SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İbrahim Sivas'tan koptu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29423)

sevda58 09.06.2010 20:57

Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu

atalarimiz bosuna dememis:

''Söz gümüşse sükut altındır''

Nedense biri gidenin ardindan konusmaya devam ediyor, giden gitti,
ama bu birisi gidenin arkasindan bos konusmaktan bikmadi!!!

Turan 59 09.06.2010 21:23

Adam gitmeden önce Sivasspor'un içini boşalttı.gitti yine Sivasspor'un içini boşaltmaya devam ediyor.Yorumlarda görüyorum üstü kapalı olsa da hala Bülo'ya özlem duyanlar var.

Turan 59 09.06.2010 21:24

Sivasspor taraftarıyım diyen hiç kimse gerçekleri görmezden gelemez.

TS58 09.06.2010 21:44

İBRAHİM sağol gardaş, Kırmızı KART artık yemeyiz senin sayende.

A.Turan Korkmaz 09.06.2010 21:48

Sezonun sonu Kasımpaşa maçı son 10 dakka.Oyun sıkışmış,yedeklerimiz ısınıyor. Vipte izliyorum,Mesut Bakkalın yedek kulübesinin beş on sıra arkasındayım,İbrahim Dağaşaaaaaaan diye bağırmışım hocaya doğru. Gerçekten de hoca onu oyuna aldı. Beraberlik vardı ve o bir puan bize lazımdı. Topu tutar,oyunu soğutur,skoru korur diye istedim oyuna girsin. Arkadaşlar hala benle dalga geçerler, İ.Dağaşan fanatiği diye .
İbrahim artılarıyla eksileriyle oynadığı her maç elinden ne geliyorsa vermeye çalışan gerçek bir profesyonel,iyi bir yiğidoydu. Giderse onu hep iyi anacağım,Sivasa görevini yaptı,içi rahat olsun. Son maçlarda yedek kalınca,hocaın onu bu sezon ilk 11de düşünmediğine inandı herhalde.Transferi olursa da canı sağolsun,hakkında hayırlısı neyse o olsun. Olmaz da Sivasta devam ederse desteğe devam.

sevda58 09.06.2010 22:06

.................Zırva tevil götürmez.............

PES DIYORUM ARTIK!

B.DUMANLI 09.06.2010 22:14

Gitmen,kalmandan daha hayirli.

A.Turan Korkmaz 09.06.2010 22:59

[QUOTE=sevda58;635514].................Zırva tevil götürmez.............

PES DIYORUM ARTIK![/QUOTE]

Sivasspora en küçük bir hizmeti geçene bile hakkını teslim etmek ve teşekkür etmek gerekir. Yarın o futbolcu ,Dağaşan, stadımıza belki başka bir takımın formasıyla gelecek. Onu verdiği hizmetlerden dolayı alkışlamayacak mıyız? İ.B.B. buraya geldiğinde Syllayı ,Kasımpaşa geldiğinde Muratı alkışlamadık mı? Ne oldu? Küçüldük mü? Ahde vefa önemli bir meziyettir. Hz.Ömer'e dayanan bir de hikayesi vardır. İnsan olmanın en yüce mertebelerindendir. Doğru bildiğini paylaşmak zırvalamaksa buna devam edeceğiz. İsteyen okur isteyen okumaz.

sevda58 09.06.2010 23:15

[QUOTE=gdodeğilyiğido;635525]Sivasspora en küçük bir hizmeti geçene bile hakkını teslim etmek ve teşekkür etmek gerekir. Yarın o futbolcu ,Dağaşan, stadımıza belki başka bir takımın formasıyla gelecek. Onu verdiği hizmetlerden dolayı alkışlamayacak mıyız? İ.B.B. buraya geldiğinde Syllayı ,Kasımpaşa geldiğinde Muratı alkışlamadık mı? Ne oldu? Küçüldük mü? Ahde vefa önemli bir meziyettir. Hz.Ömer'e dayanan bir de hikayesi vardır. İnsan olmanın en yüce mertebelerindendir. Doğru bildiğini paylaşmak zırvalamaksa buna devam edeceğiz. İsteyen okur isteyen okumaz.[/QUOTE]

Ustune alinacak baskalari varken siz neden alindiniz anlamadim:confused: benim yorumum sizin yorumunuza karsilik degildi..!!

sevda58 09.06.2010 23:18

[QUOTE=gdodeğilyiğido;635525]Sivasspora en küçük bir hizmeti geçene bile hakkını teslim etmek ve teşekkür etmek gerekir. Yarın o futbolcu ,Dağaşan, stadımıza belki başka bir takımın formasıyla gelecek. Onu verdiği hizmetlerden dolayı alkışlamayacak mıyız? İ.B.B. buraya geldiğinde Syllayı ,Kasımpaşa geldiğinde Muratı alkışlamadık mı? Ne oldu? Küçüldük mü? Ahde vefa önemli bir meziyettir. Hz.Ömer'e dayanan bir de hikayesi vardır. İnsan olmanın en yüce mertebelerindendir. Doğru bildiğini paylaşmak zırvalamaksa buna devam edeceğiz. İsteyen okur isteyen okumaz.[/QUOTE]

dagasan buca'da (benim yorumum!!!!!!)

[QUOTE]Yolu acik olsun, Hem DAGASAN'A hemde MUSA'YA... bizede bu demek dusmez mi..?

ayrica takimdan ayrilan her oyuncuya bu nasil sivasli yok bilmem takimi satti, bunlar cok gereksiz laflar. oyuncu bu orda da oynar burda da. Bulent Uygun''un takimina da gider trabzonspora'da gider misal. gereksiz laflardan kacinalim, bizlere yakismiyor..[/QUOTE]

necmettin_akcay 10.06.2010 08:09

dünyada oyuncunun kıtlığımı gelmiştde bülent hoca gitti gideli sivasdaki oyuncuların peşinde kendi gitti kalanlarında aklını çeldi inş dağaşan son olur birde kamanan falan söylentisi var Allah tan kamananın sözleşmesi devam ediyormuş yoksa bülent hoca sivasıda izmire taşıyacak artık kendsi orada ne kadar kalacaksa

sivasli215 10.06.2010 20:07

[B]sevindim gitmesine

sivasa daha faydalı insanların önü açılsın artık, daha gönderilmesi gereken çok futbolcu var ama bakalım yönetim kıyabilecek mi!!!! onlara...[/B]

by_hunter 10.06.2010 21:53

sivasspor için emek verdi ter döktü buraya kadarmış...

yi6ido 10.06.2010 22:49

Senin çok kötü hedeflerin war be İbram...

Turan 59 10.06.2010 23:50

Bu sitede hala Bülo yalakalarını görüyorum.

skyhan 12.06.2010 00:24

[QUOTE=Turan 59;635702]Bu sitede hala Bülo yalakalarını görüyorum.[/QUOTE]

bülent uygun.. ismail kartal..kemal kılıç ve yabancı hocalar hepside sivas icin zamanında savaş vermiş hocalardır ve ismini saydığım hocalar şu anki mevcut hocadan ve giden hocadan daha zor şartlarda görev yapmışlardır.taraftarlık sevmediğin adama sallamak ...seni antreman sahasından kovdu diye(takımın moralini bozduğun icin ..! )ona takıp bıkmadan usanmadan bu takım icin iyi veya kötü bişiler yapmış insana hakaret dolu yorumlar yazmak kimin yalaka kimin taraftar olduğunu acıklıyor..unutma bülent uygun bu takımın tarihinde en başarılı hoca olarak kalacaktır sende ancak anteman sahasından kovulunca gündemde kalacaksın..gercek taraftar ol sivas icin calışmış insanlara hakaret etmekten vazgec..futbol bi oyun sivas spor süperligde 1 tek şampiyon olmadı unutma..antemanı bile seyredemeyen biri bunları anlarmı bilmem ama yazayım dedim yinede...

58akif34 12.06.2010 02:54

gıden gıder kalan saglar bızımdır o sıvasta bulent ıcın oynamıs sıvas ıcın degıl bakalım onumuzdekı sezon buca dusunce ne yapacaklar tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukkanı ama bu dukkan ınsallah boyle futbolculara kapanmıstır

sivaslıadem 12.06.2010 09:38

hayrettin kaptan gibi davranmanı beklerdik senden
ayrıca takıma para kazandırmayacaksan sivaslıyım diye geçinme boşuna

FurkaN 12.06.2010 12:15

[B]Bülent Uygun neyin amacında anlamış değilim. Geçen yıl çok iyi bir scout sistemi olduğunu iddia ediyordu. o kadar iyi ise neden eskileri topluyor acaba ? Bence zamanında ancak bunları bulabildi şimdide geri toplamay çalışıyor. [/B]

Sivas_SporLu58 12.06.2010 16:09

Arkadaşlar İbrahim Dağaşan Ve Musa Aydın Bülent Uygun Sivas'tan Gitti Gideli Futbol Oynamıyolardı bunu sadece ben söylemiyorum herşey ortada sizde izlediniz gördünüz Bülent Uygun Sivas'a Yaptıgı Nankörlüğü Bucasporada Yapıcak Suan Bucasporda Genel Menajer (Gaziantep Bunu Kabul Etmedi) Aldıgı Topcuları Şişirtip Satıcak Ve Onların Üzerinden Para Kazanıcak Mehmet Yıldıza Yaptıgı Gibi Ama Onu Satamadı..

Bülent Uygunun İstediği Futbolcuları Size Yazayım

Fabio Bilica Sezer Badur Yannick Kamanan Syhlla Herve Tum İbrahim Dağaşan Ve Musa Aydın Bu İsimler Sizlerede Tanıdık Geliyomu Bence Bunun Hesabı Bülent Uygundan Sorulmalı Ama Nasıl ?
Bizim İnsanlarımız Koyun Gibi Maalesef Hep Kandırılıyoruz Mesela Selamı Uzun Otobüs Sözü Vardı Almadı Koskoca Başkan Stad Sözü Verdi ama Yaptırmadı Bülent Uygun Sivas-Buca macına 4 Eylüle Geldiğinde Statda En Büyük Asker Bizim Asker Sesleri Yükselirse Şaşırmayın

Turan 59 12.06.2010 16:55

Bu sitede Bülo'yu savunan,gerçekleri göremeyenler var.

ready 12.06.2010 17:18

[QUOTE=Sivas_SporLu58;635942]Arkadaşlar İbrahim Dağaşan Ve Musa Aydın Bülent Uygun Sivas'tan Gitti Gideli Futbol Oynamıyolardı bunu sadece ben söylemiyorum herşey ortada sizde izlediniz gördünüz Bülent Uygun Sivas'a Yaptıgı Nankörlüğü Bucasporada Yapıcak Suan Bucasporda Genel Menajer (Gaziantep Bunu Kabul Etmedi) Aldıgı Topcuları Şişirtip Satıcak Ve Onların Üzerinden Para Kazanıcak Mehmet Yıldıza Yaptıgı Gibi Ama Onu Satamadı..

Bülent Uygunun İstediği Futbolcuları Size Yazayım

Fabio Bilica Sezer Badur Yannick Kamanan Syhlla Herve Tum İbrahim Dağaşan Ve Musa Aydın Bu İsimler Sizlerede Tanıdık Geliyomu Bence Bunun Hesabı Bülent Uygundan Sorulmalı Ama Nasıl ?
Bizim İnsanlarımız Koyun Gibi Maalesef Hep Kandırılıyoruz Mesela Selamı Uzun Otobüs Sözü Vardı Almadı Koskoca Başkan Stad Sözü Verdi ama Yaptırmadı Bülent Uygun Sivas-Buca macına 4 Eylüle Geldiğinde Statda En Büyük Asker Bizim Asker Sesleri Yükselirse Şaşırmayın[/QUOTE]

[B]dogru söze ne hace arkadaşın yorumuna katılmamak elde mi?[/B]

eyuphulagu 12.06.2010 21:00

Şu bir gerçekki ne sivasspor B. Uygun döneminde yaşanan o 2 yıllık altın dönemi .B. uYgun da sivassporda yaptıklarını...Bu sitede hala B. Uygun konuşulacak ve konuşulmaya da devam edecek...Ne zaman ki sivasspor yine o 2 yıl gibi zirveye oynarsa, işte o zaman sivassporu zirveye oynatan hoca daha çok konuşulacak ve B. Uygun önemi de tarihe karışacaktır...Gelelim asıl konumuza;bugün sitelerde Buca ile ilgili haberler vardı;ve B. Uygun yine başroldeydi..İ. Dağaşan ile ilgili bir haber de vardı..Haberde İ. Dağaşan ile anlaşıldığı ama anlaşmanın geçerli olması için İ. Dağaşan'ın bonservis bedeli olan para olan 250bin tl. yi kendi cebinden ödeyerek bonservisini alıp gelmesi isteniyor...Bakalım İ. Dağaşan 250bin tl. yi cebinden ödeyerek Buca'ya gidecek mi?Anlaşılan Buca İbrahim'i bedava almak istiyor...Bakalım İbrahim için para mı önemli yoksa hedefi olan bir takıma gitmek istiyorum sözü mü?İBrahim sivasspordan her yıl 200-250 bin tl civarında alıyordu...Buca anlaşılan İbrahimi alacağım demiyor;eğer bonservis paranı kendin ödersen gel yoksa gelme diyor..Kendi düşen ağlamaz..İbrahim sivasspor gibi kendine değer veren bir kulübü bir daha zor bulur...

06esra58 12.06.2010 21:31

[COLOR="Cyan"]hayırlısı olsun iyi yada kötü :)[/COLOR]

ogi 12.06.2010 21:52

Bülent Uygun efsanedir bizler için. Ama artık mesut bakkal2ın takımımıza bişeyler katmasıdır temennimiz...

şarkışla 58 12.06.2010 22:50

Giden gider kalan kalır kalıcı sadece ve sadece SİVASSPOR dur:mad:

sevda58 13.06.2010 00:41

[QUOTE]İbrahim sense mi Bülent'in yanına gidiyorsun ? Orada süper bir üçlü oluşturursunuz[/QUOTE]

[QUOTE]Adam gitmeden önce Sivasspor'un içini boşalttı.gitti yine Sivasspor'un içini boşaltmaya devam ediyor.Yorumlarda görüyorum üstü kapalı olsa da hala Bülo'ya özlem duyanlar var.[/QUOTE]

[QUOTE]Sivasspor taraftarıyım diyen hiç kimse gerçekleri görmezden gelemez[/QUOTE]

[QUOTE]Bu sitede hala Bülo yalakalarını görüyorum.[/QUOTE]

[QUOTE]Bu sitede Bülo'yu savunan,gerçekleri göremeyenler var.[/QUOTE]

sizin kadar Bulent Uygun HAYRANI gormedim... EL INSAF!
merak ediyorum, onceki seneler ligin ustlerinde oynadigimizda da mi boyle konusuyordunuz?
Bir taraf vardir ona TSK eder yaptiklari icin, bir taraf vardir sitem eder yanlis yaptigi transferlere vs vs...(ki bana gorede cok hatali!!!)
BUlent UYgun'u savunmak yalakaliksa, sizin yaptiginizda sacmaliktir (ki siz kimsinizde onu savunmak isteyen insanlara yalaka diyorsunuz bu ne haddinize). antremandan kovuldunuz diye bu ofkeniz cok yersiz, ve bunu her sekilde her defasinda binlerce kez, bunu yazarak ve gozumuze sokarak dillendirmeniz de cok yersiz!

Turan 59 13.06.2010 07:59

Sevda 58 isimli üye,kimse beni antremandan kovmadı.Ben sadece doğruları yazıyorum.Ama sizin gibi düşünenler bunu kabul etmez.Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir antrenör lig ikincisi bir takımı dağıtmaz,dağıtırsa kendi sonunu hazırlar.Benim söylemek istediğim budur.İşte siz bunu anlamak istemiyorsunuz.Anlayabileciğinizi hiç sanmıyorum.Çünkü siz olaya sportif açıdan bakmıyorsunuz.

babapiton 13.06.2010 09:03

Bırakın ibrahimi en kötü zamanımızda devre arasında ben gitmek istiyorum diye tutturdu iyi zamanımızda hiç sesi çıkmıyodu iyi gün dostuna ihtiyacımız yok kapatın gitsin bu konuyu unutun ibrahimi çünki o bizi çoktan unutmustur

sevda58 13.06.2010 13:58

[QUOTE=Turan 59;636002]Sevda 58 isimli üye,kimse beni antremandan kovmadı.Ben sadece doğruları yazıyorum.Ama sizin gibi düşünenler bunu kabul etmez.Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir antrenör lig ikincisi bir takımı dağıtmaz,dağıtırsa kendi sonunu hazırlar.Benim söylemek istediğim budur.İşte siz bunu anlamak istemiyorsunuz.Anlayabileciğinizi hiç sanmıyorum.Çünkü siz olaya sportif açıdan bakmıyorsunuz.[/QUOTE]

her neyse iste antremandaki olay.. evet iste sorunda burda, siz kendinize gore dogrulari yaziyorsunuz, ve sadece siz dogru soyluyorsunuz. baskalarin yorumuna ve dusuncesine kapalisiniz.

her neyse simdi anladim neden bu kadar karsi ciktiginizi cunku bu yorumunuzda hic degilse bir neden verdiniz, ve tabiki katilmamak mumkun degil, takimi dagitmiyacakti, ama olan oldu..

olaya sportif acidan bakmiyormusum, hangi acidan bakiyorum peki cok merak ettim ??

Turan 59 13.06.2010 19:50

Sevda 58 gerçekleri anladığınız için sevindim.Hoşça kalınız.

ready 15.06.2010 12:23

[B]artık ne bülent uygun ne de ibrahim takımda degil geçmişe bakmak yanlış ileriye bakmak lazım[/B]

alcaponemontana 15.06.2010 12:53

Merhaba arkadaslar gitmek isteyen oyuncuyu tutmaya calismak akil isi degil, onun icin istekli hirsli sivassporumuza faydali olacak futbolcular tercih edilmeli. Bonservisi elinde olan su futbolculardan biri alinsa cok harika olur.Bonservisi elinde olan Futbolcular (2010)

Guerrero-Hamit-Petrov-Pedersen-Campbell-Bresciano-Taddei-Crespo

58svsvs58 19.06.2010 16:03

çok emeğin geçti sivasa ama son sezon sanki bilinçli olarak yattın be ibo....yatacaksan gitmen en iyisi olmuş....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:07.