![]() |
Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
bülent hocam ne olur istifa etme... sivas seninle sivas sensiz hiç...
|
[SIZE="5"][/SIZE]gitme hocam gitme bu takımı senden başkası toparlayamaz kaptan gemisini terk edermi hocam.sen bizim herşeyimizsin.ben sana sonuna kadar güvendim ve güvenmeye devam ediyorum sensiz sivasspor yetim kalır.
|
Gitmemeli Bülent Uygun artık bizden biri bizim kadar Sivaslı bizim kadar takımına düşkün... Ne biz ne de o ayrı değil artık bir bütün olduk...
|
Yönetim duy sesimizi gitmesini istemiyoruz BÜLENT UYGUNUN takımın başından kalmalı hocam BÜLENT BABA BİZİ BIRAKMA
|
gitteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
bırakma bizi hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
hocam bizi bırakmaa...sessiz çığlığımızın sesisin sen...
|
Cevap: !!! GITMESIN
GİTMESİN
Bülent Hoca giderse kim gelecek?. Gelen adam hic bir zaman yerini dolduramaz. |
hoca sakin gitme sana yakismaz boyle olaylar.unutma gemiyi en son kaptanlar terk edermis.sen kaptansin,ve bu geminin senin kaptanligina ihtiyaci var.gitme.
|
[B]BU KADAR GITMEMENIN ÜZERINE BIRAKMAMASI LAZIM CÜNKÜ BIZIM ICIN KALMALISIN BÜLENT ABI[/B]
|
bülent hoca bu takıma yılarını vermiş bi adam bu genç yaşta bu başarı bence taktire şayandır.illede her maçtan galip gelinecek diye bişey yok,sonuçta bu kadar eksikle bile bu mücadele... haa hatırlamışken bülent hocaya hakaret edenlere sesleniyorum kazanınca bülent hocadan iyisi yok ta yenilince başarısız oluncamı hemen hakaret çoooookkk ayıp bee sivasa yakışmıyacak bi davranış
BURDAN BÜLENT HOCAYA SESLENİYORUZ BAŞARILI OLSANDA BAŞARIIS OLSANDA HEP YANINDAYIZ HOCAMM BU TAKIM SANA MUHTAÇTIR |
[B]HOCAM BIRAKMA BIZI LÜTFEN ! ISTIFANI GERI AL[/B]
|
[B]İyisi gelmez yenisi gelir gelen gideni aratır bazı arkadaşlarımızın dediği oldu bülent hocamız istifa etti bakalım ellerine ne gececek sivassporumuz çok büyük bir değeri kayıp etti allah sonumuzu hayır etsin[/B]
|
[B]Hocamız hiçbir yere gitmiyor arkadaşlar merak etmeyin...[/B]
|
[QUOTE=yerliturkuaz;569611][B]Hocamız hiçbir yere gitmiyor arkadaşlar merak etmeyin...[/B][/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][B]abi nasil bukadar emin konusuyorsunuz, insallah dedigin gibidir[/B][/FONT] |
ya şu emin konusanlar kaynak göstersin merakta bırakmasınlar insanları!
|
Kalmasini Istiyorum..
Bizi Sivasspor Yapan.. Bizi 17. Siradayken Sirtliyan Tasiyan 2 Sene Arka Arka ilk 5e Oyniyan.. Bulent UYGUNDUR ! |
[IMG]/http://habercininyeri.files.wordpress.com/2009/03/bulent-uygun.jpg[/IMG]
|
[IMG]http://www.sporgazeteleri.net/wp-content/uploads/20090425_bulent_uygun-250x250.jpg[/IMG]
|
bülent paşa gitmeeeeeeeeeeeeee nolusun sensiz bu takımın hali arap
|
gitme hocam biz senin değerini bilemedik biz ettik sen etme bizi bırakıpta gitme
|
bülent hoca emin ol sahipsiz kaliriz
hocamizin hatasi belli bize bu seneyi yaktir di emin olun büyük sevincler de yasatti yerine gelenin bu derece takimi sahiplenecegini tahmin etmiyorum tek kelime gitmesini istemiyorum
|
Ben takim galibiyet alamazkende dedim herkesin istifa dedigi zaman hocamiz iyi bir hoca hem iyi hoca hemde iyi insan tek eksiklik tecrübeydi ve bu son kötü gidisle büyük tecrübe kazandi kesinlikle kalmali takim iyi giderken alkislayanlar kötü zamanda hemen sirt döndüler esas kötüngünde sahip cikilmali ve vefakar sivaslilar sahip cikmali ve cikacaktirda gitsin diyenler sanirim sivasin basarisini istemeyenler kal hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
1 maç kazanıldı diye birçok kşi döndü çark etti yarın bir maçı kaybedince tekrar istifa diye bağırılmayacağını kim garanti ediyor
Fikri sabit arkadaşları tenzih ederek skor tarftarı olmayın diyorum o kadar... |
Taratarız biz çekeriz cefa bülent hoca bizi bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
[url]http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=274798775095&view=user#/group.php?gid=274798775095[/url] hadi burdanda destek verlim grup açıldı
|
bu taraftar bu takım hayal bile edemeyeceği başarıları senin sayende yaşadı.senin sayende "altın çağını"yaşadı bu takım.başarı bir yolculuktur bir varış noktası değil.leman sam'ın şarkısında dediği gibi "daha gidecek çok yolumuz var"lütfen kalın!
|
YÖNETİMİMİZ UYGUN UN İSTİFASINI KABUL ETTİ
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un istifasıyla ilgili olarak yönetim kurulu toplantısının ardından sitemize bir açıklama yapan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal,Bülent Uygun ile yolların ayrıldığını istifayı kabul ettiklerini söyledi. birileri kına yaksın şimdi offffffff beeeeeeeee |
size hiç birşey denmez 3 hafta önce istifa diye bagarıyodunuz.şimdi bülent hoca geri gel. yok öle zaten sizin yüzünüzden gidior
|
[COLOR="Red"][B][FONT="Century Gothic"]YÖNETİMİMİZ UYGUN UN İSTİFASINI KABUL ETTİ
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un istifasıyla ilgili olarak yönetim kurulu toplantısının ardından sitemize bir açıklama yapan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal,Bülent Uygun ile yolların ayrıldığını istifayı kabul ettiklerini söyledi. Ünsal açıklamasında “ 3 sezona yakın bir süre takımımızda Teknik Direktörlük görevini başarı ile yürüten Bülent Uygun’un istifası Antalyaspor maçından sonra yaptığımız Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısında değerlendirmeye alınmıştır. Yaklaşık 7 yıldır Sivassporumuza futbolcu, menejer ve Teknik Direktör olarak hizmet eden değerli hocamıza bundan böylede Sivasspor Kulübünün kapısı her zaman açık olacak, kendisi ile olan gönül bağlarımız devam edecektir. Teknik Direktörümüz sayın Uygun’un istifasını Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak büyük bir üzüntü içerisinde kabul ederken, kendisinin şahsında yardımcı hocalarına, ailesine ve tüm ekibine teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılı ve sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyoruz. Sivasspor camiasına ve tüm futbol kamuoyuna; Teknik Direktörümüz sayın Bülent Uygun’la yollarımızı ayırdığımızı bildirirken, yeni Teknik Direktörümüzün kim olacağı konusunda Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımızın süratle devam ettiğinin bilinmesinde de fayda mülahaza ediyoruz. “dedi 2009-10-04 sivasspor resmi web sitesi[/FONT][/B][/COLOR] |
gitmesini istemiyoruz.................
|
Ne oldu takım yenmeye başladı. Şu gitsin diyen saftrik delikanlılara ne demek lazım bilemiyorum
|
[B]hocam bu şekilde bizi bırakıp gitme gitmen bize fayda etmez aksina daha kotu olur:([/B]
|
küçüktün sen bebektin
yaklarının üzerinde duramıyordun titriyordun korkuyordun ben minik ellerinden tuttum senin cesaret verdim güven verdim ve sen ilk adımını attın ve sen ilk kez yürürdün ve sen ilk kez ürüdüğünde beni terk ettin!!!! böyle bırakıp gitmen kime ne fayda sağlar ki bülent abi.... |
küçüktün sen bebektin
yaklarının üzerinde duramıyordun titriyordun korkuyordun ben minik ellerinden tuttum senin cesaret verdim güven verdim ve sen ilk adımını attın ve sen ilk kez yürürdün ve sen ilk kez yürüdüğünde beni terk ettin!!!! böyle bırakıp gitmen kime ne fayda sağlar ki bülent abi.... |
hocam gitme be gercek sivaslilar gercek taraftarlar seni durusunla seven taraftarlar icin kal be hocam
|
bülent başkan gitmeseydin ii olurdu ama napalım bundada vardır bi hayır
|
gitmeeeeeeeeeee bülent hoca ne sen sivassporsuz nede sivasspor ve sivaslı sensiz yapamaz.sen bizim hocamızsın hocamız olarak hep sivassporlu bülent hoca olarak kallllllllllllllllllllllll......................
|
daha yapacak çok işlerimiz var hocammmmmmmmm GİTMEEE
|
[QUOTE=junior_69;569499]gürün devlet hastanesi acil servisi gürün/ sivas
kınalarınızı bekliyorum :)))))[/QUOTE] sana kina degilde baska birsey gönderebilirim |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06. |