![]() |
Cevap: Bu maçta iyi futbol beklenmez
ARTIK İYİ FUTBOL KİMSE BEKLEMİYOR.. SİVASSPOR ARTIK KAYBETMEMEYİ ÖĞRENDİ .. BUNDAN SONRA MAÇ KAYBETMEZ...***
|
SAYIN HOCAM BENİM SİZE İNANCIM SONSUZ SENE YE BU TAMIM ŞAMPIYONLUA OYNAR EMİNİM SİZİNLE ,ALP ERENLER,
|
[QUOTE=babapiton;609339]manisa yı yenersek 24 oluyoruz birde ankaraspor maçı var 27 geri kalan 9 maçtada 13 puan almamız gerekecek[/QUOTE]
[B]hey yigidom be nasilda guzel hesaplamisin sence o 9 macin icinden 13 puan cikarabilirmiyiz ?bence evdeki maclari alsak yeter :Dyigidolar gun isigina az kaldi artik sivasm aklima gelince icime karalar cokmuyor icim cizzz etmiyor artik artik sivasim gelince 3 puan ve guzel kaliteli futbol geliyor hayirlisiyla o 13 puani cikaririz fazlasi bile kesin!![/B] |
hoca haklı iyi futbol değil puan lazım. bir şekilde puan veya puanları almamız lazım. allah izin verirde bu seneki ligi kazasız atlatırsak seneye sivassporun çok klas takım olacağını tahmin ediyorum. mutlaka şampiyonluğu oynayan bir takım olacak. yeterki bu sene iyi bitsin. düşme korkumuz kalmasın. çok iyi şeyler olacak çok.
|
Muhsin hoca ile şampiyonluğa oynamak mı helal olsun büyük fantazi...
|
[QUOTE=Kederli Yiğido;609577]Muhsin hoca ile şampiyonluğa oynamak mı helal olsun büyük fantazi...[/QUOTE]
fanteziler hayatın en önemli bölümleridir.hayatınıza renk katar. ben gelecek yıl eğer ligde kalırsak şampiyonluğa oynayacağımıza adım gibi eminim. kötü bülo oynattıda muhsin hoca neden oynatmasın. |
Zaten iyi futbol dan cok uzak bir futbol onuyoruz ama hic önemi yok iyi oynayip yenilmektense kötü futbol ile alinacak puanlar ile lig de kalmayi tercih ederim.
|
[QUOTE=hiko58;609617]fanteziler hayatın en önemli bölümleridir.hayatınıza renk katar. ben gelecek yıl eğer ligde kalırsak şampiyonluğa oynayacağımıza adım gibi eminim. kötü bülo oynattıda muhsin hoca neden oynatmasın.[/QUOTE]
fantaziye devam :) muhsin hoca önce takımı ligde tutsun yoksa soluğu Hollanda amatörde alır :) |
iyi futbolun değil rakiplerden alacağımız herbir puanın bizi lige bağlayacağı bir dönem geçiriyoruz..ben sivassporun çabuk pes etmeyen maça asılan mağlubiyeti kabullenmeyen yönünün yeniden ortaya çıktığını görüyorum.. gelecek yıl muhsin hocadan süper transferler bekliyorum,,özellikle güney afrika liginin en iyilerini tsahabalala gibi
|
[QUOTE=calipso;609901]iyi futbolun değil rakiplerden alacağımız herbir puanın bizi lige bağlayacağı bir dönem geçiriyoruz..ben sivassporun çabuk pes etmeyen maça asılan mağlubiyeti kabullenmeyen yönünün yeniden ortaya çıktığını görüyorum.. gelecek yıl muhsin hocadan süper transferler bekliyorum,,özellikle güney afrika liginin en iyilerini tsahabalala gibi[/QUOTE]
Muhsin hoca transferde pek bir başarılı değil kanaatimce. Kendisinden Afrikalı oyuncuları getirmesini bekliyordum devre arasında ama gitti Avrupa orjinli oyuncuları aldı. Bu oyuncular içinde çok iyisi de var çok kötüsüde. Şu anda kendisini transfer konusunda ağır bir şekilde eleştiremem çünkü denize düşen yılana sarılır psikolojisi hakim hocada. Ayrıca şunuda belirtiyim Afrika'dan iyi oyuncu almak Muhsin hocayı ve Sivasspor'u çok çok aşacak bir olaydır. Ortalama oyuncu alabiliriz ama iyi oyuncu zor. Yedirmezler adama. Biz şahsen yedirmiyoruz :) Ekmek parası için küçük olanları ezmek zorundayız maddi imkanlarımızla ve ne yazıkki de eziyoruz. |
bırakın iyi futbolu puan veya puanlar alsınlar yeter bizim takım manisayı yenecek güçde yeterki kendilerine güvensin biz onlara güveniyoruz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |