SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29493)

tavatir 23.05.2016 22:52

Cevap: Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey

[QUOTE=Ferhat06;976369]Hocam öyle deme kanat oynar satrafor oynar daha ne olsun.[/QUOTE]

Evet o açıdan öyle joker özellikleri var. Mücadeleyi bırakmaz. Sağ kanat, santfor oynayabilir. Ama birkaç yıldır PTT Ligi'ne bakıldığında süratli, dripling özelliği olan, yıpratıcı veya da tekniği öne çıkan oyuncular fark oluşturuyorlar. Mesela Alanya'da Ayite, Elazığ'da Halil, Tom, Denizli'de Leandrinho gibi isimleri sayabiliriz. Şimdi Pedriel'i tek santfor olarak oynatacak şekilde plan yapılsa gol yükünü kaldırabilir mi bilemiyorum.

triper58 23.05.2016 23:42

Texiara bu adamdan daha iyi geldi bana.Ama yinede geçen sezon İbrahim Akın Hasan Kabze olacağına Pedriel olsun derdim.

eyuphulagu 24.05.2016 02:36

Pedriel in sivassporu sevdiğini herkes biliyor;Pedriel Suarez Mersin de 58 numaralı formayı da giydi...Bu formayı Pedriel e silah zoru ile giydirmediler,kendi isteği ile giydi...Gelir gelmez ,onu bilemem ama yaşı 29 ...En çok gol attığı takımda sivasspor;sivassporda 3 yıl kiralık oynamıştı;105 maçta 22 gol atıp 14 tane de asist yapmış bir oyuncu..İlk geldiğinde acemi ve savruk bir oyuncuydu ama şimdi eskiye göre daha daha dengeli bir oyuncu ve santraforun dışında sivassporda kanatta görev yapıp sivasspora önemli katkılarda yapmıştı..Keşke gelse;taraftarın tanıdığı bir oyuncu;şehri de tanıyor ...Ben Pedriel in PTT liginde sivasspora oldukça faydalı olacağını düşünüyorum..Pedriel yedek bile kalsa sorun çıkarmayan faydalı bir oyuncu...Texeira ile iyi bir ikili olacaklarına inanıyorum...Arkası dönük oynayabilen de bir forvet tipi...Pedriel i beğenmeyenlere soruyorum;bu yıl bizde olsaydı sivassporda kaç gol atardı;atacağı gollerle sivasspor ligde kalırmıydı kalmaz mıydı?..Mersin deki performansı ile sivasspordakini hiç kıyaslamıyoru;çünkü Mersin İdmanyurdu takımı 2 yıldır parasal sorunlarla uğraşıyordu;bu takıma 2 yıl sabreden oyuncuları da kutlamak lazım..Kısacası Pedriel eğer gelirse bence sivasspora gereken katkıyı kesinlikle verir...

Abdullah DuMaN 24.05.2016 14:55

Pedrielin eski gençliği yok Texeira bu ligde bizde iş yapar bir futbolcudan verim almak istiyorsanız kamptan önce almak lazım Texeira ve diğer ara transferlerde bu yüzden tutmadı bence

58Yiğidoo58 24.05.2016 15:06

Fırsatçı golcu hiç yoksa 15 gol atacağına yürekten inanıyorum. Pedriel bizim evladımız akıllı olun. Az gerçekçi tahlil yapalım.

nuri_58 24.05.2016 20:59

Pedriel iyi bir transfer olabilir 1. ligde iyi işler yapacağını düşünüyorum en az 10 gole ulaşır her maç ilk 11de başlamadan.Ancak güçlü ve hızlı bir forvet transferide gerekli.

çorluluyiğido 24.05.2016 21:30

pedriel iyi oyuncudur fakat yabancı hakkını böyle adamlarla kullanmaktan yana değilim 30 yaşına gelmiş bir forvet.pedriel yerine ahmet arası alalım daha faydalı olur.pttde ligden düşmeye oynayan takımda 17 maçta 7 golü var.fena değil ahmet de.

34MUAMMER58 25.05.2016 02:20

[b]Bu SEZON sivassporda pedriel olsa yine düşmezdik,şimdi herhangi 1 yabancı oyuncu alsak uyumdu şuydu buydu derken ,devre arasını buluruz,pedriel 29 yaşındada olsa,bu ligin tecrübeli oyuncusu ve sivassporu hem seviyor hemde şehre adaptasyon sıkıntısı yaşamaz,parayıda sorun etmez,sezon boyuncada 10 gol 6 asistten aşşağıda oynamaz,pivot santrafor ihtiyacımızı rahatlıkla giderir,sivassporun sıkıntısı deplasman ,yıllardır defansın arkasına sızacak balilli gibi hızlı 1 forvet bulamadık,böyle forvet lazım ,kadroda yeteri kadar yabancı oyuncu var ,pedriele sıra gelmez sanıyorum[/b]

sebasteia 25.05.2016 08:10

pedriel suarez başlığı neden hortladı acaba? :) transferi yönünde haberler mi var?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:46.