![]() |
Cevap: HOŞGELDİN RIZA HOCA....
inşallah daha basarılı bi sivasspor izleriz rıza hocayla, hayırlı ugurlu olsun...
|
daha adam görevinin başına gelmemiş bir maça çıkmamış vay efendim rıza hoca şöyle rıza hoca böyle
bu nasıl sivaslılık ben anlamıyorum şenol güneş için bir tane trabzondan olumsuz tepki varmı bazı şeyleri açık konuşmak lazımki kafalarda soru işereti kalmasın ben imamhatip mezunuyum rıza hocada fikir olarak benden ne kadar uzak olsada sivaslı olması bana yetiyor geriye kalan bütün maçlarımızıda kaybetsek sonuna kadar destek bu takım düşsede rıza hocayla düşsün |
yıllardır sivasspora gelmesi arzulanan sivasımızın gururu rıza hoca artık kendi memleketi için çalışacak hoş geldin rıza hoca
|
hoşgeldin rıza hoca.... :D
|
[B][COLOR="Green"]Hoş geldin hocam , ALLAH utandırmasın başarılar bizimle olsun.[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=blacksky;662983]Adam o kadar takim calistirdi.. senelerdir bu ligde calisiyor.. "iyi olsaydi eskisehir'den gonderilmezdi" gibi sig bir yorumla yerden yere vuruluyor.
Kim geleydi haci? soylesene bir bize.. takimindan gonderilmemis hocalardan birini sec getirelim yarin... Schuster gelsin mi? ya da Aykut.. istersen Wenger' i getirelim ama biraz yasli begenmezsin sen.[/QUOTE] [B][COLOR="red"]kardeş sen bu yorumu bana mı yazdın yoksa benim aldığım alıntıya mı? eğer bana yazdınsa okuma özürün var galiba. yazdıklarımız arasında fark yok. eğer alıntı yaptığım kişiye yazdınsa alıntıyı ondan yap.benim yazdığımın altında senin ki komik duruyor bilesin.[/COLOR][/B] |
rıza hocamız kaliteli bir hoca benim kanaatim inşallah başarılı olur.Artık eski günlerimize dönmenin zamanı geldide çoktan geçiyor süper ligdeki ertuğruldan sonraki en prestijli hocayı getirdi yönetim takımın başına erken uyandılar bu sezon sağ olsunlar hakkımızda hayırlısı:)
|
Yönetim belkide son 2 yıldaki en iyi kararını vererek Rıza Hocamızı başımıza getirdi.Bu saatten sonra futbolun tek patronu Rıza Hoca olmalı ne Fikret Ünsal ne başkası işine karışmamalıdır.Takımımızın madem borcu yok herşey yolunda ekonomik olarak artık profesyonelliğe de bir adım atalım kulüp amatör kimliğinden kurtulsun.Yalnızca teknik direktör değiştirmekle bu işler yürümez.İnşallah en kısa zamanda takımdaki çıban başları ayıklanır,işler her anlamda yoluna koyulur çünkü bizim en büyük ihtiyacımız bu.Gelen hoca hiçbir futbolcu ile konuşup anlaşma zorunda değil,takımda çeteciliğin kıdemin yeri yok,futbolcu yerini bilecek çıkıp adam gibi oyununu oynayacak.Uzun lafın kısası başarılar Rıza Hocam yuvana hoşgeldin.
|
[QUOTE=adres58;662958]Dostum senin yorumların çok hoşuma gidiyor. Aynı Muhsin Ertuğral hocanın hakkında yazdıkların gibi bu yorumunda çok doğru. Ben hiç bir zaman anlamam. Futbolculardan 3 tanesi istemez oynamaz ve kötü sonuçlar sonunda hoca gider. yönetim sonuçlar ne olursa olsun istediğini yapmayan hocayı gönderir. Nedir bu kıyım bir türlü çözemedim. Eğer şu hizipçi oyuncular biraz vicdanlı olsalar önceki sezonlardaki performanslarının yarısını gösterselerdi eminimki Mesut hoca şimdi kraldı. Ama maalesef şimdide Rıza hocamız geliyor/geldi. Ne olacak sonuç çokmu farklı olacak. BEnce hizip kaldırılmalı takım içindeki dengeler sağlanmalı. Yoksa yine 3-5 maç sonra Defol git gibi çirkin ithamlarla buralar kirlenecek. İsterse memleketinin çocuğu olsun. Bu farketmeyecek. Çünkü sistem bunun üzerine kurulu. Biz Ülkemizde hiçbir teknik direktöre sahip çıkamıyoruz. Olay bu kadar basit. Tef futbolcunun elinde çaldıkça taraftarda eşlik edince olan zavallı bu adamlara oluyor...[/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]eyvallah birader. elimden geldiği kadar yazıyorum işte. aslında daha çok yazacak şey varda, zaman yok. saygılar[/COLOR][/B] |
hep eskiden beri, acaba rıza hoca ne zaman gelip bizde hocalık yapacak diye düşünürdüm, işte o gün, bugün. İnşallah başarılı olursun hocam.
|
4 eylülsporumuz batman deplasmanından aldiğı üç puanla şampiyonluk potasına girmiştir tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
|
inanıyorum memleketimizin evladı bize güzel duygular yaşatacak. uzun yıllar hatta ömrünün sonuna kadar çalışmasını ve başarılı olmasını isterim. rıza hocamızda istemez takım takım dolaşmayı bakalım inş kanlarımız uyuşur ve eski özlediğimiz sivasspor bu sene olmasa bile gelecek senelerde tekrar döner.
hadi bakalım hocam artık ip senin elinde inş bizi bu çukurdan çıkarırsın. |
Adam sivaslı inşallah başarılı olur,başarısızlık ki Allah korusun sözkonusu olursa normalde bizim kadar + hoca olduğu için çifte üzülecektir.Bunuda istemeyeceğini düşünüyorum.diğer hocalara gösterdiğimiz sabırdan fazlasını bunada göstermeliyiz...tek handikabı oyuncular
|
Rıza hoca hoş geldin memleketine memleketimize.İnşallah sizin içinde bizim içinde SİVASSPOR'umuz içinde hayırlısı olur.SİVASSPOR haketmiş oldugu yerde degil kanımca bunu sizle inşallah başarıp hakkettigimiz yerlere gelecegiz inşallah.Tabi herşey nasip kısmet.ALLAH'tan hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
|
ye şu sivasın etliekmegınıde goster kendını:)
|
hayırlısı olur inşallah şimdilik konuşmak için erken şu anda başarısız olsada bişey söyleyemeyiz çünki kendi kurmadığı handikap bir takımı çalıştıracak hadi hayırlısı
|
hemşerim sivasa hoş geldin gönül isterdiki hoca olarak gelmeden önce bir yigido olarak sivasa gelsen daha iyi olurdu.ancak seninle çıkışa geçecegimize olan inancım tamdır.tek düşüncem şu takımda çetecilik oynuyan futbolu unutan beyleri disiplin altına alıp haddini bildirirsen çok mutlu olacagız.sen bu takımın bizler gibi gerçek sahibisin başarılı oacagımızı düşünüyorum. bakkal hocaya emekleri için teşekkür ederim.
|
Riza hoca geldi diye hersey güllük ,güllüstanlikmi olacak.Kadromuz kaliteli degil.Bu sartlarda ne yapabilirki.Hoca degisikligi elinde iyi bir kadro var ise avantaj saglar,aksi taktirde degisen hic bir sey olmaz.
|
Hayırlı olsun aklıma gelen tek isimdi başarılı olur umarım..
|
[QUOTE=B.DUMANLI;663058]Riza hoca geldi diye hersey güllük ,güllüstanlikmi olacak.Kadromuz kaliteli degil.Bu sartlarda ne yapabilirki.Hoca degisikligi elinde iyi bir kadro var ise avantaj saglar,aksi taktirde degisen hic bir sey olmaz.[/QUOTE]
Artık kalite takım oyununda karabükspor şuan ligin en ucuz takımı ama lige yükselen diğer takımlardan daha başarılı önemli olan seyirci desteği ve moral bunlar tam olduğu zaman takımın önünde kimse duramaz |
Rıza hocam bi röportajında "Geride kalan 6 hafta beni çok yordu. Öte yandan bu 6 hafta beni çok hırslandırdı. Teknik direktörlüğe yeni başlamış gibiyim. Eskişehirspor'dan böyle gitmeyi hak etmedim" demiş. Bu hırsın Sivassporda iki katına çıkacağına eminim. İnşallah çok iyi olacak Sivasspor. Rıza hocamda hak ettiği yere gelerek güzel günler yaşatacak bizlere. Hoşgeldinn Rıza Hocam....
|
Hoş geldin hocam memleketine
|
hakkımızda hayırlısı inşallah uzun süreli başarılı bir birlik olur, ama takviye şart bu sefer usta ve yetenekli oyuncular alınmalı vede parası sorun olmamalı... :D
|
YİĞİDO , ATOM KARINCA, MEMLEKETİNE HOŞ GELDİN.İNSALLH SİVASSPORDA BAŞARILI OLURSUN,İNŞALLAH YÖNETİM VE TARAFTARLAR SANA MUHSİN ERTUĞRAL HOCAYA VERDİĞİ KREDİYİ VERİR,BASARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM.
|
HOŞ GELDİN OTOM KARINCA
EVET RIZA HOCANIN LAKABI OTOM KARICA RIZAYDI FUTBOLCULUK DÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM FEDAKAR YAPIYA SAHİP BİR İNSANDIR TAKIMI İÇİN 100 DE BİR İHTİMALİ OLAN TOPA BİLE KOŞARDI BİZİM İNSANIMIZIN YAPISINDA BU VARDIR ZATEN SADAKATLİ VEDE FEDAKAR RIYA HOCA KAPRİSLERİ OLMAYAN EFENDİ KİŞİLİGE SAHİP BİR İNSAN EN AZINDAN MEMLEKETİMİZİN İNSANI BİZİM YAPIMIZI BİLİYOR BİZDEN BİRİ BELKİ BİRDEN BİRE OLMAYACAK BELKİ YİNE SIKINTILI GÜLER YAŞAYACAGIZ AMA BAŞKA HOCALARA 1 SABIR GÖSTERDİYSEK RIZA HOCAYA 3 SABIR GÖSTERMEMİZ GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM RIZA HOCA YUKARIDA YAZDIGIM GİBİ SADAKATLİ BİR İNSAN NADİR KİŞİLİKLERDEN BİRİ BUNU BEŞİKTAŞTA GEÇİRDİGİ FUTBOL HAYATINDAN GÖREBİLİRİZ ALT YAPIDAN YETİŞTİ A TAKIMA ÇIKTI KAPTANLIK YAPTI VE FUTBOL HAYATINI BEŞİKTAŞTA BİTİRDİ ŞİMDİ BÖYLE YAPIDA 10 FUTBOLCU SAYALIM DESELİM ÇOK ZORLANIRIZ TAKDİR EDERSİNİZ SÖYLEMEK İSTEDİGİM RIZA HOCA TAKIMA ISINIRSA TAKIMI BENİMSERSE İNANIN SİVASSPORU ÇOK İYİ YERLERE GETİRİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU BELKİ KISA DÖNEMDE OLMAZ AMA ZAMANA YAYILIR İSE RIZA HOCA BU İŞİ YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH ALLAH MAHÇUP ETMEZ TEKRARDAN HOŞ GELDİN ATOM KARINCA |
rıza hocam hoş geldin kurtar bizi bu dertten rıza hoca başarılı olmasa bile mesut bakkaldan daha iyi yönetir takımı ben böyle düşünüyorum
|
İlk önce şunu belirtmek isterim.Yorum yazanların neredeyse tamamı Rıza hocanın SİVAS lılığından dem vurarak konuya o açıdan bakmış.Saygı duyarım ancak bende görüşlerimi şöyle açıklamak isterim.Efendim Rıza hoca SİVAS lı diye daha iyi mi çalıştıracak SİVASSPOR u.Bunu böyle düşünmek o zaman şimdiye kadar SİVASSPOR a hocalık yapmış kişilere hakarettir.Onlar SİVAS lı değildi onun için vurdumduymazlardı öylemi yani.Biz ilk önce şu dar düşünme kalıplarından bir kurtulalım.Herkesi düşman görmekten bir kurtulalım.Önemli olan SİVASSPOR umuzun başarısı bizi başarılı yapsında isterse İsrailli olsun.
|
hocam hayırlı uğurlu olsun vizyon sahibi birisi herşeyden öte SİVASLI amatöre bile düşsen sen bizim hocamızsın rıza hocam hoş geldin
|
[QUOTE=eyupk;663073]İSRAİLLİ SİYONİSTLER OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN, İSRAİLLİ TEKNİK DİREKTÖRDEN BİZE YARAR GELMEZ...[/QUOTE]
Eyüp kardeş yıllardır israilli bir futbolcumuz vardı.İyi de oynamıştı. |
HOŞ GELDİN RIZA HOCAM MEMLEKETİNE, SENİ ÇOK SEVİYORUZ HOCAM, BİZ İNANDIK BU TAKIM TOPARLANICAK, TOPARLANICAK, TOPARLANICAK.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;663058]Riza hoca geldi diye hersey güllük ,güllüstanlikmi olacak.Kadromuz kaliteli degil.Bu sartlarda ne yapabilirki.Hoca degisikligi elinde iyi bir kadro var ise avantaj saglar,aksi taktirde degisen hic bir sey olmaz.[/QUOTE]
eskisinden daha iyi olacak emin ol |
..................................................
|
[B][I]Hemşehrimiz ve türk futbolunun önemli isimlerinden olan Rıza hocamızla Sivasspor'un eski günlerine dönmesini diliyoruz. Hoşgeldin memleketine hocam, başarılar ...[/I][/B]
|
hoş geldin rıza hoca inşallah takım içinde hayırlı olur.
|
bence faydali olacak takıma en azindan sivasli oda yeter kendi memleketi kendi takımı hayırlı olsun memleketimize.
|
çok güzel bir transfer olmuş inşallah başarili günler bizi bekliyor
|
hayirli ugurlu olsun zaten riza hoca bizi bu batakliktan kurtaracak bir hocadir,yönetimimiz dogru bir karar vermis ama simdi ne olursa olsun riza hocanin arkasinda durmamiz gerekiyor.cünkü bu takimi o kurmadi belki isler sezonun ilk yarisina kadar istedigimiz gibi gitmeye bilir.ama ben suna inaniyorumki gelecek yil riza hocamiz genc ve dinamik bir takim kuracaktir ve hedefi hep zirvede olacaktir
Hos geldin Riza hocam |
ligde kalabilmek için geç bile kalındı ama yinede rıza hocaya başarılar işi çok zor kaliteli oyuncu yok
|
Ligin en zayıf kadrolarından birini yöneteceksin hocam...
İnşallah başarılı olursun... |
BENİM İÇİN BU SAATTEN SONRA İSMİN ÖNEMİ YOK.YETERKİ SİVASSPORUMUZ BİR İSTİKRAR YAKALASIN.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:26. |