![]() |
Cevap: Musa Aydın Buca'da
[B]Buca kümeye :D İzmir takımları süper ligde tutunamıyor.Hem ortam hem hava sıcaklığı futbolu etkiliyor. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.Son sezonda isteksiz oynaması hepimizi üzmüştü...
[/B] |
buruk ayrıldım demiş giderken anlam veremedim ben,emekleri için çok teşekkrler ama geçen sezonki ruhsuz oyunu hiç yakışmadı bu takımın oyuncusuna hayırlısı böyleymiş iyi oldu..
|
ısıtıp ısıtıp getirmeyin şu bayat konuları:mad:
|
Merak etmesin, Yiğdolar vefalıdır, 4 Eylüle maça geldiğinde bir alkışı ona çok görmeyiz.
|
Musa bey ve dagasan hemserim
sayin musa bey ve sayin hemserim ibrahim dagasan kaldinizmi ortada sivasspora degil bülent uyguna güvenirsen iste böyle satarlar adami ekmek yedigin yere ihanet edersen ekmezsiz kalirsin simdi bülent sizi gittigi takima götürsün bakalim
|
Cevap: Musa bey ve dagasan hemserim
Dur bakalim napacaklar ? :D
|
onumu düşünüyorsunuz arkadaşlar naparlarsa yapsınlar yeni hocanın yedek bırakacağı kesin istikamet bank asya başka ne olurki
|
SivasSpor'u satanlar daha beter olsunlar, Sezer Badur'u gorduk, forma bile giyemez oldu, sıra Musa ve İbrahim'de
|
iyi oldu böyle dandiklere. Kendilerini birsey zannettiler. Hadi bakalim yolunuz dogru Bank asyaya...........
|
ibrahim gecen sezon bilerek oynamadi yönetim gitmek istedigini kabul etsin yolu acsinlar diye. Musa yeni sözlesme yapmadi ve bedavaya gitti ayni ibrahim gibi. Durduk yere 2si ayni takima gitmezler, Uygun istedi ve gittiler.
Simdi, Uygun gitti ve onlarin 2 senelik sözlesmeleri var, yinemi bilerek oynamiyacaklar acaba?? |
ikisinede bi şey olmaz, futbolunu oynarlarsa;giden ağam, gelen paşam olur. futbolcunun tercihinede saygılı olmalıyız. bizle yollarını ayırmışlar,Allah yollarını açık etsin. buca da ve giderlersede diğer takm. larda başarılar dilerim.
|
Vah vah vah çok üzüldüm,daha beter olun.Sen çok yaşa Sivasspor.
|
Sivası satan bedavaya verilir Sivasta. Dönmeyin sakına. Oranıza buranıza yazık olur. Sen Çok Yaşa Sivasspor...
|
bülonun peşinden eskişehire giderler artık
|
Bülent Hoca götürür onu da peşinde.
|
Bulenttin pesinden gittikce kendini bitirecek haberi yok kazmanin
|
Ya Musa efendi,Buca'da havalar nasıl iyi mi ? Ha unutuyordum İbo'ya da çok selamlarımı söyle.Siz Sivasspor'u çok arasınız ama bundan sonra avucunuzu yalarsınız.Sizin güvendiğiniz adam,sizleri yarı yolda bıraktı.Adam işte böyle satılır.Bülocan bu işi çok iyi yapar da.
|
ya negerek arkadaslar boyle yorumlara bosverinsene bizim takimin haline bakalim ins biran evvel duzlir takim
|
Bizim takımın halininde farklı bir yanı yok zaten
|
[QUOTE=karadavut58;657871]ya negerek arkadaslar boyle yorumlara bosverinsene bizim takimin haline bakalim ins biran evvel duzlir takim[/QUOTE]
aynen katılıyorum. adam bize hizmet etti epeyde katkısı oldu şampiyonluğa giderken Musa yokmuydu takımda. ne çabuk unutup aptal aptal yorumlar yazıyoruz ya. kendi takımımıza bakalım. şu anda durumumuz çok mu iyi |
Zamanlama yanlış.
Bülent Uygun'un istifasını hesap edemedi. Birisine bakıp çıkacağım der başka takımla anlaşır. |
ne oldu ibrahim, musa bülent amcanız sizi yarı yolda mı bıraktı.. eskişehire de gideceğim mi sanıyorsunuz..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:33. |