![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe
[QUOTE=samsa58;601492]Akın
apo Yasin Aubey Ferhat İ.Dağaşan Keita Taider Elrio Erman Kamanan(Ahmet) bu kadro ilemaça cıkacagımızı dusunuyorum[/QUOTE] Ferhatı Kadroya alacagını sanmıyorum çok hata yaptı daha kolay maçlarda alabilir ilk 11 e,taiderde hazır degil eger taider bursaspor macında güzel oynarsa alabilir ve ibrahim dagasanda çok kötü bi oyun sergiledi bu durumlarda kadiri aldı dagaşanın yerine ahmettide bilmiyorum oynatırmı ? |
arkdaslar bu takımlar bizim rakibimiz degil lütfen sabırlı olun 3 hatfadan itibaren ligimiz baslıyor bu macları yenilecegimizi herkes biliyor,biz fener macında elimizden geleni yapalım yenilirsek alkışlayarak ugurlayalım,fenerin oyun yapısı hep rolanti o yüzden fazla gol atacaklarını sanmıyorum iddaacılara tio [B]ALT[/B] olur bu maç ;)
|
Sivasspor ile oynanacak maç öncesi Sivas’taki kötü hava nedeniyle, iki sezon önce olduğu gibi özel donanımlar hazırlayan Fenerbahçe malzemecileri, futbolcular için, özel kramponlu ayakkabılardan külotlu çoraba, kulaklıktan özel soğuk kremine kadar birçok malzemeyi temin etmeye başladı. Takımın zor doğa ve saha koşullarından etkilenmemesi için tedbiri elden bırakmayan sarı-lacivertli ekibin, hava tahminlerini de yakından takip ettiği öğrenildi.
Milliyet |
Fener orta sahasında göbekte Deniz-Selçuk, solda Özer veya Uğur oynayacak. Sağda Gökhan Gönül-MTopuz, defansta Bilica-Bekir. Bence göbekten oynayan bir yapımız var bizim Bekir-Bilica uyumsuzluğunu değerlendirmemiz lazım.
saha ve seyirci ile bu maçtan en az bir puan alacağımıza inanıyorum. Van Heerden bu maçta müthiş oynayacak görün bakın, çünkü ona Fenerbahçeden kimse pres yapmayacak..... |
[B]Egoist Erman'ın kulağı ciddi şekilde çekilmediği müddetçe, daha çok mağlubiyetlerle karşılaşırız.
Trabzon karşılaşmasında 2. yarının hemen başında Erman, müsait durumdaki Kamanan'a topu uzatsa belki beraberlikle bitecek bir karşılşma olacaktı. Ama olmadı. Erman'ın bu kafa yapısının mutlaka değişmesi lazım. Son Giresun karşılaşmasında da hep aynı tavırları sergiledi. Bencil oynuyor. Dikkati mutlaka çekilmelidir.[/B] |
çok zor bir maç olacak büyük ihtimal fener yener arka arkaya iki büyük takım la maç yapıyoruz buda kötü bir fikstür şansı işte
|
çok önemlibir maç sivassporumuzun iyi konsantre olup puan çıkarması lazım.bir an önce düşme potasından kurtulmamız lazım
|
BENCE BİZ BU MAÇI YA KAZANACAZ YA KAZANACAZ
FBDE LUGANO,EMRE,CRİSTİAN VE santos gibi önemli eksikler var ama defans berbat oynarsa yine kaybederiz ermanda bencillik yapmazsa yeneriz sol kanat hatalar yaparsa fark yeriz BU MAÇI ALIRSAK LİGDE KALIRIZ;ama kaybedersek düşmeyiz ama işimiz zorlaşır |
Arkadaslar sakatlar iyilesinceye kadar bence maçlara su dizilisle çikmamiz lazim.
...........................Akin Abdurrahman...Murat...Aubey...Ferhat ....................Keita....Taider Musa.............Van Herden.......Agbetu .........................Erman Kamanan tek bizim isimize hiç yaramaz, 10 kisi oynamis oluruz. Erman magdem egoist ve iyi çalim atip hizli kosabiliyor, ileri uçta daha çok isimize yarar. Defans arkasina iyi paslarlan Ermani kullanabiliriz. Ferhat Murat Aubey kotu degiller, sadece uyumlari yoktu bir iki haftada asarlar bunu. Ferhat hirsli, istekli, bence bizde çok is yapar goreceksiniz yeterki hoca ona biraz sans versin. Biz bu sanslari Yasin'e, Hayrettin'e yeterince çok verdik. Sadece Musa'dan biraz çekiniyorum, ama sag kanatta kim oynayabilir yerine, belki Harun'u oynata bilir ama daha erken oynatmaz herhalde. |
Tabiki Cihan oynamali sag kanatta, unutmustum.
...........................Akin Abdurrahman...Murat...Aubey... Ferhat ....................Keita....Taider Cihan.............Van Herden.......Agbetu .........................Erman |
[QUOTE=Sivaslibey;601775]Arkadaslar sakatlar iyilesinceye kadar bence maçlara su dizilisle çikmamiz lazim.
...........................Akin Abdurrahman...Murat...Aubey...Ferhat ....................Keita....Taider Musa.............Van Herden.......Agbetu .........................Erman Kamanan tek bizim isimize hiç yaramaz, 10 kisi oynamis oluruz. Erman magdem egoist ve iyi çalim atip hizli kosabiliyor, ileri uçta daha çok isimize yarar. Defans arkasina iyi paslarlan Ermani kullanabiliriz. Ferhat Murat Aubey kotu degiller, sadece uyumlari yoktu bir iki haftada asarlar bunu. Ferhat hirsli, istekli, bence bizde çok is yapar goreceksiniz yeterki hoca ona biraz sans versin. Biz bu sanslari Yasin'e, Hayrettin'e yeterince çok verdik. Sadece Musa'dan biraz çekiniyorum, ama sag kanatta kim oynayabilir yerine, belki Harun'u oynata bilir ama daha erken oynatmaz herhalde.[/QUOTE] bencede ideal kadro bu olabilir ama van heerden sol tarafta musanın yerinde oynuyordu.musanın yerinede bence cihan yılmaz olabilir.musa bitik. |
[QUOTE=sivastatlıbelam;601805]bencede ideal kadro bu olabilir ama van heerden sol tarafta musanın yerinde oynuyordu.musanın yerinede bence cihan yılmaz olabilir.musa bitik.[/QUOTE]
Evet dogrusun, önce aklima gelmedi Cihan'i ben unutmustum. Ama en dogru seçim Musa'nin yerine Cihan'i sag kanatta oynatmak. Van Herden daha çok serbest oyuncu, ara paslari yapacak, oyunu yönetecek atesliyecek surpriz golcu tipinde bir futbolcu gibi gözüküyor. |
Çok kötü mücadele edilmiş bir ts maçı sonrasında fb karsısında takıma cok guvenmek bence fazla ıyımserce olacaktır.Buna ragmen ts macının camur deryasında oynanması ve takımın buna alıskın olmaması,fb nın eksıklerı ve bızımkılerın hatalarından ders cıkarabılmıs olacakları ıhtımallerı uzerıne takıma az da olsa guvenıyorum bu mac ıcın.Bu tarz maclarda buyuk rakıplerden alınan puanlar,ekstra bonuslardır ve lıgde kalabılme adına en kaymaklı puanlardır..fb macında kendı taraftarına guzel bı acılıs hedıyesı vermek takımın boynunun borcudur..
|
Fenerbahce gercekten cok eksik bir kodro ile geliyor en az bir puan alinmasi gerek bu eksik Fenerden.........
|
Bir Kadroda ben kurayım ; herkes teknik direktör olmuş.. çorbada tuzumuz olsun.. Kim bilir Muhsin Hoca bizden ilham alır.. :)
AKIN VARDAR ABDURRAHMAN DERELİ YASİN ÇAKMAK LUCIEN AUBEY MURAT SÖZGELMEZ SULEYMANIE KEITA İBRAHİM DAĞAŞAN MUSA AYDIN ERMAN KILIÇ ELRIO VAN HERDEEN YANNICK KAMANAN |
[QUOTE=muratto_kellechi32;602110]Bir Kadroda ben kurayım ; herkes teknik direktör olmuş.. çorbada tuzumuz olsun.. Kim bilir Muhsin Hoca bizden ilham alır.. :)
AKIN VARDAR ABDURRAHMAN DERELİ YASİN ÇAKMAK LUCIEN AUBEY MURAT SÖZGELMEZ SULEYMANIE KEITA İBRAHİM DAĞAŞAN MUSA AYDIN ERMAN KILIÇ ELRIO VAN HERDEEN YANNICK KAMANAN[/QUOTE] Bence Kadir Pekmezci İbrahim'den daha formda.Kadro iyi. |
Öncelikle haddimiz bilerek oynamamız gerekli.. Onun için defansif yönü ağır basan orta saha, kanatları kaptmak adına Murat Sözgelmezi'in sol bekte kullanılması mantıklı.. Orta saha'da koşacak, alan ve adam savunmasını paylaşımla yapacak mukavemetli olması gerekli.. Ve bu durum defansın daha diri olmasını sağlayacaktır, maçın ileryen dakikalarında.. Hızlı ve ayağa uzun paslar atabilecek Keita, Van Herdeen'in pas yüzdelerinin yüksek olmasıyla hızlı adamlarımzı araya atılan toplarla buluşturmak bu maçın oyun kurgusu olacaktır.. hep beraber izleyip göreceğiz.. Ben teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyorum.. Bu girdaptan mutlaka bir an önce hep berabaer çıkacağız.. Lütfen herkes inansın.. İnanmak başarmanın yarısıdır.. Lütfen tribünlerde sadece izlemeyelim, destek için rakibi boğacak ve hakemin tesir altına alacağımız bir ambiyansı ortaya çıkarmalıyız ki, eksik olan rakibimize beklmediği bir mağlubiyetle İstanbul'a göndermemiz gerekmektedir..
herkese selam ve saygılar.. |
4-4-1-1
Akın Abdurrahman Yasin Aubey Murat Musa Cihan Keita Erman(Agbetu) Van Heerden Kamanan |
Sivas için çok zor maç bir puan alması kardır.
|
Kimse Taider'i ilk 11'e yazmıyor. Cezalı filan mı yoksa kurgularınızda yedekte mi ?
|
Fener Zor Bir rakip Sonuçta Süper ligin lideri ile oynuyoruz Ne kadar eksikleri olursaolsun Alex gibi oyuncusu var maçı sırtlıyor Trabzon maçındaki gibi defansta hata yaparsak fark yeriz fener trabzon gibide kaçırmaz
|
Arkadaşlar Trabzon kendi sahasında her takıma karşı sayısız pozisyona giren bir takım.Umut ve Gökhan zaten attıklarıyla değil atamadıklarıyla gündemde olan futbolcular.Bizim de sayısız pozsiyon vermemiz normal.Yasin,Lucien,Murat ve Apo dörtlüsüyle çok pozsiyon vereceğimizi düşünmüyorum1
|
Fenerbahçenin bize karşı çıkarabileceği en iyi 11:
Volkan,Gökhan Gönül, Bilica, Deniz( Önder), Vederson, Mehmet Topuz, Özer, Selçuk, Uğur Boral, Alex, Semih(Guiza) . Bizm muhtemel 11imiz: Akın,Abdo.,Yasin,Murat,Faruk(Obi),İ.Dağaşan,Kadir, Keita,Agbetu,Musa(Cihan,Yunus),Erman olacaktır. İki takımı objektif olarak karşılaştırdığımızda Fenerli oyuncuların bariz üstünlüğü var kabul edelim. Bir kere tamamı hücuma çıkabiliyor ve bir maçta en az birer kez gol pozisyonunda yer alabiliyorlar bekler dahil.5-6 oyuncusu iyi şut atıyor. Adam markajı pek çare olmayacaktır onlara karşı. İyi bir alan savunması ve hızlı kontratak onları zorlar. Vurkaç taktiği olmalı. Musa hücumda eskisi gibi defans arkasına sarkmalı birkaç kez .Agbetu defans ve kanatlarını koşularıyla hırpalamalı.Erman topu ilerde tutarak takımı rahatlatmalı ve defanslarının ileri çıkmasını engellemeli.Orta beşlinin ortası önemli. Keita acaba burada ilaç olacak mı? Takımın tam direği orası, ya da yumuşak karnı mı diyelim. Onun performansını merak ediyorum. Yapamazsa elrio yerine oynar.İbrahim Dağaşan ve Kadir Bekmezci orta sahada onlara aman vermemeli.Yasin Semihi,Murat da Özeri yiyecektir. Abdurrahman-Musa yakın oynamalı, Agbetu da sol bekimize yardım etmelidir. Takımımız seri , hızlı , yardımlaşmalı oynar, oyun disiplininden kopmazsa FEnerbahçeyi pes ettirir, buradan en az 1 puan alırız diyorum. |
Bu maci kazanirsak takimimiza cok büyük bir moral olur takimizin özgüveni gelir ve bundan sonra gelecek maclardada özledigimiz galibiyet serisi yakalaya biliriz ve bu firsati iyi degerlendirmeliyiz.hocamizinda mactan önce takimi iyi motive edecegine saniyorum ben sahsen bu maci alacagimiza cok inaniyorum,bilmiyorum ama icimde öyle bir hirs var INSALLAH bu fener maci bizim icin dönüm maci olur.
Sivasspor-Fenerbahce 2-1 |
İşimiz Allah'a kalmış, çok zor maç inşallah fark yemeyiz.
|
bu maç malubiyet fakat defansı iyi tutarsak beraberlikde olabilir galip gelirsek piyango bize vurmus bıle derız inşallah piyango bize vurur
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]takımın durumu çok kötü hatta berbat-sagolsunlar diyemeyecegim 3 golden aşagı yedikleri yok fener insaf ederde fazla atmaz umarım sonumuz çok çok kötü degişen veya degişecek bir şey görünmüyor,görebilen varmı?
allah yardımcımız olsun takımı bu hale düşürenlerede lanet okuyorum[/COLOR][/B] |
bursaya 4:0 oozaman fenere de 5 : 0 kaybederiz
|
[B]bugünkü oynadığımız futbolu oynarsak işimiz gerçekten zor.:)
inşallah toparlanırız ve bize yakışan bi skorla sahadan ayrılırız..[/B] |
Fener Bızı Ezer Gecer Kazanmamız Imkansız 2.Lig Takımı Bıle Bızı Yener Bu Halde Bank Asyada Kumede Kalmaya Oynarız
|
geçen senelerde takımın pas yapmadığını sölüyorduk eleştiriyorduk bu sene takım gereksiz geri bölgede hazırlık pası yapıyor gerçi onu da beceremiyor o yüzden goller yiyoruz
dikine baskılı oynayan sürekli koşan takım gitti yerine ruh gibi futbolcular geldi takım ruhu yok biribirleri ile iletişim yok takım ne yaptığını bilmiyo kim ne yapacağını bilimyor 12.hafta dediler geçti ilk yari bi gelse dediler geldi simdide yeniler alışsın diyolar geri sayım basladı tehlike çanları çalıyor transfer yapıldı en kötü defans mevkii ne bir tane oyuncu alında forvete alınmadı orasıda çık ilginç bugün bursa maçına bakıyom takımda biraz idare eder olan keitayı t.d değiştiriyor bide kamananı çıkarıyor tamam kamanan etkisiz olabilir ama yeniğiz oyunda forvet olması lazım anlayacağınız t.d yi de çözemedim süperliğin en kötü futbolunu biz oynuyorz kimse alınmasın bunu sölemek ağrıma gidiyor amane yazıkki böle allah yardımcımız olsun |
Geçenlerde söylemiştim tekrarlıyorum..
Birileri Muhsin Hocaya " Bize güzel futbol değil, Puan lazım" diye desin... Güzel futbol diye olmadık yerlerde paslaşmanın ve top kaybetmenin bir mantığı yok... |
[B]Eğri Oturup Doğru Konuşcaz...
Fenerbahçede 4 Eksik Varmış Felan Hepsi Hikaye.Fenerbahçenın Yedeklerını Bile Süperligde Hangi Takıma Koyarsan Banko Oynar...O Yuzden Eksik Olayı Bıraz Hıkaye... Takımın Durumu ve Moral Motıvasyonu Ortada... Eğer Takıma Sihirli Değnek Değmezse Bu Maçta Yeniliriz... Yok Biraz Ruhsuzluk Azalır Biraz Kimlikli Şekilde Mucadele Edilirse Belkı 1 Puan Kurtarılır... Ama Durum Bu...[/B] |
ÇIKIN VE ŞU FENER MAÇINI OLIN YETER ARTIK SİZ DE RUH YOKMU SİZ NASIL İNSANSINIZ MAFETTİNİZ BİZİ AYIP GÜNAH YA
|
Gardaşlar şu feneri yenersek önümüz açılır inşallah
|
[B]soğuk ve ayaz kulaklarına zarar verirse belki yeneriz.:)[/B]
|
benim bu maçtan bir beklentim yok, içerde oynayacağımız denizlispor,manisa,İBB, gençlerbirliği,kasımpaşa,ankar agücü maçlarıdan 13 puan +çantada keklik ankaraspor dan 3 puan toplam 16 puan, dışardaki diyarbakır,antalya,antep ve eskişehir maçlarından 6 puan alsak toplam 21 eder. 17+21= 38 puan ligde kalırsak kalırız yoksa işimiz zor
|
inşallah bu maç dönüş maçımız olur güzel mücadele kanatlar vs vs yerleri ii kullanırsak en kötü 1 puan alırız 3 puan ümidimizde var
|
Mutlak galibiyet gerekiyor..Kadro şu şekilde olmalı bence;
AKIN,APO,MURAT,YASİN,AUBEY önlerinde;KEİTA,İBRAHİM önlerinde; MUSA(aslında şu an hiç ii diil ama..) solda ERMAN önlerinde ELRİO ileride KAMANAN bu şekilde zorlanmayız.Adamların orta sahada şu an sıkıntıları war orta saha çalışssın tam keitalık bi maç olur diyorum.. |
Arkadaşlar fenerbahçe ne zaman eksik kardoyla gelse fark yiyoruz 2 sene önce dedik eksik kardo deviririz bunları uğur boral bı çıktı adam maçın adamı oldu o dönem yedekti halada öle de bizim şu an için rakip asmış yedekmiş onu bırakıp adam akıllı yardımlaşmalı şekilde oynamamız lazım şu defansa bi çözüm bulamadık gitti orta saha ve defans yardımı hiç yok buda rakibin tehlikeli bölgeye gelmesi daha kolay oluyor ileride baskı yok markaj yok bursa maçındada olduğu gibi bu takım gimiyor ısrar etmenin lüzumu yok hala sistem derdinde ALLAH muhafaza bu takım 1. lige düşerse kim bunun hesabını verecek hala bi sistem bulamadık gitti 2-0 mağlup durumda iken forvet özelliği yüksek olan oyuncuyu çıkarıp orta saha ya dönük oyuncu alıyoruz bu nasıl sistem atak atak diyoruz bi bakıyoruz arkada kimse kalmamış eee ben duracağım defansta çok acil bir şekilde önlem almamız lazım artık kaybedilen puanların telafisi yok bunun farkına varmalıyız fb maçı neyse 1 puan alırsak çok iyi ama daha sonra denizli, diyar ve manisa maçlarından kesinlikle 3 er puan çıkarıp biraz rahat nefes almamız lazım RABBİM sonumuzu HAYIRLI eyler inşallah hergece korkulu rüyalardan uyanmaktan bıktım sezon başından bu yana doğru düzgün uyku uyuyamıyorum gerçi tek sivasım düzelsinde açlığada razıyım inşallah 3 puan...
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:42. |