotu giderken verilir gecen senelerdeki gibi giderken hic kusura bakmayinda KANI BOZUK'lar bile istemedende olsa destek veriyormus gibi gorunuyorlardi gercek taraftarin onlardan farkida iste simdi destek vermektir.
|
bu sene ligden düşecek ilk takım ankaraspor oldu.yanına kasımpaşayı da alır.denizli-ist bel-sivas-antalya düşmemek için oynar bu sene başımızda bülent uygun olsa da olmasada...bu seneyi kurtarırsak seneye bu hatalardan ders alıp daha iyi bir kadro kurulur yeniden ilk beşe oynayan bir takım olur.
|
arkadaşlar biz hiç kaybetmeyelim demiyoruz ama 2 sene şampiyonluğa oynamış bir takıma böyle yenilgiler ağır oluyor arada kazanması lazım ama imkansız bülent uygun sorumludur taraftar değil tabiki gitmeli zamanı geldi geçiyor bile
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29. |