SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28159)

konartr58 09.01.2010 22:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim

birincisi şunu görelim.sonuçda bu maç kupa eleme maçı.lig maçı kadromuzu bu maçta harcayamazdık.hoce takımı yormadan bir oyun görmek istemiş anlaşılan.denizli oynadı da sanki golmu attı.
sivasspor ilerleyen günlerde daha iyi olduğunu gösterecektir.kupa maçında takımı idareli kullanması doğru bir taktik.
sivas bursa ile tur atladıktan sonra gelen oyucularla birlikte gerçek yüzünü ve oyununu sahaya yansıtacaktır.

sivaslı yıldız 09.01.2010 22:05

Şimdi ben bugün ki maçı izleyemediğim için üzülmeyim o zaman..:)

İkinci yarıdan herşeye rağmen umutluyum ben..

BOUN 09.01.2010 22:08

Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?

Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!

Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!

Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!

Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.

Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...

3 yıldız 09.01.2010 22:32

yeni transferler iyi çıkarsa sorun yok ama çıkmazsa işte o zaman işimiz zor denizli maçında takım iyi olmasada en azından istediğimiz sonucu aldık.

KrAL SiVaS 58 09.01.2010 22:33

ARTIK LİGE ÖNEM ARTIRILMALI BU MAÇI KEŞKE KAZNASAYDIK AMA OLMADI FORVETİMİZ YOKTU AMA YASİN ÇOK İYİYDİ ERMAN VE AGBETU ÇOK GÜÇSÜZLER ÇOOOK

FANATIK YIGIDO 09.01.2010 22:36

maci basindan sonunakadar izledim akin ve agbetu haric diyerleri berbatti bukadar kotu ve sikici mac izlememistim tek kelimeyle berbatti uzulerek soyluyorum tek umudumuz yeni transferlerimiz.

şuayip bütün 09.01.2010 22:37

bu takıma ne olduda bu hale geldı anlamadım.hiç teknık yok iki futbolcu harıç. köy macı gıbı oynuyorlar.gercektende iyy transver yapmalıyız.yoksa sivas bu oyunla düşer.inşallah transverlerımız iyy cıkar.

muhsin koçak 09.01.2010 22:41

[B]Kadir Pekmezci ve stopere geçtikten sonrada Hayrettinden başka iyi diyebileceğim kimseyi göremedim sahada.Bir parantezde Muhsin hocamıza açmak istiyorum;kupada başarılı olmayı vaadeden birisi olarak çıkardığı takımı kendisi beğenmişmidir acaba,bu rezil oyunla mı kupada başarılı olacağız.Kimse kusura bakmasın ama eğer yeni transferler çoooookkk büyük katkı yapamazlarsa soluğu bank asyada alacağımız gün gibi aşikar.[/B]

dede58 09.01.2010 22:46

Arkadaşlar eğer süper ligde kalacaksak ben bu 11 den bu takımda kalması gereken isimleri yazayım size. Nedenleri ile.

Kadir : Ayağına hakim oyunu iyi izliyor ve top dağıtımı süper.
Erman : Fazla söze gerek yok top sürmesi ap ayrı bir yetenek sadece oyuna biraz daha katmamız için pas alışverişlerimizi çoğaltmalıyız
Hayrettin : Kim ne derse desin kim kızarsa kızsın. Bu maçta onun olmadığını düşünürsek adamların bir çok pozisyonu goldü. Hızını gayet iyi kullanıyor.
Abdurrahman Dereli : Sağ bek adına hala alternatif yok ama ligi kaldırabilecek potansiyele sahip.
Agbetu : Bu ligin futbolcusu değil. Boş koşular oyuna sivassporumuza birşeyler kazandırmıyor.
Yasin : Tam gereksiz bir oyuncu.
Cihan : Bu takımın bel kemiği olabilecek bir oyuncu.
İbrahim şahin: Bu yolculukta faydalı olacak iyi bir golcü.
Murat Sözgelmez : İyi bir yedek defans ve yanında iyi bir defans olursa 11 i kaldırabilecek futbolcu.

58mami58 09.01.2010 22:53

Acımasızca eleştiride bulunmayacam ama vaziyet pek iç açıcı değil umarım bir an evvel toparlanır. Bu arada ibrahim dağaşan ve yasinin hemen kovulması gerekiyo...

57babasivas 09.01.2010 22:57

hoca diyiyor sakatlardan dolayı bu kodrayla çıktı adam 18 zi tamam layamişki zaten al yapıdan çıkan da olmasa 16 kişiydik

adres58 09.01.2010 23:00

[QUOTE=BOUN;596348]Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?

Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!

Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!

Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!

Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.

Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...[/QUOTE]

Evet haklısın gardaş.. Ama Eleştiri sporun doğasında var mutlaka. Eleştiri yaparken argo kelimelere, aşağılayıcı cümlelere ve futbol kültürüne sahip olunması gerekiyor. Elbetteki eleştireceğiz. Bülent Uygun'u en çok eleştirenlerden biriydim ben şahsım adına. Özellikle Gaziantep maçından sonra. Ama hiçbir platformda (Sitemizin haricindeki ortamlarda) onu yem etmemek için elimden geleni yaptım. Eleştiri doğru yapıldığı zaman hepimizde biliyoruzki tek yolu bulmakda en faydalı araçtır İnsan Sosyolojisinde.. Bundan dolayıdırki eleştiri yaparken dozaj ayarlamasına dikkat edilmeli ve antipati toplamamalıyız. Eğer kişi eleştiriye tahammülü yoksa bir yerlerde eksiklik var demektir.
Doğrusun hocamız ve yönetim kurulumuz özellikle Başkanımıza Allah sabırlıklar versin.

özsivasli1903 09.01.2010 23:11

vallaha sivasspor pekte iyi oynamadi...
yine ayni sorun hücumda cok yavas kaliyoz...
hizli cika bilsek gol atariz...

furkan çelik 09.01.2010 23:19

valla gerği söyleyelim vasatı aşamadı sivas.abdurrahmanın akıllara zarar ortaları hayrettının kendı kalesıne gol atacak olması gıbı bırtakım hataları amator takımlar dahı yapmaz .Birde hayrettının yerınede acılen alternatıf gelmelı cunku bu sene cok kotu. gecen senenını en ıyılerınden olan ibrahim dağaşanın da zorla oynuyor gıbı bir hali var.benım gozume carpan oyuncular hıc kosmadı .hırs azim gibi faktorlerden zerre kadar goren var mı oyuncularda sorarım?ama inş duzelır yakında bu takımın halı yenı transferlerle

YİGİDOKENTLİ 09.01.2010 23:21

ikinci yari bomba gibi geliyorum 1 puan güzel sonuç aramiza katilan sadece alt yapidan yunus oyadi takim güzel oynadi aramiza katila oyuncular harika takim geliyor denizlispordan bundan sonra puan almak zor kadrolari güzel ve hoçalari harika bir insan yigidolar elerinden geleni yaptilar hepsine tşk kirmizi beyaz şampiyon sivasspor

cılgınsivas58 09.01.2010 23:52

takımda iş yok vaziyet sıfır toplamda yaptığımız atak 2 süper ligdede böle oynarsanız sizi ikinci lig bile tutmaz umutlarım biraz suya indi takıma acilen forvet ve defans bu arada kamananda sakat

eyuphulagu 09.01.2010 23:58

Geerk bonna gerekse adrese katılmamak elde değil;2 arkadaşımız da mesajlarında çok doğru noktalara temas etmişler..Hoca ne demişti son konuşmalarında tatile girmeden önce;Sivasspor taraftarı yeni alınacak oyuncularla çok sevinecek...Bu söz hocanın sık sık tekraladığı bir söz...20 yıldır hocalık yapan birisi herhalde boş konuşmaz...Yalnız Türk olmasına ,Türkiye'de futbol oynamasına rağmen Türkiye ligine yabancı bir hoca..Sadece 10 yıl önce Y. VURAL'ın yardımcılığını yapmış..Sabır-sabır-sabır şu anda en çok konuşulan bir söz..Bu söz küme düşme sorunu yaşamayan puanı iyi olan bir takım için çok doğru bir söz;ama bizim durumumuzda olan bir takım için zor bir durum..Malesef Sivassporun şu anda oyunculara göstercek fazla bir sabrı da yok..Diyelim bu oyuncular takıma tam uyum sağlayamadı o zaman ne olacak....İşte sivaspor için en zor durum da bu..Mevcut oyuncularla bu zamana geldik;acaba 1-2 transferle 2. yarıya başlasaydık daha mı iyi olurdu da diye düşünebiliriz..Bu sefer takım başarısız olursa niye transfer yapmadın diye hesap sorulacaktı..Alınan oyuncular gerçekten hepsi fert olarak iyi oyuncular ama birbirleriyle ne kadar uyum sağlarlar,bu uyum ne kadar sürer bilemiyoruz..Herhalde hoca da bunu hesaplamıştır..Hocanın lu aşama da yapacak başka bir şeyi de yok...Acaba alınan oyuncular daha önce birlikte oynayan oyuncular olsaydı daha faydalı olmazmıydı diye de düşünülebilir...Alınanlardan Tunuslu ve Elrionun videolarını izledik ama Süleyman tam bir kapalı kutu...Gerçi Süleyman 2008 de Cezayir liginde ve Arap Ülkeleri Şampiyonlar liginde Şampiyonluk yaşamış bir oyuncu...Bu takımda ilk 11 de direkt oynayan da bir oyuncu ayrıca fizik gücü de çok güçlü bir oyuncu..Burada en büyük avantajımız alınan oyuncuların hepsinin Afrika kökenli olması..Birbirini dil olarak anlamakta da fazla sorun yaşamayacaklar...Bunu hoca da mutlaka düşünmüştür...Oyuncular birbirlerine ne kadar çabuk uyum sağlarlarsa sivassporda o kadar çabuk düşme hattından uzaklaşacaktır...Bunun çok çabuk gelmesini bekliyor ve ümit ediyoruz..Son olarak Bu takıma iyi bir gocünün alınmasının artık şart olduğunu düşünüyorum..Artı Yunus'a amatör küme futbolcusu diyenleri de buradan kınıyorum..Biz bu kafayla gidersek Altyapıdan Atakıma oyuncu falan kesinlikle çıkaramayız..Bir oyuncu bir maçla değerlendirilmez..Bu oyuncunun daha ilk maçı oyuncu oynadıkça,kendine güveni geldikçe daha da iyi oynar..Bu oyuncuyu Erciyes maçında canlı olarak stattan izleyen biri olarak Yunus'un bu maçta çok heyecanlandığını ve gerçek futbolunu oynayamadığını düşünüyorum..Yunus oynadıkça daha da iyi olacak..Yeni transferlerin birlikte oynayacağı ilk maçı heyecanla ve merakla bekliyorum..Her Şey Sivas Ve Sivasspor İçin...

murat_n 10.01.2010 00:07

Maçın en kötüsü ..... Erman hariç hepsi
Göze çarpan.... Hocanın futbolcuların hareketlerine bakıp kahrolması mahalle takımından farksız. O kadar bireysel hatalar var ki

Sonuç olarak işimiz çok ama çok zor. Ne derece acılarımıza merhem olacak alınan futbolcular bilmiyorum ama onlardan başkada uudum yok benim.

Metal Gear 10.01.2010 00:55

Arkadaşalr sinirlenmeyin yahu.Bir ay önceki Sivasspor'dan farklı kişiler yoktu bugün sahada.Yeni transferlerimiz gerçekten kaliteli.Bu takım bu haliyle bile 17 puan toplamışsa,ikinci yarı ne yaapr siz düşünü.İlk iki hafta belki yenileceğiz,o zaman ne yapacaksınız?

Elbeyliliyiz 10.01.2010 00:58

sen seziri gönder sezer trabzonda asist yapsin elindeki kadroya bak eger yeni transferler verimli olmazsa yandik bizi düsmekten kimse kurtaramaz..........

carizma0658 10.01.2010 01:08

aslında yapacagım yorum sadece kadro biran önce yerıne otursun tamm sakatlar eksıkler falan çok bu kadro bu maç eyvallah ama kodro düzene oturmassa işimz yaş ama emınmkı yenıkatılanlar ve skaatlar düzeldiginde sisvası kimse tutamaz

ercan58.a 10.01.2010 01:11

[B]bu oyunla 1 puan çok iyi hakemler sagolsun ilk defa[/B]

A.Turan Korkmaz 10.01.2010 01:26

Bu maçta takımın önemli eksikleri ;
Faruk, sol açıkta yapamıyor, sanki 1 kişi eksik oynuyoruz.
Agbetu, sağ açıkta varlık gösteremiyor, zayıf kalıyor.
Derhal bir santrafor alınmalı, Cihan mecburiyetten orada oynadı .
İbrahim Dağaşan takım güçsüzken oyunu rakip sahaya çeviremiyor.
Transferlere bakarsak Keita Dağaşanla, Nabil Farukla, Elrio da Agbetu ile forma savaşı verecekler gibi.
Şu an acilen Mehmet Yıldıza yakın özellikler taşıyan, topu saklayabilen bir santrafor gerek bize. Mehmet Yıldız iyileşse bile form tutması uzun süre alır. Bu yıl istediğimiz verimi alacağımızı sanmıyorum, çünkü kamp da yapmamış olacak . Nihat Kahveci örneği ortada.
Tabii bir de mümkünse defansa takviye.Sedat,Murat ve Yasin birbirine yakın oyuncular.Topu oyuna daha iyi sokacak bir kesiciye de ihtiyaç var.
Kısacası yeni transferler başarılı nokta transferler ancak bir defans , bir de santrafor gelmezse hala işimiz zor.

tekdoktirin 10.01.2010 01:50

berbat bir maçtı.seyir zevki sıfırdı.daha oyuncularımız tatilden çıkamamışlar.umarım hemen düzelirler

yiğidoyiğit 10.01.2010 09:40

İlk yarı mevcut bu kadro ile toplam 17 puan aldık. (Yendiğimiz takımlar Antalya, G.Antep, Eskişehir, Ankaragücü gibi kadrosu geniş takımlar) Aynı kadro ikinci yarıda aynı puanı alsa toplam 34 puan eder. Yeni yiğidolar (Keita, Elrio, Nabil, muhtemel stoper) 6 puan alamayacakmı?

Bu maç gerçekten organize olamadığımız bir maçtı. Ancak, anlayamadığım, konsatre olamayan futbolcularımızdır.

Yerinize yeni futbolcular alınıyor, yedek kalacağınız garanti, siz kendinizi göstereceğiniz bir maçta özelliklerinizi göstereceğinize ikili mücadelelerde UYUYORSUNUZ. Rakibin arkasına saklanacağına ısırmanız lazım, o formanın ıslanması lazım.

Taraftar ayakta, yönetim çalışıyor, SIRA SİZ FUTBOLCULARDA, yeni gelenlere ayak uyduranlar ile takım uçar, ama uyumaya devam eden futbolcular Sivasspor'dan uçar.

Orta saha tamamen değişecek gibi, heyecanla Giresun maçını bekliyoruz.

pover58 10.01.2010 12:17

takım berbattı agbetu en istekli olanımızdı top atmadılar apo ve hayrettin biraz çalıştı geriside babasının hayrına sahada gezdiler.inşallah abdurrahman ın sakatlıgı ciddi degildir.geçen seneki ibrahim hiç yok kısaca takımda ruh kalmamış yok oglu yok.allah sonumuzu hayır etsin yoksa bu gidiş kötü.yeni adamlara güvenmekten başka yapacak bişey kalmadı.

Örükcülü 10.01.2010 12:24

Bu kadroyla, bu kafayla ligi zor götürürüz. İnşallah transferler yerinde olur ve takıma katkı sağlarlar yoksa işimzi yaş. Bu ne yaa !.. Nu nasıl oyun, bu nasıl kadro.

Bu İBRAHİM DAĞAŞAN efendi ne iş yapar? HAYRETTİN futbolcumu, kasap mı? YASİN ÇAKMAK'ın işi YAKMAK mı? Faruk ne için futbolcu olmuş? Allah aşkına birisi açıklasın bunları ....

B.DUMANLI 10.01.2010 13:17

Takimdan acil olarak kovulmasi gerekli futbolcular:Hayrettin ,I.Dagasan ve Yasin bunlardan ne köy olur ne kasaba .Bunlar kendi öz güvenlerini yitirmisler.Hayrettinin yerine Ferhat´i monte edeceksin .Hayrettine gösterilen toleranz Ferhat´a gösterilseydi durum bugün cok farkli olurdu.Böyle futbolcular yönetimde götürür ,teknik kadroda götürür.Rakipler Hayrettinin blogundan gelince caresizlikden hakemlere karsi el kol hareketleri basliyor.Sol defans hattimiz cok zayif.Buna acil önlem yoksa bizi zor günler bekliyor diyebilirim.Uzun toplarda Hayrettin yetersiz kapasitesi bu kadar.Senin oynadigin futbolla bu takim küme düser .Bize zarar verme ,git kime zarar veriyorsan ver.

karahisarli 10.01.2010 13:55

takim halinde futbol cok kötüydü yalnizca bireysel olarak mücadele vardi pas trfigi oldukca az ve kötüydü faruk un hücum anlaminda takima hicbir katkisi yok genelde geri pas yapiyor forvet oldukca etkisiz agbetu da is var ama kendini gelistirmesi gerekiyor erman bu takima cok seyler verecek cok ümitliyim.

KOCYIGIT 10.01.2010 14:00

[QUOTE=konartr58;596344]birincisi şunu görelim.sonuçda bu maç kupa eleme maçı.lig maçı kadromuzu bu maçta harcayamazdık.hoce takımı yormadan bir oyun görmek istemiş anlaşılan.denizli oynadı da sanki golmu attı.
sivasspor ilerleyen günlerde daha iyi olduğunu gösterecektir.kupa maçında takımı idareli kullanması doğru bir taktik.
sivas bursa ile tur atladıktan sonra gelen oyucularla birlikte gerçek yüzünü ve oyununu sahaya yansıtacaktır.[/QUOTE]

denizli atti tabiki ilk sayilmayan goldu. yasin kazmasi kendini atti. hakemde faul verdi. ORDA OFSAYT ZATEN YOKTU

Besyo_cu 10.01.2010 15:25

[B]Takım transferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırıyor. Yeni isimlerin katılmasıyla gercek Sivasspor'u izleyeceğimizi düşünüyorum. Yoruma gerek yok...[/B]

karyola 10.01.2010 15:31

YENİLERİ GÖRMEDEN ŞU YORUMU YAPARIM BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ.HAKEM OLMASA PUAN FALAN ALAMAZDIK.BU HAYRETTİN DENEN ADAMI KİM TAKIMDA TUTUYOR HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİMİ PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA :mad::mad:

06esra58 10.01.2010 16:42

[COLOR="Purple"]benim de basket maçlarım başladığı için nezamandır giremiyorum ama en sonunda girebildim maçı tam olarak izleyemedim ama sağlık olsun bir dahaki maçları alırız inşallah ve ayrıca 2. yarıya farklı bir [COLOR="Red"]sivas[/COLOR] gelecek eminim [/COLOR]:D:):D:)

FANATIK YIGIDO 10.01.2010 18:39

denizli karsisindaki oynanan futbol hic icacicideyil takimi budurumdan kurtaracak yabanci transferlerimizde nakadar faydali olur onuda ilerleyen gunlerde hepimiz goreceyiz nakadarda transfer yapsakta takima onderlik yapacak oyuncu sart burdan buyuk baskanimiza sesleniyorum neyapin edin ceyhunu alin ligde kalmamiz icin bize ceyhungibi oyunculazim mehmet yildiz kadar iyi olmasada mehmet kadar faydali olacagina inaniyorum ceyhun kesinlikle gelmeli

efendigardaş 10.01.2010 21:58

MAÇIN EN İYİSİ YİNE AGBETU ,YDU ÇOK ÇALIŞTI AMA BAL ÜRETMEYEN ARI GİBİ TAKIMIN HEPSİ İSTEKSİZDİ BİR PUAN ÇOK İYİ FAZLA YORUMA GEREK YOK...****

Elbeyliliyiz 10.01.2010 22:18

Sivas organize oynayamiyor... Yeni transferler ne yapabilecek... Görecegiz

Elbeyliliyiz 10.01.2010 22:20

Eger ikinci yari böyle oynarsak ilk macta bize sezer atacak golü...

A.Turan Korkmaz 10.01.2010 22:42

[QUOTE=karyola;596499]YENİLERİ GÖRMEDEN ŞU YORUMU YAPARIM BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ.HAKEM OLMASA PUAN FALAN ALAMAZDIK.BU HAYRETTİN DENEN ADAMI KİM TAKIMDA TUTUYOR HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİMİ PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA :mad::mad:[/QUOTE]

Hayrettin'in maçta ayağa nasıl kafa uzattığını görmedin galiba bir pozisyonda.Sonra kafa kafaya girdiklerini başka bir pozisyonda. O takımın kaptanıdır, altyapımızdan yetişmiş takımın gerçek değeridir, Sivaslıdır hepsinden evvel.Ve genç Yunus başta olmak üzere alt yapıdan gelecek gençlerin de örnek alacağı isimdir. Alternatifi alınabilir. Forma mücadelesi verirler ama takımdan gönderilmeyi en son o hakediyor arasıra kötü oynasa da. Son maçta topa müdahale etmese arkadaki adam golü yapacak zaten. Kendi kalesine atma pahasına yaptı hareketini. Hayro aleyhine yorum yapanlar biraz insaf yahu.

A.Turan Korkmaz 10.01.2010 22:56

[QUOTE=B.DUMANLI;596474]Takimdan acil olarak kovulmasi gerekli futbolcular:Hayrettin ,I.Dagasan ve Yasin bunlardan ne köy olur ne kasaba .Bunlar kendi öz güvenlerini yitirmisler.Hayrettinin yerine Ferhat´i monte edeceksin .Hayrettine gösterilen toleranz Ferhat´a gösterilseydi durum bugün cok farkli olurdu.Böyle futbolcular yönetimde götürür ,teknik kadroda götürür.Rakipler Hayrettinin blogundan gelince caresizlikden hakemlere karsi el kol hareketleri basliyor.Sol defans hattimiz cok zayif.Buna acil önlem yoksa bizi zor günler bekliyor diyebilirim.Uzun toplarda Hayrettin yetersiz kapasitesi bu kadar.Senin oynadigin futbolla bu takim küme düser .Bize zarar verme ,git kime zarar veriyorsan ver.[/QUOTE]

Hayrettin, Faruk ve Ferhattan biri sol bekte değişmeli oynayacak. Takımdan gitsin demeyelim yazıktır. Asıl sorun orta sahanın solu. Orada da oynayacak iki yabancı oyuncu alındı zaten.Yeni yabancılar o bölgeye monte edilene dek sıkıntı olacak. Aynı şekilde İbrahim Dağaşan, Musa ve Cihanın yerleri de garanti değil. Onlar da artık zaman zaman forma bulacaklar.İki kulvarda gidiyoruz. Lig de zorlu. Lütfen kendi istemiyorsa kimsenin takımdan gönderilmesini istemeyelim. Bu saatten sonra herkese ihtiyaç var. Ayrılık deil birlik bütünlük zamanı.

cetin62 10.01.2010 23:01

takimda hirsyok.onbirden hic bir futbolcunun bireysel basarisi yokken hepsi de futbola doymus,iddaasi olmayan bir insanlar toplulugu adeta. agbetu dersen rakip futbolcunun ruzgarinean dusuyor.mucadele sifir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:04.