![]() |
Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Futbolcular adam olsa sokağa çıkıp da gezemezler.. yüzsüzler..
|
[B]1)Muhsin Ertuğral derhal istifa etmeli yerine süper ligi bilen tanıyan bir hoa gelmeli kusura bakmayın ama muhsin hocanın süper ligden haberi yok takımın ne oynadığı belli değil kimin ne yaptığı belli değil her hafta farklı kadro (İSMAİL KARTAL hoca gelebilse harika olur bence)
2)en az 3-4 oyuncuya gerekli cezalar verilmeli bunların başında da yabancılar geliyor 3)Fikret Ünsal istifa etmeli! İlk günlerdeki Fikret ünsal olmaktan basın sözcüsü olmaktan çıkıp kendisini Sivassporun önüne geçirmeye çalışna birisi var artık yaptığı yersiz ve zamansız açıklamalarla kulube hayli zarar vermye başladı belki zırt pırt hoca değişikliği elbette istediğimiz birşey değil lakin bu takımı izlerken içerde belki maçları alırız deplasmanda zaten umudumuz yok diyorsak sözün bittiği yerdir![/B] |
[B]bülent hocaylada yeniliyorduk evet ama bu kadar ruhsuz saçma ve etkisiz oynamıyrduk yahu..neyapıyobu muhsin rtuğral anlamıyrum_?:mad::mad::mad: [/B]
|
Eğer Muhsin hocanın gururu onururu hasiyeti varsa hemen açıklar isitfasını
|
Vede en önemliside Takımın bu haline ses çıkarmayan Yönetimde hoca kadar suçlu
|
YA MUHSİN HOCA ALLAH AŞKINA GİT ARTIK.EĞER BİRAZ GURURUN VARSA GİT. SEN NE SİVASA YAKIŞIYORSUN NEDE SİVASSPORA.RAKİP TAKIMLARI TEBRİK ETMENDEN BIKTIK.BANANE RAKİP TAKIMDAN SEN SİVASA NE VERDİN ONA BAK NE GETİRDİĞİN FUTBOLCULAR FUTBOLCU NEDE SEN TEKNİK DİREKTÖRSÜN TAKIMA KATTIĞIN HİÇ BİR RUH YOK HANİ DERLERYA AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNERMİŞ.BİZ SAYENDE KEDİYE DÖNDÜK FUTBOLCULARDA ARTIK İYİCE SİNDİ ELİNİ VİCDANINA KOY VE DÜŞÜN DENİZLİ,MANİSA,DİYARBAKIR,ANKARA GÜCÜ, SENİN RAKİPLERİNİN İÇİN EN RUHSUZ FUTBOLU SİVAS OYNUYOR.NE SİSTEMİ VAR.NE OYNADIĞI BELLİ BİLE DEĞİL ONUN İÇİN HOCA GİT ARTIK. AYRICA SAYIN BAŞKANIM SENDE VUR MASAYA ARTIK ZAMANI GEÇTİDE GİDİYOR.BİR SÖZÜMDE FİKRET ÜNSALA BÜLENT UYGUN GİTTİĞİ ZAMAN TİMSAH GÖZYAŞI DÖKÜYORDUN.ÇOK BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR GETİRECEĞİZ DİYE ONUDA GÖRDÜK BENCE SENDE MUHSİN HOCA İLE BERABER GİT.BENCE BÜLENT HOCA ACİL GETİRİLMELİ ÇÜNKÜ TAKIMI TANIYAN BİRİSİ VE ONDA HEM O BİLGİ BİRİKİM VE EN ÖNEMLİSİDE FUTBOLCULARI YÜREKLENDİRECEK CESARET VAR BAŞKANIM GEMİ SU ALIYOR DAHA SONRA ÇOK GEÇ OLMADAN LÜTFEN SAYGILARIMLA.
|
Eğer hoca gönderilecekse lig sonunda gönderilmeli tezini hep savundum.. Yine savunacağım..Ama diyelim hocayı gönderdik yerine kimi getireceğiz...Ben diyorum ki yeni hoca takımı tanıyana kadar çok zaman kaybederiz..En azından 4 aydır oyuncuları tanıyan bir hocamız daha var; o da hocanın yardımcısı Talat Üzüm...Talat Üzüm demem bazıları da dudak bükebilir ama Talat Üzüm ün de teknik direktörlük yaptığını ve bize gelirken teknik direktörlük yaptığı Gana nın en iyi takımı ile Gana liginde şampiyonluk yaşadığını da söylemem gerekiyor..Talat Hoca geçmişte değişik hocalara yardımcılık yapmış;o da değişik ülkelerde çalışmış bir hoca..Bir zamanlar Cristophe DAUM un da yardımcılığını yapmıştı Alman liginde..Şu anda en büyük görev taraftara düşüyor..Taraftar çok soğukkanlı olmalı sadece takımı desteklemeli,hakemle uğraşmamalı...Biz kendi işimize bakacağız...D. bakır takımı taraftarı yüzünden ne hale geldi..Bu durum bizim kulağımıza küpe olacak...
|
SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral da karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi. Ertuğral, "3-0’ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak’ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık" dedi. Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti. |
Hala istifa etmedi nasıl karakter var sende be adam
|
adam 3. lig takımını çalıştırıyomuş sivasa gelmeden niye sivasa getirdiki başkan ben onu anlamadım en başta
|
sivassporun hocası yokki istifa etsin adam çok güzel maç seyrediyor. getirdiği adamları da futbolcu zannediyor. takım üzerinde bir hocanın hiç mi etkisi olmaz?
ne kadar silik bir insan anlamak çok zor |
hoca geldiğin ülkeye geri dön.gençler maçında seni görmek istemioz.:mad::mad:
|
[QUOTE=yiğidokazım58;616787]Etsin tabi istifa ya naptı geldi de gitsin başka yere[/QUOTE]
ben diyorum ki sadece sıkı çalışsın yoksa bıraksın ama adamın hakkını da yemeyin geldiğinde puanımız 8 maçta 4 idi (8. hafta sivas 2-0 antalya) . 17 maçtır takımın başında ve bu maçlarda aldığı puan 20 bülent uygun 8 maç 4 puan muhsin ertuğral 17 maç 20 puan yanlış anlaşılmasın bülent uyguna kötü antrenör demiyorum öyle olsaydı 2 senedir şampiyonluğa oynamazdık SİVASA EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK |
[QUOTE=ReDYiGiDo;616924]SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral da karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi. Ertuğral, "3-0’ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak’ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık" dedi. Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.[/QUOTE] son maçtan sonra da önümüzdeki sene bank asyadaki maçlara bakıcaz diyecek herhalde bizim yönetim tazminatı vermeden bu adam gitmez belli oldu:mad: |
[QUOTE=BOUN;616802]Denizli umudunu kaybetmişken, Ankara düşürülmüşken, Diyarbakır taraftarı terör estirip takımlarını kümeye göndermek için elinden geleni yaparken, bu üç berbat takımın arasına Sivas'ı sokacak olan futbolcuların Allah belasını versin!!!!![/QUOTE]
Belandan kalan diğer kısımlarda sana katılıyorum kardesim. |
[B]Herkes hocaya yüklenmiş, senin oyuncuların birkere beş para etmez...
Türkiye ligine Muhsin hoca gibi bir kişilik daha gelmemiştir.. Adam enkaz aldı takımı, hataları yok değil var, ama bu kadar sadece hocaya yüklenmeniz yanlış yiğidolar..[/B] |
[QUOTE=ofozturk;616932]hoca da defolsun gitsin ruhsuz o şer.........siz topçular da. Allah belanızı versin. Aldıgınız para haram olsun.[/QUOTE]
yahu yapmayın ya bu takıma bela okumayın ya beyler hani bu takımı sizler 3. ligdeyken 2. ligdeyken destekliyodunuz şimdi niye süper ligde desteklemiyosunuz geçen sene gördük bi trabzon maçında o destek havası vardı o maç da 3-0 bitti geri kalan hiçbir maçta o atmosferi görmedim nedense. bu takımı ne olursa olsun destekleyin düşsek bile böylece takıma moral gelir motivasyon artar biraz icraat... lütfen.... ne diyo marşta YENSEN YENİLSEN KALBİM HEP SENLE |
futbolculara ceza verilmeli sahaya sanki gezintiye çıkmış bir halleri var hocayı takmıyorlar önce oyunculara ceki düzen verilmeli yoksa kim gelirse gelsin oyun anlayışında degişim olmayacak hocanın istifası yanlış olur daha önce bülent hoca gitmesiyle ne degiştiki muhsin hocanın gitmesiylede bir şeyi degiştirecegini sanmıyorum yönetim acilen oyuncularla toplantı yapıp gerekli uyarıları yapmalı
|
[QUOTE=ReDYiGiDo;616924]SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral da karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi. Ertuğral, "3-0’ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak’ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık" dedi. Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.[/QUOTE] yaa hoca seni beryefend sandik futbol profösörü sandik sana sivasli o kadar kredi verdiki sen hala bunarin farkina varmadin ama sivaslinin sana verdigi kredi bitti artik o sehirde gezemeyeceksin sana kimse saygi duymayacak artik sen o beyefendi kisiligi yok edip gurursuz karsindaki futboldan anlamaz elindeki takimin sampyionlar ligi ve uefa maci oynadigini son uefa sampiyonuna bile bu kadar aciz kötü futbol oynamdigini bilmiyorsun. hoca ne olur az bisey gurur varsa istifa et. |
[QUOTE=yıldız beldesi;616950]ben diyorum ki sadece sıkı çalışsın yoksa bıraksın
ama adamın hakkını da yemeyin geldiğinde puanımız 8 maçta 4 idi (8. hafta sivas 2-0 antalya) . 17 maçtır takımın başında ve bu maçlarda aldığı puan 20 bülent uygun 8 maç 4 puan muhsin ertuğral 17 maç 20 puan yanlış anlaşılmasın bülent uyguna kötü antrenör demiyorum öyle olsaydı 2 senedir şampiyonluğa oynamazdık SİVASA EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK[/QUOTE] Dostum o dedigini bende diyorum haftalardır. Bu kadro sırf muhsin ertugral işi degil. artı bu futbolcuların ruhsuzlukları da hoca işi degil. Hoca faktörünün futbolda %20 oldugunu düşünüyorum. Yav bu kadar ruhsuz kansız top oynayan adamların hiç mi suçu yok. Diyelim yolladık hocayı kim gelsin diyelim ziya doganı getirdin ya o kalitede başka bi hoca. Ne verecek takıma bana biri izah etsin anlıyım. Bir muhsin hocaya tazminat verirsin seneye bakarsın o da olmadı birde ona tazminat ver. Dostum kadro yenilenmeli hala diyorum Mehmet yıldız da dahil tüm kadroyu revizyona sokacaksın. He bana takımda birini tut deseler ermanı tutarım. İstanbul belediyeden beri takip ettigim futbolunu çok begenerek izledigim biriydi. Ama inanın su takıma messi yi koysanız kaybolur gider. |
[QUOTE=вαЯon™;616953][B]herkez hocaya yüklenmiş, senin oyuncuların bikere beş para etmez, türkiye ligine muhsin hoca gibi bir kişilik daha gelmemiştir.. adam enkazdan aldı takımı, hstslsrı yok değil var ama bukadar sadece hocaya yüklenmeniz yanlış yiğidolar..[/B][/QUOTE]
4 yabancı 3 yerli alındı takım ilk yarıdakinden daha kötü top oynuyor görmüyormusunuz hoca müdahale etti devre arasında sonuç bu oldu hoca başarısız oldu 16 maçta 17 puan topladı ki bence yarısı şansla oldu hak etmedik o puanları hoca kalırsa bence denizli bile arkadan yetişir geçer umut yok takımda futbolcular öz güvenini yitirmiş bu saatten sonra maç kazanamazlar |
BİZ BURDAN BANGIR BANGIR BAĞARIRKEN SİZ NE İSTİFASI DEDİNİZ BAKIN TAKIM NE HALDE AFRİKDAN GELMİŞ SİVASA NEYE GELDİN BE ADAM SANA HOCA DİYENLERE BEN ŞAŞARIM GELENDEN GİDENDE 3 YİYORUZ İSTİFA ETSENE ARTIK BAŞKANI YOKMU BU TAKIMIN ADAM AGBETUYU İKİNCİ YARI ALIYO BÖYLE Bİ MANTIKK VARMI İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
MUHSIN ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
ben bir sivasspor taraftarı olarak bu hocanın hemen istifa etmesi gerektiğini birçok taraftar gibi düşünüyorum bülent sattı bu hocada takım kurmasını bilmiyor benim bildiğim takımın bir iskeleti olur muhsin hocanın bir iskeleti bile yok her hafta değişik kadro bu takım nereye gidiyor hoca en kısa zamanda istifa etmeli, yönetim acil önlem almalı
YİĞİDONUN HASI |
gençler maçı çıkış maçımız olacak taraftar arkasında olmalı hocanında takımında diyar ligden düşürülmese nile 6 puan kaybetmiş olacak ve sivasın gençlerden aldığı puanlar dahilinde takım ligde büyük ihtimal kalacak
gençler maçı ve kasımpaşa ankaraspor ankaragücü eskişehir mçlarından puan alırsak ligde kalırız alınan oyunculara gelince ikisi ileriki haftalarda çok işe yarayacak rahman harun elrio keita bu takımı kasıp kavuracak ve takımı sırtlayıp ayakta tutacak musa artık oynamamalı ibo dağaşanda uğur ferhat faruk bunlarda kovulmalı öyle kadir oynasın ondan iyi birazdaha sabır teknik trektörün hatalı kadrolar kurduğunu görüyorum bunun sebebininse bizi ezecek takımlarakarşı oynatıp ezdirmemek olduğu ve bizim gibi olan takımlara karşı doğru kadro koyacağını düşünüyorum ki öylede olacak kasımpaşa gençler ankaragücü maçları sivasta bunlardan 10 puan alsa takım kesinlikle bu ligde kalır |
Muhsin Hoca umutlarımızı köreltti iyice.Futbolcu tercihleri,değişiklikleri,taktikleri tam bir rezalet.Bank Asya liginde bile bizden kötü oynayanı yok!Bu sene de küme düşersek yazıkları olsun futbolculara da,hocaya da..
|
bu konunun sonuna kadar arkasındayım artık yeter takımı kepaze ettiniz bırakın da şu işden anlayan biri gelsin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=ReDYiGiDo;616785][B]
Bazı arkadaşlar düşünebilir istifa neyi değiştirir diye. Ama gerek oynanan oyun gerekse yönetim olarak dibe vurmuş bulunmaktayız. Teknik değişikliği tıpkı Bülent Uygunun gidip Muhsin Ertuğralın gelmesi gibi takıma [COLOR="Red"]farklı bir hava yeni galibiyetler[/COLOR] getirecektir.. Memnun değilmiz Muhsin Ertuğral'da? Kazandığımız maclara soyle bir bakacak olursak futbol oynu oynamayı nimet sayan mücadele etmek için hiçbir çaba sarfetmeyen isteksiz ruhsuz bir Sivasspor var sahada. Rakiplerimiz beceriksizliğinden bir kaç mac ancak kazanabiliyoruz. Dikkat ederseniz dişe diş bir mücadele yaşanmamış beraberliğimiz bile çok nadir.. [COLOR="Red"]Kaybettiğimiz macları hiç söylemiyorum hepsinden fark yiyoruz..[/COLOR] Takım adına olumlu hiç bir adım yok. Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip [COLOR="Red"]İSTİFAYA DAVET[/COLOR] ediyorum..[/B][/QUOTE] aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah |
[QUOTE=ReDYiGiDo;616785][B]
Bazı arkadaşlar düşünebilir istifa neyi değiştirir diye. Ama gerek oynanan oyun gerekse yönetim olarak dibe vurmuş bulunmaktayız. Teknik değişikliği tıpkı Bülent Uygunun gidip Muhsin Ertuğralın gelmesi gibi takıma [COLOR="Red"]farklı bir hava yeni galibiyetler[/COLOR] getirecektir.. Memnun değilmiz Muhsin Ertuğral'da? Kazandığımız maclara soyle bir bakacak olursak futbol oynu oynamayı nimet sayan mücadele etmek için hiçbir çaba sarfetmeyen isteksiz ruhsuz bir Sivasspor var sahada. Rakiplerimiz beceriksizliğinden bir kaç mac ancak kazanabiliyoruz. Dikkat ederseniz dişe diş bir mücadele yaşanmamış beraberliğimiz bile çok nadir.. [COLOR="Red"]Kaybettiğimiz macları hiç söylemiyorum hepsinden fark yiyoruz..[/COLOR] Takım adına olumlu hiç bir adım yok. Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip [COLOR="Red"]İSTİFAYA DAVET[/COLOR] ediyorum..[/B][/QUOTE] istifa etmezse adam deildir faruk kim ki la 2 haftadr 90 dk oynatiyon eger o topcuysa ben de adam deilim hali sahada yegenim bile ondan yi oynuyor o nasil profesyenel olmus anlamak mumkun deil onu oynatan nasil olmus oda ayni mevzu istifa et sende kurtul bizde kurtulak bu ne yaw geldin geleli ne yaptin ne kattin takima hic bisey keita haric aldigin topcularda ortada elrio zaten kiralik cek git ulan cek git yeter art ik rezikl oldugumuzzaz |
bundan 4-5 ay önce bu konulari actigimizda sivasspor a ihanet edenler sorgulanmali?
bizim sitede hicbirseyi dogru dürüst tartisamadik her konu kapatildi bugün bakiyorum bir konuya 1 saat olmadan 60-70 mesaj yaziliyor ama bunlarin hepsi sinirle yazilanlar. artik site yönetimide kendine ceki düzen vermeli küfür hakeret icermeyen her konu özgürce tartisilmali tartismaktan paylasmaktan kimseye zarar gelmez o günlerde muhisn hocayla nereye kadar haberi tartisilsaydi bugün muhsin hoca bu sekilde hala bizi kandirmakla ugrasmazdi ya adam gibi istifa ederdi yada gereken sekilde görevini yapardi ama simdi ne bizi öldürüyor nede ayaga kaldirip yasatiyor bizi resmen süründürüyor insallah bu takim bizim elmizde olmayan sebeplerden dolayi ligde kalacak ama herkesin inandigi gibi bu takim ligde kalcak. |
[QUOTE=venividivici58;616984]aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah[/QUOTE]
Özetleri izledin mi neye muhalefet oluyorsunuz orjinal mi hissediyorsunuz kendinizi anlamıyorum yok hoca kalsın skor yorumculuğu yapmayın şaka gibisiniz 4 yabancıyı ben mi aldım lucienin yaptığı hatayı gördün mü boş boş konuşuyorsunuz |
Maçın özetini biraz önce izledim...Hocanın tabiki hataları fazla,ama ya oyunculara ne demeli..O kadar basit hatalara yapmışlar ki insan kafayı yiyecek..Faruk'un yaptığı hatalar nedeniyle takım 2 gol yemiş...Son golde Aubey kafayla geri pası yapıyor Akın biraz oyuna konsantre olsa topu çıkp alacak..Ama nerde rakip oyuncu geriden fırlayıp golü atıyor..Akın bizim gibi takımlar için iyi bir kaleci..Amma malesef topu oyuna sokma özelliği hiç yok,çizginin dışına çıkmayı hiç düşünmüyor;1 gol yiyince oyundan çabuk kopuyor..Ayrıca Yan toplarda da zayıf bir kaleci.. En önemli özelliği refleksleri...Karşı karşıya pozisyonlarda zor gol yiyor...Maçta özetten gördüğüm kadarıyla maçta 2 tane kader anı var...Bir tanesinde Yasin kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu altı pastan içeri atamıyor..2. dsinde M. yıldız yine gol pozisyonuna giriyor ama o da topu auta atıyor...Sen deplasmanda yakaldığın pozisyonları gol yapamazsan her zaman yenilmeye mahkumsun...Geçen haftaki maçta çok kötü oynamıştık ama bu hafta yalakdığımız 3 tane net pozisyon var...Ben bu şartalarda hala hocanın kalmasından yanayım...B. Uygun 3 senedir şampiyonluğa oynattığı bu takıma 6 hafta maç kazanamıyorsa gelen hoca hem de hiç takımı tanımadan nasıl maç kazandıracak...Bu maçın 2. yarısında sivasspor çok da kötü top oynamamış...İnşallah bu hafat tarftarın da 90 dak. desteğiyle bu maçı alacağız;başka şansımız da yok....
|
artık yeter muhsin hoca kadroyu duyduğumda maçı dinlemedim bile sen nasıl bi teknik adamsın çek git artık ama duyumlara göre mesut bakkal olabilirmiş inşallah artık kabus biter kurtuluruz
inşallah herşey gençlerbirliği maçında değişir. |
[QUOTE=venividivici58;616984]aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah[/QUOTE]
o topcuyu ilk 11 o kadar tepkiye ragmen ben 11 yaziyorum hatta diger bir tanesini ben transfer ettim degilmi iyi baska ne diyelim kime kabahat bulalim adam ayakta duramiyor 11 de oynuyor sorumlusu benmiyim.sezer badur u 25. dakikada sahadan cikaran adam bunun gibi durumlarda neden seyirci kaliyor. |
[QUOTE=eyuphulagu;616998]Maçın özetini biraz önce izledim...Hocanın tabiki hataları fazla,ama ya oyunculara ne demeli..O kadar basit hatalara yapmışlar ki insan kafayı yiyecek..Faruk'un yaptığı hatalar nedeniyle takım 2 gol yemiş...Son golde Aubey kafayla geri pası yapıyor Akın biraz oyuna konsantre olsa topu çıkp alacak..Ama nerde rakip oyuncu geriden fırlayıp golü atıyor..Akın bizim gibi takımlar için iyi bir kaleci..Amma malesef topu oyuna sokma özelliği hiç yok,çizginin dışına çıkmayı hiç düşünmüyor;1 gol yiyince oyundan çabuk kopuyor..Ayrıca Yan toplarda da zayıf bir kaleci.. En önemli özelliği refleksleri...Karşı karşıya pozisyonlarda zor gol yiyor...Maçta özetten gördüğüm kadarıyla maçta 2 tane kader anı var...Bir tanesinde Yasin kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu altı pastan içeri atamıyor..2. dsinde M. yıldız yine gol pozisyonuna giriyor ama o da topu auta atıyor...Sen deplasmanda yakaldığın pozisyonları gol yapamazsan her zaman yenilmeye mahkumsun...Geçen haftaki maçta çok kötü oynamıştık ama bu hafta yalakdığımız 3 tane net pozisyon var...Ben bu şartalarda hala hocanın kalmasından yanayım...B. Uygun 3 senedir şampiyonluğa oynattığı bu takıma 6 hafta maç kazanamıyorsa gelen hoca hem de hiç takımı tanımadan nasıl maç kazandıracak...Bu maçın 2. yarısında sivasspor çok da kötü top oynamamış...İnşallah bu hafat tarftarın da 90 dak. desteğiyle bu maçı alacağız;başka şansımız da yok....[/QUOTE]
aldığın hızlı futbolcuları oynatmayıp faruk aubey gibi oyuncuları oynatırsan kusura bakma kardeşim ama muhsin hoca gitmeli kamanan erman zita yeni alınan faruk ve rahman nerde??? kaç hafta oldu ne oyun stili nede takım kadrosu belli |
[B]Hoca sen Sivasa geldiğinde Sivas çatır çatır oynayıp yeniliyordu, şimdi futbol oynamadan farklı yeniliyor Bülent hocaya verilmeyen kredi sana verildi....
Adam alacam dedin aldın, diğerlerinden beter çıktılar, sen şansını iyi değerlendiremedin... 20 maçtır takım geriye gidiyor Sivas.... Sivas halen düşme hattının üstündeyse rakipler sağolsun.... Takıma elfreni oldun, [COLOR="Red"]Zita, Agbetu, Erman, Kamanan hatta Rahman sayende küflendiler[/COLOR], bu saatten sonra Sivas'ta hocalık yapman hem sana hem takıma, hem de yönetime zarar verir, takım hocasız da ancak bu kadar oynar. Sivas halkı genelde efendidir ancak damarına bastınmı ...... Bizi zora koşma....... Efendi efendi, vedalaş bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.[/B] |
Aslanlar gibi futbol oynatan, 2 sene zirveden aşağıya indirmeyen, Avrupa'da adımızı duyuran, Şampiyonlar Ligi kapısına kadar götüren BÜLENT UYGUN'a tahammül edemeyenler Muhsin ERTUĞRAL'a hiç tahammül etmemeli.
Bir an önce hocanın kendisi de daha fazla yıpranmadan, takımı daha da zor durumlara düşürmeden bir an bu AYRILIK olmalı. Hoca ya İSTİFA etmeli, yada yönetim GÖNDERMELİ. Şu an boşta olan [B]ZİYA DOĞAN[/B], derdimize ilaç olabilir. Ama gönül ister ki, BÜLENT UYGUN geri dönsün. O, gelmeyeceğine göre en kısa zamanda karar verilmeli ve hoca değişmeli. AYK |
Başkan ne demişti. Google'den buldum, araştırdık ve getirdik. Spor adamlığı bu mu?
Hep beraber istifa. Yaşasın sırada tekrar bekleyen Osman SEÇİLMİŞ.... |
[QUOTE=Harbi Selim;617011]Başkan ne demişti. Google'den buldum, araştırdık ve getirdik. Spor adamlığı bu mu?
Hep beraber istifa. Yaşasın sırada tekrar bekleyen Osman SEÇİLMİŞ....[/QUOTE] Google'a tazminat davası açalım :) |
kan değişikligi lazim sivasspor a bende istifa etse iyi olur ya samet aybaba veya ersun yaral veyada riza dogan sitilinde hoça lazim bize inşallah ligde kaliriz benim artik uykularim kacar oldu ölüne sivasspor ölüne büyük başkan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:11. |