![]() |
Cevap: M. Yıldız`ın cezasına indirim..
[B] bu cok ıı haber gercekten o sahada oldugu zamn takımın kendıne guvenı daha bır baska oluyor[/B]
|
olması gereken yapıldı aksi tepki büyük olurdu
|
MUH TEŞEM MEHMETİN GELİŞİ ARTIK TAMAM SIVASIMIN İŞİ ÇIKIŞLAR BAŞLI YOR FIRTINA DİNECEK ARTIK SENEYE ŞAMPIYONLU A OYNAYACAIZ
|
harika ve sevindirici bir haber cok sevdim manisaspor maçinda sahada demek büyük kaptan
|
adalet yerini buldu şimdi özgüvenimiz daha yüksek haydi yiğidom bitir şu işi
|
[B]indirim yapılacağından hiç ümitli değildim.
güzel bi haber desenize benim tahminim tutacak skor.3/1[/B] |
allah doğrunun ve dürüstün yardımcısıdr. çok yerinde bir karar olmuş. artık manisanın hiç şansı kalmadı.yürü be yiğidom kim tutar seni. yukarı daha yukarı her zaman her daim yukarı.aşağılar bize göre değil.
|
bu haber harika oldu bizim için ama manisa için deprem etkisi yaratmıştır :D
|
Nihayet doğruyu buldular..... Bu durum çok ama çok güzel oldu.... Böyle bir zamanda bu kararın verilmesi bizleri çok memnun etti.
|
indirim yapmazlar diye düşünüyordum.Başlangıçta arkadaş söyledi haberi şaka yapıyor zannettim.Haberi okuyunca çok sevindim...
|
SON GÜNLERDE DUYDUĞUM SÜPER BİR HABER
|
[B]Mehmet Yıldız'ın tahkimle onanan kararına olan sevincim kadar da, Özden'in ahlak ve sportmendışı tavırlarını gör(e)meyen, Hakem ve PFDK'ya da o kadar üzüldüm.
Erkan'ım, bu hafta ne nağmeler hazırlıyacaksın bakalım. Aslında san özel " Erkan'dan Nağmeler" konulu sayfa mı yapsak ne yapsak? :D[/B] |
4 maç ceza bekleyenlere duyurulur----çok şey bekliyoruz memedim senden ----ALLAH bol gollü galibiyetler nasip etsin sivasımıza-----:)[COLOR="Red"](CŞKN):)[/COLOR]
|
futbol tek kişilik değil ama moral açısından önemli bir gelişme.Sivas bu ligde olması gereken takımlardan.tesisleşme oranı ile de önemli bir noktada.lige renk veren takımlardan.O nedenle de olmasında fayda olan bir takım.
İnanıyorum ki geçen yıl ki başarısı ile de bu yıl düştüğü durum ve bu durumdan çıkma gayretleri ile örnek alınacak özellikleri taşıyan bir takım olacaktır.Biraz ileri yükseldikce de takımın kendine olan güveni artacak daha rahat oyununu yansıtacaktır. |
Takım bir kişiden ibaret değil, Mehmet Yıldız tek başına ne yapsın. Ama oynayacak olması takım üzerinde olumlu bir etki yapar ve rakibi zorlar. Bu habere bende çok sevindim.
|
mehmet manisada nasıl oynuyor....................................... bir maç ceza diyor
|
[QUOTE=ahmet_200655305;610683]mehmet manisada nasıl oynuyor....................................... bir maç ceza diyor[/QUOTE]
çünkü Diyarbakırspor maçında oynamayarak cezasını tamamlamış oldu... |
cok güzel bir karar zaten hak etmemişti 2 maç cezayı kırmızı kart bile agırdı hayırlı olsun hoş geldın tekrar aramıza
|
çok güzel bir haber, bu maçı kesinlikle kazanıcağımıza inanıyorum.
|
[B]bu haftanın en güzel haberi çok sevindim...[/B]
|
Çok sevindirici bir haber MEHMET 2 TANE atacak inşallah
|
ooooooooo hayirlisi bende üzülüyordum mehmet oynamiyor diya allaha sükürler olsun[IMG]http://www.ntvspor.net/Images/39061.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;610612]Elrio,Nebil,Erman,Mehmet ve Kamanan; bunların beşi de geri dönmeyen ,takım savunmasında zayıf kalan oyuncular. Bence bu 11 çok riskli.Birarada oynayamazlar.
Akın-Hayro-Aubey-Murat(Yasin)-Abdurrahman-Dağaşan-Kadir(Cihan)-Elrio(Taider)-Mehmet-ERman-Kamanan iyi. Orta sahada en az iki defansif oyuncumuz olmalı ki yükü çekebilsinler. Vestel , Denizlispordan çok daha dirençli ve kuvvetlidir. Mehmet'in oynamasına sevindim. Bir devre tempolu oynasa yeter bize.[/QUOTE] Valla ben dün ki idmanda hocanın as takımda oynattığı kadroyu yazdım... Bu yazdığım takımdan Nabil Taider zaten defansif ortasaha oyuncusu... Hatta birşey dikkatimi çekti antremanda geri dönmek isteyen Van Heerden'i devamlı uyardı hoca geriye dönememesi konusunda... |
bugun aldıgım en sevındırıcı haber bu rakıpte forvet problemı var bız kendı problemımızı cözdük banko galıbıyet dıyorum
[B] [B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B][/B] |
Gollere Devam Et Bizlerİ Mutlu Et Helal Olsun Sana Vieri MEHMET !
|
güzel haber inşallah bir daha aynı hatayı yapmaz kaptan ve takımı yanlız bırakmaz kesin galibiyet
|
ooo süper olmuş gerçekten çok sevindirici bi haber :D
|
[B]mehmet böyle acemice hatalar yaptıgı sürece kendini düzeltme yoluna gitmedigi sürece daha çok cezalar alır kendine çeki düzen ver sivassporun sana ihtiyacı var[/B]
|
vallah harika haber süper haber artik yarinki mac dahada heycanli oldu bence insallah sivassporumuz bu maci alacak haydi sivas :D
|
inşallah golleriniatar veya attırır bizde galip bitiririz çıkışa devam
|
inşallah manısayı yarın yerız..
|
Hadi bakalim hayirlisi son günlerde duydugum en iyi haber diye bilirim insallah bu iyi haberi 3 punla süsleriz.
|
mehmet kırmızıyı yedi ama orda en güzel hareketi hemen dönüp arkasını gitmek oldu itiraz etmeye başlayıp gözlemci ve hakemin dikkatini cekseydi bu ceza inmezdi... Tebrıkler Mehmet
|
Mehmet Topuzun cezasini indirdikten sonra bizimkinide indirmek zorunda kaldilar iyide oldu insallah manisaya karsi oynatir hoca
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19. |