![]() |
Cevap: Cumhuriyet Kupasi Fenerbahçe ile
kazanırız inşallah..
|
[B]o maçtan galip gelmemizi umuyorum ...[/B]
|
Bence çok abartmamak lazım neticede hem biz hemde Fenerbahçe yedek takımla çıkarız maça belki fenerde yabancılar gelmez bile milli maç arası olduğundan maç oynanacak tüm sivaslılar davetli diyo bence yanlış, biletli olmalı sonra herkes ayakta kalır ramazan günü perişan oluruz güzel maç olur umarım
|
insan biraz daha gec yapar ifatarımız yapıp gelırdık maca
|
başka oynayacak takım mı yoktu illa fenerbostanlamı oynayacağız artık bu fb egomanyalığından kurtulması gereki sayın başkanın bide hiç olacak seymi cumhuriyet kupası =feberbahçe ne alaka yaa
|
Cevap: Cumhuriyet Kupası FB ile
haftaya ligde mac yokmuki fb ile mac yapiyoruz seviniyordum lig maci gorecem sivasimda diye neyse orda olacagim insallah 2-12 temmuz sivas tayim fb macinda yigidolara tam destek
|
benim için önemsiz bi kupa ama inşallah alırız
|
yenelim şu ezikleri :) hadi sivas :)
|
hazırlık maçı gibi olacak milli maç arası var galiba o tarihlerde.. kazanırız inşallah..
|
mac kesinlikle biletli olmalı yoksa cok kalabalık olur hic biseye yaramaz .. Yönetimin bu duruma el atması gerkiyor !
|
eskiden 4lü turnuva olurdu;
4 eylül aksamına mac koymak ıyı olmamıs 3 eylul olsaydı bari; konserler filan cakısmasın. |
4 eylül günü iftar saati 19.09 da 19.45 e flan alsalar maçı keşke
|
haberi yeni okuyom ama istediğim oldu nihayet
cumhuriyet kupası unut5ulmaya yüz tutmuştu degerlerimiz hatırlatılmalı tüm türkiyeye ama takım sayısı azalmamalı aksine artmalı eskiden 4 takımla oynanıyordu 8 takıma cıkarılabilir bu turnuva |
arkadaşlar maçın yayını var mı acaba, tv58 yine yayınlar mı maçı??
|
eskiden trt verirdi, simdi verir, "koskoca" fenerbahçenin maçini kim vermez ?
|
hangi kanal gosterıoyor cvb yasarsanız mutlu olurum
|
[B]EĞER YENERSEK MORAL OLUR YANİ LİGDEKİ KARŞILAŞMALAR AÇISINDAN TABİİ BİRAZ DA PRESTİJ ARTAR AMA YENİLİRSEK DE MORALİ BOZMADAN YOLA DEVAM ETMEMİZ LAZIM.:)[/B]
|
Mac ücretsizmis.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;646288]:confused:eskiden 4 takim turnuva yapiyordu o neoldu arkadaslar[/QUOTE]
sen rahat ol kardes diger 2 takimi ben eledim :) |
bu maçın ne gereği var be siz braktınız transfer işinini fenerle taraftarı susturmaya kalkışıyonuz bu takımla bişi yapamazsınız demedi demeyin
|
[B][COLOR="Green"]İstenilen kalabalık olmuyacal bence dolarsa maraton , vip ve misafir takım tribünü dolar gar ve havuz boş kalır.[/COLOR][/B]
|
Acaba biletli mi ya ? Bilen varmı ?
|
işallah iyi bir sonuçla ayrılırız
|
biletler ne kadar olur aceba
|
bir kupa maçıda olsa dostluğun önem kazanması gerek,cahilce küfür ederek tezahürat yapmayalım..kayseri,konya,yozgat,tokat gibi yakın illerde olsa hiçbir takım bu turnuvaya artık gelmiyor adamlar kalkıp istanbuldan geliyor,neden? mecnun başkanın hatırına..kısacası bu maçta Fb,gs,bjk,ts fanatikliğini bırakalım dostça maç izleyelim,zaten yedekler oynayacak bırakalım denensinler..
|
Bu 4 takım arasında oynanmıyormuydu? Benmi yanlış biliyorum yoksa kuralmı değişti. Her neyse Sivasspor'a başarılar dilerim kazanan dostluk olsun.
|
Cevap: Cumhuriyet Kupası FB ile
[QUOTE=zkrllh58;646038]ezik bahceyi ezip gecelim kupayla baslayalim. lige.[/QUOTE]
aynn KaTıLıyoRm..:) |
[B][CENTER][QUOTE=ozbss07;649127]Acaba biletli mi ya ? Bilen varmı ?[/QUOTE]
Beyler MAÇ ÜCRETSİZ.... Şu Taider'i Keita'yı Suarez'i Felan Koysada İzlesek Hoca... Bu Adamlar Niteliksizse Ne Diye Yabancı Diye Aldık Bunların Yerine 3-5 Tane Genç Koyarız Hiç Değilse Tecrübe Edinirler :D[/CENTER][/B] |
Bence Sivas alır ama Fenerbahçede büyük ihtimal yarısı yedek olur.Fenerbahçe ile Sivasspor çok güçlü takım.iki güçlü takımın maçı hayırlı olur inşallah
|
Bence feneri yenecek güce sahibiz yeterki günümüzde olalim...
|
Sivassporumuz bu sene iyi, eski kimliğine bürünecek gibi görünüyor. Ancaqk gol yollarında yine sıkıntı bitmemiş gibi, oynamayan futbolculardan bu eksiği tamamlayacak varsa problem yok. Sivassporla nice başarılı yıllara İnşallah....
|
BIRAKIN ARKADASLAR CUMHURIYET KUPASINI
FENERIN IKINCI TAKIMIYLA OYNAYACAGIZ. ADAMLARIN AS FUTBOLCULARI HEMEN HEMEN HEPSI MILLI TAKIMLARDA BU FORVETLE BIZ FENERIN IKINCI TAKIMINA BILE ZOR GOL ATARIZ NERDE VAAD EDILEN YABANCI FUTBOLCU TRANSFERLERI????? herkes son günde bombalari patlatiyor. bizim yönetimde balon patlatiyor. ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin. yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar. ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya. YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!! YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!! TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR |
Konyaspor, dış transferde Kanfory Sylla ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye'de daha önce Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Gineli futbolcu Sylla'nın, kendisini bir 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi. Açıklamada, Sylla'nın transfer ücretinin tamamının maç başı olarak ödeneceği belirtildi. |
ya inş fener bır gotluk yapmasda bu maç bızım olur maç üçretsız mı
|
Yorumlara bakıyorum insan ister istemez düşünüyor.1 .lige çıkmadan önce şu fener le ,cimbomla ,beşiktaş la oynarmıyız derdik şimdi bunlarla dalga geçiliyo yok bostan,ezik,cincon,sekizdaş . halen içimizdeki takımı atamamımışız.teşekkür edelim geldikleri için,dedim ya bu takımlarla oynayı hatal edemeyen anadolu takımları var.tşkler fb
|
Kupanin sivastan cikacani düsünmüyoru.Son yillarda gönüllerin sampiyonu olduk ama kupamiz olmadi yani tacsiz kiral birakinda bir kupamiz olsun .
|
İŞTE GERÇEK SIVAS SPOR UN TEK DOSTU FENERBAHÇE BİRİLERİ ALINACAK AMA GERÇEK BU SIVASTAN BAŞKATAKIM TUTARSAM HARAMDIR O SIVASIN HAVASI SUYU GARDAŞ
|
FENERDE VOLKAN-EMRE-LUGANO-CANER-SEMİH GİBİ ADAMLAR YOK OLSA BİLE BU KUPA SİVASTA KALIR İNŞ.
|
[QUOTE=tekdoktirin;649241]İŞTE GERÇEK SIVAS SPOR UN TEK DOSTU FENERBAHÇE BİRİLERİ ALINACAK AMA GERÇEK BU SIVASTAN BAŞKATAKIM TUTARSAM HARAMDIR O SIVASIN HAVASI SUYU GARDAŞ[/QUOTE]
ya bi yürü git arkadas:)tek dost fenermıs.. kalkıp anadolu yıgıtlerıyız dıye show yapıp pesınden anadolu kluplerıne sallayan sen ,fenerı kardes ılan edende sen.azıcık tutarlı ol bence. |
bu macda sakatlık falan yasamayız umarım,fener sanırım genclerı oynatacakmıs deneme amaclı,bızımde oynamayan oyuncuları kullanmamız gerekıyor bana gore.
ben bıseyı merak ederek soruyorum bılen arkadaslar varsa cevaplasınlar lutfen. bu mac sımdı sonucta ozel bı karsılasma olacak.Acaba hazırlık maclarında oldugu gıbı Kamanan da oynayabılecek mı? Hazır forma gıyemıyorken boyle bır macda sahaya surulmelı kesınlıkle,tabı oyle bı ımkan varsa.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:58. |