![]() |
Cevap: Ricardo Pedriel Suarez
mehmetle beraber oynamalı
deplasman maclarında falan da mehmetin yedegi olarak kullanılabilir 18e bile alamıyor hoca neden acaba ibrahim satılmalı thasalaba alınırsa |
Mehmet Yildiz´in artik eskisi kadar basarili olamadigini herkes görmekde.Gerek Antalya gerekse,Bursa maclarinda gördük.Yaptigin antremanlarla üstüne koyman gerekliyken ,sen seyirciyi yavas yavas cildirtiyorsun.Böyle oynamaya devam edersen ,korkarim küfürler yakinda baslar.Sivasspor´a ne veriyorsun.Gecmiste yaptiklarin bizi ilgilendirmiyor.Biz bugüne bakiyoruz ,bugün itibariyle cok basarisiz oldugunu görüyoruz.Birakda Suarez oynasin.
|
Bende anlam veremiyorum, Suarez İbrahim Şahin'den daha uzun boylu, daha güçlü ve daha iş bitirici bir forvet, sen onu 18 e bile almıyorsun,en azından gelen ortalara çıkıp kafa vurur,defansı yıpratır beeee :)
|
buda agbetu gıbı olcak yazıkkk....
|
şöyle son vuruşları güzel,ayağına gelen fırsatı kaçırmayan,insana güven veren bu topu atar diyen bir forvetimiz yokkkkkkkkkkkkkkk
|
ne oyuncular harcandi sivassporda beee yazik cok yazik:mad:
|
M.Yildiz yedek kalmasi gerekliyken,Suarez yedek kaliyor.Cünki yönetim öyle istiyor.Mehmet´de iki mactir kötü oynuyor.Sivasspor sanki babasinin tapulu mali.Bakkal´da herseye göz yumuyor.
|
[QUOTE=yigidocengiz;646559]bu adam neden oynamıyor arkadaşlar bilen var mı??[/QUOTE]
yaşı kücük abisi onun için oynamıyor hele bir yaş 30 desin ondan sonra inşallah |
[QUOTE=DaNGeR0uS;648836]yaşı kücük abisi onun için oynamıyor hele bir yaş 30 desin ondan sonra inşallah[/QUOTE]
[B][COLOR="Green"]Aynen ağa yaş sınırını doldurması lazım[/COLOR][/B] |
hemserilerim adam daha sahaya adimini atmadan sisirmissiniz daha durun biraz biraz bir oynasin bir gorelim ondan sonra yorum yapalim ama daha cok erken boyle yorumlar yapmak icin
|
artik su mehmeti takimdan kesmeli yedekleri denemeli adam 10 dakka kosamiyor ya eski mehmetten eser yok artik emekliye ayril memoooooooo
|
mehmet koşmazsa ki koşamıyor bizim işimiz bitik. Zaten ceyhunda defansa gelmiyor. iki kişiyi defans kaldıramaz. ben başka bir şey demem
|
mehmetide ceyhunuda 1-2 mac kessin kadrodan bak sonra nasil kosuyorlar !!!
ama iste nerde mesut beyde o yürek adam futboldan anlasa biz bu durumlarda olmazdik suan , 6 tanede yemezdik , aferin mesut bey , tarih yazdin iste !!! baska bir basarinda yok zaten !!! |
kardeş adamı resminden mi tanıyacağız ne zaman oynar bu adam yaa
|
mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut hocaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sayfayiii takiiip ediyoruuuuuum diyorduuun bare su oyuncuyu oynaaat artiiik yaaa herkez istiyooooor görmüyormusuuuun |
suarez denen adamı bilmiyoruz ki kardeşim :confused: bu nedir yahu aldınız bari oynatın :mad: ben onu bunu bilmem tek bildiğim mesut bakkalla cacık olmayız:mad: mecnun başkan da takımla ilgilendiği yok :mad: iki sene önce şampiyonluğa oynarken dünyanın parasını topladınız be insaf! şu takıma adam gibi iki tane topçu alın be:mad: bu gidişle bank asya yakındır malesef:mad:
|
ıkı haftada ıkı asıst yaptı gercekten bu topcuda iş var biraz heyecan var onuda atarsa bu futbolcu buyuk işler basaracaktır
|
YA BU ÇOCUN OYNAMASI LAZIM
|
[B][COLOR="blue"]dün maçta adama doğru dürüst bir top bile atmadılar.adama yapılan tek orta var adam göğüs ile ceyhuna müthiş indirdi ve golümüz geldi. ibrahim şahin denen adam 60 dan sonra bitti. kaçırdıkları cabası. bu adam kafayla top indiriyor ibo beyfendisi koşamıyor bile. kamanan ile çok iyi oynar.[/COLOR][/B]
|
Bu oyuncuyu Kayseri- Sivas maçında seyretme imkanı buldum hiç etkili olamadığı gibi saha da kayıp bir durumdaydı hatta bir pozisyonda öyle bir durumda kaldıkı tek başına kaleye gitmesi gereken boş bir pozisyonu cömertçe topu ayaklarına dolaştırarak boşa harcadı bence yanlış bir tercihdir.
|
[B]Dün Ceyhuna cok güzel indirdi topu ve gol oldu.Birde İbrahim şahine indirdi bomboş kaleye atamadı.Suarez iyi oyuncu ancak daha alışamamış takıma belli.
Birde şu varki bizim kanatlardan orta gelmiyor bu çok doğal çünkü kanat oyuncumuz yok! Dün Ziya iki orta yaptıda pozisyona girdik. [/B] |
Pedriel dün ki maçta çok hoşuma gitti bence ilk 11 de olabilicek bir oyuncu vede genç
|
çok daha faydalı olması için devamlı oynaması lazım.ve takım çift forvet oynamalı ama ikinci forvet kesinlikle mal ibrahim şahin olmamalı
|
[COLOR="Blue"]"İşleyen demir ışıldar" demiş atalar.
Futbolcu'da oynaya oynaya açılır. Suarez'e ilk onbir'de daha fazla şans verilmesi gerekiyor. Ayrıca gençlerin önünü açmak ve onlara güvenmemiz lazım.[/COLOR] |
Güzeldi Dün Akşam... fırsat Verildikçe Oynar Ve Yararlı Olucagına İnanıyorum;)
|
bundan bir ... olmaz
|
hangi özelliği sebebiyle bu futbolcuyu beğenenler var doğrusu anlamak isterim...bir fasülye sırığını andırıyor görüntü itibariyle...sahada amaçsızca dolaşıyor...topu indirmesi felan da yok...adamın hava topuna çıktığı yok ki...bomboş bir transfer...zannedersem bu futbolcu, bankasyanın en sıradan ve zayıf takımlarından giresunsporda geçen sene 34 maçta 11 kez kadroya girmiş ve sadece 4 gol atmış...yani genelde yedek soyunan bir oyuncuyken biz ondan takımı kurtarmasını bekliyoruz...gülünç olmayalım...bu kadar mı düştü sivassporumuz üzülmemek mümkün değil...hele bu futbolcuyu övenleri görünce iyice kahroluyorum...
|
hic bi *** olmaz bundan, bos transfer yine bos bos bosssssssssss!
|
SUAREZ DE BOŞ İBRAHİM ŞAHİNDE BOŞ TRANSFER..
|
yönetimi birkez daha transferini gördük, nerede bos oraya kos hesabi
|
[QUOTE=etzel1967;662705]hangi özelliği sebebiyle bu futbolcuyu beğenenler var doğrusu anlamak isterim...bir fasülye sırığını andırıyor görüntü itibariyle...sahada amaçsızca dolaşıyor...topu indirmesi felan da yok...adamın hava topuna çıktığı yok ki...bomboş bir transfer...zannedersem bu futbolcu, bankasyanın en sıradan ve zayıf takımlarından giresunsporda geçen sene 34 maçta 11 kez kadroya girmiş ve sadece 4 gol atmış...yani genelde yedek soyunan bir oyuncuyken biz ondan takımı kurtarmasını bekliyoruz...gülünç olmayalım...bu kadar mı düştü sivassporumuz üzülmemek mümkün değil...hele bu futbolcuyu övenleri görünce iyice kahroluyorum...[/QUOTE]
Allah tan kork adam daha 2. maçını oynuyor messi mi zannettin ne yapmasını bekliyordun anlamadım orta sahadan gol mü atıcaktı insanları ne kadar çabuk harcıyorsunuz biraz insaflı olun be!! |
[QUOTE=etzel1967;662705]hangi özelliği sebebiyle bu futbolcuyu beğenenler var doğrusu anlamak isterim...bir fasülye sırığını andırıyor görüntü itibariyle...sahada amaçsızca dolaşıyor...topu indirmesi felan da yok...adamın hava topuna çıktığı yok ki...bomboş bir transfer...zannedersem bu futbolcu, bankasyanın en sıradan ve zayıf takımlarından giresunsporda geçen sene 34 maçta 11 kez kadroya girmiş ve sadece 4 gol atmış...yani genelde yedek soyunan bir oyuncuyken biz ondan takımı kurtarmasını bekliyoruz...gülünç olmayalım...bu kadar mı düştü sivassporumuz üzülmemek mümkün değil...hele bu futbolcuyu övenleri görünce iyice kahroluyorum...[/QUOTE]
Birde bilip bilmeden sallama adam bank asyada 27 maçta oynamış ve 11 gol atmış ve Türkiye kupasında 4 maçta 2 gol atmış sen neden bahsediyorsun? |
Herkez prof. olmuş,herkez futbol duayeni.. Adama şans tanıyın! 2 maç oynadı 2 asist. Boş boş konuşmayın!
|
böylesi genc futbolculara ilk etapta hoca önemli karsilasmalarda tecrübe eksizligi dolayisi ile sans vermemesi dogaldir..
|
Suarez'e ilk onbir'de daha fazla şans verilmesi gerekiyor.
|
[QUOTE=DoomsDay58;662914]Birde bilip bilmeden sallama adam bank asyada 27 maçta oynamış ve 11 gol atmış ve Türkiye kupasında 4 maçta 2 gol atmış sen neden bahsediyorsun?[/QUOTE]
senin yaşın kadar benim futbol oynamışlığım var...senin gibi düşünmek zorunda mıyım...yanlış bir bilgi varsa efendi gibi düzeltirsin...lig tv deki spikerin verdiği bilgiler üzerine söyledim...hem 11 gol atsa ne olacak...hali ortada... |
100-200 bin euro bonservis parasıyla alınabilecek iyi bir oyuncu ibrahim şahinden en azından boy fazlası var top inderebiliyor kayseri maçında golden önce zitayı boşaltmıştı ayrıca problemli bir oyuncu değil profosyenel bir yapısı varmış gibi duruyor 6-7 maç oynamadan sonra iyi oynadığı maçta 2.yarı çıkarıldı bizimkilerden misal hayrettin çıkarılsa neler yapacağını biliyoruz bu adamı ondan takdir ediyorum bolivya neresi sivas neresi inşallah bu çizgide devam eder
|
[QUOTE=GuVeN;662932]Herkez prof. olmuş,herkez futbol duayeni.. Adama şans tanıyın! 2 maç oynadı 2 asist. Boş boş konuşmayın![/QUOTE]
topu önüne almak isterken, ceyhunun önüne bıraktığı topa eğer asist demem.ben futbol profösörü değilim...ama seninle de aynı düşünmek zorundadeğilim...kaldı ki zaman ilerledikçe birlikte görceğiz...keşke yanılan ben olsam... |
neticede adam bizim düşmanımız değil...kişisel garezimiz de yok...izlediğimize göre konuşuyoruz...sivassporda geçen dönem oynayan futbolcuları bi göz önüne getirin...kimlerin gelip geçtiğini düşünün, bir de bu arkadaşımıza bakın...ben bir ışık görmüyorum...sadece pedriel de değil...malesef kadromuzda süper lig seviyesinin altında daha fazla futbolcu var...
|
[COLOR="Red"]EVET İNŞALLAH HAYIRLI OLUR TAKIMIMIZA[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:12. |