![]() |
Cevap: Transferde Son Durum!!!
[QUOTE=HAYALKAFE;645555][B]
haberin en başında da yazmıştım hocam bu hafta sonuna kadar bu transfer belli olacak şu anda gerçekleşme olasılığı % 90 Sivasspor tshabalaba ile her konuda anlaştı oyuncuyla sorun yok sorun bonserviste adamlar 1,5 milyon euro istiyor fiyatı indirmeye çalışıyorlar bu transferde bizim lehimize olan 2 faktör var : 1- muhsin ertuğralın devreye girmesi 2- Tshabalabanın dünya kupasında gösterdiği performanstan sonra artık Avrupada oynamak istemesi ve bu aşamada Sivassporu iyi bir başlangıç görmesi[/B][/QUOTE] Ben Kaizer Chiefs forumunda bir tur atayim dedim, adamlar Tshbalala'dan ümidi kesmisler sadece çok istedikleri çok iyi bir golcü var Katlego Abel Mphela diye, milli takim santraforu oda 1 500 000 € maliyeti var ondan dolayi Tshbalala'ya bu fiyati istiyor Kaizer chiefs takimi. Bence bizim yönetim ya o parayi verecek almak için yada vazgeçecek. KAizer chiefs takimi inmez fiyat konusunda |
[QUOTE=HAYALKAFE;645551][B]arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal[/B][/QUOTE] abi birakin ya sehre gelmek ikstemiyormus bülent uygun cikartti bu sözü hala devam ediyor her yerde oynuyorlarda sivbasa gelincemi sehre gelmek mistemiyor abi bana öbür sehirleriden neyimiz eksik bi sayinda görelim ben almanyadan sivasa gidince hayran kaliyorum sivasa a´bütün tatilimi sivasta gecirmek mistiyorum hic bir eksiklik göremiyorum sivasta |
[QUOTE=sivaslihakan;645568]abi birakin ya sehre gelmek ikstemiyormus bülent uygun cikartti bu sözü hala devam ediyor her yerde oynuyorlarda sivbasa gelincemi sehre gelmek mistemiyor abi bana öbür sehirleriden neyimiz eksik bi sayinda görelim ben almanyadan sivasa gidince hayran kaliyorum sivasa a´bütün tatilimi sivasta gecirmek mistiyorum hic bir eksiklik göremiyorum sivasta[/QUOTE]
cok dogru sivasta lazim olan hersey var. Tabi eger saidou disko misko felan istiyorsa onu bilemem. o yok cünki :) |
Hadi Yönetim artik cok beklettiniz bizi yapin su transferi yüzümüz gülspn.
Gecemiz gündüz olmuyor hadi.:D:D |
[QUOTE=HAYALKAFE;645551][B]arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal[/B][/QUOTE] Tshabalala ne oldu renkdaşım sen onu söyle:)varmı yeni duyum? |
ön libero sol açık tantem ve golcü takıma faydalı olacak bu mevkilere ihtiyaç var hazır olmayan oyuncu istemiyoruz
|
eksik yönlerimizi gerçekten kaliteli sivasa ayak uyduracak oyuncular alınırsa efsane geri döner elimizden dolaylı yollardan alınan şampiyonluğumuzu geri istiyoruz tek şampiyon tek büyük anadolu abisi bğyük sivassporumuz
|
tshabalala gelsin o bize yeter saidou kimde sivası begenmiyo allahın malı xDD
|
[B]Tshabalala transferini bosuna bekliyorsunuz bence.
Adamlar aciklama yapmis satmayacaklarini. Sivasspor 600 bin euro teklif etmis onlar 2-3 milyon euro arasi para istemisler. o yüzden transferi kapatmislar !!![/B] SIPHIWE TSHABALALA AND ITUMELENG KHUNE STAYING AT KAIZER CHIEFS Itumeleng Khune and Siphiwe Tshabalala will continue donning the Kaizer Chiefs jersey after the club decided to close the chapter on transfers. Amakhosi football manager Bobby Motaung says the two Bafana Bafana players won’t be moving overseas as has been widely speculated. Tshabalala, specifically, has been linked with several European clubs, including Turkish side Sivasspor, who KickOff.com has learnt was the only club to put in an offer in “black and white” for the star midfielder. Sivasspor apparently made an offer of R5.6million, well below the R20-R30million Chiefs reportedly demanded for the player. Motaung says no player will be leaving the team, except Michael Nkambule. “We have closed the chapter regarding transfers. Khune and Shaba will be staying with the team. We are not releasing anyone,” he says. The club has requested that Shaba and Khune don’t comment on the matter as it is “closed”. |
[QUOTE=stutgart58;645243]beyler inanmayın bu habere..HAYALCAFE de kimmiş..sanki yönetimden birinden haber almış gibi sevnyosunuz...kanıt nerde..kaynak nerde?[/QUOTE]
hayelkafe nin haberleri dogru çıkıyor sallama deyil emin ol sagol hayalkafe |
[CENTER][IMG]http://hurdogan.com/img/28027.jpg[/IMG]
[/CENTER] Sivasspor'un Güney Afrikalı oyuncu Tshabalala ısrarı sürüyor. Siyahi oyuncuyu renklerine bağlamak için bir süredir görüşmelerin sürdüğü,ancak şimdilik anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Sivasspor yönetimi 1,5 milyon euro benservis bedeli istelyen Güney Afrika kulubü Kaizer Chiefs'e 600 bin euro önermeş,ancak görüşmelerin tıkanması üzerine bu rakam Sivasspor yönetimi tarafından 200 bin euro daha artırılarak 800 bin euro'ya çıkarıldı. En son 800 bin euro veren Sivasspor yönetimi Tshabalala'dan ve kulübünden gelecek cevabı bekliyor. [B]Hurdogan[/B] [B] Haydi Yönetim Getir Bize Tshabalalayi. Gelirse kendime 2 tane orjinal Sivasspor Formasi + Maraton Kombine alicagim..![/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;645232][B]Slm arkadaşlar kulube çok yakın sağlam kaynaklardan aldığım son transfer haberlerini veriyorum:
___Tshabala transferi bu hafta sonuna kadar kesinlik kazanacak yani önümüzdeki bu 4-5 gün içinde çok öenemli şeyler olabilir ve bu transferin şu anda gerçekleşme olasılığı % 90 ! evet pazarlıklar hala sürmekte mesut hoca da bu oyuncuyu istiyor dünya kupasından sonra tshabalaba avrupada oynamak istediğini ve bu süreçte Sivassporun kendisi için iyi bir ilk adım olduğunu söylemiş oyuncuyla her konuda anlaşılmış sorun bonserviste bunun için de muhsin ertuğral devreye girmiş ____Saidou transferi de bu hafta netleşecek bu transferin gerçekleşme olasılığı da yüksek mesut hoca onay vermiş haber aldıkça paylaşmaya devam edeceğim büyük bir aksilik olmazsa Sivasspor çok yakında bombayı patlatmak üzere İnşallah Shabalaba bu sezon bizde![/B][/QUOTE] Hani kardes ne oldu bu is, 4-5 gün içinde çok önemli şeyler olabilir demistin, ama hiç birsey olmadi. Yönetimden kimse bir sey demiyorum hakli olarak gizli tutmak istiyorlardir transfer harekatlarini fakat bu si çok uzadi. Son durum nedir, bir gelisme varmi. Transfer yapilacakmi ??? |
şallah ikiside gelir ikiside faydalı oyuncu
|
[QUOTE=Sivaslibey;646928]Hani kardes ne oldu bu is, 4-5 gün içinde çok önemli şeyler olabilir demistin, ama hiç birsey olmadi. Yönetimden kimse bir sey demiyorum hakli olarak gizli tutmak istiyorlardir transfer harekatlarini fakat bu si çok uzadi. Son durum nedir, bir gelisme varmi. Transfer yapilacakmi ???[/QUOTE]
[B][COLOR="blUE"]BU YÖNETİMDEN Bİ CACIK OLMAZ KARDEŞ...TRANSFERİN GİZLİLİĞİ Mİ KALDI.KLÜBÜN NE KADAR PARA İSTEDİĞİ FALAN AÇIK SEÇİK ORTADA KALDIKİ OYLE TANINMAYAN FUTBOLCU DA DEİL TSABALALA TURKİYEDE ONA BU PARAYI WERECEK COK KULUP WAR NİTEKİM ANTEBİN DEVREYE GİRDİĞİ VE BU PARAYI WERMEYE HAZIR OLDUĞU SÖYLENİYO[/COLOR][/B] |
insallah mutlu sona ulasacagiz
tskler hayalkafe verdigin bilgiler icin |
Arkadaşlar transfermarkt'da Tshabalalanın kontratının 2012de bittiği yazıyor..Seneye kesin bize gelecek diyerek taraftarı uyutmaya çalışıyorlar.Aradan biraz zaman geçer bunlar unutur diyorlar..Hep böyle seyircimi kalacağız..Takımımıza sahip çıkalım uysal koyunlar gibi ne derlerse onu değil istediğimizi yapalım..
Ayrı bir konu diyelimki seneye bize gelecek şartlar sağlanıyor..Gidip o takımın oyuncusunu ayartıp beleş almak Sivasspora yakışırı soruyorum.Ayrıca bize şimdi lazım olan oyuncuyu neden seneye alıyoruz oda ayrı bir merak konusu.. |
[B][COLOR="Red"]32 YAŞINA GELSİN ALIRIZ DAHA ÇOK GENÇ ADAM:mad:[/COLOR][/B]
|
ŞU ADAMI Bİ ALAMADINIZ YAHU gayseri bile zalayetatı getirecek BİZ DAHA TSHABALALAYI ALAMIYOSUNUZ
|
[B]yine bir karmasa icindeyiz bu transfer isleri bitmeden aciklanirsa boyle olur istee[/B]
|
[QUOTE=FORZA SİVAS 58;647117]ŞU ADAMI Bİ ALAMADINIZ YAHU gayseri bile zalayetatı getirecek BİZ DAHA TSHABALALAYI ALAMIYOSUNUZ[/QUOTE]
kayseri kimleri getirdi ya bizimkiler solda sıfır kalır onlarn yanında. makukulayı da geri alıyolarmış.. |
baba cennetliksin umamıyorum oğul demiş adam bende hiç ummuyorum ama hadi hayırlısı:)
|
Eğer Tsahabala Sivasspora gitmek istiyorum diye kulübüne tavır koyarsa ,rest çekerse ancak bize verirler;onun dışında 24-25 yaşında bir oyuncuyu kolay kolay bırakmazlar...Ben internette yaptığım araştırmada bu oyuncunun asıl hedefinin İngiltere,İspanya,İtalya ligleri olduğunu röportajlarında okumuştum..Eğer bu liglerden teklif almazsa diğer ülkeleri düşünebileceğini söylüyor...Muhsin Hoca da devre de ama 2012 de sözleşmesi bitecek bir oyuncuyu ancak kulübü verirse alabilirsin yoksa alamazsın....Sivasspor bu tür transferleri ancak istenen paraları vererek alabilir..Önümüzdeki günlerde neler olacağını hep beraber göreceğiz...
|
sagol tesekurler insallah "hayal" olmaz bu isler:D insallah iki transfer de gerceklesir
|
hayel ne oldu tranfere gardaş
|
TRANSFER YALAN OLDU
|
[I][B]Bu akşam iftara kadar bekleyelim bi gelişme olmazsa,İftarda bunun üzerine bir bardak soğuk su içelim transfer haberlerinide kapatıp rahatlayalım.:)[/B][/I]
|
hayalcafenin bu haberi hayal arkadaşlar boşyere sevinmeyin. transfer falan yok bitti hepsi bukadar bu kadroyla yola devam edeceğiz....
|
[B][COLOR="Green"]13.haftaya kadar ermanla zitayla sürünecez anlaşılan sol açıkda sonumu hayrola.13.hafta geldiğinde umarum kamanan eski formuyla karşımıza çıkar:confused: [/COLOR][/B]
|
Ve Ümit Karan serbest!
son dakika golüyle alalım ne dersiniz :D [url]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/548028-ve-umit-karan-serbest[/url] |
[QUOTE=calipso;649462]Ve Ümit Karan serbest!
son dakika golüyle alalım ne dersiniz :D [url]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/548028-ve-umit-karan-serbest[/url][/QUOTE] ah bee hemde ilac olur ilac bize |
iyi olur aslında tecrübeli ''büyük'' takımlarda oynamış birisi
vuruş tekniğini begeniyorum bu transfer olursa yaş ortalamasında beşiktaşı sollarız:D:D |
Arkadaslar Tschabalala Transferi yatti gecmis olsun. Iste:
Uzun süre Güney Afrikalı Tsahabalala ilgilenen ancak yüksek fiyat nedeni ile bu oyuncuyla anlaşamayan Sivasspor, yaptığı son gün hamlesi transfer çalışmalarını tamamladı. Kaynak: fanatik.com.tr |
bu takımın cabuk forvete ıhtıyac var birde şu uğruna gecen sene alınan erman kılıctan ne zaman vaz gececek kulüp takımı bile dağıtılar onun yüzünden
|
[B]umarim ikinci devrede istenilen oyuncular alinir[/B]
|
transferde son durum. muhsin ertuğral Sivassporun bir parçası olduğunu ve Sivasspora ocak ayında transfer etmek üzere Arjantinde ve Brezilyada futbolcu baktığını söylemiş.
|
[QUOTE=rmznshn;672689]transferde son durum. muhsin ertuğral Sivassporun bir parçası olduğunu ve Sivasspora ocak ayında transfer etmek üzere Arjantinde ve Brezilyada futbolcu baktığını söylemiş.[/QUOTE]
kaynak neresi kardes |
Devre arası transferleri pek hayır getirmez ama yapacak pek birşeyde yok.Takımın yeri itibarile kaliteli transfer yapmamız zor ancak Rıza hocanın ismine gelirler
|
[QUOTE=sivaslihakan;672692]kaynak neresi kardes[/QUOTE]
[URL="http://www.kickoff.com/news/18962/muhsin-ertugral-dismisses-moroka-swallows-talk.php"]http://www.kickoff.com/news/18962/muhsin-ertugral-dismisses-moroka-swallows-talk.php[/URL] |
Devre arasinda bir takima yeni oyuncular kazandirmak istiyorsan, lige verilen aranin cok kisa oldugu, ve oyuncularin kontratlari genelikte sürdügü icin...
.... - ancak belli sayida oyuncu entegre edebilirsin, cünkü bu süreci atlatmalari icin daha cok zamana ihtiyaclari var. .... - nakadar mümkünse türk oyuncu, yada türk ligini taniyan, bu da mümkün degilse en azindan türk mentalitesine uzak olmayan oyuncu getirmek lazim, ki entegrasyon süreci kisa olsun .... - ucuz oyuncu genel anlamda devre aralari transfer edilemez. kontratlarin sürmesiyle, kaliteli oyuncular cogu zaman yüksek maliyetlidir. ancak gecen yaz takim bulamayan oyuncu bedava gelebilir. birde rusya, ve skandinav ligleri bittigi icin ordan bedava transferler edilebilir, ama entegrasyonlarinda zorluk cekilir. Kaliyor kiralik oyuncu. ----------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bundan böyle profilimizi türk ligini taniyan, bu ligde oynayan kaliteli ama maliyeti tasinabilecek isimlere yönelmemiz lazim. Cogu zaman bize yardim edebilecek oyuncular, kendi takimlarinda performans yada baska etkenler dolayi takima giremiyorlar. Ne olursa olsun, transfer sayisini düsük tutup, takimin kanini bozmamak lazim. Gelecek oyuncular takimla bütünlesemezse, ligde zor tutunuruz. Bu sene ne Diyarbakir, ne Ankaraspor var bu ligde. 1- Fenerbahce'li Bilica yabanci sinirlamasina takiliyor, ve hoca'nin ona güvenmemesi onun bu seneki performansini negatif etkiliyor. Düssük bir bedelle ya transfer edilebilir, yada kiralanabilir. Fenerbahce yabanci sayisini indirmeye calisacaktir 2- Ankaragücünden Hürriyet Gücer antrenör ve yönetimle oldugu catisma sonrasi takima giremiyor anladigim kadariyla. Kendisi gayet basarili oyun kurucusu ve top calma özellikleri de düsük seviyede degil. 500.000-700.000 YTL civarinda bir transfer mümkündür diye düsünüyorum. 3- Forvet pozisyonunda transfere gerek olmadigini düsünmekteyim, ama Mehmet Yildiz'in performansini sorgulayan cok sayida taraftarlari'da görmemekten gelemeyiz. Daha cok oyun kurucu, ve oyun süreceinde defansif ortasahada bile oynadigi icin, mac boyunca kosmak zorunda kaliyor ve yoruluyor. Böylece eski bitirici golcü özelliklerini oyuna yansitamiyor. Bitirici forvet olarak kulanilirsa gercek Mehmet'e kavusuruz. Dediklerime güvenilmiyorsa ise, yine Fenerbahce'den kiralik Gökhan Ünal gelebilir. Orda fazla bir sans bulamiyacak bir oyuncu oldugu icin, FB onu seve seve kiralayabilir. Onu satin almak ise mümkün olmiyacaktir. Yillik maliyeti ve transfer ücreti cok agir gelir, ama o yarim sezon boyunca faydasi kesinlikle dokunabilir takima. En fazla üc oyuncu. Her mevkiye takviye. Hepsi ligi, hatta Sivas'i iyi taniyor. Takima hemen alisirlar, ve kalitenin yükselmesinde büyük paylari olur. |
Ne transferi nerede transfer yönetimden en ufak bir açıklama yok.Kim nereden çıkarıyor bu taransferleri asısılsız haberlerle taraftar umutlandırılıyor boşu boşuna.İki senedir aynı haberler aynı sözler aynı hüsran.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18. |