SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral Resmen Sivas'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27494)

mysuskunx 08.10.2009 20:00

Cevap: Ertuğral Resmen Sivas'ta

başarılar diliyoruz yeni hocamıza tek gelmesin yanında iki oyuncu getirse yeter... :D

yigidocengiz 08.10.2009 23:10

bu fatih tekke konusunu falzla kurcalamayalım isterseniz arkadaşlar.bence hocanın söylemek istediği bizim dönemimizde parladı olacaktı galiba.yoksa fatih tekkeyi kendilerinin çıkarmadığını herkesten çok kendisi bilmez mi???

vexol58 09.10.2009 00:12

SİVAS ımıza hayırlı uğurlu olsun..İnşallah tekrar yükselişimize vesile olur..

gül5858 09.10.2009 00:15

[B]Hayırlı olsun Sivasspor camiyasına yeni umutlar ve yeni başarıları getirmesi dileğiyle.
Muhsin Ertuğral hocamızın yazılan yazılarda başarılı olduğunu okuyoruz. Buda morel oldu biz taraftarlara...[/B]

Sivas Meydan 09.10.2009 00:16

Hayırlı olsun diyorum.Umarım yanılırım.
Bülent Hocayı çok ararız çok

vexol58 09.10.2009 00:19

[QUOTE=Sivas Meydan;571913]Hayırlı olsun diyorum.Umarım yanılırım.
Bülent Hocayı çok ararız çok[/QUOTE]

Bunu söylemek için çok erken.Peşin hükümlü olmamak lazım..

Sivas Meydan 09.10.2009 00:26

[QUOTE=vexol58;571917]Bunu söylemek için çok erken.Peşin hükümlü olmamak lazım..[/QUOTE]

Niye erken olsun adı sanı duyulmamış bir hoca götürüyoruz.Biz sıradan bir anadolu takımı değiliz artık şampiyonluklar kazanıp Anadolu'nun önünü açmamız gerekiyor.Muhsin hoca Türkiye'de bir tek en kıl olduğum takımda yardımcılık yapmış ki o takım bu sene hugo denen oyuncak markasını başına getirdi hiç yoktan adamın şampiyonlukları vardı e noldu görüyoruz hallerini daha beter olsunlar şimdi millet dalga geçer oldu bizle afrikadan hoca alıyoruz futbolla ne kadar alakalı olduğunuda anlatmaya gerek yok

rizesporlular 09.10.2009 03:06

hayırlı olmasını diliyorum..karamsar olmayın
türkiyedeki ellerını ovusturarak bekleyen balanscılardan 10 kat iyidir..

ruzgarpolice 09.10.2009 07:00

arkadaşlar bazı arkadaşlar başarının ölçüsü neyse onu bitarif etsinde bizde bilelim .daha hoca gelmeden yok bu hocanın ne başarısı var yok afrikadaki başarıda neymiş gibi gereksiz bazı sözler sarf ediyorlar arkadaşlarım bugün dünyadadaki bütün başarılı futbolcular afrikadan çıkmış insanlardan daha yiğidoluğun nedemek olduğunu bilmeyen arkadaşlar bu gün çıkmışbizlere yiğidoluk numaraları çekip akıl vermeye kalkıyorlar önce yiğidoluk saygı demek edep demek kardeşlık demek bunu bir idrak edin sonra düşünerek yorum yapın lütfen ben şahsen muhsin hocanın bize vede türk futboluna çok şeyler katacağından eminim bizi biz yapan özelliğimizolan yiğido kardeşlerimede saygılarımı sunuyorum inşallah her şey daha güzel olacaktekrar saygılarla....

hiko58 09.10.2009 07:21

hoşgeldin hocam sefalar getirdin. inşallah sivasa faydalı olursun ve başarılarla dolu bir süre geçirirsin. allah yardımcınız olsun.

H_Turan 09.10.2009 11:03

[QUOTE=Sivas Meydan;571913]Hayırlı olsun diyorum.Umarım yanılırım.
Bülent Hocayı çok ararız çok[/QUOTE]

Ne arayacaz Tüm türkiyeye Antipatik etti takmı başarı kazandı ama kimse iyi bilmiyor Bu sene yaptığı hatalar sildi onları bir kere artık bitti o dönem.

effenberg 09.10.2009 11:11

Bazi arkadaslar Ertugrul hoca icin adi bilinmeyen veya Türkiye ligini tanimiyan biri olaral lanse ediyorlar anlamak mümkün degil!!!

Bülent hocayi kim taniyordu TD olarak???
Sivasspor sayesinde bir yerlere gelmistir.Futbolcu iken(üstelik Anadolu da dolanmadigi takim kalmamisti son durak olarak Sivasspora geldi sonra Menejer iken göketen TD olarak takimin basina gecti tek yetkili olarak).
Ismi bile unutulup gitmisken Sivasspor sayesin de tekrar Asker Bülent oldu biraz gercekci olalim ki kime vermistir burda???
Sivasspor Bülent hocaya hersey (para,söhret,kariyer vs)vermistir ama Bülent hoca Sivasspora hic bir sey vermemistir.

eyupk 09.10.2009 11:32

Hayırlı olsun bütün yiğidolar için.

Thai 09.10.2009 15:15

Muhsin ERTUĞRAL ile birlikte

Sivasspor olarak

inşallah

"büyüyemiyoruz biz, küçülelim bari" dönemi başlamamıştır.....

Günler ne getirecek göreceğiz ama iiş işten geçmez inşallah.....

ready 09.10.2009 15:19

[QUOTE=effenberg;572060]Bazi arkadaslar Ertugrul hoca icin adi bilinmeyen veya Türkiye ligini tanimiyan biri olaral lanse ediyorlar anlamak mümkün degil!!!

Sivasspor sayesinde bir yerlere gelmistir.Futbolcu iken(üstelik Anadolu da dolanmadigi takim kalmamisti son durak olarak Sivasspora geldi sonra Menejer iken göketen TD olarak takimin basina gecti tek yetkili olarak).
Ismi bile unutulup gitmisken Sivasspor sayesin de tekrar Asker Bülent oldu biraz gercekci olalim ki kime vermistir burda???
Sivasspor Bülent hocaya hersey (para,söhret,kariyer vs)vermistir ama Bülent hoca Sivasspora hic bir sey vermemistir.[/QUOTE]

[B]bülent hoca sivri dilliginin hep ben bilirim çok bilmişliginin kendini kulübün üstünde görmesinin ve bunun gibi bir çok nedenler sıralayabiliriz tabiri caizse kendi kuyusunu kendi kazdı[/B]

kemalk58 09.10.2009 15:22

ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN..

ALLAH UTANDIRMASIN.

mucahitbaba58 09.10.2009 17:46

[QUOTE=effenberg;572060]Bazi arkadaslar Ertugrul hoca icin adi bilinmeyen veya Türkiye ligini tanimiyan biri olaral lanse ediyorlar anlamak mümkün degil!!!

Sivasspor Bülent hocaya hersey (para,söhret,kariyer vs)vermistir ama Bülent hoca Sivasspora hic bir sey vermemistir.[/QUOTE]

kesinlikle katiliyorum bu sozlere
bazi yigidolar daha hala gtiden adami konusuyorlar adam gitti bitti
simdi yeni donem belki bu adam ummadigimiz basarilari yapacak yeni bir donem yani simdi destek zamani

mucahitbaba58 09.10.2009 17:51

en azindan yabanci oyuncular daha fazla forma sansi bulacak biraz daha adaletli olacak
yani icimden bi ses sanki bulent hocanin biraz irkci gibi davrandigini soyluyordu cunki en oynayabilecek guvenilir adamlar yedege bile alinmiyordu beni biraz dusunduruyordu sebep ne olabilirdiki gerisini siz anlayin yani
ama simdi gercekten isterse sivas kume dussun ama takima adeletli ve yabanciyi iyi bilen bir teknik adam var icim rahat en azindan eminim gormek istedigimiz oyuncularin macini izleyebilecez mesela kamanan

carizma0658 09.10.2009 18:17

allah utandırmaSIN SİVASA HAYIRLI OLSUN

FIRTINA38 09.10.2009 19:13

Öncelikle yeni hocaniz hayirli olsun.
Biraz önce kendisini radroda dinledim.
cok efendi birisine benziyor.
bülent uygurun tam tersi diyebilirim.
hafta sonu imza atmaya gelecekmis.
spiker transferler hakkinda soru sordu.
önce takimi görüp tanimasi gerektigini söyledi..

yeniden hayirli olsun sivasspor camiasina....

sivastatlıbelam 09.10.2009 20:29

takımı tanıyınca transferin özellikle defansa transferin şart olduğunu anlayacak.

bülent uygunun 8 maçtır oynatmadığı ve hannover 96 dan alınan ferhatın bundan sonra oynayacağını düşünüyorum.

FIRTINA38 10.10.2009 03:30

[IMG]http://www.ajaxct.co.za/images/stories/Bye%20Muhsin.jpg[/IMG]

An emotional Ertugral bids Ajax farewell
It was a difficult decision to make but I could not ignore that opportunity of coaching a team that has qualified for the Champions League said Muhsin Ertugral.

The Turkish born coach was very emotional as he addressed the local media in his last press conference at Ikamva today. He said This was a very difficult decision to make because I am part of the Ajax family.

When I spoke to my CEO about the offer on the table they supported me and advised me in making my decision. Looked at this offer for a long time as it was always my ambition to coach a team in the Champions league and that the team is a Turkish based club makes this offer even harder to turn down.

I must say the Ajax Cape town management were fantastic in the understanding of the situation and encouraged me to follow my dream. I would like to thank all the staff and the Ajax fans for their support and I will always be thankful to the club for supporting me at this difficult time”, concluded Ertugral before breaking down during the Press Conference.

Muhsin leaves for Turkey this evening and will be on the bench at his new club, Sivasspor at the weekend.

[url]http://www.ajaxct.co.za/index.php?option=com_content&task=view&id=558&Itemid=2[/url]

Metal Gear 10.10.2009 10:28

Yerel medyaya veda ederken çok duygulanmış hocası.Sivasspor'dan teklif gelince yönetiminni çok anlayışlı davrandığını ve karar konusunda Muhsin Hoca'nın vereceği karaar saygı duyacaklarını söylemişler..Hoca'nın en büyük hedeflerinden birisiymiş Şampiyonlar Ligine katılmış bir takımın başına geçmek.:)

58alp58 10.10.2009 13:57

İnşallah sivasspora faydalı olur

kemalk58 10.10.2009 13:58

YENİ BİR GRUP -ÇILGINLAR - YİĞİDO GENÇLİK VE .......

--------------------------------------------------------------------------------

YENİ BİR TARAFTAR GRUBU ; EVET NEDEN OLMASIN ;
BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ZAMANIM MÜSAİT OLUNCA SİVASTAKİ MAÇLARA GİTMEYE ÇALIŞIYORUM...
BAKIYORUM YİĞİDO GENÇLİK ....MAŞALLAH HEP HAZIR HEP NAZIR VAZİYETTE HEP DESTEK VERİYOR.HATTA BURSA MAÇINDA BENDE YANLARINA GİTTİM..
ŞİMDİ DİYORUMKİ BAŞKANIMIZA SÖYLESENİZDE , SAHANIN ÜÇ TARAFINDA YANİ MARATONDA - ÇILGINLAR - GAR TARAFINDA A BLOKTA YİĞİDO GENÇLİK VAR...NEDEN GAR TARAFI- D - DE BİR GRUP OLMASIN , LÜTFEN BU İŞLE İLGİLENİN.
ÇÜNKÜ BİZ HEP ORADAN BİLET ALIYORUZ...
AMA NEDENSE ; ORDAN BİLET ALANLAR HEP ÇEKİRDEK YİYOR. BU İŞE BİR ÇÖZÜM BULUNSUN... ÇÜNKÜ BİZLER MAÇA SİVASSPORUMUZU DESTEK İÇİN GİDİYORUZ...
ÇEKİRDEK YEMEYE DEĞİL...
ANLAYANLAR ANLADI...
LÜTFEN BİR GRUP DAHA OLSUN...
SAHANIN HER TARAFINDA BİR GRUP....HİÇ SUSMAYAN , HEP DESTEK VEREN. HEP SİVAS İÇİN HEP SİVASSPOR İÇİN ...
LÜTFEN İLGİLİLER BU KONUDA BİR ÇALIŞMA YAPSINLAR...

NE DERSİNİZ OLURMU ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D

altuntas58 10.10.2009 14:06

[B]Hayırlı olsun zirve mücadelemize gecen seneki kaldığımız yerden devam ederiz inşallah[/B]

eyupk 10.10.2009 23:40

Hocamız çok iyi bir insana benziyor. Hayırlı olsun.

eyupk 10.10.2009 23:43

Ertuğrul hocayla şampiyon bile olabiliriz belki. Bu hoca çok başarılara imza atmıştır. Valla şampiyon olur mu oluruz inşallah.

FIRTINA38 11.10.2009 13:40

Ertuğral Sivas'ta
Sivasspor Yönetim Kurulu'nun anlaşma sağladığı yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral havayolu ile bugün kente geldi. Ayağının tozu ile tesisleri gezen Ertuğral, imkanları mükemmel bulduğunu ifade etti.
Bülent Uygun'un istifası sonrasında Güney Afrika'da Cape Town takımını çalıştıran Türk teknik adam Muhsin Ertuğral ile anlaşan Sivasspor, yeni hocasını bugün Sivas'a getirdi.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral bu sabah Kulüp Başkanı Mecnun Otyaktmaz ile birlikte THY'nin İstanbul uçağı ile kente geldi. Ertuğral'ı havalanında İkinci Başkan Erdal sardılar ile Genel Koordinatör Faruk Taşseten karşıladı.

Yöneticilerle birlikte karayolu ile şehir merkezine geçen Ertuğral, başkan ve yöneticiler ile birlikte idman sahalarını ve kulüp sosyal tesislerini dolaştı.

Tesis personeli ile de tanışan Ertuğral'a, takımın soyunma odaları, çalışma odaları ve konaklama yerleri gösterildi. Ertuğral'a kulüpte İkinci Başkan Mehmet Oflaz ile Asbaşkan Mehmet Ali Topal da eşlik etti.

Ertuğral, dikkatle incelediği tesislerden duyduğu memnuniyeti yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı. Ardından yöneticilerle birlikte kulüpte kahvaltı yaptı. Ertuğral, öğlenden sonra resmi sözleşme imzalayarak görevine başlayacak.

11.10.2009
Kaynak : DHA

emrekocturk58 11.10.2009 13:55

........................BÜLENT UYGUN........................

mavisabah 11.10.2009 14:42

Ertuğral imzayı attı

Sivasspor, teknik direktör Muhsin Ertuğral ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bülent Uygun'un, ligin 8. haftasında 2-0 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası istifasının ardından, teknik direktörlük görevi için Muhsin Ertuğral'da karar kılan Sivasspor, anlaşmaya vardığı Ertuğral ile kulüp tesislerinde resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, son yıllarda Sivasspor'un yükselen bir ivmesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Bize bu başarıları yaşatan sevgili hocamız Bülent Uygun ile maalesef bu yıl ortaya çıkan konum itibariyle yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Bülent hocamızın şimdiye kadar Sivasspor için yapmış oldukları ve yaşatmış oldukları başarılar için bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde tekrar kendisiyle çalışma fırsatı bulabiliriz. Sivasspor'a ve camiasına, Sivas şehrine yaptıklarını unutmamız mümkün değil.''

Şimdi takımda yeni bir dönem başladığını ifade eden Otyakmaz, ''Muhsin Ertuğral ile önümüzdeki dönem için 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzalıyoruz'' dedi.
Ertuğral'ı tercih etmelerinin nedeninin Sivasspor'un futbol mantalitesine, anlayışına ve kulüp yapısına uygun bir teknik direktör olması olduğunu bildiren Otyakmaz, ''Gençlere önem vermesi ve geleceğin Sivasspor'unu en uygun maliyetlerde kurabileceğimiz bir hoca olduğuna inanmamızdır. İnşallah kendisinin Sivasspor'a çok büyük hizmetleri olup adını altın harflerle kulübe ve Sivas şehrine yazacaktır. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Kendisinden çok ümitliyiz. Sivasspor'u güzel günler beklediğini bütün kalbimizle inanıyoruz'' diye konuştu.

''SİSTEM TAKIMI KURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ''
Muhsin Ertuğral ise Bülent Uygun'un yaptığı başarıların ortada olduğunu belirterek, ''Maalesef biraz şanssız olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla dün başarılı olan bir takımın bugün kötü olmasına bir anlam veremiyorum. Zannediyorum şanssız bir durum geçirdi'' dedi.

''Her şey otomatikleşmiş bir sistem takımı kurmayı düşünüyoruz'' diyen Ertuğral, ''Geçen sene iyi olan bir takım bugün kötü olamaz. Moral ve ilgiye muhtaç olan bir takım olduğunu düşünüyorum. Zannediyorum bize öngörülen düşüncelere en iyi şekilde yardımcı olacağımı teknik açıdan umuyorum'' açıklamasını yaptı.

Yardımcısının Talat Üzüm olacağını, bir de Hollanda'dan üst düzeyde bir kaleci antrenörü getireceklerini ifade eden Ertuğral, ''Üç kişilik yeni bir teknik heyet olacağız. İnşallah bu beklentileri kısa zamanda yerine getirip takımımızı durgun sulara çıkartmak bizim amacımız'' diye konuştu.
Ertuğral ile Otyakmaz, daha sonra sözleşmeyi imzaladı.

SORULAR
Törende basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ertuğral, yaklaşık 10 yıl çeşitli kıtalarda, Afrika, Avrupa ve Asya'da çalıştığını belirterek, ''Tabii ki teklifler, ön görüşmeler oldu. Bu ciddiyette, bu boyutta başkanımızın yaklaştığı tarzda bugüne kadar bu ilgiyi görmedim'' dedi.

Teklife çok sıcak baktığını, Sivasspor'un geçen yıl çok önemli bir başarı yakaladığını ifade eden Ertuğral, ''Tabii her hocanın böyle bir ortamda çalışmak arzusudur. Zannediyorum benden önceki sırada olan birçok hoca olmasına rağmen yönetimin beni öngörmesi hakikaten beni çok mutlu etti. Dolayısıyla başkanımızın teklifini kabul ettim'' ifadesini kullandı.

TRANSFER YAPILACAK MI?
Ertuğral, takıma transfer yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, öncelikle elindeki mevcut kadroya bakacağını belirterek, şunları kaydetti:
''Zannediyorum geçen sene başarılı olan bir takımın şimdi başarısız olmasının nedeni psikolojik baskı, biraz şansızlık ve kendilerinden ümitlerini yitirmeleridir. Onu bir an önce tekrar birlikte çalışarak düzeltmek istiyoruz. O ortamı bulabilirsek zannediyorum ara transferde artık eksiklerimizi yönetimle oturup görüşeceğiz. Ama ilk olarak kendim takımı hissetmek istiyorum.''

Bir soru üzerine, genç futbolculara önem verdiğini, daha önceki çalıştığı takımlarda altyapıdan futbolcu yetiştirip dünya piyasasına sunduklarını ifade eden Ertuğral, şunları söyledi:

''Dolayısıyla bir an önce takımımızı durgun sulara getirip biraz rahatlatabilip ondan sonra belirli bir ekole yön vermemiz gerekiyor. Yani Sivas'ın kendi ekolü olması gerekiyor. Dolayısıyla bu ekolü ayakta tutabilmemiz için gençlere ihtiyacımız var, ve inşallah tabii ki Afrika'da çok yetenekli gençler var. Dolayısıyla eğer öyle bir duruma gelebilirsek takımımıza genç Afrikalı oyuncu kazandırmayı tabii ki düşünüyoruz.''

mavisabah 11.10.2009 14:52

.............KAYNAK : LİG TV

... UMARIM GELEN GİDENİ ARATMAZ ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33.