![]() |
Cevap: ANTALYAYA GİDİYORUZ
İs ter inşallah takımımıza ugur getirirsiniz en son manisa maçına gelmiştiniz bu maçı almıştık kalben inanıyorum bu maçıda alacagız rabbim 3 puanla dönmenizi nasib etsin yolunuz açık olsun
|
1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA 11: Can ŞAHİN 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR |
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA 11: Can ŞAHİN 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ |
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA 11: Can ŞAHİN 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA |
antalyada nerde bulusacaksınız ? % 90 bende gelecem orda bulusalum? yer olarak nerde bulusacaksınız?
|
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA (ORDULU ) 11: SADİ ( KAYSERILI ) 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA 21;CAN SAHİN |
Antalya seyircisi bu sene çok ateşli imkanı olan herkes gelsin bu maçı almamız lazım. Bu maçı almalıyız kırılma noktasındayız.
|
[B][COLOR="Blue"]kısa bir tatil amaçlı iyi olur sonuç zaten oynanmadan belli[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=ercan58.a;615784][B][COLOR="Blue"]kısa bir tatil amaçlı iyi olur sonuç zaten oynanmadan belli[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B] İnançın Bittiği yerde hayat biter Bizler inanıyoruz ve gidiyoruz tatile değil Desteklemeye gelen gelir gelmeyen evinde dinlenir dönüşde herkez işe gidecek Cefayı çeken bilir çekmeyen anca lafla yürür SEVADMIZ KIRMIZI BEYAZ İNANLARA SİVASSPORUM YİNE TARİH YAZ[/B] |
[QUOTE=zaralı ulkucu;615755]1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA (ORDULU ) 11: SADİ ( KAYSERILI ) 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA 21;CAN SAHİN[/QUOTE] [B] LİSTE BELLİ BU İŞTEN CAYMA YOK....SONUÇ YENİLGİDE OLSA BİZ SİVASSPOR İÇİN YOLLARDA OLACAĞIZ....MÜCADELEMİZE DEVAM.....ANTALYAYA BİZİM İÇİN KOY SİVASIM....İNANAN TARAFTARIN İÇİN KOY....SEN DÜŞSENDE BİZ HEP YANINDA SENİ KALDIRAN OLARAK DURACAĞIZ.....SEN YETERKİ YÜRÜ BİZ HEP YANINDA OLACAĞIZ.... BİR İHTİMAL DAHA VAR O DA ANTALYAYA ANTALYADA KOYMAK MI DERSİN[/B] |
bir aksilik çıkmazsa pazar günü maçtayım :)
|
[B] 1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA (ORDULU ) 11: SADİ ( KAYSERILI ) 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA 21;CAN SAHİN 22[B]:sebahattin belkavli[/B] 23:[B]mehmet altuntaş[/B] _________________[/B] |
Ankara'dan giden yok mu ???
Giden varsa bana da haber verin.. |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;614514][COLOR="Navy"][B]Evet arkadaşlar bu hafta ki sonuca bakmaksızın Antalyaya gitmeyi düşünüyoruz İstanbuldan gelmek isteyenler ve destek vermek isteyenler bilginiz olsun,
İyi günde herkez gelir Kötü günde kimler var göreceğiz?[/B][/COLOR][/QUOTE] biz antalyadaki yiğidolar takımımızı maçın son düdüğüne kadar destekleyeceğiz,tüm yiğidoları antalyaya bekliyoruz |
[QUOTE=altuntas58;615882][B] 1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA (ORDULU ) 11: SADİ ( KAYSERILI ) 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA 21;CAN SAHİN 22[B]:sebahattin belkavli[/B] 23:[B]mehmet altuntaş[/B] _________________[/B][/QUOTE] [B]Mehmet Abimizi kaç gündür listede göremiyordum nihayet gördüm. sensiz bi deplasman olmaz Abi. gidecek tüm kardeşlerime hayırlı yolculuklar.sizlerle gurur duyuyoruz.[/B] |
[QUOTE=Salim58;615942][B]Mehmet Abimizi kaç gündür listede göremiyordum nihayet gördüm.
sensiz bi deplasman olmaz Abi. gidecek tüm kardeşlerime hayırlı yolculuklar.sizlerle gurur duyuyoruz.[/B][/QUOTE] [B]Salim abi bir demirbaş olayı vardır bilrimisin Hastalık ve Ölüm haricinde onlara geliyormusunuz diye sorulmaz isimlerine liste yapılmaz onlar zaten geleceklerdir abi burdaki olaya Sebahattin abi ve mehmet abi abide bizim abilerimiz ve onları bundan sonra listeye yazmıyacam çünkü onlar tüm listelerde varlar zaten [/B] [COLOR="Navy"][B]DESTEK BEKLİYORUZ NE BEKLİYORSUNUZ YALVARMAMIZIMI?[/B][/COLOR] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;615943][B]Salim abi bir demirbaş olayı vardır bilrimisin Hastalık ve Ölüm haricinde onlara geliyormusunuz diye sorulmaz isimlerine liste yapılmaz onlar zaten geleceklerdir abi burdaki olaya Sebahattin abi ve mehmet abi abide bizim abilerimiz ve onları bundan sonra listeye yazmıyacam çünkü onlar tüm listelerde varlar zaten [/B]
[COLOR="Navy"][B]DESTEK BEKLİYORUZ NE BEKLİYORSUNUZ YALVARMAMIZIMI?[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]her zaman sizlerle olduklarını biliyorum kardeşim. bu güne kadar hep listelerde gördüğüm için bu defa göremeyince acaba gidemiyorlarmı diye düşündüm. Mehmet Abi ve Sebahattin Abi bu gurubun hem büyükleri hem liderleri, yani olmazsa olmazları diyor saygılar sunuyorum. bu haftada canlı Antalya'ya bağlanırız artık. [/B] |
SİVASTAN OTOBÜS GİDECEK Mİ GİDECEKSE NERDEN KALKACAK VE ÜCRET NE OLACAK GİDİŞ???? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ALLAHA EMANET....
|
arkadaşlar bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum.hareket nerden ve ne zaman birde fiyat nedir.?
|
[QUOTE=rsimsek;615972]arkadaşlar bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum.hareket nerden ve ne zaman birde fiyat nedir.?[/QUOTE]
[B] Kötü gün dostu olan İstanbul sivaspor Taraftar derneği kendine düşen görevi yapmak için. Takımımızı yanlız bırakmamak için Cumartesi akşamı antalyaya gidecektir. gelmek isteyen tüm sivasspor sevdalıları gelebilir. İrtibat Recep Yüksel 0532 473 07 65[/B] |
[QUOTE=rsimsek;615972]arkadaşlar bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum.hareket nerden ve ne zaman birde fiyat nedir.?[/QUOTE]
teşekkürler kardeşim eğer gelmeyi düşünüorsan recep kardeşimizle irtibata geçmen daha sağlıklı olacaktır. irtibat tel:Recep Yüksel 0532 473 07 65 |
Helal olsun sizin gibi Traftara ben Almanyada yasyiom gelemiyom ama Taraftarimizi cok begeniyom siz cok iyisiniz futbolcular da böyle olsa Champiyonlar ligini kazaniriz
|
bende kesin geliyorum orda bir yerde bulusalım yanlız kalmayım :) bu arda bilet fiyatları şu şekilde: Adopen Kale Arkası (Antalyaspor): 10,00 TL
Açık Tribün (Antalyaspor): 15,00 TL [B]Misafir Takım Kale Arkası (Sivasspor): 10,00 TL [/B] Yeni Kale Arkası (Antalyaspor): 10,00 TL |
recep abi güle güle gidin güle güle gelin abi yolunuz açik olsun işalllah antalya maçi bizim
|
[B][COLOR="Red"]UYARI!!!!!!!![/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"][B]Büyük otobüs tutmamız için az bi desteğe ihtiyacımız kaldı Evet Sivaslı Sivasspor'lular sizdende destek bekliyoruz [/B][/COLOR] [B]İrtibat :05324730765[/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;616074][B][COLOR="Red"]UYARI!!!!!!!![/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"][B]Büyük otobüs tutmamız için az bi desteğe ihtiyacımız kaldı Evet Sivaslı Sivasspor'lular sizdende destek bekliyoruz [/B][/COLOR] [B]İrtibat :05324730765[/B][/QUOTE] [B]inşaLLah buLursun abi çok uğraşıyosun .. [/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;616074][B][COLOR="Red"]UYARI!!!!!!!![/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"][B]Büyük otobüs tutmamız için az bi desteğe ihtiyacımız kaldı Evet Sivaslı Sivasspor'lular sizdende destek bekliyoruz [/B][/COLOR] [B]İrtibat :05324730765[/B][/QUOTE] RECEP REİS BÜYÜKSÜN SEN.BU TAKIM SENİN GİBİ YÜREKLİ CEFAKAR TARAFTARLAR OLDUGU SÜRECE YOLUNA DEVAM EDECEKTIR.ÇOK DEGİL SENİN GİBİ 20 TANE ÇIKSIN YETER |
BU HOCAYLA MAC KAZANILMAZ KAYBEDİLİR,BİRDE ÜSTELİK KAYBEDİNCEDE KAYBETTİGİ TAKIMI GÖGE ÇIKARAN HOCADAN HAYIR GELMEZ,
DANSÖZGİBİ FUTBOL OYNATACAK HOCA DEGİL FUTBOLU FUTBOL GİBİ OYNATACAK HOCA LAZIM O DA BU HOCADA YOK BU HOCA ANCAK SİVASI KÜME DÜŞÜRÜR BUNCA EMEKLER BİR İŞBİLMEZ HOCA YÜZÜNDEN CÖPE GİDECEK ŞU ANDA TAKIMI BIRAKSA TAKIM KENDİNE GELİR |
[QUOTE=H58A;616096]BU HOCAYLA MAC KAZANILMAZ KAYBEDİLİR,BİRDE ÜSTELİK KAYBEDİNCEDE KAYBETTİGİ TAKIMI GÖGE ÇIKARAN HOCADAN HAYIR GELMEZ,
DANSÖZGİBİ FUTBOL OYNATACAK HOCA DEGİL FUTBOLU FUTBOL GİBİ OYNATACAK HOCA LAZIM O DA BU HOCADA YOK BU HOCA ANCAK SİVASI KÜME DÜŞÜRÜR BUNCA EMEKLER BİR İŞBİLMEZ HOCA YÜZÜNDEN CÖPE GİDECEK ŞU ANDA TAKIMI BIRAKSA TAKIM KENDİNE GELİR[/QUOTE] Esefle belirtmek istiyorum ki, hemşerim, kardeşim nolur olumlu düşünü pozitif enerji verin. |
Hadi hemşolar bugün hariç 2 gün kaldı imkanı olan gelsin alalım bu maçı hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yiğidin harman olduğu yerin takımıyız.
|
bende gelmeyi düşünüyorum ama, malım öğrenciyiz gidiş geliş ücretini yazabilecek bi babayiğit varsa kendimizi ona göre ayarlayıp listeye eklenebiliriz...
|
malum öğrenciyiz diyecektim:):) yanlış yazmışım
affola |
[B][COLOR="DarkRed"]Gidemessiniz diyenlere inat gidiyoruz Gelmek isteyen öğrenci kardeşlerimizede fazla yardım alamasakda gelin kardeş 60 TL Olan ücretin 30 TL sini yarısını alırız ne yapalım ama yok bir abiniz çıkarda ya bu kardeş benden derse o ayrı konum yani biz 10 veya 20 lira veriri ayıp olurmu diyenler olmaz merak etmeyin. [/COLOR]
[COLOR="Navy"]Hareket Tarihimiz 13:03:2010 tarih Cumartesi saat 18:00 da Mecidiyeköy kat oto parkın önünden kalkış ve tepe üstü pendik tuzladan doğru ver elini Antalya[/COLOR][/B] |
SONUÇTA BU OTOBÜS GİDECEK ÖYLE YADA BÖYLE PARASI OLMAYAN KARDEŞLERİMİZ GELİN YETERKİ DÜRÜST DAVRANARAK GELİN ÖYLE YADA BÖYLE GİDİLECEK Bİ ŞEKİLDE.
|
[QUOTE=H58A;616096]BU HOCAYLA MAC KAZANILMAZ KAYBEDİLİR,BİRDE ÜSTELİK KAYBEDİNCEDE KAYBETTİGİ TAKIMI GÖGE ÇIKARAN HOCADAN HAYIR GELMEZ,
DANSÖZGİBİ FUTBOL OYNATACAK HOCA DEGİL FUTBOLU FUTBOL GİBİ OYNATACAK HOCA LAZIM O DA BU HOCADA YOK BU HOCA ANCAK SİVASI KÜME DÜŞÜRÜR BUNCA EMEKLER BİR İŞBİLMEZ HOCA YÜZÜNDEN CÖPE GİDECEK ŞU ANDA TAKIMI BIRAKSA TAKIM KENDİNE GELİR[/QUOTE] BİRADER ÇENENİ KAPA SADECE İŞİNİ YAP....TARAFTARSAN TARAFTAR OL DEĞİLSEN DE KONUŞMA...KİMİN KALIP ÇIKACAĞI SANA KALMADI...BU TAKIMI BİZ ÇIKARDIK GEREKİRSE BİZ İNDİRİRİZ ANCAK DESTEĞİMİZİ VEREREK..1967 OLARAK,YİĞİDO GENÇLİK OLARAK,YENİÇERİ OLARAK TAKIMIMIZIN ARKASINDA DURURUZ GEREKİRSEDE PAŞA PAŞA DÜŞERİZ...AMA ONURLUCA DELİKANLI GİBİ... |
2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA (ORDULU ) 11: SADİ ( KAYSERILI ) 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA 21: Can ŞAHİN 22:Sebahattin BELKAVLİ 23:Mehmet ALTUNTAŞ 24: Biletçi Necmi 25: OSMAN YAVUZ 26: İhsan KESİCİ |
Allah kısmet ederse pazar günü staddayım.
|
2 : Mustafa GÜNAY 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : Mustafa PARLAK 8 : Harun PARLAK 9 : Haşim KAYA (SİNOPLU) 10: Suat AKKAYA (ORDULU ) 11: SADİ ( KAYSERILI ) 12: Mesut TUNÇ 13: Mahmut TANIŞMAN 14: İhsan BABA 15: Emre KOÇTÜRK 16: Ahmet KOÇTÜRK 17: Muhsin PINARLI 18: Murat BOZDEMİR 19: Onur KOÇ 20: Burak SARICA 21: Can ŞAHİN 22:Sebahattin BELKAVLİ 23:Mehmet ALTUNTAŞ 24: Biletçi Necmi 25: OSMAN YAVUZ 26: İhsan KESİCİ [B]GELMEK İSTEYENLER BEKLİYORUZ OTOBÜSÜMÜZDE YER VAR[/B] |
güle güle gidin yiğidolar.....58
|
[B]MESAFELER GİRSEDE ARAMIZA NOKTA KONMAZ SEVDAMIZA[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54. |