SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28784)

mühendisburak58 14.03.2010 17:07

Cevap: Maçı Değerlendirelim

işin kötüğ yanı biz diyarbakırla oynamıştık tüh be.neyse denizli ile armaızda 10 puan fark var onu koruyalım yeter.

bursalibatu 14.03.2010 17:08

Maçın Yıldızı Kimdi =oldugunu sanmıyorum

Maçın en kötüsü kimdi =en kötüsü derseniz yasindi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =sivassporun koşan,hoplayan adam alması lzm

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz =bu adam menajerliği bilmiyoki eğer bilseydi son haftalardaki maçlara dikkat ederdi yasinin olmadığı 2 maç galibiyet geldi yasinde zaten ersanın 2. versiyon

GuVeN 14.03.2010 17:09

[QUOTE=85200258;616915]Yine şanslıyız. Hadi herkesin gözü aydın Diyarbakır küme düştü...
haberi verdigim linkten okuyabilirsiniz..[/QUOTE]

Kesınlesmeden bel baglamayın boyle seylere,o kadar kolay değil,İst beld. macı baska bır zamanda kaldıgı yerden devam ettırılır,gecmıstede oldu boyle durumlar,bu kadar kolladıkları bır takıma bır kıyak daha yapacakdır federasyon,kımse heveslenmesın!

ReDYiGiDo 14.03.2010 17:14

SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral da karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi.

Ertuğral, "3-0’ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak’ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık" dedi.

Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.

HALA BOYLE KONUSABİLİYOR YA BRAVO BIRAK GİTT ARTIIIIK

85200258 14.03.2010 17:17

[QUOTE=GuVeN;616927]Kesınlesmeden bel baglamayın boyle seylere,o kadar kolay değil,İst beld. macı baska bır zamanda kaldıgı yerden devam ettırılır,gecmıstede oldu boyle durumlar,bu kadar kolladıkları bır takıma bır kıyak daha yapacakdır federasyon,kımse heveslenmesın![/QUOTE]

Dostum yönetmelik böyle. 2 kez bir yıl içinde hükmen yenik saıylan takım küme düşürülüyor. He yönetmeligi çignerlerse o basın sözcüsü olacak zat gidip bülnete laf söleyip futbolcu eleştirecegine gidip oralarda hak aranacak. Diyarabkırı düşürmezlerse banko biz düşeriz. Ligin en kalitesiz takımıyız. Kurallar uygulanmalı bizde lobi kurmalıyız. Manisaspor Sivasspor hatta Ankaragücü ve Denizli lobi yapsın bak küme düşürüyolar mı düşürmüyolar mı?

85200258 14.03.2010 17:19

[QUOTE=mühendisburak58;616923]işin kötüğ yanı biz diyarbakırla oynamıştık tüh be.neyse denizli ile armaızda 10 puan fark var onu koruyalım yeter.[/QUOTE]

dostum düşünce sistemn nasıl oalcak diyarbakır maçları nasıl degerlendirilecek bilmem ama. Biz diyarabkırdan toplam 1 puan aldık ya bizim maçıda 3 puan sayarlar ya da oynanmamıs kabul edilir bütün takımlar. Denizli diyarbakırı orda yendi dedigin gibi bi durum olsa zararlı cıkan denizli olur biz degil.

85200258 14.03.2010 17:22

eger İst bel- Diyarbakır maçı tekrar edilecekse. Soruyorum sevmedigim halde Trabzonun suçu neydi. Sivas maçında son dakikada 3-5 kişi girdi diye maç hükmen bitti. burda 60 kişiden söz ediliyor. Senin dedigin kararı verecek federasyon istifasını da o kararla beraber açıklar.

karyola 14.03.2010 17:23

:mad::mad:hoca yemin ederim sende mide yok ...:mad:

adres58 14.03.2010 17:26

[QUOTE=badger5858;616865]Sivasspor için konuşulacak pek fazla bişey yok zaten...
Küme mücadelesi içinde tek rakibimiz kaldı denizlispor...
sağolsun diyarbakır birkez daha hükmen mağlubiyet aldı...bu böylece küme düşmeyi garantiledi..
artık denizli de 7 puan geriden gelip bizi geçerse bu futbolcuların hiçbirini Sivas'a sokmamak lazım...

Yönetim ise artık gerekeni yapmalı.Bir an önce Muhsin hocayı gönderip yeni hocayla birlikte aksayan bölgelere lig bitmeden gerekli takviyelerle anlaşma yapmalı....Bu sene transferler kamp başlamadan bitirmeliyiz...Yoksa seneye de aynı sıkıntıları yaşarız...[/QUOTE]

[B]Arkadaşım Denizli ile aramızda 7 değil 10 puan var. Biz daha Ankara puanını almadık onlar aldı bu bir.. İkincisi senin duygu ve düşüncelerin çok doğru. Üçüncüsü ise çok enteresan. Talimatlar açık. Eğer bir takımın sahası kapatılıyor ve ikinci cezayı alırsa yapmış olduğu eylem üçüncü maça taşınırsa ligden düşürülür. Yani Diyarbakırın ya puanı silinecek yada küme düşürülecek. Mutlaka bizim şansımıza bir karar bekliyorum.
Dediğim gibi senin tüm duygu ve düşüncelerine katılıyorum. [/B]

Turan 59 14.03.2010 17:37

Ne kadar komik bir başlık.Bu maçın değerlendirilmesi olur mu ?

58MUAMMER58 14.03.2010 17:40

maçın değerlendirilecek yönü yok maçın rezili aubey ,yıldızı yok ,normalde sivas antalyayla,1oomaç yapsa 60 kazanır,hoca yokki,müdahale yapsın,erman,agbetu,kamanan,zita,rahman,
elrio,bunları oynatmayan ,sivassporu düşürmeye and içmiş hocayla 3-0 la ucuz yırtık,eğer ligde kalırsak hakettiğimiz,için değil,rakiplerin,kötü olması,ankaranın düşürülmesine şükretmeliyiz, acil kriz masası kurulmalı gerekli kararlar alınmalı zaman ve sabır kalmadı.herkes böyle bilsin,sivasspor kimsenin oyuncağı değildir...

fedayi 14.03.2010 17:52

bu maçta yıldız aramayacaksın kardeşim hepsi birbirinden beter bunlar sivasa hangi yüzle dönecek çok merak ediyorum.hoca nabili alıyor ibrahim şahin gibi çook yavaş bir adamı koyuyor onu geçtim 3 maçtır faruk bayar belasını oynatıyor adam futboldan çakmıyor maçta ilk gol faruk un hatasından geldi.agbetuyu aldı kamanan yok erman yok bruno zitta yok gene genç yeteneklerden olan rahman ve harun yok bu ne iştir anlamadım.bu hocanın aklındaki ne hala yönetim bu hocanın süperligi tanımadığını bildiği haalde neden iyi bilen bir yardımcı teknik adam getirmiyor her maçta aynı 4 3 2 yada4 2 3 şeklinde oyun kuruyor talihsizlik yakamızı bırakmıyor diyor hani kaptan duruma el koymuştu ne oldu.buna DUR diyelim artık yeter sivasın sivaslının tahammül gücü kalmamıştır

canimsivas58 14.03.2010 17:55

kisaca : muhsin aptali afrika'ya yolcu

ÖLÜMÜNE SİVAS 14.03.2010 18:01

MAÇIN KÖTÜSÜ: MUHSİN ERTUĞRAL
MAÇIN YILDIZI: ANTALYASPOR
MAÇTA GÖZE ÇARPANLAR: MUHSİN ERTUĞRALIN NE MAL OLDUĞU ANLAŞILDI
GENEL GÖRÜŞ: BU ADAM GİTMEDİKÇE BİZ HER MAÇ 3-4 GOL YERİZ
HAMLELERİ: YOKKİ DEĞERLENDİREK:mad::mad::mad::mad::mad:

sefilix 14.03.2010 18:06

DEĞERLENDİREBİLECEĞİMİZ BİRŞEY YOK Kİ. BUKADAR ACİZ OYNANMAZ Kİ..YAZIK ÇOK YAZIK..

85200258 14.03.2010 18:08

[QUOTE=canimsivas58;616967]kisaca : muhsin aptali afrika'ya yolcu[/QUOTE]

Övmenin de eleştirmenin de bir adabı olması gerekir. Lafa geldigi zaman yigidin harman oldugu yer demeyi biliyoruz. peki bu yigitlik midir namertlik midir? Hocanın istifasını herkes isteyebilir. Ama düzeysiz laflar yakışmıyor. Senin zihniyetinde olanlar diyarbakırda istanbulda sahaya giriyor. Evet yine de şanlıyız senin zihniyetinde taraftar gerçekten cok az.ben bundan önce zaten 2. ligdeyken de staddaydım 3. ligdeyken küme düşmeme mücadelesi verdigimizde de staddaydım. Bu takım küme düşssün yine stadda olacagım. yeri geldiginde futbolcuyu hocayıda eleştirecez. Ama böyle degil. Protesto nedir biliyo musun?
Çarşı gibi sırtını dönersin macta takıma ya da Trabzon gibi ters asarsın pankartlarını ya da topculara degil renklere baglı oldugunu bagırırsın marşlarla. Kimse bana küfürün hakaretin eleştiri oldugunu söylemesin. Zamanında fenerbahçe taraftarı rüştüyü dövdü var mı daha ötesi dövdüler. Ee fne oldu degisen topcular birden yetenek mi kazandı şampiyon mu oldu hayır. Yaptıkları ayıp hala üstlerinde. Tepkimiz ne olursa olsun düzeyli olalım beyler.

yiğido 07 14.03.2010 18:15

flaş flaş hoca yarın gidiyor yerine mesut bakkal geliyor mesut hoca antalya dadaydı ve maçı izledi

58SİVAS58 14.03.2010 18:18

[QUOTE=yiğido 07;616988]flaş flaş hoca yarın gidiyor yerine mesut bakkal geliyor mesut hoca antalya dadaydı ve maçı izledi[/QUOTE]

nerden biliyorsun kaynak sağlammı???

yiğido 07 14.03.2010 18:21

[QUOTE=58SİVAS58;616990]nerden biliyorsun kaynak sağlammı???[/QUOTE]

mesut hoca yanındaki adamla sürekli maçı değerlendirip durdu

58SİVAS58 14.03.2010 18:23

[QUOTE=yiğido 07;616993]mesut hoca yanındaki adamla sürekli maçı değerlendirip durdu[/QUOTE]

inşallah kardeş artık kabus bitsin muhsin hoca gitsin:confused:

yorumcuyuz 14.03.2010 18:30

maça sivastan gelen bir taraftarim..o kadar yol geldik ıstanbuldan gelenler vardı! Vefakar taraftar olarak. ruhsuz futbolcuları gördükten sonra yıkıldık...ben anlamıyorum bir tane adam gibi pozisyon yok... Defans desem yok geçen hanı...forvet yok ortasaha top ayağından gitsin diye uğraşıyo... Işte böyle bir maç...birde şu antalya taraftarlarının kümeye diye bağırmasi ne deyim bizi at hallere düşürenlere yazıklar olsun... Artık bir şey yapmalı istifaysa istifa ceza ise ceza...

sivaslitaner58 14.03.2010 18:32

cok zor durumdayiz toparlanmamiz lagzim ne kadar zorda olsa

yorumcuyuz 14.03.2010 18:33

[QUOTE=yorumcuyuz;617003]maça sivastan gelen bir taraftarim..o kadar yol geldik ıstanbuldan gelenler vardı! Vefakar taraftar olarak. ruhsuz futbolcuları gördükten sonra yıkıldık...ben anlamıyorum bir tane adam gibi pozisyon yok... Defans desem yok geçen hanı...forvet yok ortasaha top ayağından gitsin diye uğraşıyo... Işte böyle bir maç...birde şu antalya taraftarlarının kümeye diye bağırmasi ne deyim bizi at hallere düşürenlere yazıklar olsun... Artık bir şey yapmalı istifaysa istifa ceza ise ceza...[/QUOTE]bazı cümleleler yanlış olmuş telefondan yazınca böyle oluyo kusura bakmayın...

EsEs2626 14.03.2010 18:35

golleri yeni görüm çok talihsiz goller yemiş sivas çok basit goller ilk golde geçilen ıska çok kötü umarım sivas bir an önce toparlar

yadel 14.03.2010 18:43

Maçın yıldızı İstanbuldan maça gelen 34 kişi (RECEP YUKSEL)
Sivasspor takımı ise koca bi hiç

Kaptana da yazık adam sakat sakat oynamaya çalışıyor.

subasi29 14.03.2010 18:46

Artik Radikal Kararlarin Alinip Uygulanmasi Sart !!! Hocayi Tinlayamayan Ruhsuz Zevzek Oyunculari istemiyoruz

eyuphulagu 14.03.2010 18:57

Maçın sonucu herkes gibi beni de kahretti.....Amma maçın özetini izlediğimde çok mu çok şaşırdım..Sivasspor bu maçta öyle goller yemiş ki bu golleri amatör takımlar bile yemez...İlk golde sağ kanattan geliyorlar;kanat değil sanki E-5 otobanı...Adam o kadar rahat geliyor ki herkes izliyor en son top ayayktan ayağa dolaşoyor ve sonrasında Veysel golü atıyor..2. golde Faruk topa resmen ıska geçiyor;top ortalanıyor Akın topa çıkıp çıkmada tereddüt ediyor ;çıksa belki topa dokunacak ,Necati gazetecilere fotoğraf çektirip golü atıyor...Son golde 2. yarı da oluyor;sivasspor 2. yarı rakibi karşısında biraz daha iyi mücadele ederken Aubey kafayla kaleciye bir geri pası atıyor;Akın kardeşim topa yine çıkmıyor ya da çıkmakta geç kalıyor;rakip oyunca geriden koşuyor topu alıyor ve o top da gol oluyor...Hoca gider gitmez onu bilmem ama kim gelirse gelsin aynı oyuncular yine takımda oynayacak..Eğer hoca değişirse kimse yeni gelen hocadan mucize beklemesin..

yigidoo 14.03.2010 19:23

Tebrikler Antalyaya ki daha fazla atmadilar.yaziklar olsun bizim hoca ya. halen görmuyor kendi oyununcularin durumun.sanki kör adam ya.Akina da ayrica tskler gol yiyince sadece o yikildi degerler umrunda degildi.

susehri 14.03.2010 19:26

salak yönetim salak futbolcular salak teknik heyet.salak taraftar....hepimiz salağız....

SEVDAMSIN58 14.03.2010 19:30

SAYIN ERTUGRUL HALA UTANMADAN NASIL ISTIFA ETMIYORSUN ANLAYABILMIS DEGILIM BIR INSANIN AZCIK UTANMASI OLUR AMA MALESEF SENDE ODA YOK

kayayatakci 14.03.2010 19:37

BU OLMAMALI 2.3 SENEDIR SÜPER LIGTE BÜTÜN TAKIMLARIN KORKULU RÜYASI OLAN YIGIDOM BU HALLERE DÜSMEMELI KAHRIMIZDAN ÖLÜYORUZ .BENCE TAKIMIN BASINA .TEKRAR BÜLENT UYGUN GELMELI VEYA HIKMET KARAMAN BU SENE LIGTE KALALIM INSALLAH SENEYE ESKI GÜNLERIMIZE DÖNERIZ .TÜM YIGIDOLARA SELAM

SEVDAMSIN58 14.03.2010 19:41

MUHSIN ERTUGRAL ERMAN KILIC IBRAHIM SAHIN KADIR YASIN CAKMAK UGUR KAVUK GIBILERININ OLDUGU HICBIR TAKIM KAZANAMAZ KIMSE BOSUNA UMITLENMESIN ONLARDAN TAVUK COBANI BILE OLMAZ GELDIKLERI GUNDEN BERI YAZIYORUM ACIN YORUMLARIMI BAKIN VALLAHA OLMAZ BILLAHA OLMAZ
YALNIZ ANLAMADIGIM BIRSEY VAR YONETIM DE HALINDEN COK MEMNUN VE HIC KEYIFLERINI BOZMUYORLAR SAYIN SOZCU YIRTIK ........ CIKAR GIBI CIKIP CIKIP YORUM YAPIYORDU NOLDU DILINI KEDIMI YEDI SIMDIDE SESIN CIKMIYOR

hayripolatgil 14.03.2010 19:44

şu anda GS-A.Gücü maçını izliyorum. Ankaragücünün A.Sami Yendeeki mücadele, hırs ve isteğini gördükçe kahroluyorum. Kazandığımız maçlar dahil hiçbir maçta SİVASSPOR'da ben bu saydıklarımı göremedim. Acilen Hocanın istifa etmesi ya da ettirilmesi lazım. Yeni hocanın da onayı alınarak 4-5 futbolcu kadro dışı bırakılmalı. Ligde en kötü top oynayan ve hiç mücadele etmeyen tek takımız. Acilen kan değişikliği lazım, yoksa düşecek ilk takım biz oluruz. Şimdiden söylüyorum teknik direktör değişmezse Denizlispor da bizi geçer ve düşecek ilk takım biz oluruz. Ne yazık ki Muhsin hoca bu ligin hocası değil.

calipso 14.03.2010 20:03

"muhsin hoca geldikten sonra takımda ne değişti herkes bir düşünsün demiştim 2 hafta önce" hiçbirşeyin değişmediği bu takıma verebileceği birşey olmadığını hep beraber görüyoruz..tabi burada sadece hoca suçlu değil esas sorumlu ruhsuz topçularımız, sivas için sivasspor için oynamayan sadece alacağı paraya bakan gününün geçmesini bekleyen kanı bozuk şahsiyetsizlerde...aldıkları tüm paralar ki benimde sivasspora sms bağışlarım oldu benden yana zehir zıkkım haram olsun diyorum yiyemesinler
dua edelimde denizlispor beşiktaştan puan falan alıp havaya daha fazla girmesin..biz denizli küme düştü derken esas diyarbakır artık kesin düştü..kaldı son takım...denizli ile aramızda 7 puan fark var...alabileceğimiz maçlar belli gençlerbirliği ve ankaragücü...ankaraspor 3 puanı çantada zaten..tabi birde bugünkü yaptığı gibi kayseri bize de yatarsa toplam 12 olur.. dua edelim denizlispor kalan 9 maçta 16 puandan fazla alamasın....

ALPBARAN 14.03.2010 20:19

[CENTER]SİZ OLMASANIZDA ZATEN EN KÖTÜ BÖYLE OLUR ..

HOCA HOCA YOK
FUTBOLCU FUTBOLCU YOK
YÖNETİM YÖNETİM YOK

SİVASDAN GİDİN İSTEMİYORUZ AKSİ HALDE KÖTÜ SONUCLAR OLUR ONA GÖRE
SENİ HOCA DİYE GETİRENİN ALLAH BELASINI VERSİN[/CENTER]

vicente58 14.03.2010 20:22

inşallah diyarbakır ligden düşürülürde denizlide düşer zaten,bizde anca böyle kurtuluruz.gerçi denizliden bile kötü oynuyoruz ya.işimiz zor,bülent ne kadar kazandı merak ediyorum takımı satınca

badboysefaa 14.03.2010 20:33

işimiz diyarbakıra kaldı iyimi nerdeeen nereyee?içim içimi yiyor geçen sene bu zamanlar şampiyonluk olurmu heycanı yaşarken şimdi diyarbakır düşürülürmü acaba diye düşünmek beni kahredior.Bizi bu hale düşüren Hoca ve futbolculara hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun hoca lütfen 4 eylüle birdaha çıkmadan bizden kötü tepki almadan ruhsuz adamlarınıda AL VE GİT

ayhandemir58 14.03.2010 21:36

NUSH İLE USLANMAAYANI ETMELİ TEKKDİR,
TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR.
Biraz abartılı oldu ama sayın başkan ve yönetim kurulundaki söz sahibi olanlar(!) teknik heyeti ve futbolcuları son kez uyarıp bu haftaki GB maçını almazlarsa çok büyük cezalar verileceğini açık açık söylemeli ve de sert tutum izlemelidir diye düşünüyorum.Amaaaaa tabi yönetim de süperligde kalmayı (!) istiyorsa,en azından Sivaslılar kadar istiyorlarsa...

A.Turan Korkmaz 14.03.2010 21:56

Hocadan da öğrencilerinden de şikayetçiyiz. Bir öğrenci en çok neden çekinir?
1) Müdür , müdür yardımcısı?
2) Sert öğretmen?
3) Disipline gitmek?
Sivassporumuza uyarlayalım şimdi.
Soru: Futbolcular neden ceza görmüyorlar?
Diyorlar ki; Efendim,sezon sonu geldi zaten nerdeyse şimdi olmaz,zamanı değil,daha beter olursa.En iyisi onları rahat tutalım,daha yumuşak olalım,pohpohlayalım da oynasınlar.
Ben de diyorum ki; İyi de haftalardır hep anlayış gösterdik, üç ondan beş bundan yiyip dönüyorlar.
Bence acil önlemler şart oldu. Yönetim toplanacak:
-Hocaya G.Birliği maçının son şans olduğu söylenecek
-Topçuların o maçı kaybetmeleri halinde hayatlarının para cezalarını görecekleri bildirilecek.
-Hocanın gönderilmesi durumunda alternatifler şimdiden düşünülecek(Bilo hariç).
Artık ya hoca,ya bazı topçular, ya da yönetim; birileri gidecek:
Yoksa tribün desteği de gitti gider, bu kadar ruhsuzluğu bizim de bir tahammül sınırımız var.

BOUN 14.03.2010 22:04

Büyük başkan artık Sivasspor için çok kritik kararlar alma vakti gelmiştir. Eğer şans eseri ligde kalabilirsek

1) Bu takımdan miadı dolmuş, bu takım için, Sivas için Sivasspor için savaşmayan 5-6 futbolcuyu kovmanız gerekir.

2) Yaptığı her açıklama olay olan ve Sivasspor taraftarı tarafından da tasvip görmeyen Fikret Ünsal'ı bulunduğu görevden almanız gerekir. Sivasspor'u ufku daha geniş, kişisel kalitesi daha yüksek ve modern dünyaya daha fazla entegre olmuş insanlara ve yöneticilere teslim etmeniz gerekiyor.

3) En acilinden, hala ligde kalma şansımız varken, bilerek ve isteyerek oynamadığını düşündüğümüz ve berbat futbollarıyla bize aylardır cehennemi yaşatan bazı futbolcuların diğerlerine ibret olacak şekilde kovulmaları gerekmektedir.

4) Muhsin hoca ile konuşulmalı, eğer hocada en ufak bir umutsuzluk ve çaresizlik görülüyorsa derhal işine son verilmeli. Bunlar son demlerimiz, ya var olacağız, ya da alt liglerde uzun yıllar sürecek yolculuğumuza başlayacağız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:05.