SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral: İyi Yoldayız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27848)

birdokuzaltiyed 30.11.2009 16:39

Cevap: Ertuğral: İyi Yoldayız

Ne iyi yoldayız ne de bir şey Hocam. Bu futbolcu müsveddelerinin oynuyormuş gibi yaparak zerre kadar bi yol aldıklarını görmedik, göremeyeceğiz de.
Cehennemin dibine kadar yolları var.Onur yoksunu bostan korkulukları.
Kaç aydır şu millete yaşattığınız rezaletin haddi hesabı yok be.
Siz nasıl aldığınız parayı gönül rahatlığıyla yiyebiliyorsunuz.Hayret ediyorum. Adam olun biraz adam.Yalandan topçular.

oguzhan_1616 30.11.2009 16:48

Muhsin Hoca Senden Tek istegimiz Bu takım küme düsmesin YETER ,artık gecen senelerdeki gibi sampiyonluk fln filan deill.. küme düsmeyelim yeter.

tekdoktirin 30.11.2009 17:04

NASIL BİR YOLDUR BU SAYIN HOCA BUN LARDA RUH KALMAMIŞ ÇOBAN LARI OYNATALIM DAHA İYİ BUNLARDAN YETER ARTIK YAZIKTIR BİZEDE DİMİ BUNLAR AYIBI BİLE UNUTTU

yigido yakup 30.11.2009 18:07

Hoca evet iyi yoldayiz ??????Cok hizli bir sekilde bank asya ligi yolundayiz.
3 hafta süren vardi yani devre arasi gibi firsatti ama degisen hicbirsey yok sadece oyuncular biraz daha bizim yari sahada pas yapmayi ögrenmisler orta sahadan ileride pas yapma yok 90 dakikalik macta bir takim macin icersinde hic degilse 3 -4 sefer dahi tempo vermezmi?
Ben kayserri macindaki 4-1 iken tempo eren tempo veren pozisyon bulan pozisyon arayan bir takim izleyecegimi umuyordum ama gördükki 1-0 yenilelim oda yeter diye sahada görüntü vardi.
Yok muhsin hoca ansalilan sende bizim gemiyi yüzdüremeceksin.belki seninle cok rahat bir ortamda sezonda basarili olabilirdik ama bu sekilde kesinlikle degil .
Artik bize ligin eskisii bu havayi solumus hermacda ölümüne oynatacak bulunddugu ligin hakkini verdirtecek hoca lazim.biz iyi futbol falan istemiyoruz yardimlasan mücadele eden sonuc alan takim istiyoruz.
istersen takim bizim ceza sahasinda oynasin galip gelsin istiyoruz.

ready 30.11.2009 18:09

[B]takımın bu hallere gelmesinde kimin payı varsa ALLAH belasını versin ben taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum [/B]

effenberg 30.11.2009 18:27

Simdilik hoca ne dese inanmak zorundayiz devre arasi yapilacak takviyelere kadar.....
Bu takimi bu hale getiren sonra da arkasina bakmadan kacan adam utansin..

Ezgi 30.11.2009 18:28

Bugün arkadaşlarla Trabzon'da bir kafe de otururken,arka tarafımızda oturan bir gurup üniversite öğrencisi beşiktaş sivasspor maçını konuşurken bir tanesi ki muhtemelen bjk taraftarı "bank asya takımına da yenilseydik bari"diye bir ifade kullandı.artık millet dalga geçmeye başladı..

Shan58 30.11.2009 19:05

Hoca şimdiye kadar Yasin'le hayretin'i niye oynatıpda önceki maçları katlettiniz.
Murat, Sedat Faruk, Hayrettin-Yasin ikilisinden çok daha iyiydi.

Defans bu performansı eski maçlarda gösterse şu an az 16 - 18 puanımız vardı.

Ulan Hayrettin yalakalığın yüzünden kadrodaki yerini her zaman sağlama aldın.
Bülent abi Bülent abi diye yalakalık yaparak haketmediğin formayı hep giydin.
Allah seninde bülent abi'ninde belasını versin. bu takımı bu hallere getiren sizin gibi adamlıktan nasibini alamamış zaatlardır.

Bülent abinden kurtulduk inşallah senden ve yasin denilen o kazmadanda en kısa zamanda kurtuluruz.

ready 30.11.2009 19:17

[B]sivassporda zaten dayısı amcası olan kadroda yeri her zaman saglamdır hayrettin başka takıma gitse acaba sürekli ilk 11 de yer alırmı [/B]

adres58 30.11.2009 19:34

[QUOTE=Ezgi;584930]Bugün arkadaşlarla Trabzon'da bir kafe de otururken,arka tarafımızda oturan bir gurup üniversite öğrencisi beşiktaş sivasspor maçını konuşurken bir tanesi ki muhtemelen bjk taraftarı "bank asya takımına da yenilseydik bari"diye bir ifade kullandı.artık millet dalga geçmeye başladı..[/QUOTE]

İşte bu laflar beni derinden etkiliyor. Bu tarz söylemler benimde başıma geliyor. O kadar üzülüyorumki, nerde geçen seneki takım ruhum oyunum nerde bu seneki... Çıldırmamak elde değil... Dalga malzemesi olduk.

ready 30.11.2009 19:37

[B]sivassporu bu hale getirenler ve bu düşüşde kimlerin parmagı varsa onları tebrik etmek lazım bir takımın futbolcularıyla oynarsın takım düşüşe geçer [/B]

ercan58.a 30.11.2009 19:42

[B][I]inşallah iyi yoldayızdır,artık kime neye inanalım güvenelim bilmiyoruz[/I][/B]

rsimsek 30.11.2009 20:00

bencede takım iyiye gidiyor ben şahsen umutluyum 2.yarıdan. birazdaha sabr etmemiz gerekecek galiba.

tuzlugollu 30.11.2009 20:39

takımdan en az bes oyuncunun defolup gıtmesi lazım yeni bir hava yakalamalıyız en azından defansı kökten degişmek lazım bu kadar kalecısıyle oynayan oyuncu hangi takımda var ben merak ediyom sanki petkoviç kaleci degilde stoper gibi oynuyo

50sekiz 30.11.2009 20:43

iyi yol buysa kötü yol hangisi? :confused:
kargaspor 1 haftada 3 tane zor mac oynamis yorgun gelmis sivasa sen 3 haftadir yan gelip yatmissin aradabir amatör takima 11 gol atmakla hava atiyorsun.
haftanin son maciydi bütün türkiyenin gözü bu mactaydi rakibin yorgun senin iklimine aliskin degil böyle maci evinde alamiyorsun sonra hayal kuruyorsun
olacak is degil.
haftaya kasimpasa kaydersek iyi yoldamiyiz yoksa *ok yolunda miyiz görecegiz.

tuzlugollu 30.11.2009 20:43

[QUOTE=Ezgi;584930]Bugün arkadaşlarla Trabzon'da bir kafe de otururken,arka tarafımızda oturan bir gurup üniversite öğrencisi beşiktaş sivasspor maçını konuşurken bir tanesi ki muhtemelen bjk taraftarı "bank asya takımına da yenilseydik bari"diye bir ifade kullandı.artık millet dalga geçmeye başladı..[/QUOTE]

salllaa gitsin dalavereyle üç kagıtla şampiyon olanlar utansın
serefimizle düşeriz yine bunlara papuç bırakmayız tabi bu işin sorumlularıda cezalandırılmalı oyunculardan artık ne köy ne kasaba olur belki onlarda böle olsun istemezdi amma yenılgı kötü bişey bu korku bizimkilerde alışkanlık yaptı ve bu böyle gider bir seri yakalayamazsak bir maç almakla falan biz ligde tutunamayız

sivaslihakan 30.11.2009 20:46

takim gercekten iyiydi yenildik ama fitbol iyiydi istek vardi biraz sansli olsaydik golü bulurduk ve besiktasa bu kadar pozisyon vermezdik ben inaniyorum ikinci yari hocanin takviyeleriyle en az 30 puan toplariz

50sekiz 30.11.2009 20:53

[QUOTE=sivaslihakan;584964]takim gercekten iyiydi yenildik ama fitbol iyiydi istek vardi biraz sansli olsaydik golü bulurduk ve besiktasa bu kadar pozisyon vermezdik ben inaniyorum ikinci yari hocanin takviyeleriyle en az 30 puan toplariz[/QUOTE]

takimin iyi gibi görünmesindeki sebepleri ben sana sayim:

- 3 haftadir dinlendiler
- rakip yorgun
- mac tv de canli bütün türkiye bakiyor
- rakiplerin puan almis yumurta kapiya dayanmis
- vs. vs.

bütün bunlara ragmen yenemediler. kasimpasa macindan hic umutlu degilim.
göreceksiniz en az 2-3 gol yiyecegiz. bu mac kimseyi aldatmasin.

58SARKISLALI58 30.11.2009 22:09

onceki maclara gore gercekdende ilerleme var defans da iyiydi orta sahada iyiydi bi atakda bulunamiyoruz ama iyi yoldayiz hocaya katiliyorum ins ikinci yari 3veya 4tane saglam trasferlerle herzamanki gibi olmasa gereken yerlerde olacaktir basarilar yigidolar sivaisn gururu sivasspor

Turan 59 30.11.2009 23:52

Shan 58 seni canı gönülden destekliyorum ve bu cesur çıkışından dolayı da kutluyorum.Keşke herkes senin gibi doğrular görse.

akkuzu 30.11.2009 23:56

HOCAM NE İYİ YOLDASI YA
Biz başka bir maçımıseyrettik yoksa hiç oynamayan rolanti bir beşiktaş karşısında ruhsuz bir takım hatta her yatan bjk lı sporcuya sanki kusura bakma ya yanlışlık oldu dercesine centilmen bir sivasspor ne bu ya.bayanlar liği bun maçtan daha hırsı olurdu.Nerde benim eski ısıran,kora kor basan,yatanı kaldırıp topu önüne dikip oy be diyen eski takımım nerde ya ağlatmayın insanları artık kandırmayın o kadar seyirci,bu takımda lider bir tane dahi oyuncu kalmamış,herkes sorumluktan kaçıyor aman benden gitsin edasında,hata yapmaktan korkuyor bıakın kardeşim korkmayı hanginize küfredip bağırıyor bu seyirci 14 haftadır kötüsünüz hale çıkıp alkışlıyorsa o renkleri seviyor sizde lütfen utanarak çıkın biraz ruhunuzu koyun ounayın yenilin hatta küme düşün ama lütfen o ruhunuzu görelim yoksa sabır taşımız çatlamak üzere

Metal Gear 01.12.2009 00:00

Hocam iyi yol falan da.Farkındaysanız tüm yolun yarısına geldik.

gül5858 01.12.2009 00:19

[B]15 gün ara verildi hergün çalışma haberlerini izledik ve duyduk.
Lakin Sivasspor'da değişen hiç bir şey olmadı beklenen oyunu izleyemedik.

''Ligi 2. bitiren Sivasspor camiasını birtek Mehmet Yıldız'a bağlayan bir. anlayışla karşı karşıyayız.

Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz farzedin yok, Mehmet Yıldız zaten yokta ee o gelene kadar, bu dibe vuruşun seyircisi kalmaktan taraftar olarak rahatsızız.
Her yenilgiyi birilerinin olmamasına bağlarsak işimiz zor.

''Mehmet aldığı kiloları verene kadar 3 ay geçer kalmışki gelince Sivasspor'u kurtarsın geçim bunları.

Giden gitmiştir bırakın onları artık şöyleydi böyleydi iyi oyalandık taraftar olarak.
Bu laflara doyduk daha gitmiyor.İnandırıcılığı kalmadı bu konuşmalarınızın.
[/B]

tekdoktirin 01.12.2009 04:20

HOCA ALLAH AŞKINA YETER YA SİZ SIVASTA SONMAÇ YANİ B J K YA İNSAF ÖLÜM KALIM MAÇI BUMU İNSAF VEREM ETTİNİZ BİZ BİR AVUÇ SADE ANADOLU ÇOCUKLARINI VİCDANINIZ RAHATMI İNSAF AYIPTRIR GÜNHTIR BİZEDE

yigidokentli58 01.12.2009 05:01

hoçaya söylecek birşey bulamiyorum elinde olanin en güzelerini saha sürüyor saha sürdükleri aslanlarda ellerinden gelenin en iyisini yapiyor ama sanssizlik hocam takim iyi yolda takim beşiktaşa oynadigi gibi oynasin birazda forvetler şansli olsun kalan 3 maçtan en za 7 puan cikar inşallah

hiko58 01.12.2009 08:03

sivassporun beşiktaş karşısında ezlmediğini gördüm. kaçan goller olmasa çokta iyi oludu ama. gol bölgesinde oynayan futbolcular gol kaçırırsa yapacak bişey yok. ama sivasın olumlu bir yönde olduğunu gördüm. inşallah daha iyi olacağız. futbolcular hocanın dediğinden çıkmaması gerek. hocanın dediği gibi oynarlarsa bir sorun kalmayacak. zaten herşey bireysel hatalardan kaynaklanıyor.

astaravisa 01.12.2009 13:09

iyi yoldamıyız?
yol neresi onuda söyleseydiniz hocam :confused:

üçyıldız58 01.12.2009 15:19

hocam sizin galiba şöförlüğünüz yok otabandaydık tali yola düştük siz geldiniz yolumuz yolsuza düştü bu takıma zerre kadar faydanız olmamış

hiko58 01.12.2009 16:19

olan oldu artık. tarih biloyu affetmeyecek. adam çıkmış tv lerde utanmadan anadoludan bir takımı şampiyon yapacağını konuşuyor. be utanmaz sen cebine koyacağın üç kuruştan başka ne bilirsinki. senmi şampiyon yapacaksın. işte sivası getirdiğin durum ortada. sattığın ve aldığın futbolcular ortada. allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın bülo. sivasın hakkı sana haram olsun.

adalı harun 01.12.2009 22:35

hocam allah aşkına bu yolun neresi iyibu yol bizi bank asyaya götürüyor eger biraz hocalığın varsabu takımı2 nciyarı iyibir ekip kur da ligde kalalım artist bülo sivasbiryerlere mutlak gelecek sen ise fb de tabelacı olacaksın bu takımın ekmeğini yedin yazıklarolsun inadına yiğidooooooo inadına sivasssssss

ready 01.12.2009 22:48

[B]ocak ayında takıma adam akıllı topçular almazsak bu takımdan ne köy olur ne kasaba bank asyaya dogru yolculuga çıkarız ha diyeceksiniz sivasspor hep birinci ligdemi oynadı hayır bu taraftar ikinci ligde üçüncü ligdeyken her zaman arkasında olmuştur iki günlük trübün mecarası olan insanlar kalkıp yorum yapmasın ister bank asya ister amatör küme olsun farketmez isteyene degil alayına gider bu takımı destekler [/B]

sindy58 02.12.2009 13:17

hangi yolda iyiyz pardon da
en kötü takım bile 4 büyüklere karşı iyi oynuyo bunun iyisi nerde ya yapmayın sadece kendini kandırırsın görüceksiniz kasımpaşa sizi darma duman edicek

50sekiz 02.12.2009 17:22

Ertuğral'dan Yılmaz Vural'a mesaj!
Süper Lig'de cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor'da teknik direktör Muhsin Ertuğral iddialı konuştu. Trabzon'da daha önce birlikte çalıştığı aile dostu Yılmaz Vural'a göndermede bulunan Ertuğral, "Önce 3 puanı alacağım, sonra onu yemeğe götüreceğim" dedi.
Beşiktaş maçında iyi mücadele etmesine rağmen rakibine 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatan Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün yapılan tek çalışmaya sakatlıkları bulunan Kamanan, İbrahim Şahin, Musa katılmadı. Gribal enfeksiyona yakalandığı için son anda Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarılan İbrahim Dağaşan ise yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı. Bugünkü çalışmada Ertuğral, taktiksel ağırlıklı çift kale maç ile şut çalışmasına yer verdi.

Beşiktaş maçında 25 dakika iyi mücadele ettiklerini ama futbolun 90 dakika olduğunu belirten Ertuğral, "Pozisyon hatalarımız oldu. Birlikte hareket etme ve kollektif anlayışımız düzeliyor. Hatalarda sadece defansı suçlamamak lazım. Hatalar başka yerden başlayıp sonuçta defansa mal oluyor. İyi mücadeleyi puana bağlamak için bir iki galibiyet gerekiyor ki yaptığımız şeylerin doğrluğu ortaya çıksın. Bu maçta biraz da şanssızdık. İki forvet arkadaşımızın bir anda sakatlanması enteresandı. ikinci yarıda oyuna aldığımız İbrahim'in de sakatlanması bizi etkiledi" dedi.

YILMAZ VURAL'A MESAJ

Kasımpaşa maçına da değinen ve daha önce Trabzon'da birlikte çalıştığı Yılmaz Vural hatırlatılan Ertuğral, "Uzun yılladır görüştüğümüz aile dostumuz ve arkadaşımız. Ama ondan 3 puan alıp akşam da yemeğe götüreceğim diye düşünüyorum. Yaptığı çalışmalar belli. Takım onunla birlikte toparlandı. Kasımpaşa tehlikeli bir takım. İyi bir yapılanması var. Ama ben oradan puanla ayrılacağımızı düşünorum" dedi.

TRANSFER HAREKATI

Devre arasının yaklaşması nedeni ile transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Ertuğral, "Her takımda olduğu gibi biz de transfer yapacağız. Takviye yapacağımız yerler belli. Almak istediğimiz arkadaşları kadroya yerleştirip güçlü bir kadro ile hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" dedi. Sezon başından beri sakatlığı nedeni ile takımdan ayrı kalan Mehmet Yıldız'ın Ocak'ta çalışmalara başlayacağını belirten Ertuğral, "Ocak ayında antrenmanlara başlayacak ama Şubat'tan önce oynayamayaz. Çünkü dizini birden zorlamamak gerekiyor. Şubat ayından itibaren önemli maçlarda oynatmaya başlayacağız" diye konuştu.

Turan 59 02.12.2009 20:54

Hocam siz bildiğiniz yoldan ayrılmayın.Bu takım lig'de kalacak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06.