![]() |
Cevap: Sivasspor bu hakemle kazanamıyor
[B]sivasın seyircisinin ve yöneticisinin ortak yönü yenilginin faturasını hakeçe çıkartmak kendi yaptıgı taktik ve futbolcu transferinde yapılan yanlışlıkları görmek yerine kendi hatalarını görmezden gelip düzeltmek adına bişey yapmaz yönetim ve teknik kadro hakemi eleştirir seyirci hakemin bir yanlış hareketinde agza alınmayacak küfürler eder.. siz şimdi hakemlerden birinin yakını olsanız siz orta maç seyrederken sizin yakınlarınıza ve ailenize agza alınmayacak küfürler etseler siz ne derdiniz... seyirci adam gibi destegini verecek yönetimde kendi üstüne düşen görevi yapacak hakeme ana avrat dümdüz gitmek i..ne hakem diye yırtınmak işi çözmüyor[/B]
|
Artık bir dahakine Sivas bu hakemle fark yiyor yazalım..
|
Düşenin dostu olmaz. Sivassporumuz üst sıralara oynarken pek gündeme gelmeyen kötü hakem yönetimleri işler kötüye gidince hem artmaya başladı hem de şikayet edilmeye. İç saha maçlarımızı canlı seyrettiğimden hakem hatalarını daha net görebilenlerdenim. Ancak suçun büyüğü yönetim ve teknik heyette.
Yönetim: Takıma üst düzey oyuncular transfer etseniz, hakemlerin onlara yaklaşımı da farklı olur. Hem o zaman zaten iyi souçlar alırdık,hakem etkileyemezdi bile. Hoca: Oyunculara maç sırasında hakeme uğraşmama aksine yanına çekme talimatı verse daha iyi olmaz mı. Tribün: Hakemlere bildik küfürlü tezahüratın yerine yine rahatsızlığımızı anlatan ama küfür olmayan tezahüratlar geliştirelim. Biz zıtlaştıkça onlar daha beter hakkımızı yiyorlar. Aklımızı kullanalım. |
yaaa maç 6 1 olmuş hala bu hakemle kazanamıyoruz diyen var.
topmu oynadık maçımı hak ettik. Bu gibi ucuz bahaneler arkasına sığınmaya devam edersek gelecek maçlar daha acı dersler alacağız. En kısa zamanda toparlanmalıyız! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |