SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27338)

kurtay58 26.09.2009 21:42

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

[QUOTE=üçyıldız58;566325]bence sayın bülent hocam bize erman kılıçlar ,ersan martinler,yasin çakmaklar onur tuncerler,embembalar,agbetular,az ligde ne kadar kazma varsa lütfen hocam ikinci yarı hepsini al
hocam 7 hafta değil 70 haftada sıfır çeksek ne olur bizi bırakma sivasa kimse gelmez hocam hocasız kalırız el güne rezil oluruz
hocam ne olur sivasspor çiftliğini sen egolarının tatmini için kullan ama ne olur bizi bırakma biz seni sevenler koruyanlar olarak kahroluruz hocam sivasspor önemli değil bizim için önemli olan bülent uygundur[/QUOTE]

Saydığın adamlar geçen senenin ligdeki (FENERİN ALDIKLARI HARİÇ) iyi adamları, onlar aldıklarında forumlara bak, herkes göbek atıyordu. 3-5 hafta sabredelim. Bu adamlar iyi olacak, gidenler arasında en çok üzüldüğüm Diallo idi.

furkancfc 26.09.2009 21:43

Lan ! akıllı olun kim gelecek bülent hoca gitse bu takıma ? gelen hoca bu takıma neler yapacak ? ağzı olan konuşuyor.. bu takım bizim takımımız kümede düşsek puanda alamasak bu takımı sonuna kadar destekleyecez başka yolu yok bunun.

edebiyatisyen 26.09.2009 21:44

[QUOTE=KIZILCAN;566304]İllaki Bülent Uygun'la devam edelim diyen arkadaşlar,eğer Sivasspor ilk devreyi şimdiki yerinde tamamlarsa olsun ikinci yarı herşey değişir mi dersiniz yoksa evet zamanı geldi Bülent Hoca gitsin mi dersiniz?Sadece görüşlerinizi merak ettim.Maksatım ortalığı bulandırmak değil.[/QUOTE]
Peki geçen sene istifa etse senin düşüncen ne olurdu???????????????????????

mucahitbaba58 26.09.2009 21:44

onune gelen form aciyor
istifa emeliymis etsinde goerelim su takimi kim gelecekse allahim yarabbim yaw
kendilerini barcelona gs fb saniyorlar bazilari
kaldirin su formu giciklik yapmayin

KAMER-ÜL ZEMAN 26.09.2009 21:44

[QUOTE=58MySouL;566334]neyin iddiası gardas buyu gel girelim bu takim dusmemeye oynar varmisin idiiiaya[/QUOTE]
Efendi yaşına göre konuş bana GARDAŞ MARDAŞ diye hitap etme. Senin yaşında torunum var. Ayrıca İDDİA TEKLİFİNİ YAPAN BENİM Sen Adını buraya yaz Sezon sonu görüşürüz

V E S S E L A M ....

kakikli 26.09.2009 21:45

[QUOTE=kurtay58;566316]Bülent Uygunu ve yönetimi eleştirenler, istifa etsin diyenler genellikle yeni üyeler, bu da beni biraz düşündürüyor.[/QUOTE]

BAK BAKALIM ÜYELİK TARİHİMDE NE YAZIYO(DİPNOT OLARAK EKLEYEYİM,BU SİTENİN 2003 YILINDAKİ İLK ÜYELERİNDEN BİRİDE BENİM), BENCE YENİ ÜYELER SAHİP ÇIKIYOR BÜLENT UYGUN A...
BİZ ADANALARDA, ÇARŞAMBALARDA, MERZİFONLARDA, ADIYAMANLARDA 3.Lİ 2. LİG DE SÜRÜNÜYORKEN SİZ NEREDEYDİNİZZZ...
BİLMİYORSANIZ EMEĞİNİZ YOKSA KONUŞMAYIN...

aerdogan 26.09.2009 21:46

[QUOTE=sivaslı_cagdas;566331]ne istifası ne saçmalıonuz siz bülent gitse yerine kim geçecek bu saatten sonra tüm suçu nie bülent uyguna atısunuz ya nie hiç suçu takımda aramıosunuz oynamııyor futbolcular şu yeni gelen ********lerin hiç biri oynamıo bozdular takımı hemen bülent uyguna suç atın bi halt tan anladğnız yok ya[/QUOTE]

cagdaş yenei gelenleri ben mi sen mi digerlerimi getirdii kim getirddi bülent hoca takımı bozular mı kim bozdu gelenler mi yoksa bülent hoca mı takımın temelini oluşturan 10 tane futbolcunu göndermiş siz hala futbolcular oynamıyormuş öle bi lükslerimi var yaa ne şaçmalıyonuz siz yaa hatta bu takımda kimse şuçlu degil taraftarlar suçlu dimi sana göree tribünler doluyor mu evet ama futbol mu oynuyor sivas söler misin oynamıyor ve bu taraftarı çileden cıkartıyorr bana açıklaa 10 tane futbolcu neden gitti sölee susucam bekliyorum cevabını

revenge58 26.09.2009 21:47

[QUOTE=edebiyatisyen;566336]ve de yaş ortalamaları 18-20 arası[/QUOTE]

ben sivasspor.com un ilk 1000 üyesindenim yaşımda 29...üye olduğum zaman sivasspor 2.ligde orta sıralardaydı.sonra yıllardır beklediğimiz şey oldu birinci lige çıktık.daha sonra rüyamızda bile görsek hayra yormayacağımız 2 sezon geçirdik.4 büyükler denen takımları yendik şampiyonlar ligine gitmek için mücadele ettik.
bülent uygunu ve teknik ekibini de az çok tanırım.bence bülent uygun sivassporu kafasında bitirmiş.oyuna müdahale ve futbolculara o çoşkuyu artık veremiyor.7 maçta 6 mağlubiyet alan teknik adamı dünyada hiçbir klüp tutmazdı.bülent hoca giderse yerine gelecek adam da çok onu da merak etmeyin....

ready 26.09.2009 21:47

[QUOTE=furkancfc;566339]Lan ! akıllı olun kim gelecek bülent hoca gitse bu takıma ? gelen hoca bu takıma neler yapacak ? ağzı olan konuşuyor.. bu takım bizim takımımız kümede düşsek puanda alamasak bu takımı sonuna kadar destekleyecez başka yolu yok bunun.[/QUOTE]

[B]burası sivasspor sitesi lan manlı konuşma biraz daha efendi konuş[/B]

edebiyatisyen 26.09.2009 21:47

Osman Seçilmiş bıraktığı zaman Sİvasspora kimse sahip çıkmamıştı ve divana kalmıştık.Ne çabuk unuttunuz bu günleri de çıkıp YÖNETİM İSTİFA diyorsunz.

kakikli 26.09.2009 21:49

[QUOTE=edebiyatisyen;566341]Peki geçen sene istifa etse senin düşüncen ne olurdu???????????????????????[/QUOTE]

SORDUĞUN SORU ÇOOOK MANTIKSIZ, GEÇEN YILLA BU YILIN NE ALAKASI VAR BİRAZ MANTIKLI OL...

kurtay58 26.09.2009 21:54

[QUOTE=kakikli;566346]BAK BAKALIM ÜYELİK TARİHİMDE NE YAZIYO(DİPNOT OLARAK EKLEYEYİM,BU SİTENİN 2003 YILINDAKİ İLK ÜYELERİNDEN BİRİDE BENİM), BENCE YENİ ÜYELER SAHİP ÇIKIYOR BÜLENT UYGUN A...
BİZ ADANALARDA, ÇARŞAMBALARDA, MERZİFONLARDA, ADIYAMANLARDA 3.Lİ 2. LİG DE SÜRÜNÜYORKEN SİZ NEREDEYDİNİZZZ...
BİLMİYORSANIZ EMEĞİNİZ YOKSA KONUŞMAYIN...[/QUOTE]

Genellikle ne demek? Eleştirenlere bir bak, adam yeni üye olmuş, başkana bile laf söylüyor? 3 tane mesaj yazmış, iddia oynayıp kaybetmiş, nereli olduğu kim olduğu belli değil.

edebiyatisyen 26.09.2009 21:55

[QUOTE=kakikli;566357]SORDUĞUN SORU ÇOOOK MANTIKSIZ, GEÇEN YILLA BU YILIN NE ALAKASI VAR BİRAZ MANTIKLI OL...[/QUOTE]

Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.

NAPSTER_58 26.09.2009 21:56

[QUOTE=kurtay58;566316]Bülent Uygunu ve yönetimi eleştirenler, istifa etsin diyenler genellikle yeni üyeler, bu da beni biraz düşündürüyor.[/QUOTE]

Bu tür elestirileri dile getirmek icin üye oldum .
Sen fazla düsünme.

Yahu ben gercekten anlamiyorum bazi seyleri.Bu sene 5-6 Mac izledim Sivasda
(Anderlecht ve shaktar dahil) hic bir macda , lan yenildik ama iyi oynadik demedik . Hep arkamiza baka baka sesimizi gikimizi cikarmadan evimize gittik .Ama yeter artik . Ben özelikle cok sevdigim Baskanimizdan,aciklamalar bekliyorum.
Bilmedigimiz neler oluyor , neden galip gelemiyoruz , birak onu neden mücadelemizi etmiyoruz.

Sunuda söylemeden gecmiyecem . Diyarbakirspor maci ,staddayim 2. golü yemisik . Maraton Tribünü hakli olarak tepki gösteriyor Uygun beye ve futbolculara .
O kücük bölüm (cogu coluk cocuk) Maratondaki Bay-Bayan-Cocuk ´lara olmadik küfürleri etiler ve el kol hareketleri yaptilar.
Bu anlayisi destekleyenleri kiniyorum. Fazlada birsey yazmak istemyorum aslinda. Daha dogrusu kolay kolay degiscegine inanmiyorum, bazi seylerin
Tribünler bir olur , ayri gayri degil .
Ayri olan bir Misafir takimi icin bölüm vardir , digerleri hep bir olmali.
Ha fikir ayriligi olur , ben elestiririm sen desteklersin , o problem olmaz asla.

saygilar

bykim 26.09.2009 21:57

ikinci liğde fenerbahçenin pilot takımı olur artık

kakikli 26.09.2009 21:57

[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;566333]İSTİ,FA NARALARI ATANLARIN HENÜZ FUTBOL KÜLTÜRÜ GELİŞMEMİŞ. GENEL KÜLTÜRLERİDE NASIL BİLMEM. VESSELAM.[/QUOTE]

SİZİN GİBİ 1950 MODEL İNSANLARIN YÜZÜNDEN SİVASSPOR VE SİVAS İLERLEME KAYDEDEMİYOR.
YILLARDIR HEP KADERCİLİK OYNUYORSUNUZ NEREYE KADARRR..
YENİ NESİLİN HAKKINI YİYORSUNUZ, PARANIZ VAR DİE KOMBİNE ALIYORSUNUZ ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP GÜNÜNÜZÜ DOLDURUYORSUNUZ.
CİDDEN SİZE 3.LİG LAYIK, SİZİN MANTIĞINIZ BUNDAN ÖTESİNİ ALMAZ...
OLDUUU BİZİM TAKIMA KÜMEDE KALMAYA OYNAYACAK TAKIM DEĞİL, EN KÖTÜ TAKIM İLK ÇIKTIĞIMIZ YILKİ TAKIMDİ O ZAMAN BİLE OYNAMADIK KÜMEDE KALMAYA, DEDİĞİM GİBİ SİZLER VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN İHTİYARLAR 3.LİGLERE LAYIK:mad:

ready 26.09.2009 21:58

[B]eger takımda bişeyler ters gidiyorsa yanlışlıklara devam ediliyorsa o yanlışlıkların düzeltilmesi lazım [/B]

H_Turan 26.09.2009 21:59

Başkanın Bülent uygunu kovmasının zamanı geldi eğer külüp başkanıysa Türkiyede 7 maçta 1 puan toplayan birisini yerinde tutarki dünyada bile öyle olsaydı kovardı kovmaya gerek yok istifa ederdi Sivasspor Babasının malları değil

üçyıldız58 26.09.2009 21:59

bence bülent uygununu eleştirenleri kavun gibi koklayın bakın yeni üye kaale almayın adamların işi gücü hocayı savunmak beylerr fikir sunun takımımız kümeye gidiyor 7 haftada 1 puan bırakın hocayı hoca kendini savunur sizin avukatlığınıza ihtiyaç yok
birde ben 5 lira verip trübüne giden kişilerin sözüyle istifa etmem demiş biraz rahat olun hoca sezon sonuna kadar burda agresif olmayın

yiğidogur60 26.09.2009 22:00

ikinci lige düşeriz evet hakkikatan düşeriz ordan 3 liğe düseriz ordan amatör kümeye ah sivas ah geceleri uykumu kaçırıyorsun Allah için bülent uygun istifa et ve şu forumda yazan yalakalarınıda alda hangi takıma gidersen, onlar senin yanında olurlar sana destek verirler onlar için sivas önemli değil SEN BİRTANESİN. TUM AĞLAMADIMI BENİ GÖNDERMEYİN DİYE DİALLO YİNE ÖYLE AHLARINI ALDINIZ

ready 26.09.2009 22:01

[B]sanki mecnun başkanla bülent uygunun göbegi beraber kesilmiş gibi hangi lig takımında 5-6 maç 1 puan alacaksın o takımdan seni şutlamayacaklar olurmu öyle iş[/B]

kakikli 26.09.2009 22:01

[QUOTE=edebiyatisyen;566362]Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.[/QUOTE]

BİZMİ İYİ GÜN TARAFTARIYIZ, SEN 2.LİGDE 3.LİG DE DEPLASMANLARA GİTTİNMİ, STADLARDA AÇ SUSUZ KALDIN MI!
KİMSEYE SİVASLILIĞIMIZI, SİVASSPORLULUĞUMUZU İSPATLAMAYA GEREK..
SİZ BÖYLE DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZZ...

GuVeN 26.09.2009 22:02

bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..

ready 26.09.2009 22:03

[B]kimse burda birilerine gercek sivaslı yok yalancı sivaslı diye ispatlayacak halleri yok [/B]

sivasfutbol 26.09.2009 22:03

SİZLERE SÖYLÜYORUM BÜLENT UYGUNUN HALA TAKIMDA KALMASINI İSTEYENLER GEÇEN 2 YILDA YAŞANANLARI SÖYLÜYORSUNUZ GEÇEN SENE Kİ BAŞARILAR BÜLENT UYGUNUN DEĞİL GEÇEN SENEKİ BAŞARI FUTBOLCULARINDI FUTBOLCULARI İSE BÜLENT UYGUN GETİRDİ ANCAK BÜLENT UYGUNUN FUTBOLCULARIN OYUNU İLE HİÇ BİR BAĞLANTISI YOK FUTBOLCULAR KENDİ MEVKİİLERİNDE OYNADILAR KENDİ ARALARINDA DOSTLUK SAĞLADILAR KENDİ OYUNLARINI KURDULAR VE O BAŞARILARI YAŞATTILAR - DİYELİM Kİ GEÇEN YILLARDAKİ BAŞARILARI BÜLENT UYGUN YAŞATTIYSA TAKIMI BU DURUMA GETİRENDE AYNI KİŞİ HALA BÜLENT UYGUNUN KALMASINI İSTEYENLER BİRDE ŞİMDİ DÜŞÜNÜN BAKALIM EĞER YENİ BİR TEKNİK HOCA GELMEZSE SİVASSPOR KÜME DÜŞER BU DA KESİNDİR 12. HAFTAYA KADAR SÜRE TANINMIŞ BÜLENT HOCAYA SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK 12. HAFTAYA KADAR SİVASSPOR SİVASSPORLUKTAN ÇIKAR.

BÜLENT UYGUN GİDER,ESKİ SİVAS DÖNER.
BÜLENT UYGUN KALIR,SİVAS KÜME DÜŞER.
BU İŞ BU KADAR BASİT DAHA HALA BU GİDİŞATI PEYNİR GİBİ SÜNDÜRMENİN LUZUMU YOKTUR.

astaravisa 26.09.2009 22:04

istifa demeyelimde ne diyelim.
kaç maç oldu lig bitiyor galibiyetimiz yok.
elalemden fark yiyen takımlara bile yeniliyoruz.
nereye kadar katlanacağız buna.
küme düşünce mi diyeceksiniz istifa diye.
kan değişikliği iyidir.
bülent efendi misyonunu tamamladı artık.
bu saatten sonra hayrı dokunmaaaz.
çek git artık.

H_Turan 26.09.2009 22:05

Dünyada hangi takıma giderseniz gidin o kadar avrupa maçındaki kötü sonuçlar ligde 7 maçtır 1 puan toplayan teknik drektörü tutarmı kovar yada teknik drektör istifa eder Sivasspor kimsenin babasının malı değil giden gider çok bilmiş bülent uygun bizi 3 sene önceden daha beter hala soktu.

mahser 26.09.2009 22:05

[COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][QUOTE=özsivasli1903;566267]niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser...
hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz...
sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin...
hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...[/QUOTE]

istanbul yalakalıgı demoda oldu yonetım ve bulent uygun yalakalıgı moda bu sıralar yonetım ve bulen uygun ıstıfa etse bu kulubun basına gececek kımse kalmadımı bu kadarmı sahıpsız bu takım hep ıyı dusunmeye devam edın bakalım ınsallah bu takım dusmezde lıgdende golu kacıranları kadroya sokan transver eden kım BU HAFTA KIMSE MACA GITMESIN BEYLER sımdı bana kotu gunde destek olmak lazım ıyı gunde herkes destek olur muhabbetını kımse yapmasın bırde baska bır taktık yaparak tepkını koy ortaya EY UYUYAYAN UYUMAYADA DEVAM EDECEK GOZUKEN SIVASLI tepkını goster maca gıtma s

sivasfutbol 26.09.2009 22:06

[QUOTE=GuVeN;566374]bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..[/QUOTE]

Kardeş bu sene kendi getirdiği futbolcu başına para alıyor sakın o olmasın;)

edebiyatisyen 26.09.2009 22:06

[QUOTE=kakikli;566373]BİZMİ İYİ GÜN TARAFTARIYIZ, SEN 2.LİGDE 3.LİG DE DEPLASMANLARA GİTTİNMİ, STADLARDA AÇ SUSUZ KALDIN MI!
KİMSEYE SİVASLILIĞIMIZI, SİVASSPORLULUĞUMUZU İSPATLAMAYA GEREK..
SİZ BÖYLE DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZZ...[/QUOTE]

Tamam siz bunları yaptıysanız gerçek tarftarsınız(!)Taraftarlığın ölçütü belli oldu, hayırlı olsun(!)

SenSetik 26.09.2009 22:06

[QUOTE=NAPSTER_58;566363]

O kücük bölüm (cogu coluk cocuk) Maratondaki Bay-Bayan-Cocuk ´lara olmadik küfürleri etiler ve el kol hareketleri yaptilar.
Bu anlayisi destekleyenleri kiniyorum.

saygilar[/QUOTE]

Babası yaşındaki adamlara, hem de bu adamlar Sivasspor taraftarı, kadın, çoluk, çocuk demeden küfür eden bu insanların; sebebi ne olursa olsun affedilemeyecek bir davranışta bulunduklarını belirtiyorum.

Eğer bahsi geçen kişiler buradan bu yazıyı okuyorsanız şunuda belirteyimki; sizinle aynı havayı solumaktan, aynı oksijeni tüketmekten, aynı canlı sınıfında bulunmaktan ve aynı trübünden oturmaktan İĞRENİYORUM !!!

Tabi suç sizin kadar size bu terbiyeyi vermeyen, örf ve adetlerde büyüklerin yerini anlatmayan, ahlak kurallarını öğretmeyen anne ve babalarınızdadır.

Sizler bu toplumun ve taraftarın üstünden beslenen asalaklarsınız !!!

kurtay58 26.09.2009 22:07

Bugünler takıma sahip çıkma zamanı, birlik beraberlik olmadan buradan çıkamayız, boştaki hocaları bir gözden geçirin yirmi yıldır bir o takım bir bu takım her biri en az 4-5 takımı küme düşürmüş, bunlardan mı medet umacağız. Şimdi birlik beraberlik içerisinde stada gidip takımı desteklemek lazım. İşler düzelince bugünkü durumu, transferleri, Bülent Uygun'un futbol dışında gereksiz konuşmalarını (Takım şampiyonluğa oynarken bunları yazıp eleştirdim. Ama şimdi sırası değil) yargılarız.

üçyıldız58 26.09.2009 22:09

[QUOTE=GuVeN;566374]bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..[/QUOTE]

güven bülent hocamız aldığı futbolcuları oynatıyor neden yönetime ,basına,taraftara,birşeyler ispat etmeye çalışıyor yaptığım transferler yanlış değil dedirtecek ama olmuyor her hafta mağlibiyet aldıkcada sağlıklı düşünemiyor futbolcuya ,bazen taraftara, bazen yardımcılarına sinirleniyor bence bülent hocamızın piskolojik tedavi alması lazım hemde takım halinde
en önemlisi futbolcularla hocamızın arası gitgide açılıyor bence aradaki saygı sevgide yavaş yavaş kayboluyor
(birkaç kişinin dikkatine hocamızı hatalarından dolayı eleşetiriyoruz ama hala hocamız diye hitap ediyor gereken saygıyı gösteriyoruz körü körüne hatalarını göre göre kuru bir inat uğruna yanlışları savunmuyoruz )

sivasfutbol 26.09.2009 22:12

BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...

GuVeN 26.09.2009 22:12

[QUOTE=üçyıldız58;566392]güven bülent hocamız aldığı futbolcuları oynatıyor neden yönetime ,basına,taraftara,birşeyler ispat etmeye çalışıyor yaptığım transferler yanlış değil dedirtecek ama olmuyor her hafta mağlibiyet aldıkcada sağlıklı düşünemiyor futbolcuya ,bazen taraftara, bazen yardımcılarına sinirleniyor bence bülent hocamızın piskolojik tedavi alması lazım hemde takım halinde
en önemlisi futbolcularla hocamızın arası gitgide açılıyor bence aradaki saygı sevgide yavaş yavaş kayboluyor
(birkaç kişinin dikkatine hocamızı hatalarından dolayı eleşetiriyoruz ama hala hocamız diye hitap ediyor gereken saygıyı gösteriyoruz körü körüne hatalarını göre göre kuru bir inat uğruna yanlışları savunmuyoruz )[/QUOTE]

haklısın üçyıldız58 olmuyo artık. yönetım yapar artık umarım ustune dusenı.ustumuzdekı takımlar bızım gıbı durmuyo yerınde,fark acılıyo yavastan.. kan degısıklıgı gerekıyo..

sabanoh 26.09.2009 22:13

Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor?
Degisiklerine bakin : sen maça 1 puan için mi geldin ?
Ibrahim sahinin yerine erseni sokuyorsun.Zita yi neden çikartiyorsun?
Kadiri çikartmasi dogru fakat uguru neden sokuyorsun.
Birtek dogru karari yasini oynatmamakta.
Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim.
Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak.
Siz devam edin desteklemiye Bulent babanizi, size basari üstüne basari getirir.
Geçen sene Bülent degil oyuncular elde etti basariyi.

k_erdi 26.09.2009 22:14

[QUOTE=özsivasli1903;566267]niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser...
hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz...
sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin...
hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...[/QUOTE] bu takım zamanındada 3.lıgdeydı ozaman oraya gerı donsun bole bı zıhnıyet varmı bulent uygunmus suymus buymus kısıler gecıcıdır kalıcı olan sivasspor dur 7 haftada 1 puandan sonra istifasını vermelıdir olmuyor ıste degısıklık sart bülent uygun artıslıgının ben ne yapsam tutar tavrının sonuclarını cekıyor ve sıvasspora cektırıyor ISTIFAsını ıstıyoruz

bassguitar 26.09.2009 22:14

bulent hoca ıstıfa ederse kolayı yapmıs olur.sıvasspordan kazandıgı karıyerı ve hocalık sıfatınıde bırakır oyle gıder bu lımandan...

1264 26.09.2009 22:14

Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?

DeathRow 26.09.2009 22:16

[B][CENTER][SIZE="6"]bizim bu durumda olmamızın sebebi bülent hocanın sivassporu artık büyük klup olarak görmesiydi yani oyuncuları sattı ofansife yoneldi kendini büyük takım sanıp buda yanılttı ve halimiz ortada

asla kendini büyük gormeyeceksin ne oldum deil ne olucam diyeceksin...[/SIZE][/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35.