![]() |
Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya
ya harbi arkadaş bu nasıl iş ya adamı kendi istememiş mi hiç bosu bosuna niye transfer etmişler o zaman allahım ya karşı karşıya kalmışken mehmetin ayağındaki topu aldı adamlar çok utandım valla suarez cüzzamlı mı neya yazık adama zaten hocada iş yok bence devre arasına kalmaz gibi geliyo bana ya hayırlısı olsun artık
|
[B]iyi futbolcuda olsa kötü futbolcuda olsalar onlar bızım futbolcu kardeşlerimiz sivassporumuzun bır parçası bıze dusen de taraftar olarak onalrın sonuna kadar yanında olmak ve bunuda yapıyoruz 40 yaş üstü hariç.:D[/B]
|
[QUOTE=mishka;654708]Videoyu izledim ve bu adam bu takımda rahat oynar. Bir arkadaşımız yorumunda belirtmiş Mehmet sadece kötü oynamakla kalmıyor kendi hatalarını başkalarına mal ediyor diğer oyuncuların hatalarında ise kıyameti koparıyor. Bütünleştirici, arkadaşlarını motive edici bir kaptan deği, kaptan dediğin ömer Erdoğan gibi olur.[/QUOTE]
gecen sene ligden dusme noktasına geldigimizde aklimda ahh ahh kaptan nerdesin suan bu macta olsanda su ruhsuzlara bagırıp cagırıp adam gibi oynamaları icin motive etsen diye iç cekiyordum ve bir cok kişininde bu sekilde dusundugunden eminim velhasıl sivasspor m yıldızsız tamamen coker onun kaptanlıgı onun oyun icindeki mucadeleci ve yıpratıcı ruhu yeter diğer takim arkadaslarına ornek olacak kaptan gibi kaptan m yıldız su donem sebebini bilmediğimiz ama biran once bitmesini istedigimiz bir form dusuklugu var ama bizi m yıldızımız bunun ustesinden gelir ve eski gunlerıne hızla doner ona sonuna kadar desdek olmayan gercekten cok ayıp eder ve kimsenin suphesi olmasın manisadan son saniye golu yemeden onları yenecegiz ts 3.1 yenmiş olmalarına ragmen buna canı gonulden inanıyorum bu sene ilk 7 takım icinde olacak sivasspor mesut hoca geldiğinde cok guzel işler yaptı lakin sivassporun hedefi küçülmemeli mesut hocaya umarım bulundugu takımın şampiyonlugu kıl payı kacıran buyuk bir takım oldugunu hic ama hic aklından cıkartmaz ve hedefini ona gore koyar sevgiler bekle bizi manisa geliyoruz |
[B]Mesut hocanın hazır olan futbolcuyu oynatacağından hiç şüphem yoktur[/B]
|
[B]Hocam şu suarez neymiş en azından bir 15 dk şans ver Messi gibi millet bel bağladı ya hayırlısı...[/B]
|
[QUOTE=CILGINSiVASLINL;654537]Bence Mesut hoca bu macta yenilsek yada berabere kalirsak gider Cunku Konusmanin sonunda "" Son olarak sansizligimi kirmak istiyorum diyor""Yani herhangi bir puan kaybinda birakicakk!!!!INSALLAH[/QUOTE]
sorabilirmiyim niye mesut hocanın gitmesini istiyosun oyun olarak geçen seneden daha iyiyiz daha güzel oynuyoruz bakkal istifa ederse kim gelir hiç adam gibi hoca yok onun mesut hocaya güvenelimmm |
Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..
|
[QUOTE=Baykus~ibb34;654807]Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..[/QUOTE]
Adam Haklı Beyler |
pedireli oynat yarın mesut hoca ortalara vuran yok
|
Bu iş tam komediye döndü....Ben şu anda tarftarın %90 nın Suarez'in kadroya (18'e)girmesini istediğini düşünüyorum...Hocanın hiç kadroya almadığı bir oyuncu için o da sırasını bekleyecek demesini çok garip buluyorum...Ben de ne zamana kadar diyorum;takım gol sıkıntısı çekerken en azından bu oyuncunun ilk 18 de olmasını 2. yarı da olsa oyuna girmesini herkes istiyor...Oynamamış hatta 5 maçtır 18 e bile girememiş bir oyuncu böyle giderse hiç sırası gelmeden takımdan uçacak..Aynı Rahman ve Harun'un hiç sahaya çıkmadan takımdan gittikleri gibi...Bu zamana kadar oynanan maçlar gösterdi ki Sivasspor bundan sonraki maçlarda;en azından 4 büyüklerle olan maçların dışında Anadolu takımlarla yapılan maçlarda mutlaka çift forvetle oynamalı..Yani M. yıldız'ın yanında bir forvatimiz daha olmalı..Benim gönlüm M. Yıldız ile Suarez'in Çift forvet oynamasından yana....M.Yıldız bu yıl çok ağırlaştı..Geçne yılki geçirdiği sakatlığının izleri hala geçmemiş;eskiden ilerde top tutan M. yıldız aynı zamanda hücum pres yaparak adeta 2 kişilik oynuyor ve rakibi çok yıpratıyor aynı zamanda da goller atıyordu..Bu yıl ise maçı tribünden izleyen herkes M.Yıldız'ın eskisi gibi arkası dönük oynayarak top tuttuğunu ama koşmadığını ve hücum pres yapamadığını gayet iyi görüyor...M. Yıldız artık çabuk yoruluyor;bundan dolayı gol atmakta çok zorlanıyor..Yanında biri olursa bu hem onu hem Sivassporu rahatlatacak ve istenilen goller gelecek..Ben buna inanıyorum...Hocanın Amerika'yı keşefetmesine gerk yok;M. Yıldız'la Suarez'i an azından bir denemeli;bu deneme takıma yeni bir kimlik kazandıracaktır....
|
[QUOTE=4eylül;654824]sanamı kalmışsivasspor hakkında yorum yapmak senin yazının içinde sinsice yazılmış yorumu iyi anlıyorum sen ibb li değil tslisin ezik adamlar[/QUOTE]
Türkiye Cumhuriyetinde Düşünce özgürlüğü yokmu?Senin sevdiğini ben sevmeyebilir , aynı şekilde senin sevmediğini ben sevebilirim değilmi ama?Sende İstanbul bb. eleştiri yapabilirsin pekala , vede yapmıyormusun diğer istanbul takımlarının eleştirisini?Basın özgürlüğü nasılki var yazarlar bir başbakanı bile eleştirebiliyor bırakta bende eleştireyim vede eleştirilmek bazen çok iyidir insanların yorumlarından yola çıkarak geçmişte yapılmış yada yapılacak hatalardan ders çıkarılabilinir değilmi ama?:rolleyes: |
belki sezon sonu ikinci ligde gelir bazı oyunculara sıra dimi mesut hoca
|
Bu sitede sinsice yorum yapıp taraftarı galeyana getirip yenik direktörü ve yönetimi istifaya davet etmeye yonlendirebilecegini zanneden köylü kurnazlarına sesleniyorum. Farklı isimlerle bu sitede yazıp kimseyi yonlendiremezsiniz. Bosuna uğraşmayın biz Sivas'lilar sandığınız gibi saf değiliz
|
bize ne baskalarindan,
umrumda degil onlarin yaptiklari, biz sivassporumuz hakkinda konusalim yorum yapalim!!!! |
[B]KENDİ ARANIZDA BU ŞEKILDE TARTIŞIP BIRBIRINIZI KIRMAYIN.BAŞKA TAKIMLARIN TARAFTARLARIDA SİTEMIZI ZIYARET EDİYOR.LÜTFEN YİĞİDOLAR TARAFTAR OLARAK KENDI ARAMIZDA KAVGA ETMEYELIM...SİVASSPORUN TARAFTARINA YAKIŞMIYOR KENDI ARASINDA KAVGA ETMEK[/B]
|
Lig tablosuna göre yenilirsek herhangi sekilde yandik birdaha nasil toparlaniriz bilmiyorum.
|
Site yönetimi lütfen kalbimiz kirik ama sevincili ana sayfa yi yapsanizda bari neseli yorumlar yazsak.
|
[QUOTE=eyuphulagu;654835]Bu iş tam komediye döndü....Ben şu anda tarftarın %90 nın Suarez'in kadroya (18'e)girmesini istediğini düşünüyorum...Hocanın hiç kadroya almadığı bir oyuncu için o da sırasını bekleyecek demesini çok garip buluyorum...Ben de ne zamana kadar diyorum;takım gol sıkıntısı çekerken en azından bu oyuncunun ilk 18 de olmasını 2. yarı da olsa oyuna girmesini herkes istiyor...Oynamamış hatta 5 maçtır 18 e bile girememiş bir oyuncu böyle giderse hiç sırası gelmeden takımdan uçacak..Aynı Rahman ve Harun'un hiç sahaya çıkmadan takımdan gittikleri gibi...Bu zamana kadar oynanan maçlar gösterdi ki Sivasspor bundan sonraki maçlarda;en azından 4 büyüklerle olan maçların dışında Anadolu takımlarla yapılan maçlarda mutlaka çift forvetle oynamalı..Yani M. yıldız'ın yanında bir forvatimiz daha olmalı..Benim gönlüm M. Yıldız ile Suarez'in Çift forvet oynamasından yana....M.Yıldız bu yıl çok ağırlaştı..Geçne yılki geçirdiği sakatlığının izleri hala geçmemiş;eskiden ilerde top tutan M. yıldız aynı zamanda hücum pres yaparak adeta 2 kişilik oynuyor ve rakibi çok yıpratıyor aynı zamanda da goller atıyordu..Bu yıl ise maçı tribünden izleyen herkes M.Yıldız'ın eskisi gibi arkası dönük oynayarak top tuttuğunu ama koşmadığını ve hücum pres yapamadığını gayet iyi görüyor...M. Yıldız artık çabuk yoruluyor;bundan dolayı gol atmakta çok zorlanıyor..Yanında biri olursa bu hem onu hem Sivassporu rahatlatacak ve istenilen goller gelecek..Ben buna inanıyorum...Hocanın Amerika'yı keşefetmesine gerk yok;M. Yıldız'la Suarez'i an azından bir denemeli;bu deneme takıma yeni bir kimlik kazandıracaktır....[/QUOTE]
Hocanın açıklamaları tam bir saçmalık, 5 maçın hiçbirinde 1 dakika şans vermemiş. Sırasını bekleyecek diyor bu adamın ibrahim şahin,uğur kavuk hatta sedat yeşilkaya gibi gereksiz adamlardan kötü futbolcu olduğuna inanmıyorum. |
[QUOTE=fatih585858;654913]Hocanın açıklamaları tam bir saçmalık, 5 maçın hiçbirinde 1 dakika şans vermemiş. Sırasını bekleyecek diyor bu adamın ibrahim şahin,uğur kavuk hatta sedat yeşilkaya gibi gereksiz adamlardan kötü futbolcu olduğuna inanmıyorum.[/QUOTE]
senin inancinda onu ilgilendirmiyor |
[B][COLOR="Blue"]muhabbet yapana kadar işini yapsan bu hale düşürmezdin takımı hocaaaaaaaaaaaa
bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur[/COLOR][/B] |
[B]
YONETIM VE MESUT BAKKAL TARAFTARI GALIBA CIDDIYE ALMAMAKTA TAKIM HIZLA KUME DUSME YOLUNDA ILERLEMEKTE G.ANTEP MACINA GIDEN OLURSA PROTESTO SESLERI TRIBUNLERDEN YUKSELMEYE BASLADIGI ZAMAN AKILLARI BASLARINA GELECEK[/B][/B][/B] VIZYONU OLMAYAN + TEKNIK BILGI VE BECERISIDE OLMAYAN TESADUFLERLE ANKARA VE DIYARBAKIRIN YARDIMLARI ILE KUMEDE KALAN BIR TAKIMA GEREKEN KALITELI TEKNIK HEYET VE KADRO TAKVIYESI YAPILMADIGINDA[/B] FIKRET UNSAL TIPI TAAAS MI TAS GIBI BOYLE KUME DUSECEK KALITELI BIR TAKIM YARATILIR [B][COLOR="Blue"]ACIL ILK ISTIFA TAS GIBI BIR SIVASSPOR YARATAN "FIKRET UNSAL" GIDERKENDE "MESUT BAKKAL'" INIDA TAZMINATSIZ GOTUREBILIR[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]COZUM GETIRIN "ABDULLAH AVCI" YI[/COLOR] [/B] |
arkadaşlar bütün suç yönetimde dogru dürüst işe yarayan futbolcu almadılar ki o kadar para nereye gitti acaba? tabi faruk taşsaten bey kızının dügününe sanatcı getiriyormuş duyduguma göre !!!! sivasspor forvetsiz oynuyor arkadaşlarrrr
|
[QUOTE=Baykus~ibb34;654807]Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..[/QUOTE]
Biz bir şey biliyoruzda konuşuyoruz:rolleyes: |
Sen nasıl bir antrenörsün ? Sivas'a yapacağın iyilik hemen gitmelisin.
|
[B][I]kardeşlerim, stada gidecek olanlar... sesiniz suarez için yükselsin. mehmet bu sene kabak sezonunu kapatamamış. geçen sene zaten şeker pancarı dönemiydi:D 6 ay bir futbolcunun sakatlığını geçmesini bekledik, al işte olan oldu. göbeği saldı oturdu. koşu yok, baskı yok, top alamıyor, rakibi zorlayamıyor. trabzon maçında sahada olsam kolundan tutar, soyunma odasına atardım. al şu adamı bir dene Mesut hoca. daha iyi olanlar ilk 11 de ise bizim halimiz EŞŞEĞİN HELİKOPTERE ÇİTME ATMASI GİBİ KOMEDİDEN İBARET OLUR[/I][/B]
|
Yazık ettin yazık.Kendinden çok bana.
[I]Ferda Anıl Yarkın[/I] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |