![]() |
Cevap: Sivasspor 0-0 Denizlispor
bi haber yokmu mac nasıl gidiyor acaba gol olsa baglanırlardı
|
sivasa baglanıyor cok önemlı bi posizyon yokmuş
|
MACI DINLIYORUM SU ANDA BIZIM TAKIM BERABERLIGE OYNUYOR BUDA DEMEK OLUYORKI MACI KAYBEDECEGIZ ZATEN NE ZAMAN BERABERLIGE OYNADIYSAK KESIN KAYBETTIK CUNKU BU ZIHNIYET OYUNCULARA FIRSAT VERIYOR VE MACIN CIDDIYETI KAYBOLUYOR EGER UC PUAN ALAMAZSAK BU HAFTA DURUMLAR KOTU VE COK KOTU DUSUSUN IFADESI OLUR
|
Haydi Yiğidolar ♥ Alin Su Maci
|
Pozisyon bilem yokmuş!..................
|
0 .0 ilk yarı biti inşallah ikinci yarı atarız ben ümitliyim
|
bu sivasspordan bir cacik olmayacak anlasilan bosuna bukani bozuk topcular yuzunden umitlenip heyecanlanmaya gerek yok anlasilan zaten azbiraz futboldan anlayan herkesde bilirki sivasspor futbol oynamiyor sahada inek surusu gibi dolasiyolar nede olsa ciftlikya sivas yesil cayirida bol buldular yayilip dururlar sivassporu sivaslilari bu hale dusurp itin kopegin azina sakiz yapanlar utansin nediyim ne kahveye gidiyom ne dernege it kopek alay eder oldu asansor takim diye sivasla insan yurt disinda olunda bole alaylari duyunca daha bi fena koyuyo adama insanlarada bisey diyemiyosun futbol icin kalkip adammi dovelim amma iste olmuyomoral koymuyolar insanda ben bu hocadan bir hayir gelmeyecegini taa ilk yari anlamistim hocanin mantalitesi oyna atabilirsen at yersende allaha sukur de adam bole oyuun kurduruyo oyunculara futbolcular dersen zaten allah canimizi alsin diye dolasiyo sahada bunlarin hepsini pasa cayirinda otlatacan gitsinler orda toprak sahada oynasinlar orayi bile haketmiyolar
|
işte budur...goooooooooooooooooooooooooooooool...[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
|
Cevap: Sivasspor 1-0 Denizlispor
Hele şükür!...................
|
heyttttttttttttttttttttttt kim attti duyamadik bile
|
Erman Kilic Atti Bana Oyle Geliyo
|
gol geldi insallah devami gelir moralimizi bozmadan sakin devam edersek eger mehmetle gole ulasabiliriz ALLAH yardimcimiz olsun insallah
|
bu denizli macini alamazsak valla herkes biraksin gitsin yonetimde dahil bu kadar azap cektirilirmi yav bir senedir bir yuzumuz gulmedi anladik sampiyon olmayiz ama bukadarda olmazki
|
Helal Olsun ermana istedim atti :D bu is gonul isi demekki icimize dogdu,haydi sivas bu mac donum macin olsun
|
Yürübe sivasım artık seni Kimse tutamazzzzz KimSe tutamas Artıkkkk Biziiii :):):):):)
|
kasimpasa 2.golu atti bu is iyice kizismaya basladi
|
yınede korkuyorum bitseydı bu maç böyle
|
Trabzonspor'un galip gelemsini isteyeceğim hiç aklıma gelemzdi!
|
Bizim için trabzonun f.bahçenin Bursanın yenerse qüzel olacakkkkk sivasa yarıyacakkk
|
şimdi denizli bastırır inşallah 1 tane daha atar rahatlarık
|
denize dustuk,yilana sarilmmak eldemi :D
|
eyttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ulan gol yazdilarya valla yuregim hopladi beeee kiziyom miziyom amma sivaslilik kanimiza islemis hadin usaklar bir iki daha atinda rahatliyak |
haydi kaptan senden bir gol bekliyoruz
|
[QUOTE=subasi29;606537]heyttttttttttttttttttttttt kim attti duyamadik bile[/QUOTE]
birak kimin attigini hemso kazanalim bu macida it kopek biraz disini saklasin kuyrugunu sikistirip otursun yerine.......... |
[QUOTE=tuzlugollu;606554]birak kimin attigini hemso kazanalim bu macida it kopek biraz disini saklasin kuyrugunu sikistirip otursun yerine..........[/QUOTE]
huhaha valla topragim dogru soyluyorsun,bu aralar dis gosteren coktu iyi olacak |
hadi alalim su maci , kurtulalim su son siralardan..
|
ula gol yokmu goll internette radoyoyu calistiramadim merakdan catliyacam yav biri bir gol daha desinde mal mal ekrana bakmakdan vaz gecelim ))
|
haydi oglum taiderr birde sen vur
|
aha buyur burdan yak kavga cikti,adam gibi yenildiyseniz defolun gidin rezalet cikarmanin anlami yok
|
ne oluyor ya tik yokmu....bir gol daha attik diyenin gozunu yerimmmm hadin bee
|
mehmet yildiz kirmizi kart gordu valla yazik oldu
|
Ne gereği vardı şimdi bunların.... :mad: :mad: :mad:
|
denizlinin usagi kaypaktir adiler sanki biz yeniyoz sadece onlari herkes yeniyo bize dayilaniyo yavrular desene hemso.......
|
ya mehmet ne gere vardı şimdi en az 2 hafta olmaz tam ihtiyacımız oldu macta
|
yenilince sinirler geriliyor tahammul sinirlarini iyice asiyorlar,mehmete encok ihtiyacimizin oldugu zamanda kart yemesi cok kotu oldu
|
böyle kaptan olmaz olsun gereksiz kart...kader maçlarımızda olmayacak..el bilğiyle bu takımı kümeye göndermeye çalışıyorlar ama buna ramen kümede kalıcaz:mad:
|
valla topragim istedikleri kadar dayilansinlar oyun biter delikanlilar ortaya cikar
|
Önümüzdeki iki hafta direk rakibimiz olan takımlarla maç yapacağız ve Mehmet2in yaptığı sorumsuzluğa bak!Yazık yahu yazık!
|
bu takıma neler oluyo böyle yaa anlamak mümkün değil! takım kaptanısın sen kardeşim!!! altı aydır oynayamadın en önemli maçlar öncesinde gidip topsuz alanda kırmızı görüyosun!!! yaaa malmıyız biz neyiz bilmiyorum şu heriflere bak yaaa takım kimsenin umrunda değil biz kendimizi yırtıyoruz:mad::mad::mad:
|
ulan varya rast gitmezse fakirin isi helva yerken kirilir disi hesabi ulan yillardir profosyonelsiniz etmeyine be gardasim bitsin su mac yaaaa kac dakikasi kaldi kalan on kisi kaleye gecsin ne yaparsa yapsin tek su maci alalim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |