SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat YEŞİLKAYA Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29525)

badboysefaa 29.06.2010 16:53

Cevap: Sedat YEŞİLKAYA Sivasspor'da

türkiyedeki en kaliteli transferi sivasspor yapıyor teşekkürler mecnun teşekkürler hikmet.yazık günah ya bu takıma nerde boş beleş adam var hepsini doldurdunuz???hep kafama takılıyor bizim şampiyonluğu kaçırdığımız seneki reklam v.s..den aldıgımız paralar nerde lütfen birisi açıklasın

taraf 29.06.2010 17:14

Mbolhi Sivasspor yaklasik
0 YorumMohamed olarak, 29 Haziran 2010 11:16
Paletli Newcastle tarafından Rais Waheb Mbolhi nihayet Türkiye'nin yönünü sürebilir. Sivasspor aslında gelişmiş vahiy Cezayir Dünya 2010 ile temas hangi bugün faaliyet olurdu Slavia Sofia.

Tarafından Lebuteur.com, Mbolhi Türkiye'ye transfer müzakere uçmak , bu Fransa'da olay tatil birkaç gün sonra planlanan .

Hatırlatmak isteriz ki, Ventseslav Stefanov , Slavia Sofya'nın başkanı onun oyuncu serbest bırakmaya hazır olduğunu ancak ne pahasına olursa olsun . Tarafından novsport.comfıkra başlayan oyuncu 1.500.000 € olarak belirlenmiştir olacaktır.

Salim58 29.06.2010 17:19

[QUOTE=taraf;637787]Mbolhi Sivasspor yaklasik
0 YorumMohamed olarak, 29 Haziran 2010 11:16
Paletli Newcastle tarafından Rais Waheb Mbolhi nihayet Türkiye'nin yönünü sürebilir. Sivasspor aslında gelişmiş vahiy Cezayir Dünya 2010 ile temas hangi bugün faaliyet olurdu Slavia Sofia.

Tarafından Lebuteur.com, Mbolhi Türkiye'ye transfer müzakere uçmak , bu Fransa'da olay tatil birkaç gün sonra planlanan .

Hatırlatmak isteriz ki, Ventseslav Stefanov , Slavia Sofya'nın başkanı onun oyuncu serbest bırakmaya hazır olduğunu ancak ne pahasına olursa olsun . Tarafından novsport.comfıkra başlayan oyuncu 1.500.000 € olarak belirlenmiştir olacaktır.[/QUOTE]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=21636&token=10437][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21636&token=10437[/img][/url]

Tuncay 29.06.2010 17:21

Hayirli olsun demekten baska ne diyelim, ilk bir iki macda belli olur. Bekleyelim gorelim.

şampiyon71 29.06.2010 17:26

dikkatttt!!!!!

Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç ile yollarını ayıran Sivasspor, Akın Vardar ve Harun Avgın'ın yanına iyi bir kaleci daha transfer etmek istiyor. Kaleci arayışlarını sürdüren Sivasspor, 1 kaleci ve 1 stoperi kadrosuna katarak transferi noktalamayı planlıyorç
demi,ş

harun avgın şu an biizm sporcumuz değil yani kalecimiz değilççç
EZBERE HABER BUÇÇ
BAKALIM KAÇ BASIN MENSUBU FARK EDİP DÜZELTECEKÇ
ADAMIN SÖZLEŞMESİ ŞU ANDA SAKARYASPORDA!!!!!!

SİVASIN KALESİNİ TESLİM ETMİŞLER HEMEN
AYIPPPPP YAAAAAÇ
MİLLETİ YALAN YANLIŞ HABERLE UYUTUYORLARRRRÇ

aldair 29.06.2010 17:29

ALLAH yardımcımız olsun,sezon bitince sayın başkanın iddalı konuşmalarını okuyunca çok sevinmiştim ama malesef beleşçi yaşlıcı bir transfer politikamız var.bunun cezasını inşallah ağır ödemeyiz.insanlar kombine almak için transfer bekliyor ama ceyhunu sedatı izlemek için kimsenin kombine alacağını sanmıyorum.önümüzdeki sene süperligdeki takımların gelirlerinin inanılmaz derecede artacağı düşünüldüğünde gerekirse biraz borçlanıp kaliteli oyuncular alınması gerek.bu seneden ders almamışız anlaşılan küt diye bankasyaya gitmekte var ondan sonra ne yaparsan yap.geçen sene kadroyu bozmadan kaliteli iki transfer yapılsaydı belki bu sene şampiyon biz olacaktık.500 bin 1 milyon avrolardan dan kaçtık,bilicayı 1,750 avroya gönderdik şampiyonlar ligine kalmaktan olduk kayıp 5 milyon avro.KÜÇÜK HESAPLAR YAPAN KÜÇÜK KALMAKTAN KURTULAMAZ.daha çok konuşulacak şeyler var ama neyse canım yeteri kadar sıkkın zaten.baştada dediğim gibi :ALLAH yardımcımız olsun...

serdarslan58 29.06.2010 17:37

LAANNNNNN TRANSFERİN T SİNDE ANLAMAYAN SİVASSPOR KAMİL SİVASSPOR ŞİFOZFRENİ SİVASSPOR Sedat Yeşilkaya KİM LAN GENE BAŞLADINIZ KEKOLARI ALMAYA ALLAH HİDAYET VERSİN ALLAH ISLA EYLESİN SENEYE GENE ÜZÜLÜCEZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN SİNİR HASTASI OLDUK LAN GENE BUNLARI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ DOĞRU DÜZGÜN ADAMLARI ALIN BİÇRİ SİVASSPOR PARAYA KIYIPDA ADAM AKILLI BİRİNİ ALAMIYOR BİZE FORVET LAZIM DEFANS LAZIM

serdarslan58 29.06.2010 17:40

ARTIK BU TAKIMDAN NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUZ ŞU TAKIMIN İSMİNİ DEĞİŞTİRİN BUNE YAA SİVASI KARALAMAKDAN BAŞKA BİRŞEYİ YOK DEGİŞİM İSTİYORUZZZZZZZZZ

yigidomustafa58 29.06.2010 17:52

[B]hayırlı uğurlu olsun takımımıza ....[/B]

sivaslihakan 29.06.2010 19:44

Cevap: Sedat Yeşilkaya Sivassporumuzda

[QUOTE=armutaklı;637705]MECNUN başkan fikretinide al yönetiminide al gıt bu takımdan.Bumu NOKTA ATIŞI transfer.?
Hani " İNCE ELEYİP SIK DOKUNACAKTI " ?
Hani geçen seneden ders çıkarmıştın?
Hani güçlü kadro kurulacaktı?? Nerdee.....?

Yazık bu TARAFTARA daha ne kadar üzüceksin bu kadar insanı..? NERDE 35 YAŞINDA FUTBOLCU var hemen SİVASSPOR'a bir an önce git bu takımdan.[/QUOTE]

mecnun baskana kimsenin söz söylemeye hakki yok lafinizi yazmadan söylemeden tartin ve düsünün

rsimsek 29.06.2010 20:01

arkdaşlar hiç umutlu değilim yapılan transferlerden.ama inşallah bizim düşüncelerimizin aksi çıkar ve bizim yüzümüz kara çıkar..

MeXeS58 29.06.2010 20:26

[B] bu nasıl transferler abı ya bu takım lıgde kalırsa ii valla anlasılan gecen seneden hıc ders almamıslar acılen kalıtelı ısımler takıma katılmalı yoksa ısımız gecen seneye gore baya zor olacak[/B]

Murat ARICI 29.06.2010 21:07

[QUOTE=yigido yakup;637696]hayirli ugurlu olsun insallah basarili olur.

sedat in futbolculuguna kimse laf söyleyemez bizede kesinlikle katkisi olur gecirdigi sakatlik onu baya gerilerde birakti ama altin her zaman altindir sedat da kalitesinden hicbirsey kaybetmemistir.

benim kafama takilan konu artik emekliler veya emekligi yaklasmislarin siginma yerimi oluyoruz?

benim düsüncemden sedat cok yasli verimli olamaz cikmasin ben takim genelinin böyle yaslarda oldugunu gelenlerinde bu standartin ayarinda oldugunu anlatmak istiyorum.

insallah mesut hoca bunlarin yanina 3-4 tane paf oyuncusu oynatirda bizim gelecegimize hizmet etmis olur.[/QUOTE]

KASIMPAŞASPOR ESKİ TÜFEKLERLE NERELERE GELDİ YAŞ ORTALAMASI 30 DU ÖNEMLİ OLAN TECRÜBE BEN YAŞLI OLMASINA PEK ÖNEM VERMİYORUM..

by_hunter 29.06.2010 21:37

[QUOTE=şarkışla 58;637697]Ya ben ve benim gibi düşünenler kör.Yada diğerleri kör.Sol kanata-sağ kanata takviye lazımken.Orta sahada topu topu 5 adam kalmışken hala birkaleci ve stoper alıp transferi kapatacağız deniyor anlamıyorum.Geçen seneden ders alınmamış anlaşılan.:mad::mad:[/QUOTE]

arkadaşım mesut bakkal çalıştırdıgı her kulupte ilk önce liğde kalamyı hedeflemiştir.bunuda bazen başardı bazen başaramadı iyi karakterli bir hoca onun sayesinde liğ de kaldık diyebiliriz ama sözleşmesi bitmişken teşşekür edilip gönderilmeliydi bence bizim alışık oldugumuz hep zirveye oynamasını beklediğimiz sivasspora yetersiz kalan transferler bence hele bi liğ başlasın bakalım mesut hocanın ömrü ne kadar olacak keşke ismail kartalla tekrar anlaşsaydık teknik direktör olarak...

B.DUMANLI 29.06.2010 23:11

Güzel bir transfer,S.Yesilkaya ve M.Nas genclerde birlikde oynadilar .Buda Sivasspor icin bir kazanc.Sivasspor Musa´dan ,I.Dagasan ve Yasin´den kurtulduya ,artik kontratak takimi olacagiz ben buna inaniyorum.Stoperimizin ismi bugün ,yarin aciklanir.Istanbul kulüplerinden birinde oynuyormus.Bir kaleci sorunumuz var oda halledilirse takim gecen yildan cok güzel olacak.

sawyer5892 29.06.2010 23:19

ben fifa oynarken free agent adamlar arar alırdım bizim yönetimde çok oynadı galiba süper lige çktık çıkala 200 300 binin üstünde para verip kaç oyuncu aldık Allah aşkına millet milyon dolarlar veriyo süpe rlig büyük bi pasta burdan payımızı almamız için ligde kalmak yani adam gibi transfer yapmak gerekiyo haa yöneticilerimiz biz yeter çok kaldık paraya ne gerek var düselim sürünelim diyorsa kendileri bilir !!!

A.Turan Korkmaz 29.06.2010 23:47

[QUOTE=Salim58;637788][url=http://resimzade.com/Show.html?i=21636&token=10437][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21636&token=10437[/img][/url][/QUOTE]

mardi 29 juin 2010 - 09h15 Le gardien international algérien du Slavia Sofia, Rais Waheb Mbolhi (24 ans), va prochainement quitter la formation bulgare. Sivasspor ferait le forcing pour enrôler le Fennec.
Auteur d'une très bonne Coupe du monde, le portier international algérien, Rais Waheb Mbolhi, s'apprête à quitter le Slavia Sofia ainsi que le championnat bulgare. Sivasspor aurait coché son nom, rapporte Le Buteur. Mbolhi devrait prochainement se rendre en Turquie pour discuter d'un éventuel transfert dès cet été. Rappelons toutefois que le club anglais de Newcastle, qui a déjà formulé une offre au Slavia Sofia, reste à l'affût pour s'attacher les services du dernier rempart des Verts.

C.H (Rédaction Football365/FootSud)

Bu haberde Cezayir milli takımının üçüncü kalecisi 24 yaşındaki Mbolhi'nin Sivasspordan teklif aldığını yazıyor.Mbolhi ,Slavia-Arsenal maçında İngilizlerin dikkatini çekmiş,hatta M.United bir süre denemeye almıştı. New Castle United 1milyo avro vermiş ama Slavia kabul etmemiş. Çünkü,bonservisine 1,5 milyon avro istiyorlar.
24 yaşında genç bir kaleci ama gelecek vaadediyor.
Sivasspor yönetimi yine yanlış işler peşinde.Önce Cezayir'in birinci kalecisine baktılar,olmadı ikinci. Şimdi son kalecideler. Mbolhi isimsiz takımlarda bulunmuş, iki sezon evvel Japonya liginde oynamış,geçen sezon Bulgar Slavia Sofyanın iki yıllık sözleşme yaptığı bir kaleci. Sözleşmesi bir yıl daha var e bonservisi 1,5 milyon avro.Kaleye deneyimsiz,daha kariyerinin başında bir kaleci almaya çalışıyorlar,üstelik dünya devleriyle yarışarak.Madem öyle neden öteki transferleriniz 30-35 yaşında gezmedik takım bırakmamış oyuncular . Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Anlamak mümkün değil.

İş o kaleciyi Slavianın yaptığı gibi Jpon liginden alıp getirmek ve sıfırdan hem takımında oynatmak hem de satışa koyup 1,5 milyon avro kazanç sağlamak.
İş işten geçtikten sonra haylanmak olmaz.

Sivaslibey 29.06.2010 23:56

Adam geçen sene süper ligde sadece 11 maç oynatilmis ve 10unda sonradan girmis maçin kopma anlarinda yani 50-60. dakikdan sonra.

Ayni sekilde türkiye kupasinda 3 maç, 2sinde sonradan girmis.

Eee Kasimpasa'da hep son zamanlarda gol yiyorlardi. Herhalde bir joker olarak veya mecburiyetten oynatilan bir futbolcu idi.

Oyuncuyu tanimiyorum, belkide iyidir ama sadece sunu demek geliyor içimden :

Bu ne biçim bir transfer, mantigi ne, ne ifade ediyor bize ne katacak, gereksiz huzulu takimi sisirme girisimleri.

Ah Mesut hoca ah, yine çok sancili bir sezon geçirecegiz. Insallah bu kez ikiz dogurmayiz ??:rolleyes:

Sivaslibey 29.06.2010 23:58

[QUOTE=Sivaslibey;637836]Adam geçen sene süper ligde sadece 11 maç oynatilmis ve 10unda sonradan girmis maçin kopma anlarinda yani 50-60. dakikdan sonra.

Ayni sekilde türkiye kupasinda 3 maç, 2sinde sonradan girmis.

Eee Kasimpasa'da hep son zamanlarda gol yiyorlardi. Herhalde bir joker olarak veya mecburiyetten oynatilan bir futbolcu idi.

Oyuncuyu tanimiyorum, belkide iyidir ama sadece sunu demek geliyor içimden :

Bu ne biçim bir transfer, mantigi ne, ne ifade ediyor bize ne katacak, gereksiz huzulu takimi sisirme girisimleri.

Ah Mesut hoca ah, yine çok sancili bir sezon geçirecegiz. Insallah bu kez ikiz dogurmayiz ??:rolleyes:[/QUOTE]

[url]http://transfermarkt.de/de/sedat-yesilkaya/leistungsdaten/spieler_8046.html[/url]

85200258 30.06.2010 01:31

Valla artık ben Sivassporun transferlerini duymaktan korkar oldum :) Yakında balici yeniden futbola döndürürüz. Şarap gibi takım olduk.. Yıllandık ama bi farkımız var şarap yıllandıkca degerleniyo... Sezonun sonunu görebilen var mı aranızda?

85200258 30.06.2010 01:38

geçen sene ersen martin transferinde aynı seyi yazmıstım cogu kisi bana tepki yapmıstı yok ispanyada oynamıs yok beşiktaşta oynamıs diye... Şimdide ceyhun ve sedat için diyorum Sivasspor başına 2 tane bela almıstır. 2. lig topcusu aldık 2 tane. Ceyhunun su an oynadıgı takım ceyhunun futbol kalitesinin ne seviyede oldugunun göstergesidir. Beni ilkgilendirmez geçmişi kulübe ne verecegi önemli benim için.. Ben şahsen o 2 adam alınana kadar transfer yapmasaydık daha mutlu olurdum. En azından belki paf takımdan 1-2 topcu cıkarırlardı mecburiyetten.. yine abdurrahmanın mehmetin cihan yılmazın ellerine bakar takım..Yani eskilerin götürmesi lazım takımı. Cünkü yeni alınan suarez ve mehmet nas dısında takivye bile sayılmaz. yazıkk

Salim58 30.06.2010 07:25

[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=21642&token=4426][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21642&token=4426[/img][/url]

[B][I]Sedat Yeşilkaya hep sonradan girmiş!

Sivasspor’un transfer ettiği Kasımpaşalı Sedat Yeşilkaya önceki gün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
Daha önce Denizlispor,Rizespor ve Gençlerbirliği takımlarındada forma giyen ve Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın eski öğrencisi olan Sedat Yeşilkaya, geçen sezon Kasımpaşa’da ikisi kupa maçı olmak üzere toplam 14 maçta forma giydi. Sadece 2 maçta 90 dakika oynayan Yeşilkaya,Sivassporla Sivas’ta oynanan ve 1-1 biten maçta 77. dakikada oyuna girdi. İstanbul’da onanan maçta ise 64’te oyuna giren Sedat Yeşilkaya Kasımpaşa’nın Fenerbahçe ile oynadığı lig maçıyla,Erciyesspor’la oynanan kupa maçında 90 dakik oyunda kaldı.
9 Haziran 1980 İstanbul doğumlu olan Sedat 1.80 boyunda. 2012 yılına kadar Kasımpaşa ile sözleşmesi bulunan Sedat’ın takımda düşünülmediği için gitmesine izin verildiği belirtildi.[/I][/B][/CENTER]

ShabbatShalom 30.06.2010 08:07

[B]2012 yılına kadar Kasımpaşa ile sözleşmesi bulunan Sedat’ın takımda düşünülmediği için gitmesine izin verildiği belirtildi.

[/B]

Deniyor...Kassımpaşada düşünülmeyen adam Sivasspor'a geliyor...Mecnun bey de bu takım zirveye oynayacak diyor...

zuqqumqraL58 30.06.2010 08:15

Arkadaslar İns Hayırlı olur taqımımıza tek temennimiz o bundan baska söylyecek hiç bir şeyimiz yoq İns yapılan yeni transferlerimiz Taqımımıza Hayırlı olur ve DiaLLonun qelmesıyle taqıma eqlenmesıyle biseyler olacaqını dusunuoRm İns HayırLısı

zuqqumqraL58 30.06.2010 08:18

Bende 85200258 adlı kullanıcı arqadasımızın söylediklerine aynen katılıyorum... :S

eyupk 30.06.2010 10:51

valla söylüycek birşey yok, sezon başlayınca ne olucağını hepimiz görüceğiz, hem ümitliyim hem ümitsizim.

ÖFŞ2041 30.06.2010 10:54

Kimleri bekliyorduk Sedat da nerden çıktı hayret.Bu seneki transfer politikasını hiç beğenmedim ben.Neden böyle oluyor...

noname87 30.06.2010 13:24

Bizim yönetimin işine geliyor bu tür transferler ama bu adamlarla başarı zor küme düşmemeye oynarız 11-12. sıradan öteye gitmez bu takım

üçyıldız58 30.06.2010 13:39

sedat yeşilkaya transferi bizim yönetimimizin hocamızın gelecek hesapları vizyon hesapları olmadığını ortaya koyuyor
sen sedatı alacaksan musa aydını neden yolladın vereydin biraz daha fazla para sen bizim evladımızsın bu paraya oynayacaksın diyeydinn
bülent geliyor menejeri olduğu futbolcuları bize yiteliyor yönetimden ses yok
muhsin ertuğral geliyor işe yaramayan öğrencilerini bize yiteliyor
mesut bakkal artık bank asyanın bile transfer etmediği futbolcuları bize yiteliyor
bizim yönetim kulubu futbolcu çöplüğüne dönderdi bu paralar yazık günah böyle sokağa atılır
bu hovardaca harcanan paralarda tüm sivaslıların hakkı var bunların vebalinde bu yönetim kurtulamaz
bumu ince eleyip sık döşediğiniz trasnferr yapılan hiçbir transferde yönetimin katkısı yok tamamen hocanın şahsi ilişikilerinden yapılan transferler iki gün sonra bu futbolcular sahada ruhsuz gibi dolanır bizde yine saç baş yolmaya başlarsak mesut bakkal bunların dietini öder

selo=== 30.06.2010 13:55

vay basimiza gelenler
yandik yeni sezonda valla yandik bu nebicim transfer haberler
yazik inanin yazik

eyupkocak 30.06.2010 17:54

birşey söylemek için erken bnce beklemeliyiz bira

etzel1967 30.06.2010 19:53

bu seneye hazırlanmak için ilk yapmamız iş geçen seneye bakmak...geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmış, dört büyüklere kabus olan, şampiyonlar ligine kalmayı başaran bir takımla başladık...önce takımın omurgası tahrip edilerek, yeni maceralar arandı...istenilen oyuncular çeşitli nedenlerle alınamayınca yerine istepneleri alındı...istepneler ise çok kısa sürede patladı ve daha ligin başında takımı yarı yolda bıraktı...geçen seneden bu seneye kalan kar, cihan ve ermandır...her ne kadar geçen sene bekleneni vermese de ermanın futbolcu kalitesi yönünden kimsenin şüphe etmemesi gerek...en azından bu iki oyuncu da genç...geçen sene sivassporun kümede kalması tamamen allahın bir lütfudur...kimse kendini kandırmasın...ligin en kötü takımı olarak şans eseri kümede kaldık...mesut hoca geldikten sonra takıma en azından bir hırs ve bir mücadele azmi kattı...bu inkar edilmez...ama ligin son 7 haftasında sadece 7 puan toplayarak kümede kaldığımızı kimse unutmasın...böyle bir başarısızlıkta kümede kalmayı başaran başka bir takım var mıdır, bilmiyorum...

biz taraftar olarak, yönetimin önceki yılları adeta inkar edercesine geçen sene yapılan transfer hatalarını bu sene yapmamalarını beklerdik....en azından bir ders alınmasını umardık...ama şu ana kadar ki tablo, yönetimin pek de hatalardan ders aldığını göstermiyor...mehmet nas transferi ile umutlanmıştık doğrusu...ama peşinden yapılan transferler geçen seneden farklı hareket edilmediğini gösteriyor maalesef...17 sezonda 17 takım değiştirmiş, gittiği hiç bir yerde dikiş tutturamamış, disiplinsiz, bencil üstelik de kırkına merdiven dayamış futbolcularla mı başa oynayacağız...

ince elenip sık dokunuyordu güya...ben inanıyorum bizimkilerin ince eleyip sık dokuduğuna...yalnız eleğin altındakileri değil de, üstünde kalanları seçip alıyor bizimkiler...

savaş2 30.06.2010 20:28

gereksiz bır transfer diyorum gidenler bundan iyidi................

ÇEÇEN İBO58 01.07.2010 08:10

sadece ve sadece hayırlı olsun diyeceğim...
Nasıl bir fulbolcu olduğundan en ufak bi bilgim yoktur
İnşallah takıma katkısı olur

58VoLkAn58 01.07.2010 08:14

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Sedat iyi güzel oyuncuda biraz daha kaliteli transferler yapmamız gerekiyor.Bu kadroyla kolay değil ligin zirvesinde oynamak.[/B][/FONT][/COLOR]

Elbeyliliyiz 01.07.2010 10:33

adam gibi transfer yok birde seri maglubiyetlerle baslarsak lige daha ne ertugral ne bakkal kurtarabilir takimi. Taraftari rahatlatacak bir iki tane transfer bile yapilamadi mesela deniz baris gibi iyi oyunculari antalyaspor kapti.

Diagnosismurder 01.07.2010 15:07

diallo nun ve suarez in gelmesiyle ve ortada da mehmet nas var mehmet nas iyi oyuncu bu sene ligden en az 5 inci ckarz ortadada sedat bence ibrahim dagasan dan daha yararlı olabilir tek iş bir stoper ve cok cok iyi bir kaleci bu arada enyema olsaydı kalecimiz cok güzl olucktı...

YİGİDOKENTLİ 02.07.2010 01:31

sedat ibrahimin yerine geldi mehmet musanin yerine geldi ceyhun muhanmet aliden boşalan yeri dolduracak gecen sezon çok sikinti cektik duran toplarda dialo defansa yerleşecek Pedriel Suarez ise mehmetle gol silahimiz olacak ligde firtina gibi esecek yigidolar.

holigan 02.07.2010 13:51

[B]HERKES RAHAT OLSUN.TÜRKLER VE SIVASLILAR GIRDIKLERI YERDEN BIR DAHA CIKMAZLAR.BIZ BU LIGE CIKTIKYA BUNDAN SONRA BIZ G:SARAY BESIKTAS VE FENERDEN SONRA KÜMEDEN DÜSERIZ HATTA ONLAR DÜSSE BILE BIZ DÜSMEYIZ.RAHAT OLSUN SIVASLILAR BIR CANAKKALE DÜSMEZ BIRDE SIVAS. [/B]

ihtiyar yiğido 02.07.2010 21:27

Sevgili yiğidolar transferler hakkında eleştirileri okudum.Gerçekden eleştiriler yerden ğöğe kadar haklı sanki geçen sene küme düşmeye oynayan takım biz deyiliz!bu seneden ders çıkaracağiz diyen yoneticiler sanki bunlar değil.Hiç futboldan anlamıyan birine transfer yaptırsan bundan daha kötü transfer yapmazdı.Hiç kendimizi kandırmıyalım.Bir ata sözü vardir doğan oğlak doğuşundan bellidir Bu transferle küme düşmeye en kuvvetli adayız tüm yiğido kardeşlerime selam ve saygılarımı sunarım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:45.